Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν ξερω κατα ποσο ισχύει, έμαθα οτι το Σάββατο ολοκληρώνεται η αγορα της ΚΑΕ κ ο λογος που άργησαν απο το αρχικό πλάνο ηταν οτι υπάρχουν καποια χρέη οχι μεγάλα που δεν είχαν αναφερθεί απο πλευράς ΚΑΕ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 13:19 όταν έχεις τελείως άλλη οπτική γωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να αντιληφθείς τι σου λέει ο άλλος.
Αυτό ισχύει μάλλον και για τους δυο μας. Δε σε καταλαβαίνω και δε με καταλαβαίνεις.

Ας ξαναπώ: ας έρθει ΚΑΠΟΙΟΣ (δε με νοιάζει ποιος, προτιμώ να ναι ΠΑΟΚτσής και σίγουρα δε θέλω να ναι κάνα κάθαρμα σαν τον Χοντρέμπροα του θανάτου) να σώσει το μπάσκετ και να το απογειώσει.
Όποιος και να έρθει , εμένα με νοιάζει να πηδάω τις γειτονιές, να μη μου κλέβουν τους παίκτες, να με τρέμει η Ευρώπη.
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις το όνειρό μου το μπάσκετ να μεγαλουργεί;
""
Αλλά αφού μαλώνουμε για το ποιος να την πάρει την ομάδα, απαντώ: όποιος είναι ΠΑΟΚ και βάλει πακτωλό χρημάτων
Είτε τον λένε Γιάννη/Γιώργη, είναι Τέλη, είτε Ελληνοαμερικάνο, ποσώς ενδιαφέρει μπροστά στο παραπάνω.'"

δε με νοιάζουν οι ανησυχίες για διχασμούς κτλ. Δευτερεύοντα ζητήματα μπροστά στο πρωτεύον, να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ ο τρόμος της Ευρώπης...

ΥΓ δεν έχω τίποτα με τον Ιβαν, αναγνωρίζω τα πάντα που έχει κάνει για το σύλλογο και είναι ο πρόεδρός μας. Μαζι του είμαστε απένταντι στους πάντες που του κάνουν πόλεμο. Κούλη, αθηναίους, ΠΟΚ κτλ.
ΟΜΩΣ ο Τέλης για την ΚΑΕ δεν κάνει κανένα πόλεμο, οπότε και μαζί του είμαστε να έρθει να μας σώσει και να μας απογειώσει...
Αφού αυτός είπε να ρθει κι όχι ο Ιβαν, τι να κάνουμε τώρα; να φωνάζουμε στην Τούμπα Ιβαν έλα δε θέλουμε τον Τέλη; για ποιο λόγο; (μπασκετικά μιλώντας, δεν ανακατεύω σε αυτό την κατασκευή της Ν.Τούμπας)

όσο για τη Δυαρχία , ναι: ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: όχι όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.

παρόλα αυτά: λες θα έχω καλό μπάσκετ με Σαββίδη κτλ. ΟΚ, μαζί σου. Ας έρθει να το πάρει, του πε κανείς όχι; αν περιμένει κι άλλο όμως, πέταξε το πουλάκι, τρέχουν διαδικασίες όπως ξέρουμε...

