Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Επειδή το είδα στα κλεφτά:

1. Χρονικά όρια που θέτει
2. Γιατί ΜΟΝΟ από ελληνικές τράπεζες;
3. Τι λέει για τετραγωνικά μέτρα που θα παραχωρηθούν σε ΑΣ κλπ; Θυμάμαι οτι δεν τους άρεζαν τα 9 χιλιάδες και ήθελαν κι άλλα
These users thanked the author Equalizer for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μνημόνιο της ΠΑΕ μιλούσε γενικά για εγγυήσεις. Αυτο τις κάνει συγκεκριμενες. Μπορεί να μοιάζει μικρή η διαφορά αλλά προφανώς δεν είναι.
These users thanked the author joshua for the post:
Patron
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:57
alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:46 .............................

Σε ουδεμια περιπτωση παντως δεν εβγαλα καποιο σιγουρο συμπερασμα οτι χρηματιστηκαν στηθηκαν και οτι αλλο αφοριστικο ρημα μπορεις ναβαλεις

και η ... επικοινωνία...με άλλον επιχειρηματία χωρίς να έχουν πρώτα ξεκαθαρίσει τι μπορεί η δεν μπορεί ο ιβαν για ποιον λόγο έγινε??

μας κυνηγάει κάτι ?? ντε και καλά πρέπει το γήπεδο να γίνει...εχθές??
Δεν καταλαβαινεις οτι απο αυτο που ΕΥΛΟΓΑ ρωτας, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ οτι χρηματιστηκαν η οτι στηθηκαν; Γιατι πρεπει να αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας; γιατι μιλησαν με αλλο επιχερηματια; ξερω γω γιατι τους την εδωσε στα νευρα ο ιβαν και ο αλλος τους προσεγγιζε καιρο. ξερω γω;;; δεν μπορω να πω με καποια σιγουρια. εσυ μπορεις να πιστευεις οτι στηθηκαν. δικαιωμα σου.

Εγω ρωταω απο που προκυπτει η σιγουρα ωστε εγω που ΔΕΝ το πιστευω να ειμαι και εγω στημενος;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Με βρισκει και μενα συμφωνο αυτο μνημονιο σε γενικοτερα πλαισια. Τα χρονοδιαγραμματα θα ηθελα να ειναι πιο σφιχτα γιατι θελω το γηπεδο το συντομοτερο δυνατον, σε γενικες γραμμες ομως δεν ειναι κατι λαθος. Και ουσιαστικα δεν υπαρχει PoF αλλα εμφανιση και δεσμευση του 70% του συνολικου ποσου πριν πεσει μισο τουβλο.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

joshua έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 17:04 Το μνημόνιο της ΠΑΕ μιλούσε γενικά για εγγυήσεις. Αυτο τις κάνει συγκεκριμενες. Μπορεί να μοιάζει μικρή η διαφορά αλλά προφανώς δεν είναι.
@Joshua είσαι εργολάβος ή έχεις παραπλήσιο αντικείμενο; Ερώτηση :το 70% είναι το στάνταρ σε τέτοιες περιτπωσεις ή το 30%;

Επισης εννοείτε ότι δεν εννοείτε να έχουν πρόσβαση στα χρήματα οι ανεπάγγελτοι του ΔΣ ή χρεωκοποιμενοι όμιλοι.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το γαματο σε όλο αυτό είναι οτι οι άλλοι παίρνουν γήπεδα τζάμπα και εμείς θα έχουμε τον Μαλακα να πληρώνει, και χωρίς να έχει κάποια άνεση πίεσης προς την πολιτεία, αφού θα είναι δεμένος χειροπόδαρα με το μνημόνιο.
(Το ίδιο ισχύει αν το κάνει ο Μυστακιδης)
Μόνο εμείς θα είμαστε πάντα οι χαζοί. Άλλοι δεν πλήρωναν ΦΠΑ για να κάνουν ομάδες κι εμείς θα πληρώνουμε και παραπανίσια - σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αντί ο ΑΣ να είναι αρωγός στην πίεση προς της κυβέρνηση ώστε να πάρει κονδύλια για το γήπεδο και τους περιβάλλοντες χώρες, βάζει εμπόδια, και αφαιρεί και όπλα από την φαρέτρα του κάθε κατασκευαστή.
ΞΑΝΑ από το αφορά και πιθανή κατασκευή από τον Μυστακίδη, αφού υποθέτω ότι οι όροι θα είναι αντίστοιχοι.

