Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Maxpaok

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Maxpaok »

πράγματι έχει στήριξη ο λουτσέσκου. Και δικαίως θα πω. Πρωτίστως ως οφείλει ο σύλλογος στον προπονητή και κατόπιν μετά από τόσες επιτυχίες.
Τώρα ότι ύστερα από τόσες παλινωδίες, συσσωρευμένες κυρίως εντός της τελευταίας διετίας, στέκει "ατάραχος"... είναι ένα θέμα.
Μέγα λάθος η αντιμετώπιση της διοίκησης έναντι της ομάδας και του προπονητή της μην ικανοποιώντας τις ανάγκες της σε ενίσχυση κι άλλο τόσο λάθος η ανοχή του λούτσε στα τερτίπια της πρώτης.
Να πούμε βόλεμα? δεν με αφορά. Εγώ ως φίλος της ομάδας θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Το οποίο θα σημάνει μια νέα αρχή. Καλύτερη? δεν ξέρω, προσδοκώ. Τώρα πλέον όχι!

γιατί μαρσάντος η ευθύνη πρέπει να περιλαμβάνει μόνο έναν ή μία πλευρά?
γιατί θα πρέπει να κρυβόμαστε?
πόσα χρόνια ο οργανισμός δείχνει ανήμπορος, αφελής, αδαής, άστοχος, ανίκανος να ικανοποιήσει βασικές ανάγκες στο ρόστερ?
δεν θα προσωποποιήσω την κουβέντα γιατί δεν γνωρίζω την θέση του καθενός και την ισχύ του όπως και τα πεπραγμένα του. Κρίνω όλο το σώμα της διεύθυνσης. Συνεπώς την κύρια ευθύνη την έχει ο ιβάν, τα τμήματα του και οι συνεργάτες του.
και τέλος δεν είναι ωραίο να ολοκληρώνεις το συλλογισμό σου θέτοντας ζήτημα άμεσης προβοκάτσιας μέσω "σταδιακού ροκανίσματος θεμελίων" "ξηλώματος'" και "σχέδιο πραξικοπήματος"
ξέρεις γιατί? διότι για όλα αυτά γράφουμε εμείς, εδώ στην παρέα και θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε ποιος μπορεί να ανήκει σε προβοκατόρικο συνασπισμό κι αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας με τον φόβο μην θεωρηθούμε συμμέτοχοι, συνένοχοι στο έγκλημα!
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Θεωρώ οτι υπάρχει ένας κορεσμός εκατέρωθεν και απο τον Ράζβαν και απο τον Ιβαν.

Εφόσον ισχύει αυτό, τότε πρέπει να τελειώσει τη χρονιά του και να αποχωρήσει στο τέλος αυτής ή έστω προς το τέλος αυτής. Οχι τώρα.

Η ομάδα πρέπει απο τώρα να ξεκινήσει να ψάχνει τον επόμενο. Τον θεωρώ όντως τον κορυφαίο της Ιστορίας του ΠΑΟΚ λόγω των επιτυχιών του. Θεωρώ οτι πλέον δεν εξελίοσσεται ο ίδιος και δεν εξελίσσει και την ομάδα.
These users thanked the author tzo_1926 for the post:
Maxpaok
AspromavriDrama

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

loukas karadimos έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:06 Θα σας κάνει ρόμπα ο ραζβαν όσους περιμένετε με ανυπομονησία την στραβή…

