Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Taseos έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:22 Ε το ίδιο λέμε ρε Τζος. Πάμε στις 30/6 αν δεν μπορεί να φέρει τις εγγυήσεις πάμε παρακάτω. Αυτοί που θεωρούν ότι δεν μπορεί έχουν την δυνατότητα να τον εκθέσουν. Δυστυχώς όμως πλέον ούτε αυτοί πιστεύουν ότι δε μπορεί.
Αυτό πιστεύω και εγώ. Όλη η αμηχανία και οι σπασμωδικές κινήσεις του τελευταίου καιρού είναι γιατί μάλλον συνηδητοποιησαν ότι ο Ιβάν μπορεί τελικά να κάνει το γήπεδο. Έχει την δυνατότητα
Σενάριο που δεν είχαν υπολογίσει
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
eorptol1, Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Καλά ΑΝ (λέω ΑΝ) συμβαίνει αυτό θα σημαίνει ότι δεν έπιασε ακόμα πάτο ο ΑΣ, έχει κι αλλο. Ειναι δυνατόν να βάζεις την τύχη του γηπέδου σε κίνδυνο ενώ δεν είσαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ότι Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το γήπεδο; Δηλαδή έχεις ποντάρει στην αγωνιστική αποτυχία της ομάδος για να κάνεις τον κόσμο να θέλει να φύγει ο Ιβάν και να το εκμεταλλευτείς; Δεν μπορώ να το πιστέψω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30
Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53
IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49 Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις;
Και για πες από πού προέκυψε αυτό;

Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.

Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να δέχονται μπουλινγκ από την παρέα των eorptol , aivas και astral. Προφανώς αυτοί εκφράζουν τη γραμμή κάποιων συντονιστών του φόρουμ και παριστάνουν τους μπάτσους του φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί στο φόρουμ μόνο μια γνώμη, η οποία εκφράζεται από τον equalizer τώρα τελευταία, ο οποίος και "γειά σας" να γράψει ακολουθείται από 30 like της γνωστης παρέας που σιγά σιγά πολλαπλασιαζεται

Δεν κομιζω γλαύκα εις Αθήνας , τα έχουν γράψει πολλοι στο παρελθον ,που τώρα δεν βρίσκονται στο φορουμ, κάτι που πιθανώς να κάνετε και με μένα.

ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά. :lol:

Συνέχισε αυτό που κάνεις...

10/10 σχόλια ειρωνίες προκλήσεις και επίθεση
ΜΗΔΕΝ συμμετοχή σε οτιδήποτε θετικό.
Επίθεση σε διαχειριστή χωρίς λόγο
Επίθεση σε άλλα μέλη με άθλιες εκφρασεις
Ομολογία διπλού λογαριασμού

Και παρόλαυτα ΟΛΗ η "δικαιολογία" του μένους στηρίζεται στο ότι ΚΑΠΟΙΑ σχόλια κόπηκαν.

Διπλοι λογαριασμοί επιτρέπονται άραγε; Κι όμως είσαι εδώ και γράφεις αηδιες ελευθερα. Για τέτοια χούντα μιλάμε.

Κουράστηκα, καληνυχτα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
Psaras, Apil44, Kabamaru11, Montrealiotis
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Δεν βασίστηκαν στο ότι ο Ιβάν δεν θα είχε χρήματα για το γήπεδο. Βασίστηκαν στο ότι ο κόσμος βλέποντας τα ζεστα 250 του Τέλη, θα πετούσε τον Ιβάν σα στημενη λεμονόκουπα και θα σέρνονταν πίσω από το νέο ζάπλουτο αφεντικό. Τελικά μόνο λίγοι ακολούθησαν το σενάριο της προδοσίας.
Λογάριαζαν χωρίς να γνωρίζουν τι εστί παοκτσής.
These users thanked the author nkoss for the post (total 8):
paok apo epilogi, Apil44, Dimitris_L4, gergeo4, aivas19, phlegyas, navigator11, NIKOS1972
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30
Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53
IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49 Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις;
Και για πες από πού προέκυψε αυτό;

Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.

Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να δέχονται μπουλινγκ από την παρέα των eorptol , aivas και astral. Προφανώς αυτοί εκφράζουν τη γραμμή κάποιων συντονιστών του φόρουμ και παριστάνουν τους μπάτσους του φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί στο φόρουμ μόνο μια γνώμη, η οποία εκφράζεται από τον equalizer τώρα τελευταία, ο οποίος και "γειά σας" να γράψει ακολουθείται από 30 like της γνωστης παρέας που σιγά σιγά πολλαπλασιαζεται

Δεν κομιζω γλαύκα εις Αθήνας , τα έχουν γράψει πολλοι στο παρελθον ,που τώρα δεν βρίσκονται στο φορουμ, κάτι που πιθανώς να κάνετε και με μένα.

ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά. :lol:

Συνέχισε αυτό που κάνεις...
πες τον παλιο σου λογαριασμο ντρεπεσε ? εγω ειχα eorptol και μετα eorptol1 με την αδεια των διαχειριστων.....το φορουμ ειναι ωραια παρεα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ κανενα απο εδω προσωπικα , οτι διαβαζω και σχολιαζω εδω κανενα παρεακι ο ΠΑΟΚ ενωνει .....να χαιρεσε το βρωμοκομμα που μας κανει μπαχαλο ,και το καθε κολοκομα,και το υποστηριζεις .....πανυγηρισε και καμμια νικη της ομαδας δεν ειναι κακο....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
paok apo epilogi, Apil44, Guitarman
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Συγγνώμη αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες ότι σας έστειλαν αίτηση χωρίς καν να ζητούν έγκριση από δυο μέλη και απλά βάζεις τα χρήματα στον λογαριασμό ακόμα κι αν ζεις μακριά;
Και δεν το έχετε πρώτο θέμα αυτό το ευχάριστο που όπου σταθείς υπάρχει η δικαιολογία ότι ο ΑΣ βάζει εμπόδια άσχετα αν σας λέγαμε ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στη πραγματικότητα τόσα χρόνια υπήρχαν και σύνδεσμοι και σελίδες που έγραφαν αβέρτα;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
Maklaz, phlegyas, navigator11, Guitarman, aivas19
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εεεεεεεεε είμαι και εγώ εδώ!!!!
@eorptol @aivas19 @astral εδώ και πόσες ημέρες δεν γράφω τίποτα περιμένοντας να μου πείτε εσείς!!!
Άιντε με έχετε σκάσει, ααα και που είστε μην τυχών και κάνετε like και καρφωθουμε.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Guitarman
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

fossa έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:36 Συγγνώμη αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες ότι σας έστειλαν αίτηση χωρίς καν να ζητούν έγκριση από δυο μέλη και απλά βάζεις τα χρήματα στον λογαριασμό ακόμα κι αν ζεις μακριά;
Και δεν το έχετε πρώτο θέμα αυτό το ευχάριστο που όπου σταθείς υπάρχει η δικαιολογία ότι ο ΑΣ βάζει εμπόδια άσχετα αν σας λέγαμε ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στη πραγματικότητα τόσα χρόνια υπήρχαν και σύνδεσμοι και σελίδες που έγραφαν αβέρτα;
Τα μπερδεψες

1. Υποβολή αίτησης δεν σημαίνει οριστική εγγραφή. Χρειάζεται και έγκριση της εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Εσύ μπορεί να τα κάνεις όλα τέλεια και πάλι να μην εγκριθει. Αορίστως κυκλοφορούν τοποθετήσεις που λένε ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει.

2. Ο ίδιος ο πρόεδρος ρητά δημοσίως είπε, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, οτι θα υπάρχει πολύ αυστηρός έλεγχος γιατί βλέπει πολλές προσπάθειες εγγραφής εσχάτως (το καλοκαίρι που το είπε). Αυτό σημαίνει περιορισμός εγκρίσεων.
These users thanked the author Equalizer for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

ΟΚ αν κάποιος στείλει το ποσό που απαιτείται και δεν εγκρίνουν την αίτησή του με κάποια αιτιολογία ας βγει να τους ξεφτιλίσει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Ειναι σαν την κλικα του Ρουμανου, του Βιειρινια και του Πελκα που βγαζουν την 11αδα???
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
Kabamaru11, aivas19, Guitarman
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

fossa έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:48 ΟΚ αν κάποιος στείλει το ποσό που απαιτείται και δεν εγκρίνουν την αίτησή του με κάποια αιτιολογία ας βγει να τους ξεφτιλίσει.
Γιατί απάντησαν σε κανέναν ;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOU
These users thanked the author aivas19 for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:

1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο και ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Γιατι οταν δειχνεις οτι δε σε ενοχλει τιποτα απο αυτα που εχει κανει το παρεακι του ΑΣ, αυτο ειναι το μονο λογικο συμπερασμα.

2) Μετα υπαρχει μια μεριδα, ισως και οι ιδιοφυΐες του ΔΣ στον ΑΣ (Hanlon's razor etc), που εφαγε τον παπα και πειστικε οτι δεν εχει λεφτα ο Ιβαν. Δικαιος ο προβληματισμος για τις διαθεσεις και τα σχεδια του Ιβαν και τα προβληματα με τον πολεμο , αλλα μεχρι ενα σημειο.
These users thanked the author CCCP for the post (total 2):
astral, Guitarman
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Αυτός ο @aivas19 πάντως είναι μεγάλη γάτα :lol: Ενώ κάνει κουμάντο εδώ μέσα :lol: έριξε και ένα μπαν στον εαυτό του για ένα μήνα, προφανώς για να ρίξει στάχτη στα μάτια σε μας τους υπόλοιπους :lol: Σε συνεννόηση φυσικά με τους άλλους δύο κρυφούς ηγέτες πτολ και άστραλ :lol: 15 χρόνια εδώ μέσα και τώρα άνοιξαν τα μάτια μου :lol:
These users thanked the author GEOL for the post (total 3):
aivas19, navigator11, Guitarman
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”