Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί δεν βρίσκω τρόπο να μπω στο Site και δεν απαντάει κανείς στο μειλ. γι' αυτό και μπήκα με 2ο λογαριασμό!
Πριν 10 μέρες μ' εβγαλε ο Σουρεμ για μια μέρα έξω, αλλά δεν μπορώ να μπω ακόμα! ( hasio_john )
Κάνω κάτι λάθος στο login? Μου βγάζει ότι είμαι ακόμα αποκλεισμένος!
Πριν 10 μέρες μ' εβγαλε ο Σουρεμ για μια μέρα έξω, αλλά δεν μπορώ να μπω ακόμα! ( hasio_john )
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κάποιος Μοντ, μήπως μπορεί να μεταφέρει, τα στατιστικά που έχω γραμμένα, στο τοπικ Λουτσεσκου IV στην σελίδα 437,στο παρόν τοπικ του Λουτσεσκου V.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
@AspromavriDrama εκτός φόρουμ λόγω διπλού λογαριασμού
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- PAOKevolution
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ δε ζήτησες διαγραφή λογαριασμού σου μόνιμα;;Temporary Profile έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 19:33 Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί δεν βρίσκω τρόπο να μπω στο Site και δεν απαντάει κανείς στο μειλ. γι' αυτό και μπήκα με 2ο λογαριασμό!
Προς όλους τους μοντς: Θα ήταν χρήσιμο όταν μπλοκαρετε λογαριασμούς λόγω διπλών λογαριασμών να ενημερώνετε και για τα 2 nicknames? Θα ήταν ενδιαφέρουσα πληροφορία νομίζω...
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
- Kabamaru11, Psaras, prist64
Πώς λένε το ηλίθιο, αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, ας τον απολαύσεις;
Εεε, κάντε κάτι με τον συγκεκριμένο, δεν πρόκειται να τα παρατήσει, συνεννοηθείτε μαζί του να επαναφέρει τον παλιό λογαριασμό του και να παρατήσει όλους τους άλλους που έχει. Υπήρχε φάση το καλοκαίρι, στο τόπικ των μεταγραφών, όπου η σελίδα είχε δικά του τα μισά μηνύματα με τους διάφορους λογαριασμούς που έχει φτιάξει. Και όλοι οι λογαριασμοί του είναι σαν να το φωνάζει, "είμαι ο...". Να συμβιβαστείτε και οι δυο πλευρές για να ησυχάσουμε. Απλά η συμβουλή μου.
-
Σχήμα λόγου ήταν, δεν ζήτησα κάτι ... Είπες μια μέρα εκτός και μετά σκοτάδι, ούτε ενημέρωση ούτε απάντηση στα μειλ.
Τέλος πάντων, αν δεν γίνεται σβήνεις τον συγκεκριμένο και τον κανονικό και πάμε παρακάτω!
Απλά στείλε μια απάντηση τουλάχιστον.
Καλή συνέχεια σε όλους

-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ ρε γιαπα 
Ειμαι δόκτωρ τζεκιλ κ μίστερ χαιντ

Ειμαι δόκτωρ τζεκιλ κ μίστερ χαιντ
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- giapas
-
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:20 Κάποιος Μοντ, μήπως μπορεί να μεταφέρει, τα στατιστικά που έχω γραμμένα, στο τοπικ Λουτσεσκου IV στην σελίδα 437,στο παρόν τοπικ του Λουτσεσκου V.
Ευχαριστώ.
Σ' έχω χάσει από το του εξωτερικού. Μήπως δεν βρίσκεις τον δρόμο; Να σου τον πω εγώ 

Όσο αυτός είναι από τη Δράμα, άλλο τόσο είσαι κι εσύ Μάντσεστερ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 14:53 Σ' έχω χάσει από το του εξωτερικού. Μήπως δεν βρίσκεις τον δρόμο; Να σου τον πω εγώ![]()
Κοινωνικες υποχρεωσεις.
Πραγματικά δεν είδα τους 3 αγώνες της Λίβερπουλ, γι αυτό κ δεν μπήκα.
Άλλωστε έχει πάθει ΠΑΟΚ ΊΑΣΗ η Λιβερπουλ, από ότι βλέπω, από τα αποτελέσματα, είναι σε κακό φεγγάρι.
Να υποθέσω ότι στο Λίβερπουλμανία, ζητάνε αποπομπη του Σλοτ έτσι;
Η Δράμα είναι μόνο 70% ασπρόμαυρη λόγω Δόξας, αλλά 50% ΠΑΟΚ, υπαρχουν άλλοι νόμοι που είναι παραπάνω από 70% ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
ΥΓ.
Ευτυχώς (όσα παιδια γεννιουνται) γίνονται πλέον τα περισσότερα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ και δεν γίνονται ΠΟΚ, όπως παλιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Δευ 06 Οκτ 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Να σαι καλά.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- sn0ufel4