Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το να ασχοληθεί κάποιος με τον Νικόλα υποτιμάει πρώτα από όλα τον εαυτό του....από την δεκαετία του 80 που τον ξέρω είναι ένας γραφικός τύπος όπως έλεγε και ο Μάκης αφήστε τον να λέει μην ασχολείστε
To the point and on time η ανακοίνωση των συνδέσμων Δυτικής Θεσσαλονίκης. Αυτοί είναι φίλοι/οπαδοί της ομάδας και εκφράζονται με αγωνία.
Ο ΑΣ που υποτίθεται ότι έχει θεσμικό ρόλο και κάνει συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, έχει κάτι να πει ή θα περιμένει την δικηγόρο να τελειώσει το Σ/Κ της και τον υπεύθυνο επί των γεωπολιτικών αναλύσεων μήπως και προκύψει κάτι στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο και στα ρωσικά drones που φθάνουν μέχρι το Μόναχο και σε καμιά εβδομάδα ενδεχόμενα μέχρι το Παρίσι και το Λονδίνο;
Ο ΑΣ που υποτίθεται ότι έχει θεσμικό ρόλο και κάνει συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, έχει κάτι να πει ή θα περιμένει την δικηγόρο να τελειώσει το Σ/Κ της και τον υπεύθυνο επί των γεωπολιτικών αναλύσεων μήπως και προκύψει κάτι στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο και στα ρωσικά drones που φθάνουν μέχρι το Μόναχο και σε καμιά εβδομάδα ενδεχόμενα μέχρι το Παρίσι και το Λονδίνο;

- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 5):
- keep_paokizein, Logistis, leomatos88, paok apo epilogi, Guitarman
-
Εγώ σου λέω ότι τραμπούκοι υπάρχουν και στις δύο πλευρές ...όταν κάποιος λειτουργεί έτσι πρέπει να δέχεται και την αντίδραση...και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο που δεν τον ξέρω και δεν με απασχολεί κιόλας ..mi8rio έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:10Δεν θεωρώ κανέναν χαζό.Dimitrisou έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:07Όλο αυτό που έγραψες που κολλάει;μίλησα για το πότε εμφανίστηκε;Εγώ σου λέω ότι αν δεν βγουν με στοιχεία να μιλήσουν και να ακυρώσουν αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι έκθετοι..όσο για τους τραμπούκους που λες νομίζω σε αυτή την περιβόητη συνέντευξη του ΑΣ φάνηκε σε όλους ποιοι παραβρέθηκαν σαν τραμπούκοι...σε παρακαλώ ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του αλλά χαζοί δεν ήμαστε..mi8rio έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:00
Ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε στα κοινά του ΠΑΟΚ τους τελευταίους τρείς μήνες, υπάρχει τουλάχιστον εδω και μία τετραετία, αλλά όταν έβγαινε στα ραδιόφωνα ο Νικόλας, οι "καλοί" ΑΡΔ τον χλεύαζαν και τον κορόιδευαν... Έπειτα ο Νικόλας φιμώθηκε με την γνωστή μέθοδο του παρακράτους και των τραμπούκων.. έλα όμως που η Θ4 δεν είναι ένας Νικόλας αλλά πολλοί...και εδωοι τραμπούκοι δεν μπορούν να επιβάλλουν "την τάξη"...
Ποιος νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ ή όχι ας μην το πιάσουμε καν στη κουβέντα μας. πονάει πολύ το θέμα αυτό....
Τα γεγονότα είναι γεγονότα.
Ο Νικόλας έφαγε όχι φιλικό πέσιμο.
Τώρα αν αυτό το παραθέτεις με μία συνέντευξη τύπου οκ, δεν το βλέπουμε το ίδιο. Έχω άλλα κριτήρια της έννοιας του τραμπούκου...
Υπάρχει διχόνοια και στην ΝΔ καιρό τώρα...τα φανερά και μη φανερά στελέχη της ΠΑΕ το ξέρουν.eorptol1 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:10 Δυστυχώς κάποιοι βάζουν το κολοκομα,τα κολοκομματα πάνω από την ομάδα και τα προσωπικά συμφέροντα μαζί πάνε αυτά
Τώρα αν έχουν μεταφέρει αυτή τη διχόνοια και σε εμάς και έχουμε πιαστεί τόσο μπούφοι, δεν θα είναι η πρώτη φορα.....
