22. Alessandro Bianco
Re: 22. Alessandro Bianco
Δεν ξερω γιατι βγηκες, αν δεν ζητησες εσυ ο ιδιος κακως βγηκες καθως χαθηκαν ολα τα τρεξιματα. Κανονικος παίκτης ειναι,6αρι
Αναλογα τον παρτενερ θα πω εγω.sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:22 Δε νομίζω πως μπορεί να σταθεί το ίδιο σε δυάδα στα χαφ πάντως σήμερα ήταν εξαιρετικός
Για μενα ηταν το μονο αισιοδοξο σημαδι σημερα.
- These users thanked the author icue for the post:
- PAOK DreXleR
-
Τι να το κανεις; Πρώτος βγηκε αλλαγη. Υπάρχει περιπτωση να καθιερωθεί; Υπαρχει περίπτωση να αγοραστει;
- These users thanked the author black death for the post:
- embuji
Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.
Κάποια ερωτήματα.
Ήρθε για τρίτο τέταρτος, ήρθε για να μπει στην δυάδα? Ήρθε απλά για το ροτεησον?
Τέτοιος παίκτης, με αυτά τα χαρακτηριστικά μας έλειπε από το κέντρο?
Ασφαλώς δεν ταιριάζει στην απόλυτη δυάδα που θέλει να παίζει ο λουτσε.
Κάποια ερωτήματα.
Ήρθε για τρίτο τέταρτος, ήρθε για να μπει στην δυάδα? Ήρθε απλά για το ροτεησον?
Τέτοιος παίκτης, με αυτά τα χαρακτηριστικά μας έλειπε από το κέντρο?
Ασφαλώς δεν ταιριάζει στην απόλυτη δυάδα που θέλει να παίζει ο λουτσε.
Τίποτα το ιδιαίτερο
Κάποια θετικά στοιχεία αλλά δεν βλέπω γιατί να ανακαλύψω μια ελπίδα στο πρόσωπο του
Ίσως...και αν...τότε μπορεί...
Κλάιν Μάιν
Κάποια θετικά στοιχεία αλλά δεν βλέπω γιατί να ανακαλύψω μια ελπίδα στο πρόσωπο του
Ίσως...και αν...τότε μπορεί...
Κλάιν Μάιν
-
Ίσως να τον δούμε δίδυμο με Μεϊτε με γαύρο.
Ήταν ο μόνος που θύμιζε νορμάλ ποδοσφαιριστή στα χαφ.
Ο Καμαρά δε μπορεί, ο Οζντοεφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Ήταν ο μόνος που θύμιζε νορμάλ ποδοσφαιριστή στα χαφ.
Ο Καμαρά δε μπορεί, ο Οζντοεφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Θέλω να μου πείτε τι είδατε και τον βρήκατε καλό, ειλικρινά. Τη φάση που κέρδισε την κίτρινη;
Γιατί και ο συμπαθέστατος marsantos κάτι τέτοια λέει για τον Οζντόεφ όταν θέλει να την πει στον Καμαρά: οι αποκρούσεις στην άμυνα, οι πάσες στα δύο μέτρα χωρίς να προχωράει το παιχνίδι.
Το σημερινό ματς ξεγύμνωσε το κέντρο (όχι μόνο βέβαια αυτό), και τον έναν και τον άλλον.
Γιατί και ο συμπαθέστατος marsantos κάτι τέτοια λέει για τον Οζντόεφ όταν θέλει να την πει στον Καμαρά: οι αποκρούσεις στην άμυνα, οι πάσες στα δύο μέτρα χωρίς να προχωράει το παιχνίδι.
Το σημερινό ματς ξεγύμνωσε το κέντρο (όχι μόνο βέβαια αυτό), και τον έναν και τον άλλον.
-
Βγήκε να μπει το κλασσικό μειτε οζντοεφ και άδειασε όλο το κέντρο. Βέβαια εύκολο να κράξεις τον καινούριο δανεικό και να αφήσεις στην απ έξω τον κάκιστο σήμερα Οζντόεφ που είναι κάτω του 0 αφού μόνο κακό εκανε ,και ο Καμαρα που πραγματικά περιπλανιοταν στο γηπεσο χωρίς να κάνει κάτι.
Στο τι είδαμε , είδαμε παίκτη να πηγαίνει πρώτος στην μπάλα, είδαμε παίκτη να προσπαθεί να ηρεμήσει το παιχνίδι με κοντινές πάσες, είδαμε παίκτη όσο παίρνουμε η ώρα να κρατάει μπάλα και να την ανεβάζει προς τα μπροστά όσο έπαιζε μόνος με 4 αντίπαλα χαφ.
Στο τι είδαμε , είδαμε παίκτη να πηγαίνει πρώτος στην μπάλα, είδαμε παίκτη να προσπαθεί να ηρεμήσει το παιχνίδι με κοντινές πάσες, είδαμε παίκτη όσο παίρνουμε η ώρα να κρατάει μπάλα και να την ανεβάζει προς τα μπροστά όσο έπαιζε μόνος με 4 αντίπαλα χαφ.
-
Ο νουνιες τον είπε ειρωνικα Βεράτι αλλα παρα την ειρωνια την πέτυχε την παρομοίωση.
Νταξει αναλογικα πάντα και μην πεσει φωτια να μας καψει κλπ.
Επειδη ομως για σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει σοβαρα κενα στη σωματοδομή πρεπει να δουλευτεί και καταλληλα πάνω στις ικανοτητες του, κατι που 99% δεν θα γινει στον ΠΑΟΚ.

Νταξει αναλογικα πάντα και μην πεσει φωτια να μας καψει κλπ.
Επειδη ομως για σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει σοβαρα κενα στη σωματοδομή πρεπει να δουλευτεί και καταλληλα πάνω στις ικανοτητες του, κατι που 99% δεν θα γινει στον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author black death for the post:
- aivas19
Μετα το 20 που βρήκε τα πατηματα του ήταν ο μοναδικος που μάρκαρε και δεν πουλούσε τη μπαλα. Μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα οταν βγηκε κ έχασες τα τρεξιματα τουMiles έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:38 Θέλω να μου πείτε τι είδατε και τον βρήκατε καλό, ειλικρινά. Τη φάση που κέρδισε την κίτρινη;
Μαρκαρε, εδωσε φρεσκαδα, καλυπτε χωρους. Οκ ναι ειναι λιγο σαμιαμιδι και χανεις ογκο.Miles έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:38 Θέλω να μου πείτε τι είδατε και τον βρήκατε καλό, ειλικρινά. Τη φάση που κέρδισε την κίτρινη;