Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

George Best4 @
οφείλω να αναγνωρίσω οτι κανεις καλή και μελετημένη δουλειά!!!
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
gervasio artigas
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

kataramenos5 έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 09:08
Guitarman έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 22:47 Ακούσαμε και ότι ο Σαββίδης είναι "μετριοκαλος"...

Μπροστά στα διοικητικά τοτεμ που έχουν περάσει κατά καιρούς από την οικογένεια του ΠΑΟΚ... λογικό μου ακούγεται...
Κιθαριστα μου διαφωνουμε.Ολα καλα και αγια δε τα βλεπω.. Αν ηταν δε θα μας εβγαινε η ψυχη καθε καλοκαιρι να κλεισουμε ροστερ ,δε θα γραφε κανεις στο τοπικ της Γκοντσαρεβα .Αν εσυ τα βλεπεις τελεια πασο.Καλη καρδια
Κανένα πρόβλημα με τη διαφωνία. Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι Κατ. Αλλά επειδή είσαι παλιά καραβάνα δεν θα στο κρύψω ότι με ξένισε/χαλασε/στεναχώρησε ο χαρακτηρισμός "μετριοκαλος" σαν να είχαμε τους λεφτάδες να σφάζονται στα πόδια μας εδώ κ 100 χρόνια. Το πιο λυπηρό είναι ότι το κάνεις σε μια στιγμή που ο Ιβάν χτυπιέται από διάφορους προκειμένου να αφήσει το γηπεδο να το χτίσει ο Θεσσαλονικευς που προσωπικά το θεωρώ άτιμο και άδικο για τον Ιβαν. Για να γράφεις ότι τα βλέπω όλα τέλεια μάλλον δεν έχεις διαβάσει την κριτική μου παλαιοτερα. Αλλά με όλα τα στραβά που έχει ο Πόντιος και έχει αρκετά, σε έχει ανεβάσει πολλά επίπεδα. Και για μένα οι λόγοι που μένουν στις θέσεις τους άτομα άσχετα με το ποδόσφαιρο (βλέπε Μαρακι) δεν είναι επειδή δεν ενδιαφέρεται ο Ιβάν, αλλά επειδή δεν εμπιστεύεται ουτε την σκιά του. Εκεί στο δικό μου το μυαλό του δίνω εν μέρει δίκιο. Το κομμάτι που έχει δίκιο είναι ότι όλοι ξέρουμε πόση βρωμιά υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εν γένει στην κοινωνία. Το κομμάτι που έχει άδικο είναι ότι θα μπορούσε να βάλει 2-3 ανθρώπους από το εξωτερικο που ξέρουν από ποδόσφαιρο και να τους αφήσει να κάνουν δουλειά.
These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
Apil44, leomatos88, theo-drama, Γερασίμου
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

AspromavriDrama έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 23:09 Ιβαν καταλαβαινω το συναισθηματικο δεσιμο αλλα ειναι ωρα να δρασεις. Την Δευτερα ανεξαρτωτου αποτελεσματος απομακρυνεις τον Λουτσεσκου και φερνεις αλλον.
Η ομαδα ειναι ανω κατω, μηδεν συστημα, μηδεν αυτοματισμοι, θαψιμο παικτικων ικανοτητων και εμμονες σε συγκεκριμενους παικτες.
Φτανει.

Και....

Τι προτείνεις λοιπόν, για το καλό του ΠΑΟΚ.
Την αλλαγή προπονητή, στα 100 χρόνια, ούτως ώστε να πάρουμε κατιτίς φέτος, ακόμη κ ΝΤΑΜΠΛ.
Με νέο προπονητή, καταμεσής της περιόδου, ΔΕΝ γίνεται αυτό, ούτε με 0,001 οι πιθανότητες.

Έχουμε βγει από τους στόχους μας?

