22. Alessandro Bianco

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: 22. Alessandro Bianco

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Δε νομίζω πως μπορεί να σταθεί το ίδιο σε δυάδα στα χαφ πάντως σήμερα ήταν εξαιρετικός
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
embuji
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ξερω γιατι βγηκες, αν δεν ζητησες εσυ ο ιδιος κακως βγηκες καθως χαθηκαν ολα τα τρεξιματα. Κανονικος παίκτης ειναι,6αρι
embuji

Δημοσίευση από embuji »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:22 Δε νομίζω πως μπορεί να σταθεί το ίδιο σε δυάδα στα χαφ πάντως σήμερα ήταν εξαιρετικός
Αναλογα τον παρτενερ θα πω εγω.
icue

Δημοσίευση από icue »

Για μενα ηταν το μονο αισιοδοξο σημαδι σημερα.
These users thanked the author icue for the post:
PAOK DreXleR
black death

Δημοσίευση από black death »

icue έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:28 Για μενα ηταν το μονο αισιοδοξο σημαδι σημερα.
Τι να το κανεις; Πρώτος βγηκε αλλαγη. Υπάρχει περιπτωση να καθιερωθεί; Υπαρχει περίπτωση να αγοραστει;
These users thanked the author black death for the post:
embuji
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.
Κάποια ερωτήματα.
Ήρθε για τρίτο τέταρτος, ήρθε για να μπει στην δυάδα? Ήρθε απλά για το ροτεησον?

Τέτοιος παίκτης, με αυτά τα χαρακτηριστικά μας έλειπε από το κέντρο?

Ασφαλώς δεν ταιριάζει στην απόλυτη δυάδα που θέλει να παίζει ο λουτσε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τίποτα το ιδιαίτερο

Κάποια θετικά στοιχεία αλλά δεν βλέπω γιατί να ανακαλύψω μια ελπίδα στο πρόσωπο του

Ίσως...και αν...τότε μπορεί...

Κλάιν Μάιν
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Ίσως να τον δούμε δίδυμο με Μεϊτε με γαύρο.
Ήταν ο μόνος που θύμιζε νορμάλ ποδοσφαιριστή στα χαφ.

Ο Καμαρά δε μπορεί, ο Οζντοεφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Καμαρα δεν ταιριαζει με κανεναν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θέλω να μου πείτε τι είδατε και τον βρήκατε καλό, ειλικρινά. Τη φάση που κέρδισε την κίτρινη;
Γιατί και ο συμπαθέστατος marsantos κάτι τέτοια λέει για τον Οζντόεφ όταν θέλει να την πει στον Καμαρά: οι αποκρούσεις στην άμυνα, οι πάσες στα δύο μέτρα χωρίς να προχωράει το παιχνίδι.
Το σημερινό ματς ξεγύμνωσε το κέντρο (όχι μόνο βέβαια αυτό), και τον έναν και τον άλλον.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειναι κλασσικη περιπτωση παικτη που οταν ειναι μεσα δεν σου γεμιζει το ματι, αλλα μολις βγει καταλαβαινεις το κενο που αφηνει.
These users thanked the author icue for the post:
aivas19
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Βγήκε να μπει το κλασσικό μειτε οζντοεφ και άδειασε όλο το κέντρο. Βέβαια εύκολο να κράξεις τον καινούριο δανεικό και να αφήσεις στην απ έξω τον κάκιστο σήμερα Οζντόεφ που είναι κάτω του 0 αφού μόνο κακό εκανε ,και ο Καμαρα που πραγματικά περιπλανιοταν στο γηπεσο χωρίς να κάνει κάτι.
Στο τι είδαμε , είδαμε παίκτη να πηγαίνει πρώτος στην μπάλα, είδαμε παίκτη να προσπαθεί να ηρεμήσει το παιχνίδι με κοντινές πάσες, είδαμε παίκτη όσο παίρνουμε η ώρα να κρατάει μπάλα και να την ανεβάζει προς τα μπροστά όσο έπαιζε μόνος με 4 αντίπαλα χαφ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο νουνιες τον είπε ειρωνικα Βεράτι αλλα παρα την ειρωνια την πέτυχε την παρομοίωση. :mrgreen:
Νταξει αναλογικα πάντα και μην πεσει φωτια να μας καψει κλπ.
Επειδη ομως για σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει σοβαρα κενα στη σωματοδομή πρεπει να δουλευτεί και καταλληλα πάνω στις ικανοτητες του, κατι που 99% δεν θα γινει στον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author black death for the post:
aivas19
george188

Δημοσίευση από george188 »

Miles έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:38 Θέλω να μου πείτε τι είδατε και τον βρήκατε καλό, ειλικρινά. Τη φάση που κέρδισε την κίτρινη;
Γιατί και ο συμπαθέστατος marsantos κάτι τέτοια λέει για τον Οζντόεφ όταν θέλει να την πει στον Καμαρά: οι αποκρούσεις στην άμυνα, οι πάσες στα δύο μέτρα χωρίς να προχωράει το παιχνίδι.
Το σημερινό ματς ξεγύμνωσε το κέντρο (όχι μόνο βέβαια αυτό), και τον έναν και τον άλλον.
Μετα το 20 που βρήκε τα πατηματα του ήταν ο μοναδικος που μάρκαρε και δεν πουλούσε τη μπαλα. Μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα οταν βγηκε κ έχασες τα τρεξιματα του
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Miles έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:38 Θέλω να μου πείτε τι είδατε και τον βρήκατε καλό, ειλικρινά. Τη φάση που κέρδισε την κίτρινη;
Μαρκαρε, εδωσε φρεσκαδα, καλυπτε χωρους. Οκ ναι ειναι λιγο σαμιαμιδι και χανεις ογκο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”