ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Pavlenka
100
67%
Kenny
11
7%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
3
2%
Baba
5
3%
Meite
8
5%
Ozdoev
1
1%
Zivkovic
3
2%
Κωνσταντέλιας
8
5%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
1
1%
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
7
5%
Ivanusec
2
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Άβαταρ μέλους
fossa

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από fossa »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:22 Τεραστιο εγκλημα , ΤΕΡΑΣΤΙΟ η μη αποκτηση φορ...ευθυνες εχουν ολοι ...ειτε η διοικηση που δεν ενισχυσε την ομαδα, ειτε ο Ραζβαν που επεμεινε (αν επεμεινε ) σ αυτο το ποδοσφαιρικο ανεκδοτο που λεγεται Τσαλοφ..
Πολυ καλος Μειτε , πολυ καλος αμυντικα μονο ο Κενυ, παρα πολυ σταθερος ο Μιχαηλιδης (χιλια μπραβο στο ΠΑΟΚτσακι μας) και εδωσε καποιες ελπιδες ο Ιβανουσετς..Ζιφκο συνεχιζει να ειναι κακος αλλα δεν τν φοβαμαι ... Παβλενκα χωρις σχολια...
Δεν εχω την ευκαιρια να ανεβαινω σε καθε ματς Τουμπα, αλλα σιγουρα θα παω 6-7 ματς τη χρονια..η χθεσινη Τουμπα ηταν η χειροτερη (ή τουλαχιστον απο τις χειροτερες) στα 25 χρονια που παω..οχι μονο απο παλμο (εκτος απο το 55-70 που πραγματικα σηκωθηκε στο.ποδι κ ενοιωθες οτι θα τους παρουμε σβαρνα) αλλα κυριως στο τελος που ακουστηκε παλι αυτο το εμετικο περι βαριας φανελας..Σεπτεμβρη μηνα εχοντας παιξεις 10 ματς κ με μονη κηλιδα το ματς της Λιβαδειας...για μενα ειναι ντροπιαστικο κ δυστυχως αρεσει δν αρεσει ολα πηγαζουν απο αυτο που εγινε το καλοκαιρι...κ περυσι σε βαθμολογικη συγκομιδη (αλλα κυριως σε αποδοση) χειροτερα ξεκινησαμε, αλλα ο κοσμος στηριζε...Δυστυχως δν ξερω που θα καταληξει ολο αυτο..
Δεν ξέρω πώς ακουγόταν απ' τη tv που ο ote tv στάνταρ αλλοιώνει τον ήχο αλλά είσαι τελείως λάθος.
Η χθεσινή Τούμπα ήταν συγκλονιστική.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο.
Δυστυχώς (όχι οπαδικά) γυρίσαμε σε μια Τούμπα που προσπαθεί να ξεσηκώσει μια ομάδα αντί να γίνεται το αντίθετο.
Και όταν μιλάμε για συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα και κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θεωρείται απ' τα βατά τότε ακόμα περισσότερο.
Μη κολλάς στο γνωστό σύνθημα που φώναξαν κάποιοι σαν παπαγάλοι με το που έληξε το ματς.
Εγώ που συνήθως είμαι πολύ αυστηρός με τη κερκίδα σου γράφω πως είσαι τελείως λάθος για χθες.
Όχι απ' τις χειρότερες αλλά απ' τις καλύτερες ήταν.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αν έμπαινε του Τσάλοφ ή του Καμαρά, η εμφάνιση θα έπαυε να είναι για γιούχα και «βαριά βαριά...»;
Η ομάδα ΠΑΛΙ ήταν καλή, ΠΑΛΙ έδειξε τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Ούτε τουρλουμπούκι, ούτε σέντρα στη σέντρα, ούτε πελάγωμα κοιτώντας το υπερπέραν.
Η ομάδα προσπαθεί (και πολλές φορές το καταφέρνει) να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο!
Όταν θα κρίνετε την ομάδα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, να έχετε τα άντερα να πείτε, ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΜΕ.
Αυτό το τσουβάλιασμα που γίνεται εξαιτίας του τελικού σκορ, ένα πράγμα μου φέρνει στο μυαλό...