Αλλα τι λέω, ήδη τους χάσαμε!
These users thanked the author theo-drama for the post (total 3):
leomatos88, gervasio artigas, Guitarman
AspromavriDrama

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

Ναι. Αλλαγη προπονητη ο οποιος θα αξιοποιησει το ροστερ το οποιο δεν αξιζει να τρωει φαπες απο το καθε χωριο.
Τωρα πρεπει να δρασει σαν ηγετης ο Ιβαν και να παρει μια ψυχρη αποφαση που θα επιφερει ηλεκτροσοκ και θα κανει τους παικτες να νιωσουν χρησιμοι και παλι και οχι θεατες μιας εμμονης σε ροστερ 13 παικτων.
AspromavriDrama

Taseos έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 07:59
AspromavriDrama έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 23:09 Ιβαν καταλαβαινω το συναισθηματικο δεσιμο αλλα ειναι ωρα να δρασεις. Την Δευτερα ανεξαρτωτου αποτελεσματος απομακρυνεις τον Λουτσεσκου και φερνεις αλλον.
Η ομαδα ειναι ανω κατω, μηδεν συστημα, μηδεν αυτοματισμοι, θαψιμο παικτικων ικανοτητων και εμμονες σε συγκεκριμενους παικτες.
Φτανει.
Δυναμική εγγραφή στο φόρουμ. Καλημέρα φίλε.
Καλημερα και σε σενα φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Guitarman έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 12:38
Κανένα πρόβλημα με τη διαφωνία. Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι Κατ. Αλλά επειδή είσαι παλιά καραβάνα δεν θα στο κρύψω ότι με ξένισε/χαλασε/στεναχώρησε ο χαρακτηρισμός "μετριοκαλος" σαν να είχαμε τους λεφτάδες να σφάζονται στα πόδια μας εδώ κ 100 χρόνια. Το πιο λυπηρό είναι ότι το κάνεις σε μια στιγμή που ο Ιβάν χτυπιέται από διάφορους προκειμένου να αφήσει το γηπεδο να το χτίσει ο Θεσσαλονικευς που προσωπικά το θεωρώ άτιμο και άδικο για τον Ιβαν. Για να γράφεις ότι τα βλέπω όλα τέλεια μάλλον δεν έχεις διαβάσει την κριτική μου παλαιοτερα. Αλλά με όλα τα στραβά που έχει ο Πόντιος και έχει αρκετά, σε έχει ανεβάσει πολλά επίπεδα. Και για μένα οι λόγοι που μένουν στις θέσεις τους άτομα άσχετα με το ποδόσφαιρο (βλέπε Μαρακι) δεν είναι επειδή δεν ενδιαφέρεται ο Ιβάν, αλλά επειδή δεν εμπιστεύεται ουτε την σκιά του. Εκεί στο δικό μου το μυαλό του δίνω εν μέρει δίκιο. Το κομμάτι που έχει δίκιο είναι ότι όλοι ξέρουμε πόση βρωμιά υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εν γένει στην κοινωνία. Το κομμάτι που έχει άδικο είναι ότι θα μπορούσε να βάλει 2-3 ανθρώπους από το εξωτερικο που ξέρουν από ποδόσφαιρο και να τους αφήσει να κάνουν δουλειά.
Εχουν γραψτει ολα οποτε ειναι λιγο κουραστικο να τ αναφερουμε ξανα και ξανα.Σορυ.
Ο ιδιος ο Βανιας ειχε πει οτι εχει λογο στις μεταγραφες (εγω εβαλα ρητρα για τονΛουκας) αλλα το ειπαν και καποιοι ΤΔ πχ Ρεμπε.Απ τη στιγμη που ανακατευεται στο αν θα ερθει ο Μπακαγιοκο και αν θα μεινει ο Ακπομ (παραμονες προκριματικου Τσουλου) για μενα ειναι φαουλ.Του χρωσταμε μας, εβγαλε απ τη λασπη πληρωσε τα χρεη αλλα στο τοπ 20 που υποσχεθηκε δε βλεπω να μπορεινα μας βαλει.
Κι αυτο ειναι που λεω .13 χρονια 2 πρωταθληματ στη λιγδα και καποιες εκλαμψεις στην ευρωπη.Για μενα κλαιν η λιγδα και ηβρωμια της.Ομιλους Τσουλου μπηκε η ...Παφος.Εμεις ξεροσταλιαζουμε.
Οπως το βλεπει κανεις αλλα εγω προσωπικα πλεον θελω κατι παραπάνω .
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
hariskastoria
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

AspromavriDrama έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:23 Ναι. Αλλαγη προπονητη ο οποιος θα αξιοποιησει το ροστερ το οποιο δεν αξιζει να τρωει φαπες απο το καθε χωριο.
Τωρα πρεπει να δρασει σαν ηγετης ο Ιβαν και να παρει μια ψυχρη αποφαση που θα επιφερει ηλεκτροσοκ και θα κανει τους παικτες να νιωσουν χρησιμοι και παλι και οχι θεατες μιας εμμονης σε ροστερ 13 παικτων.