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΣΕΙ
Τις στραβες τις εχει προκαλεσει μονος του. Εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε, αυτος πληρωνεται αδρα για να φερει επιτυχιες και ως τωρα φερνει τριαροτεσσαρες.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:23
Σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το θέτεις έτσι?
Δηλαδή το ότι ο λουτσέσκου είναι ανεπαρκής δεν μπορούμε να πούμε ότι και η γκοντσαρεβα είναι ανεπαρκεστατη?
Αυτό που γίνεται σήμερα με την γκοντσαρεβα το προκάλεσε η ίδια με τα εκτός τόπου ποσταρισματα της.
...
Είναι σαφές αυτό που γράφω. Έχεις τη δική σου οπτική οπότε πάμε παρακάτω.
...Τώρα όλα αυτά περί πραξικοπήματος σόρρυ αλλά τα θεωρώ βλακείες.
Δεν φταίει κανένα πραξικόπημα που εχθές οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν 8-1 και μέσα στην Τρίπολη 5-1.
Αντιλαμβάνεσαι τα νούμερα?
Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής να ήταν δεν θα τον έσωζε τίποτα με αυτά που βλέπουμε και ΑΚΟΥΜΕ τα τελευταία δύο χρόνια από τον λουτσέσκου.
Βλακείες μπορεί να είναι αν προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε με νούμερα. Άλλο πράγμα γράφω στο υστερόγραφο και δεν αναφέρεται σε σένα.
Ναι τα νούμερα τα αντιλαμβάνομαι. Δεν έρχονται από κληρώσεις όμως. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να εξηγούν την πτωτική πορεία.
...Θέλετε να μείνει για άλλα δέκα χρόνια στην ομάδα γιατί είναι τοτέμ και δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει καλύτερος?...
Σόρρυ αλλά μου φαίνονται λίγο ασυνάρτητα αυτά από τη στιγμή που με εντάσσεις μέσα σε ένα γκρουπ μιλώντας σε δεύτερο πληθυντικό. Δε ξέρω για ποιους μιλάς, δε ξέρω τι είναι αυτό το τοτεμ κα το δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει καλύτερος.
Μαζί μιλούσαμε το καλοκαίρι και προκριναμε τον Φαν Μπομελ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άρχισαν οι ψίθυροι πάντως περί αλλαγής σε περίπτωση ήττας την Κυριακή.
Το είπε έμμεσα και ο Κόλκας το μεσημέρι.

Πιστεύω πλέον είναι μονόδρομος η κατάσταση.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
AspromavriDrama, Rexaris
AspromavriDrama

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 23:35 Άρχισαν οι ψίθυροι πάντως περί αλλαγής σε περίπτωση ήττας την Κυριακή.
Το είπε έμμεσα και ο Κόλκας το μεσημέρι.

Πιστεύω πλέον είναι μονόδρομος η κατάσταση.
Κι εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει γυρισμος. Φαινεται και ο ιδιος κορεσμενος, καμια διψα και καμια αντιδραση.
These users thanked the author AspromavriDrama for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να φυγει ο Λουτσεσκου, να φυγει η Γκοντσαρεβα, εφυγαν οι ΚΚ και ο Γκαγκατσης, ε μονο ο Ιβαν και ο Γιωργης εμειναν.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maxpaok έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:58 ...
τέλος δεν είναι ωραίο να ολοκληρώνεις το συλλογισμό σου θέτοντας ζήτημα άμεσης προβοκάτσιας μέσω "σταδιακού ροκανίσματος θεμελίων" "ξηλώματος'" και "σχέδιο πραξικοπήματος"
ξέρεις γιατί? διότι για όλα αυτά γράφουμε εμείς, εδώ στην παρέα και θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε ποιος μπορεί να ανήκει σε προβοκατόρικο συνασπισμό κι αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας με τον φόβο μην θεωρηθούμε συμμέτοχοι, συνένοχοι στο έγκλημα!
Max ο συλλογισμός μου δεν ολοκληρώθηκε με μομφή προς κάποιο μέλος. Το υστερόγραφο όπως έγραψα δεν αναφερόταν σε κάποιον εντός του φόρουμ. Γράφω πως από κάποιους κύκλους ξαφνικά δημιουργείται θέμα Γκοντσαρεβα με το που φαίνεται πως τελειώνει ο Λουτσεσκου.
Η Γκοντσαρεβα είναι χρόνια στον ΠΑΟΚ. Υπαρχει μια γραμμική ακολουθία γεγονότων. Αν το τάιμινγκ δε σου φαίνεται περίεργο είναι σεβαστό. Εμένα μου φαίνεται. Η φάση μου θυμίζει εκτέλεση μιας αποστολής και συνεχεια χωρίς χάσιμο χρόνου στην επόμενη.
Κανένας να μη γράφει με φόβο. Όταν κάποιος εκφράζει τις απόψεις του με αγνές προθέσεις είναι ευδιάκριτο και δεν έχει τίποτα να φοβάται.
Τόσα χρόνια γράφουμε εδώ στο φόρουμ και πλέον γνωριζόμαστε.

Υγ. Σου απάντησα στο τόπικ του Κυρίλλου στις ερωτήσεις που μου έθεσες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”