Τί από όλα αυτά που γράφεις είναι αλήθεια;mi8rio έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:30Πες και τα άλλα , όχι μόνο αυτά που βολεύουν στο να σκιαγραφήσουν κάποιον κατά το δοκούν.Sera4 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:24Πολύ λίγος να "αγγίξεις" το Νικόλα; Σε πολύ χαμηλή εκτίμηση έχεις τον εαυτό σου. Μάλλον δεν είσαι μεγάλος ηλικιακά.mi8rio έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:18 Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες είπε.
Πολλές περισσότερες από ολα τα payroll της ΠΑΕ που κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να γυρνάνε το "μπιφτέκι" σε πολλά επίπεδα..
Άσε γιατί αν ξεκινήσω να γράφω για τον τζαμπατζή, θα χαλαστούμε.
Λυπάμαι μόνο που δεν βρήκε τις μετοχές στο συρτάρι του Κόκκαλη και τις βρήκε ο Ρώσος τελικά στο συρτάρι της Τούμπας.
Άκου εκεί αλήθειες ο Νικόλας![]()
Και εφόσον τα ξέρεις τόσο καλά ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Διότι όταν ο Νικόλας έλεγε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα έπεφταν όλοι ΑΡΔ να τον ξεφτιλίσουν .
Επειτα μας ξεφούρνισαν΄ότι δεν μπορούν να γίνουν μεταφορές κεφαλαίων...
Όταν ο Νικόλας έλεγε ότι έγινε πρόταση για εξαγορά της ΠΑΕ επίσης οι ΑΡΔ τον χλεύαζαν , όχι τόσο τον Νικόλα, όσο τον Μυστακίδη του στυλ "τί έγινε, που είναι το "βουνο" ? θα εμφανιστεί το βουνό? και άλλα τέτοια...Τώρα όμως άλλαξαν τα κόζια...
Αυτά δεν τα λες για τον "τζαμπατζη"..
Τί να χαλαστούμε ? Ο Νικόλας μας χαλάει? όλα τα άλλα είναι οκ στον οργανισμό ???
Ό,τι έλεγε ήταν αυτά που μου του μετέφερε το φιλαράκι του στον ΑΣ που τον σιτίζει. Όπως και οι ΑΡΔ που έβλεπαν οικονομικά θέματα.
Όσο για το αν χαλάει κανέναν, κανέναν δε χαλάει ο συγκεκριμένος, εσύ τον επικαλέστηκες και μάλιστα πολλαπλώς, ακόμα και για πέσιμο φίμωμα έγραψες, τη στιγμή που ο συγκεκριμένος έχει φάει 100 πεσίματα στην καθημερινότητά του για χίλιους λόγους.
υγ Αυτόν που δεν "αγγίζεις", ρώτα λίγο και τη συνδεσμιακή του πορεία και τι ρόλο βαρούσε. Και μάθε αν έχει πληρώσει στη ζωή του μια δραχμή για την ομάδα που αγαπούσε. Είτε στο γήπεδο είτε σε εκδρομή.