Διαφωνώ τελείως, με την αλλαγή καταμεσής της περιόδου προπονητή κ ειδικά τυπου(Μαντζιου, Κοντή κλπ κλπ).
Κάθε χρόνο τα ίδια κ τα ίδια, τέτοια περίοδο....

Όλα πρόσκαιρα θα είναι και οι ΟΠΟΊΟΙ στόχοι, θα πανε περίπατο....

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό κ αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι.
Επίσης όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AspromavriDrama

George Best4 έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 09:11
AspromavriDrama έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 23:43 Αφηστε τον Σαββιδη ησυχο. Επειδη ο Λουτσεσκου εχει απαξιωσει το ροστερ και παιρνει το 50%, δε θα πεσει το φταιξιμο στον Ιβαν.
Ενώ όταν έπαιρνε πρωτάθλημα με 11 παίχτες όλους κι ολους ο Λουτσεσκου, φαντάζομαι φώναζες Ιβάν σε ευχαριστώ!
Εκανε τη ΔΟΥΛΕΙΑ του! Ηρθε, ακριβοπληρωνεται και εκανε τη δουλεια του και πηρε και το μπραβο. Σιγα μην εχει και παραπονο με τοση αποθεωση και εδω και 1.5 χρονο ασυλια.
Τωρα που εχει κανει κακιστη ομαδα, ειναι ωρα να φυγει. Εσυ τωρα φωναζεις Ρασβαν ευχαριστω για τις σφαλιαρες?
Εγω οχι, τωρα εφτασε η ωρα για αλλαγη προπονητη.
AspromavriDrama

theo-drama έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:45
AspromavriDrama έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:23 Ναι. Αλλαγη προπονητη ο οποιος θα αξιοποιησει το ροστερ το οποιο δεν αξιζει να τρωει φαπες απο το καθε χωριο.

Διαφωνώ τελείως, με την αλλαγή καταμεσής της περιόδου προπονητή κ ειδικά τυπου(Μαντζιου, Κοντή κλπ κλπ).

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό κ Αγαλια Αγαλια γίνεται η αγουριδα μέλι.
Διαφωνουμε. Η σεζον ειναι στον Οκτωβριο ακομα και εχει χρονο να σωθει. Η ομαδα παραπαιει και με αυτο το ρυθμο ουτε ευρωπη θα μας βγαλει. Να τον φωτισει ο Θεος να παρει ενα καλο αποτελεσμα την Κυριακη αλλα με την "απολαυση της σεζον" που τον διακατεχει τα πραγματα δειχνουν τραγικα.
Το ροστερ δεν ειναι για τριαροτεσσαρες. Το μυαλο του το κολλημενο εχει κανει την ομαδα ετσι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

kataramenos5 έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:34
Guitarman έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 12:38
Εχουν γραψτει ολα οποτε ειναι λιγο κουραστικο να τ αναφερουμε ξανα και ξανα.Σορυ.
Ο ιδιος ο Βανιας ειχε πει οτι εχει λογο στις μεταγραφες (εγω εβαλα ρητρα για τονΛουκας) αλλα το ειπαν και καποιοι ΤΔ πχ Ρεμπε.Απ τη στιγμη που ανακατευεται στο αν θα ερθει ο Μπακαγιοκο και αν θα μεινει ο Ακπομ (παραμονες προκριματικου Τσουλου) για μενα ειναι φαουλ.Του χρωσταμε μας, εβγαλε απ τη λασπη πληρωσε τα χρεη αλλα στο τοπ 20 που υποσχεθηκε δε βλεπω να μπορεινα μας βαλει.
Κι αυτο ειναι που λεω .13 χρονια 2 πρωταθληματ στη λιγδα και καποιες εκλαμψεις στην ευρωπη.Για μενα κλαιν η λιγδα και ηβρωμια της.Ομιλους Τσουλου μπηκε η ...Παφος.Εμεις ξεροσταλιαζουμε.
Οπως το βλεπει κανεις αλλα εγω προσωπικα πλεον θελω κατι παραπάνω .

Είσαι κι εσύ που λες,
Ότι έχει(έχουμε ) 2 κι όχι 3 Πρωταθλήματα κ 2 ΝΤΑΜΠΛ.
Οκ όπως το νοιώθει κάνεις.
Στον αγωνιστικό χωρο, τόσα έχουμε.