Καλημέρα! Και στηρίξτε την ομάδα!
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 5):
george188, NIKOS1972, Ambiorix, paok apo epilogi, PAOK DreXleR
george188

Δημοσίευση από george188 »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:22 κ περυσι σε βαθμολογικη συγκομιδη (αλλα κυριως σε αποδοση) χειροτερα ξεκινησαμε, αλλα ο κοσμος στηριζε...Δυστυχως δν ξερω που θα καταληξει ολο αυτο..
Το χουμε δει το έργο που καταλήγει όταν ξεκινάνε αυτά, τρέμω πλέον τη στραβή
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Dimitris_L4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOKevolution έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:22 Αν έμπαινε του Τσάλοφ ή του Καμαρά, η εμφάνιση θα έπαυε να είναι για γιούχα και «βαριά βαριά...»;
Ούτε τουρλουμπούκι, ούτε σέντρα στη σέντρα, ούτε πελάγωμα κοιτώντας το υπερπέραν.
Όταν θα κρίνετε την ομάδα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, να έχετε τα άντερα να πείτε, ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΜΕ.
Αυτό το τσουβάλιασμα που γίνεται εξαιτίας του τελικού σκορ, ένα πράγμα μου φέρνει στο μυαλό...

Και εγώ αυτό βλέπω γενικά.
Dalek

Δημοσίευση από Dalek »

Είναι λυπηρό να βλέπεις μερίδα του κόσμου να γιουχαρει την ομάδα. Όταν το έκανε με τον Παναιτωλικό πάλι δε το θεωρούσα δικαιολογημένο αλλά το αιτιολογουσα. Ήταν ένα αναδρομικό κραξιδι για το σοκ της Λεβαδείας. Εχθές όμως τι?

Οι νέες γενεές παοκτσηδων έχουν γαλουχηθεί αλλιώς. Και αυτό το καταλαβαίνω. Είναι ποιο απαιτητικοί από ότι ειμαστε οι λίγο μεγαλύτεροι που ζήσαμε βουλινο, γουμενο και Μπατατούδη. Θεμιτό. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να μην στηρίζεις τα παιδιά μας και τον προπονητή μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια. Πώς σε ξεγελανε τα ασπρόμαυρα μάτια σου και νιώθεις την ανάγκη να κράξεις χωρίς να σκέφτεσαι οτι η στήριξη μας είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία (ακόμα και αν δε πιστεύεις σε αυτή).

Διακρίνω μια αρρωστιλα να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, κατάλοιπο ενός roller coaster καλοκαιριού που φάγαμε τα σωθικά μας και ζήσαμε (ζούμε) το διχασμό. Αν δεν αντιστραφεί αυτό η χρονιά θα καεί. Ανεξάρτητος θέσης και άποψης για τα διοικητικά τεκταινόμενα οφείλει ο παοκτσης να βάλει πλάτη στο αγωνιστικό τμήμα και να το στηρίξει χωρίς μα και μου. Εχθες σκυλιασαν, δεν άξιζαν την απαξίωση.
These users thanked the author Dalek for the post (total 3):
george188, Ambiorix, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.

Όταν έχουμε εμείς τα xgoals είμαστε άτυχοι και δεν μας θέλει η μπάλα. Οκ, αυτό.