Τέλος, εσύ πιστεύεις κάτι ΜΟΝΟ αν έχει δημοσιευθεί, δηλωθεί επίσημα; δεν γίνονται δηλαδή προσωπικές συζητήσεις; είναι δύσκολο να δεχθείς ότι ο Θανάσης το έχει πει σε φίλους και συνοδιπόρους για το τηλεφώνημα στον Ιβαν, δεν είναι παραμύθι, άλλωστε τότε θα έβγαινε να το διαψεύσει...
Εγώ από το άτομο που το έμαθα το πιστεύω, ... α και δεν είναι "φήμη που έγραψε κάποιος εδώ μέσα". δεν είναι η πηγή το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...
Συγχαρητήρια που έγραψες πενήντα
σειρές για να μας πεις από τα δέκα πράγματα που σε ρώτησα στο ένα
ΟΤΙ Τελικά κανένας Σαββίδης δεν είπε
στον Χατζόπουλο "δώσε την ομάδα όπου θέλεις" παρά μόνο κάποια πηγή σου που εμπιστευεσαι. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε όλοι με τις πηγές σας
είναι άλλο εμπιστεύομαι την πηγή και άλλο τι είπε κάποιος σε κάποιον άλλο και ΓΙΑΤΙ. Συνεπώς αφού δεν είπε ο Σαββίδης επίσημα το τι λέει κάτι ιδίαν
δεν είναι δήλωση. Και γωωκατ ιδίαν λέω δέκα διαφορετικά πράγματα. Μπροστά σε όλους λέω όμως ένα.
Μετά από αυτό που σου μεταφερθη
μπορεί ο Σαββίδης να είπε κάτι άλλο στον Χατζόπουλο.....Το ξέρεις εσύ;
Μπορεί και ο Χατζόπουλος να είπε κάτι άλλο. Αυτό που ξέρουμε επίσημα είναι ότι ερευνώνται τα λογιστικά από τον Μυστακίδη και ότι ο Χατζόπουλος είπε ότι υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος. Και ότι θα αποφασίσει η ΓΣ. Αυτά. Τέλος.

Ο επενδυτικός νόμος ισχύει.
Αλλά αφορά αυτόν που αγοράζει.
Να παίρνει διαφορετικά πράγματα.
Δηλαδή ένας επιχειρηματίας
να κάνει επενδύσεις σε άλλα πράγματα.
Συνεπώς η δυαρχια που αναφέρεις
δεν έχει σχέση με το αντικείμενο
αλλά ρίξτο και αυτό μέσα και ότι κάτσει. Άλλωστε τι λες που να έχει
βάση και θα είχε αυτό;

Τέλος αφού σε ενδιαφέρουν
τα λεφτά, θα ήταν καλύτερο
να ποντάρεις στο σίγουρο
άλογο για την ομάδα που αγαπάς
σε όλα τα αθλήματα και έχει
βάλει ως τώρα 200 εκατομυρια παρά σε
ένα άλογο που δεν ξέρεις τι και πόσα
λεφτά θα επενδύσει. Αλλά επειδή
μπερδεύεις τους επενδυτικούς
νόμους με τη δυαρχια μάλλον
δε μπορείς ούτε αυτό να το καταλάβεις.

