Συμφωνώ
Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
- Amsterdamer_87
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Σωστα το θετεις και συμφωνω 100%..AspromavriDrama έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:51 Ρε Ρασβαν αληθεια ομως, βαζεις Ντεσποντοφ με τις σεντρες ξυραφι και αντι να εκμεταλλευτεις τον Γιακουμακη ριχνεις παλι Τσαλοφ μεσα.
Τι να πω, οτι σε φωτισει ο Θεος να σου βγει σημερα γιατι τα πραγματα σφιγγουν.
Απ'την αλλη περσι ο Τσαλοφ μονο με τον Ντεσπο ειχε χημεια..
Παντως κι εγω θεωρω πως ο Γιακουμ θα ηταν καλυτερη επιλογη..
Αλλα τι να ξερεις κι εσυ και γω !!!
Να μην ψάχνουμε δικαιολογίες μετά
Εγω ξέρω οτι ο αστέρας εχει 1 βαθμό
Πάμε
Εγω ξέρω οτι ο αστέρας εχει 1 βαθμό
Πάμε
Ο Τσαλοφ αν αρχίσει να μαρσάρει από σήμερα προλαβαίνει να βγει πρώτος σκόρερ. Ήρεμα ρωτάω...
- These users thanked the author Aye4 for the post:
- Ally Samagoal
Πάμε πάλι:Ζαμπά, Λημνιός, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Τζήμας, Κοτάρσκι, Τσαούσης, Λύρατζης, ο μικρός αριστερος μπακ που ξέχασα πως τον έλεγαν, Τσιγγάρας, Κούτσιας, Μιχαηλίδης , έτσι εκ του προχείρου. Σίγουρα ξεχνω κι άλλους. Ποιός δεν πήρε ευκαιρίες; Η πορεία όλων είναι γνωστή. Είτε έπαιξαν-παίζουν και πρόσφεραν εως οτου πουλήθηκαν, είτε δεν ήταν για το επίπεδο της ομάδας όπως μας έδειξε η πορεία τους. Μην μου πείτε για τον Τζήμα, γιατί όπως λες..κάποιος τον δούλεψε πριν μπει μέσα .. ήταν πρότζεκτ σοβαρό με 20 μύρια ρήτρα!! ποιός να το φανταζόταν οτι θα τα πιάσει σε δυο μήνες;;;PAOK RT έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 17:02keep_paokizein έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:43 @hariskastoria o "κακός" Τάισον, ή ο ανέτοιμος Ιβανούσετς, είναι αυτή τη στιγμή 10 φορές καλύτερος από τον οποιοδήποτε νεαρό. Δεν γίνεται έτσι η ένταξη των νέων στην πρώτη ομάδα. Οταν το μάτς είναι 3-0 στο '70 θα μπει και ο νέος ένα τεταρτάκι κοκ, μέχρι τη στιγμή που εξαιτίας τραυματισμών ή καρτών ή... ή... ή.... θα πάρει τις ουσιαστικότερες ευκαιρίες του. Εκτός αν πρόκειται για παίκτη φαινόμενο, πνευματικά κυρίως, οπως ήταν ο Κουλιεράκης, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ομάδα.
Υπομονή. Ολα θέλουν το χρόνο τους.
Σε άλλα πράγματα είναι καλός ο Λουτσεσκου σε ότι αφορά ανάδειξη ταλέντων δυστυχώς δεν το έχει
Και δεν είναι μόνο να δώσεις ευκαιρίες στα παιδιά αλλά το ποιο σημαντικό είναι να τα δουλέψεις και να τα ετοιμάσεις ώστε αν μπουν μέσα να μην φαίνονται τόσο χαμένα ......
- These users thanked the author Χωρικός for the post:
- Ally Samagoal
Έτσι για την ιστορία εγώ το φαντάστηκα και το έγραψα λιγο πριν τον δανεισμό του. Επίσης μιλουσα για την αξία του ολη τη χρονιά που εβαζε 1 γκολ ανα 100 αγωνιστικα λεπτά αλλά προτιμήθηκε ο Σαματα... Πολλοί στο φόρουμ το εγραψαν επίσης.
- These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, gogos2003
-
Προσωπικα χωρις να εχω φτασει στις επιτυχιες του σαν προπονητης, βλέπω μια μουτζουρα στην εντεκαδα. Για να δουμε.Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 19:07Σωστα το θετεις και συμφωνω 100%..AspromavriDrama έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:51 Ρε Ρασβαν αληθεια ομως, βαζεις Ντεσποντοφ με τις σεντρες ξυραφι και αντι να εκμεταλλευτεις τον Γιακουμακη ριχνεις παλι Τσαλοφ μεσα.
Τι να πω, οτι σε φωτισει ο Θεος να σου βγει σημερα γιατι τα πραγματα σφιγγουν.
Απ'την αλλη περσι ο Τσαλοφ μονο με τον Ντεσπο ειχε χημεια..
Παντως κι εγω θεωρω πως ο Γιακουμ θα ηταν καλυτερη επιλογη..
Αλλα τι να ξερεις κι εσυ και γω !!!
Κρίμα τέτοια μπετον άμυνα να χάσει το κλιν σιτ.
Για πόσα χρόνια ακόμα θα τρώμε το ίδιο γκολ;