Όταν έχει ο αντίπαλος τα xgoals πως γίνεται πάλι να είμαστε άτυχοι και να μην μας θέλει η μπάλα;

Γενικά, αν η εκτίμηση μας για αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σεζόν είναι ότι η δυστοκία μας οφείλεται σε μεταφυσικούς παράγοντες δεν μας βλέπω καλά. Ειδικά αν ενστερνίζονται τέτοιες απόψεις και μέσα στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει φέτος 10 ματς. Αν αφήσουμε εκτός το εντός με την Ριέκα που ήταν ξεκάθαρα ματς outlier, στα υπόλοιπα 9 έχουμε σκοράρει 6 γκολ. 0,66 γκολ ανά παιχνίδι. Και όλα αυτά με αντιπάλους που δεν τους λες "θηρία".

Η απάντηση σε αυτό δεν μπορεί να είναι "θα ξεμπουκώσει η ομάδα".

Μήπως Ραζβάν να ψάξουμε κάτι διαφορετικό στην ανάπτυξη; Κάτι πιο άμεσο;

Δεν ξέρω, δεν είμαι προπονητής, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να καταλάβεις ότι μια ομάδα με 6 γκολ σε 9 αγώνες έχει επιθετικό θέμα. Το οποίο ΔΕΝ θα λυθεί ούτε με ευχολόγια, ούτε με επικλήσεις στα Θεία.
These users thanked the author JohnDag for the post:
Developer4
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το εγραψα και στο τοπικ του Ραζβαν. Το παιζουμε συνδυαστικα και φτανουμε τη μπαλα στα περιξ της περιοχης ειναι μεγαλος μυθος...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Βλέπω σύντομα τον Σέρβο προπονητή της Μακάμπι να μας απασχολεί ...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

fossa έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:00
Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:22 Τεραστιο εγκλημα , ΤΕΡΑΣΤΙΟ η μη αποκτηση φορ...ευθυνες εχουν ολοι ...ειτε η διοικηση που δεν ενισχυσε την ομαδα, ειτε ο Ραζβαν που επεμεινε (αν επεμεινε ) σ αυτο το ποδοσφαιρικο ανεκδοτο που λεγεται Τσαλοφ..
Πολυ καλος Μειτε , πολυ καλος αμυντικα μονο ο Κενυ, παρα πολυ σταθερος ο Μιχαηλιδης (χιλια μπραβο στο ΠΑΟΚτσακι μας) και εδωσε καποιες ελπιδες ο Ιβανουσετς..Ζιφκο συνεχιζει να ειναι κακος αλλα δεν τν φοβαμαι ... Παβλενκα χωρις σχολια...
Δεν εχω την ευκαιρια να ανεβαινω σε καθε ματς Τουμπα, αλλα σιγουρα θα παω 6-7 ματς τη χρονια..η χθεσινη Τουμπα ηταν η χειροτερη (ή τουλαχιστον απο τις χειροτερες) στα 25 χρονια που παω..οχι μονο απο παλμο (εκτος απο το 55-70 που πραγματικα σηκωθηκε στο.ποδι κ ενοιωθες οτι θα τους παρουμε σβαρνα) αλλα κυριως στο τελος που ακουστηκε παλι αυτο το εμετικο περι βαριας φανελας..Σεπτεμβρη μηνα εχοντας παιξεις 10 ματς κ με μονη κηλιδα το ματς της Λιβαδειας...για μενα ειναι ντροπιαστικο κ δυστυχως αρεσει δν αρεσει ολα πηγαζουν απο αυτο που εγινε το καλοκαιρι...κ περυσι σε βαθμολογικη συγκομιδη (αλλα κυριως σε αποδοση) χειροτερα ξεκινησαμε, αλλα ο κοσμος στηριζε...Δυστυχως δν ξερω που θα καταληξει ολο αυτο..
Δεν ξέρω πώς ακουγόταν απ' τη tv που ο ote tv στάνταρ αλλοιώνει τον ήχο αλλά είσαι τελείως λάθος.
Η χθεσινή Τούμπα ήταν συγκλονιστική.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο.
Δυστυχώς (όχι οπαδικά) γυρίσαμε σε μια Τούμπα που προσπαθεί να ξεσηκώσει μια ομάδα αντί να γίνεται το αντίθετο.
Και όταν μιλάμε για συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα και κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θεωρείται απ' τα βατά τότε ακόμα περισσότερο.
Μη κολλάς στο γνωστό σύνθημα που φώναξαν κάποιοι σαν παπαγάλοι με το που έληξε το ματς.
Εγώ που συνήθως είμαι πολύ αυστηρός με τη κερκίδα σου γράφω πως είσαι τελείως λάθος για χθες.
Όχι απ' τις χειρότερες αλλά απ' τις καλύτερες ήταν.
Οχι φιλε...Χαρακτηριστικα θα σ πω κτ που προσεξα ιδιαιτερως ειναι οτι απο τ 45 εως το 55 φωναζαν τα κλασσικα συνθηματα για πρεζες φιλαδελφεια κλπ..τεσπα λεπτομερειες αλλα η Τουμπα δεν ΤΟΥΜΠΑ...ηταν με τη ριεκα , ηταν στα πλευ οφ του μαγκικου ηταν πολλες φορες εκεινη τη χρονια..
Επισης δν ξερω κ εγω απο τηλεοραση πως ηταν γτ ημουν μεσα κ γι αυτο το σχολιαζω..απο τηλεοραση δε θα μπορουσα να εκφερω σωστη γνωμη..
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