Μαθε να δεχεσαι διαφορετικη αποψη. Τα υπολοιπα παραμυθια χωρις δρακο.eorptol1 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:00Πολύ σωστή ενωτική κίνηση μόνο ο ΑΣ ενοχλείτε ο οπαδός που ήταν μαζί τούς και το βόθροπόλις
Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στον άθλιο ΑΣ αυτοί πρέπει να φύγουν χθές
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
- Montrealiotis, Ορτζονικίδης, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi
Δεν πειράζει θά ξεπεράσεις την ανακοίνωση με τον καιρό έδειξε ότι ο ΑΣ είναι πίσω από όλαNikodiai έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:14Μαθε να δεχεσαι διαφορετικη αποψη. Τα υπολοιπα παραμυθια χωρις δρακο.
Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες είπε.
Πολλές περισσότερες από ολα τα payroll της ΠΑΕ που κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να γυρνάνε το "μπιφτέκι" σε πολλά επίπεδα..
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες είπε.
Πολλές περισσότερες από ολα τα payroll της ΠΑΕ που κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να γυρνάνε το "μπιφτέκι" σε πολλά επίπεδα..
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν
Απεγνωσμένες αρλουμπες για να μην γίνει αυτό που πρέπει, που είναι η συγγνώμη, η ακύρωση κάθε συμφωνίας και η άμεση παραίτηση όλων των εγκληματιών εις βάρος του συλλόγου
Όλα τα άλλα είναι προσπάθειες κάθε φορά να τρυπηθεί κι άλλο το πατωμα
Απεγνωσμένες αρλουμπες για να μην γίνει αυτό που πρέπει, που είναι η συγγνώμη, η ακύρωση κάθε συμφωνίας και η άμεση παραίτηση όλων των εγκληματιών εις βάρος του συλλόγου
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 14):
- Dimitrisou, Ιάσονας, Χωρικός, chri5ti9, aivas19, Maklaz, Logistis, Γερασίμου, Montrealiotis, Ορτζονικίδης and 4 more users
Πίσω από την διχόνοια είναι ο Α.Σ. ΜΑΖΙ με τον αντί-προεδρο της ΠΑΕ που άνοιξε το θέμα.-eorptol1 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:16Δεν πειράζει θά ξεπεράσεις την ανακοίνωση με τον καιρό έδειξε ότι ο ΑΣ είναι πίσω από όλα
Συμφωνώ, όπως παραιτήθηκε ο ένας υπαίτιος της ΠΑΕ θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να παραιτηθούν και όλοι του ΑΣ με άμεση προκήρυξη εκλογών.Equalizer έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:19 Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν
Δεν ηταν η αφορμη ο ΚυρΚυρ οποτε κανεις τον κινεζο ακομαmi8rio έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:05Δεν συμφωνώ με τις μεθοδεύσεις.eorptol1 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:02Εξακολουθείς να κάνεις τον Κινέζο για τίς μεθοδεύσεις ΑΣ συμφωνείς η όχι ?mi8rio έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:00
Ο Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε στα κοινά του ΠΑΟΚ τους τελευταίους τρείς μήνες, υπάρχει τουλάχιστον εδω και μία τετραετία, αλλά όταν έβγαινε στα ραδιόφωνα ο Νικόλας, οι "καλοί" ΑΡΔ τον χλεύαζαν και τον κορόιδευαν... Έπειτα ο Νικόλας φιμώθηκε με την γνωστή μέθοδο του παρακράτους και των τραμπούκων.. έλα όμως που η Θ4 δεν είναι ένας Νικόλας αλλά πολλοί...και εδωοι τραμπούκοι δεν μπορούν να επιβάλλουν "την τάξη"...
Ποιος νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ ή όχι ας μην το πιάσουμε καν στη κουβέντα μας. πονάει πολύ το θέμα αυτό....
Τον Κινέζο τον κάνει η ΠΑΕ που είχε για χρόνια βάζελο αντιπρόεδρο και ήταν η αφορμή να αρχίσει όλο αυτό.
Τον Κινέζο τον κάνει η ΠΑΕ που μιλάει για βαλτό της ΝΔ τον Μυστακίδη, όταν ο ανιψιός του προέδρου , γαμπρός του καλύτερα είναι μεγαλωμένος στην ΝΔ και έχει στην διοίκηση στέλεχος της ΝΔ.
Αυτοί κάνουν τον Κινέζο.