Για αυτό αν θες τα όνειρα σου
να γίνουν πραγματικότητα
αλλά δυστυχώς στις επενδύσεις
είσαι λίγο μπερδεμένος,
πόνταρε εκεί που ξέρεις και
εκεί που ποντάρει το σύνολο
του λαού του ΠΑΟΚ όπως απέδειξε
η Τούμπα κατά επανάληψη
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
eorptol1, leomatos88
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Βρε αμπαλαέα επιμένεις να προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο Ιβάν πρέπει να πάρει το μπάσκετ, όταν δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος, ούτε οι πιο φανατικοί πιστοί του.
Με επιχείρημα ότι τον ξέρεις 13 χρόνια, όχι 20, κι ότι έχει δώσει τόσα φράγκα.
Μ'αυτή τη λογική κανένας δεν θα έπρεπε ν'αλλάξει αφού κάθε καινούριος αρχίζει απ'το μηδέν.
Κι ο Βουλινός είχε βάλει λεφτά οπότε δεν έπρεπε να δοκιμάσουμε Μπατατούδη.
Άστο ρε φίλε και μόνο από θέμα στρατηγικής δεν θα το κάνε. Θα άκουγε το κράξιμο του αιώνα. Στο φινάλε αφού πιστεύεις ότι ο Μυστακίδης θα εκτεθεί, θα παρατήσει τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και θα δημιουργήσει χρέη, ε τότε άστον να εκτεθεί για να δικαιωθείς.
Εγώ λέω ότι ο Μυστακίδης κάνει ήδη κινήσεις για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ όχι για φέτος αλλά για τα επόμενα 3-5 χρόνια.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εντάξει παιδιά είτε τον θέλει κάποιος είτε όχι ,νομίζω δεν παίζει σαν ενδεχόμενο ένας άνθρωπος με την δυναμική του χρηματικά να αφήσει χρέη στο μπάσκετ που τα οικονομικά μεγέθη είναι αστεία ..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ δεν βλέπω λόγο να πάρει το μπάσκετ για να το παρατήσει χρεωμένο. Ίσα ίσα πιστεύω ότι θέλει να φτιάξει υστεροφημία και αυτός εκτός από μπίζνες. Δεν έχω φοβία για χρέη. Έχω αμφιβολία ότι μπορεί να τσαλακωθεί στο παρασκήνιο όπως ο ιβαν για τον ΠΑΟΚ. Στα υπόλοιπα με το καλό να πάρει την ΚΑΕ και να αλλάξει και το κλειστό ας το γκρεμίσει να φτιάξει νέο.
These users thanked the author Taseos for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Και οι γιαννακοπουλοι την παε βαζελος θέλανε κ "αρκεστηκαν" στην καε...με τα γνωστά αποτελέσματα...δε σημαίνει κάτι το οτι αρχικά ενδιαφέρθηκε για παε κ Τούμπα, με το καλό να παρει την καε κ να μεγαλουργησει ο ΠΑΟΚ σε ποδοσφαιρο κ μπάσκετ με 2 γίγαντες ιδιοκτητες
    gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

εγώ πάλι πιστεύω πως άνθρωπος που πήγε με π@υστριλίκι να τσαλακώσει την ΠΑΕ, να στρέψει οπαδούς εναντίων οπαδών, να κλέψει τις επενδύσεις του προέδρου της ΠΑΕ και να δημιουργήσει κλίμα εμφυλίου,

δεν μπορεί επ' ουδενί να αφήσει θετική παρακαταθήκη στον Σύλλογο.

Μπορεί για τα μάτια του (κουτού) κόσμου, στην αρχή να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά το στίγμα που τον βαραίνει, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και θα εκδηλώσει πολύ σύντομα την έπαρση που χαρακτηρίζει ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να ''παίζουν'' τίμια.

Απλά την άποψή μου καταθέτω, δεν επιθυμώ αντιπαράθεση.
    These users thanked the author gpap5 for the post (total 3):
    leomatos88, paok apo epilogi, Apil44
    Άβαταρ μέλους
    aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:11
      Και οι γιαννακοπουλοι την παε βαζελος θέλανε κ "αρκεστηκαν" στην καε...με τα γνωστά αποτελέσματα...δε σημαίνει κάτι το οτι αρχικά ενδιαφέρθηκε για παε κ Τούμπα, με το καλό να παρει την καε κ να μεγαλουργησει ο ΠΑΟΚ σε ποδοσφαιρο κ μπάσκετ με 2 γίγαντες ιδιοκτητες
      Παει αυτο το σεναριο, μας τελειωσε
      ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

