IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30
Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53
IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49
Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!!
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ!
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις;
Και για πες από πού προέκυψε αυτό;
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να δέχονται μπουλινγκ από την παρέα των eorptol , aivas και astral. Προφανώς αυτοί εκφράζουν τη γραμμή κάποιων συντονιστών του φόρουμ και παριστάνουν τους μπάτσους του φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί στο φόρουμ μόνο μια γνώμη, η οποία εκφράζεται από τον equalizer τώρα τελευταία, ο οποίος και "γειά σας" να γράψει ακολουθείται από 30 like της γνωστης παρέας που σιγά σιγά πολλαπλασιαζεται
Δεν κομιζω γλαύκα εις Αθήνας , τα έχουν γράψει πολλοι στο παρελθον ,που τώρα δεν βρίσκονται στο φορουμ, κάτι που πιθανώς να κάνετε και με μένα.
ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά.
Συνέχισε αυτό που κάνεις...
10/10 σχόλια ειρωνίες προκλήσεις και επίθεση
ΜΗΔΕΝ συμμετοχή σε οτιδήποτε θετικό.
Επίθεση σε διαχειριστή χωρίς λόγο
Επίθεση σε άλλα μέλη με άθλιες εκφρασεις
Ομολογία διπλού λογαριασμού
Και παρόλαυτα ΟΛΗ η "δικαιολογία" του μένους στηρίζεται στο ότι ΚΑΠΟΙΑ σχόλια κόπηκαν.
Διπλοι λογαριασμοί επιτρέπονται άραγε; Κι όμως είσαι εδώ και γράφεις αηδιες ελευθερα. Για τέτοια χούντα μιλάμε.
Κουράστηκα, καληνυχτα