Ben Alexander Moore
- KalamarGiannis
Re: Ben Alexander Moore
επιπλέον έχει δύναμη και ξέρει να ποστάρει. Δε μοιάζει με τον Αλστον, εκείνος έπαιζε πιο μακρυά. Μη σε μπερδεύει το πρωτάθλημα του Ισραηλ.
Γενικά ο Μουρ είναι πλήρης παίκτης, αν και δε χρησιμοποιεί πολύ το σουτ αλλά πάει κοντά. Καλύτερα για να μοιράζονται οι αποστάσεις. (Σουτάκι έχει ο Μάρβιν ...)
επιπλέον μου αρέσει η σοβαρότητα, συγκέντρωση και επαγγελματισμός που μου βγάζει η παρουσία του μέσα στο παρκέ...
Γενικά ο Μουρ είναι πλήρης παίκτης, αν και δε χρησιμοποιεί πολύ το σουτ αλλά πάει κοντά. Καλύτερα για να μοιράζονται οι αποστάσεις. (Σουτάκι έχει ο Μάρβιν ...)
επιπλέον μου αρέσει η σοβαρότητα, συγκέντρωση και επαγγελματισμός που μου βγάζει η παρουσία του μέσα στο παρκέ...
-
Τον παραλληλισμό τον έκανα επειδή και ο Άλστον ήξερε μπάσκετ όχι τόσο επειδή έπαιξαν και οι δύο Ισραήλ. Ο Άλστον είχε σαν μεγάλο πλεονέκτημα το τρίποντο ενω ο Μουρ φένεται να είναι καλύτερος στην αλλαγή κατεύθυνσης πλησιάζοντας στο καλάθι.
- KalamarGiannis
Άντε να δούμε τι προφίλ θα φτιάξει στο paokmania και τι θα ποστάρει.
- These users thanked the author Мир for the post (total 6):
- Maurice_Escargot, ToMousiTouCrespo, Ally Samagoal, Rexaris, Ιάσονας, DamoN
- kataramenos5
- kataramenos5
Μλκες την παθαμε ξανα οπως με Αντετοκουμπο .Αυτοι οι Moore πρεπει να ναι μεγαλη οικογενεια και μεις πηραμε τον ...Αλεξ.Αυτος στο βιντεακι πρεπει να παιζει καπου αλλου.Special 4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:56 Μόνο 2,03μ είναι βρε αυτός;
Θηρίο φαίνεται.
Καλωσήρθε. Πολύ δυνατό τον βλέπω.
είναι μπερδεμένη η ομάδα ακόμη πολύ. δεν υπάρχουν ακόμα ξεκάθαροι ρόλοι: τη μερίδα του λέοντος αυτοί που έχουνε τη μπάλα στα χέρια τους, τρίποντα από τον μέλβιν, και πάσες στους ψηλούς να βάλουνε καλάθι μόνοι τους. Και ταυτόχρονα να ΜΗΝ μπορούμε να παίξουμε άμυνα και να φορτωνόμαστε και με φάουλ. Ε πώς να σου παίξει ο κάθε Μουρ (που ΟΚ δεν είπε κανείς οτι είναι και ο Καρλίκ Τζόοουνς αλλά μπάσκετ έχει σίγουρα).
- kataramenos5
Δε διαφωνω ,μικρο το δειγμα αλλα εχω την αισθηση οτι σε θεμα ενεργειας ταχυτητας
αυτο που βλεπω στο βιδεακι με αυτα που ειδα στο παρκε εχουν μεγαλη αποσταση.
Να ναι θεμα προετοιμασιας δε νομιζω(δεν ειχαμε και πληροφορηση τι καναμε το καλοκαιρι ) .Σε 3-4 παιχνιδια θα χουμε πιο καθαρη εικονα.
ΥΓ κατα βαση χιουμοριστικο ηταν το κειμενακι ν απαλυνουμε λιγο τον πονο μας.Τωρα θα με μαθετε βρε?
αυτο που βλεπω στο βιδεακι με αυτα που ειδα στο παρκε εχουν μεγαλη αποσταση.
Να ναι θεμα προετοιμασιας δε νομιζω(δεν ειχαμε και πληροφορηση τι καναμε το καλοκαιρι ) .Σε 3-4 παιχνιδια θα χουμε πιο καθαρη εικονα.
ΥΓ κατα βαση χιουμοριστικο ηταν το κειμενακι ν απαλυνουμε λιγο τον πονο μας.Τωρα θα με μαθετε βρε?
- Maurice_Escargot
Ωρες ωρες ο Ben Moore φαινεται σαν Ben-Hur.
Μου εσπασε τα νευρα καθως ωρες-ωρες φαινεται να εχει σκ#$%τα στα χερια του και γλιστραει η μπαλα (χθες παιρνει ηρωικο επιθετικο ριμπαουντ και δεν μπορουσε να δωσει μια απλη πασα στον Κονιαρη)
Δεν ειναι ευκολο για την ομαδα να παιζει ποστ παιχνιδι στην σημερον ημερα, χρειαζεται ο ψηλος να κανει πολλα πραγματα μεσα στο παιχνιδι, κι ο Moore φαινεται πως μπορει να το κανει. Θα βγει στην weak side εξω γωνια στο τριποντο και μπορει να το βαλει, θα κανει το pick and pop, θα παρει τα ριμπαουντ (χθες ειχε double-double)
Ως ρολιστας ειναι εξαιρετικος σε αυτο το επιπεδο.
Μου εσπασε τα νευρα καθως ωρες-ωρες φαινεται να εχει σκ#$%τα στα χερια του και γλιστραει η μπαλα (χθες παιρνει ηρωικο επιθετικο ριμπαουντ και δεν μπορουσε να δωσει μια απλη πασα στον Κονιαρη)
Δεν ειναι ευκολο για την ομαδα να παιζει ποστ παιχνιδι στην σημερον ημερα, χρειαζεται ο ψηλος να κανει πολλα πραγματα μεσα στο παιχνιδι, κι ο Moore φαινεται πως μπορει να το κανει. Θα βγει στην weak side εξω γωνια στο τριποντο και μπορει να το βαλει, θα κανει το pick and pop, θα παρει τα ριμπαουντ (χθες ειχε double-double)
Ως ρολιστας ειναι εξαιρετικος σε αυτο το επιπεδο.