fossa έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 19:46 Βρε αμπαλαέα επιμένεις να προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο Ιβάν πρέπει να πάρει το μπάσκετ, όταν δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος, ούτε οι πιο φανατικοί πιστοί του.
      Με επιχείρημα ότι τον ξέρεις 13 χρόνια, όχι 20, κι ότι έχει δώσει τόσα φράγκα.
      Μ'αυτή τη λογική κανένας δεν θα έπρεπε ν'αλλάξει αφού κάθε καινούριος αρχίζει απ'το μηδέν.
      Κι ο Βουλινός είχε βάλει λεφτά οπότε δεν έπρεπε να δοκιμάσουμε Μπατατούδη.
      Άστο ρε φίλε και μόνο από θέμα στρατηγικής δεν θα το κάνε. Θα άκουγε το κράξιμο του αιώνα. Στο φινάλε αφού πιστεύεις ότι ο Μυστακίδης θα εκτεθεί, θα παρατήσει τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και θα δημιουργήσει χρέη, ε τότε άστον να εκτεθεί για να δικαιωθείς.
      Εγώ λέω ότι ο Μυστακίδης κάνει ήδη κινήσεις για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ όχι για φέτος αλλά για τα επόμενα 3-5 χρόνια.
      Και εσύ μας λες τι θα κάνει ο Μυστακίδης για τα επόμενα
      3-5 χρονια. Ευχαριστούμε για το σανό....
      Συγκρινεις και τον Βουλινου με Σαββίδη.
      Αλλά εγώ ζητάω πράγματα που δε μπορεί να γίνουν...
      Δε με νοιάζει να δικαιωθω, αλλά να είναι
      ενωμένος χωρίς διχόνοια ο ΠΑΟΚ.
      Και δε θελω ούτε το μπάσκετ
      να είναι πειραματόζωο και σκαλοπάτι.

Τέλος επειδή όλοι ξεχνάτε, δεν υπάρχει
      ουτε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που να μην
      έχει ζητήσει να πάρει ο Σαββίδης το μπάσκετ
      ακόμη και μέχρι πριν λίγο. Όλοι το έχουμε
      πει και το έχουμε ζητήσει κατά επανάληψη
      στο πρόσφατο παρελθόν και το ευχομασταν.

Τώρα αν επειδή κάποιος που ήθελε την ΠΑΕ
      και επειδή έφαγε πόρτα πήγε να κάνει το γήπεδο
      του ποδοσφαίρου και επειδή εκεί έφαγε τριπλή
      πόρτα παντού πήγε να μπει υπογείως και επειδή
      και αυτό πάει κατά διαόλου σκέφτηκε πριν ένα μήνα
      ότι θελει το μπάσκετ, αυτό δεν λέγεται
      ενδιαφέρον για το μπάσκετ, αλλά κάπως αλλιώς.....

Και για να το ξαναπώ, δεν γεννήθηκα με εχθές.
      Όσοι ασχολούνται και ενδιαφέρονται έστω
      και λίγο με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ μέχρι πριν λίγο
      ευχόταν και παρακαλούσαν να το είχε και αυτό
      ο Σαββίδης. Και τωρα λέμε ποιος Σαββίδης;
      Μην ξεχνάμε λοιπόν και να σκεφτόμαστε.....
      These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
      leomatos88, Apil44
      giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ο σαββιδης ρε φιλε με τον γιακουμη δανεικο φορ σε εχει στα 100 χρονια και τον τσαλοφ με τον μιχαηλιδη και τον λοβρεν στα μπακ
      Βαρεια αυταρκεια επικρατει εδω και χρονια και θες να παρει το μπασκετ?
      Το μπασκετ θελει ορεξη και χρημα.
      2 μυρια μπατζετ εχει και ο πανιωνιος πλεον, εχουμε μεινει τελευταιοι.

Μυστακιδης εχει λεφτα για 3 ιβαν, θα δουμε πραγματα που δεν τα ονειρευομασταν ποτε.
      These users thanked the author giliopoulos for the post:
      Metagrafakias
      Άβαταρ μέλους
      john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 19:08 Απολυθηκε και ο Σφαιρο ε....Χμμμμ...ο Καλαθης ακομα ανενεργος στη Μονακο ε....ο Ιμπακα που βοσκει???
      Μας κάνει ή έχει Μπάκα;
      renegade

Δημοσίευση από renegade »

giliopoulos έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:42 Ο σαββιδης ρε φιλε με τον γιακουμη δανεικο φορ σε εχει στα 100 χρονια και τον τσαλοφ με τον μιχαηλιδη και τον λοβρεν στα μπακ

Μυστακιδης εχει λεφτα για 3 ιβαν, θα δουμε πραγματα που δεν τα ονειρευομασταν ποτε.
      Πες τα ρε μεγάλε γιδοπουλε
      These users thanked the author renegade for the post (total 3):
      Apil44, george188, PAOKevolution
      Άβαταρ μέλους
      astral