ΤΑ λάθη τα είπαμε, είναι 5 % για μένα,που έχει κάνει.
Για σένα μπορεί να ναι 50%,τα λάθη του.
Ο πόλεμος που έφαγε κ έδωσε είναι πολύ μεγάλος.

Ε τοτε ας ερθει ο ελης, να μας βάλει στο σωστό δρόμο..
Εγώ δεν το θέλω αυτό, για πάρα πολλούς λόγους βέβαια, αλλά ποιος είμαι κιόλας....
These users thanked the author theo-drama for the post:
leomatos88
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

AspromavriDrama έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:47
theo-drama έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:45

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό κ Αγαλια Αγαλια γίνεται η αγουριδα μέλι.
Διαφωνουμε. Η σεζον ειναι στον Οκτωβριο ακομα και εχει χρονο να σωθει. Η ομαδα παραπαιει και με αυτο το ρυθμο ουτε ευρωπη θα μας βγαλει. Να τον φωτισει ο Θεος να παρει ενα καλο αποτελεσμα την Κυριακη αλλα με την "απολαυση της σεζον" που τον διακατεχει τα πραγματα δειχνουν τραγικα.
Το ροστερ δεν ειναι για τριαροτεσσαρες. Το μυαλο του το κολλημενο εχει κανει την ομαδα ετσι.

Διαφωνώ κ τονίζω ότι θα είναι ΠΡΌΣΚΑΙΡΑ, όλα αυτά.
Γνώμη μου κ γνώμη σου
Απο πείρα, αυτό που λες βγαίνει σε παραπολυ μικρό ποσοστο..
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ο λουτσεσκου ειναι η ασπιδα της διοίκησης.
Σοβαρός προπονητης δεν θα μείνει ουτε 3 μηνο με αυτη τη διοίκηση αρεσει δεν αρεσει σε κάποιους.
Ποιος λογικός προπονητης απο το,πανω ραφι θα ερθει να ασχολείται με το μαρακι να του κανει εκπτώσεις σε ποιον παιχτη θα παρει κ στο τελος να παίρνει δανεικους.
Τωρα αμα φερει κανα προπονητη τύπου μαλεζα η ρασταβατς..... ας πετάξει κ λευκή πετσετα να μην αγχώνομαστε τζαμπα
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 12:00 George Best4 @
οφείλω να αναγνωρίσω οτι κανεις καλή και μελετημένη δουλειά!!!
Να είσαι καλά.Ευχαριστω!
Κάνω ότι μπορώ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να φύγει ΠΑΟΚι μου ο Λουτσέσκου εφόσον δεν μπορεί να τραβήξει άλλο την ομάδα. Ποιος θα έρθει ή καλύτερα ποιος θα τον φέρει; Η Γκοντσάρεβα που δεν την λες και τόσο σχετική με το ποδόσφαιρο; Ή το scouting team που δεν δείχνει να μπορεί να φέρει ένα παίκτη επιπέδου ΠΑΟΚ και άσε που δεν ξέρουμε ποιοι αποτελούν αυτό το team. Κωστίκος, Μαλιούφας, Καρυπίδης ή μήπως Γιώργος;
Επιπλέον, ποιο όνομα θα έλθει όταν η ομάδα έχει συγκεντρωτισμό και γραφειοκρατία και σε μεταγραφές γίνονται παζάρια λαϊκής;
Προπονητή της προκοπής καταμεσής περιόδου πολύ δύσκολα θα βρούμε. Κάναμε και παλαιότερα τα πειράματα με τον Γ.Χ. Γεωργιάδη και θυμόμαστε τα αποτελέσματα. Η τυχόν αλλαγή προπονητή απαιτεί πρώτα αλλαγή πλεύσης. Το πρώτο που πρέπει να γίνει και άσχετα με το αν θα μείνει ή φύγει ο Λουτσέσκου είναι η έλευση Τ.Δ. ο οποίος θα έχει συγκεκριμένο προϋπολογισμό και τα κλειδιά της ομάδας χωρίς παρεμβάσεις από κανένα/καμία, θα κάνει μεταγραφές και θα φέρει εφόσον αποφασιστεί και νέο προπονητή.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δηλαδη ρε παιδια αν ο Λουτσεσκου αυριο πει σταματω απο την προπονητικη. Παω σπιτι μου στην Ρουμανια να βγαζω μελι. Θα το κλεισουμε το μαγαζι; Επειδη δεν ξερουμε αν αυτοι που θα διαλεξουν θα κανουν σωστη επιλογη;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”