Μπράβο μάνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Τετ 22 Οκτ 2025, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
DamoN, paok apo epilogi, Apil44, theo-drama
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν ήθελα να το γράψω το λογικό αυτό επιχείρημα γιατί είμαι άσχετος με το αντικείμενο και δεν ήθελα να εκτεθώ αλλά το σκέφτηκα αμέσως μόλις διάβασα για 70 -30 κλπ
Ελπίζω να χάνουμε κάτι
These users thanked the author DamoN for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σόρρυ κιόλας, αυτό είναι η μη δεσμευτική για τον ΑΣ πρόταση των 3-5 σοφών, όπως λέμε 3-5 πηγάδια, της επιτροπής του ερασιτέχνου; Επίσημα πλέον είμαστε βέβαιοι ότι αυτά ζητώνται από την ΠΑΕ; Σήμερα δεν υποτίθεται ότι θα συνεχιζόταν το αναβληθέν προχθές συμβούλιο μπας και καταλήξουν οριστικά; Έχω χάσει κάτι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 22 Οκτ 2025, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Apil44
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Мир έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 17:06
joshua έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 17:04 Το μνημόνιο της ΠΑΕ μιλούσε γενικά για εγγυήσεις. Αυτο τις κάνει συγκεκριμενες. Μπορεί να μοιάζει μικρή η διαφορά αλλά προφανώς δεν είναι.
@Joshua είσαι εργολάβος ή έχεις παραπλήσιο αντικείμενο; Ερώτηση :το 70% είναι το στάνταρ σε τέτοιες περιτπωσεις ή το 30%;

Επισης εννοείτε ότι δεν εννοείτε να έχουν πρόσβαση στα χρήματα οι ανεπάγγελτοι του ΔΣ ή χρεωκοποιμενοι όμιλοι.
Είναι ένας στάνταρ μπουσουλας / υπόθεση εργασίας 70% equity 30% debt.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Мир έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 17:06

Δεν υπάρχει στάνταρ ποσοστό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη περίπτωση η κατασκευή έργου εκ μέρους του μισθωτη οικοπέδου επί της ουσίας με ταυτόχρονη κατεδάφιση της ιδιοκτησίας του εκμισθωτη. Ελάχιστα τα αντίστοιχα παραδείγματα πολύ ειδικές συμβάσεις,πόσο μάλλον όταν το ένα συμβαλλόμενα μέρος είναι ένας ΑΣ. Ειναι απολύτως λογικό οι εγγυήσεις να πλησιάζουν ή και να φτάνουν σε ποσοστό το σύνολο της κοστολόγησης.
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
Montrealiotis, Мир, theo-drama, bane1980
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:51
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:48
WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:44

Δεν μειώνω τους συγκεκριμενους, στη παρούσα κατάσταση ομως που εχουμε χωριστεί σε 2 στρατόπεδα τι ακριβως θα αλλαξει αν ο ΑΣ απλα γεμίσει με υπέρμαχους του ΙΒΑΝ.?
Κ ξαναλέω δεν συμφωνώ με αυτους που ειναι τωρα
Αρα το πρωτο βημα ειναι να φυγουν αυτοι...και φιλε μου αν ειναι ειναι ερθουν ανθρωποι σαν αυτους τους 2 που με ΠΡΑΞΕΙΣ εφεραν τιτλους (ο ενας) κ εδωσε ζωη σε ενα πολυπαθο τμημα μας (ο αλλος) τοτε εμενα προσωπικα δε με νοιαζει αν ειναι υπερ του Ιβαν ή του Τελη...
Κ ομως πρεπει να σε νοιαζει, ο ΑΣ θα πρεπει να ειναι ουδετερος και δικαιους οταν εχει να κανει με προέδρους. Γιατι ο ΙΒΑΝ εχει δωσει τα παντα κ κανεις δεν θα πει το αντίθετο. Ο ΠΑΟΚ ομως σαν οργανισμός ειναι μεγαλύτερος απο καθε προεδρο
Μα.αυτο ακριβως σ εξηγω...οτι θελω να ειναι ανθρωποι που εχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ προσφερει χωρις να με ενδιαφερει αν ειναι με Ιβαν ή Τελη...Με νοιαζει να ειναι δικαιος κτ που ΣΙΓΟΥΡΑ δν ειναι ο τωρινος ΑΣ..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Apil44
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Εγώ κατάλαβα ότι αυτό είναι το μνημόνιο που συνέταξε η επιτροπή που όρισε αρχικά ο ΑΣ, αλλά όταν το είδαν δεν τους άρεσε και μετά δε ξέρω τι έγινε.
These users thanked the author nkoss for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μια από τα ίδια.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα
These users thanked the author Patron for the post:
DamoN
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

🤣🤣🤣
Μια από τα ίδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 22 Οκτ 2025, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”