Δημοσίευση από astral »

:lol:
      These users thanked the author astral for the post:
      Apil44
      Άβαταρ μέλους
      KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 18:12
      PAOKevolution έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 13:43 Γιάννη έχεις μάθει τίποτα παραπάνω για το που βρισκόμαστε; Στον έλεγχο είμαστε; Ή ένα βήμα παραπέρα;
      πριν ένα δύωρο έσκασαν νέα, διαρροή από ένα ΠΑΟΚτσήδικο site, δε θυμάμαι ποιο γιατι μου το εβγαλε το FB...
      έγραφε οτι στο τέλος της βδομάδας (χα, το είχα μαντέψει) πάνω από το 80% του ελέγχου θα σταλεί από την Deloit στους ανθρώπους του Μυστα, ότι ΔΕΝ περιέχει εκπλήξεις αλλά τα αναμενόμενα (μεγάλε Θανάση, ήρθε η πραγματική σου δικαίωση για τη διαχείριση ΘΑΥΜΑ που έκανες, ψήλωσες στα μάτια μου άλλους 20 πόντους), επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες του Μετροπόντικα ,λένε ότι τίποτα δε σταματά την αγορά, είναι δεδομένη.
      Μαζί μιλούσε και για βελτιώσεις στο Παλατάκι, μόνωση - Φ/Β κτλ που κατά κύριο λόγο θα γίνουν το καλοκαίρι , ενώ κάτι ψιλά θα προχωρήσουν άμεσα μαζί με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας (αποδυτήρια νομίζω και εργασίες για την υγρασία).
      Λογικά σε λίγο θα το βρούμε να βάλουμε λινκ.
      το βρήκα αυτό που έλεγα (παραθέτω χωρίς να γνωρίζω καθόλου το site kai την ποιότητά του)
      https://paoktoday.gr/basket/oloklironet ... -palataki/

Όσον αφορά τον Αμπαλαεα, δε θα μπω σε flame όσο και να το θες. Ο λόγος σου είναι εριστικός και προσβλητικός -πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Δεν επιθυμώ λοιπόν άλλα λόγια μαζί σου, που έχεις και την απαίτηση να απαντάμε στα βαριά σου ερωτήματα ένα προς ένα.
      Ότι θέλει γράφει ο καθένας εδώ, ως γνωστόν. Τη γνώμη του. Δεν έχουμε την απαίτηση να συμφωνούν όλοι μαζί μας.
      Όσο για το αν ξέρω από επενδύσεις, ατύχησες και μάλιστα πολύ.

Λοιποί συνφορουμίτες: ¨επένδυση¨ με μια ευρύτερη έννοια είναι κάθε πράξη/κίνηση που έναντι κάποιου κινδύνου (risk) μπορεί να αποφέρει κάποιο μετρήσιμο κέρδος/ζημία. Ο Οργανισμός ΠΑΟΚ λοιπόν κατά μία έννοια ¨επενδύει¨ το μέλλον του και την υπόστασή του στους ανθρώπους που δίνει το χρίσμα να διαχειρίζονται τις τύχες του.
      Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ένας επιχειρηματίας μπορεί να ¨πέσει έξω¨ , ΔΥΟ όμως με διαφορετικό αντικείμενο αρκετά πιο δύσκολα.
      Αυτά τα καταλαβαίνετε πολλοί, δεν κάνω τον έξυπνο, γράφουμε τα αυτονόητα και για όσους δεν το πιάσανε...
      Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

giliopoulos έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:42 Ο σαββιδης ρε φιλε με τον γιακουμη δανεικο φορ σε εχει στα 100 χρονια και τον τσαλοφ με τον μιχαηλιδη και τον λοβρεν στα μπακ

Ξέρεις ότι το συμβόλαιο του δανείκου Γιακουμάκη βέβαια θα τον έβαζε στο τοπ των ακριβοπληρωμένων της Ευρωλίγκα Ε;
      Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”