van rooy έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:20 Πανό για το ισραηλ... όταν εμεις οι ίδιοι <δολοφονούμε> ανθρώπους με χαρακτηρισμούς που φοράνε την ασπρόμαυρη φανέλα.
Aτυχής σύγκριση για να μην πω τίποτα χειρότερο...

Αν είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνω το μπινελίκι στον Τσάλοφ που ναι φοράει την ασπρόμαυρη αλλά παντελονιάζει και 1+ και δε μπορεί να τη βάλει μέσα από τα 2 μέτρα, με τις δολοφονίες αμάχων και παιδιών από τα καθάρματα του Ισραήλ...

Συνέλθετε κύριοι.
These users thanked the author Developer4 for the post (total 4):
Nikodiai, Dimitris_L4, fossa, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πέρσι το πρόβλημα μας δεν ήταν στο σκοράρισμα αλλα στην άμυνα, και αυτό φαίνεται να έχει βελτιωθεί. Ελπίζω να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να μη χαρίζουμε 1-2 ευκαιρίες σε τόσο σηματνικά παιχίδια από προσωπικά λάθη.
Από την άλλη, ευκαιρίες δημιουργούμε, έχουμε καλύτερους και περισσοτερους παίκτες μεσοεπιθετικά (αν και ντεφορμέ), οποτε πιστεύω ότι τα γκολ θα έρθουν.

edit:
Αυτός ο Ασάντε, ποσο κάνει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author astral for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

PAOKevolution έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:22 Αν έμπαινε του Τσάλοφ ή του Καμαρά, η εμφάνιση θα έπαυε να είναι για γιούχα και «βαριά βαριά...»;

Καλημέρα πρώτα απ' όλα
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα
Με την ίδια λογική αν δεν έβγαζε ο Παβλενκα αυτά που έβγαζε θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα
Αλλά στο ποδόσφαιρο και ο τερματοφύλακας συμμετέχει αλλά και οι χαμένες ευκαιρίες είναι στο πρόγραμμα
Αυτό που με προβλημάτισε προσωπικα επειδή ήμουν στο γήπεδο και είχα μια πιο ολοκληρωμένη αν μπορώ να πω εικόνα
είναι ότι έχασα χτες το κέντρο κι ο Μειτέ ο οποίος κατά Λουτσέσκου είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ εξαφανίστηκε ή αν θέλεις παρουσίασε σημάδια κόπωσης
Επίσης επειδή πολύς κόσμος μίλησε για ομάδα καθρέφτη στο γήπεδο με εξέπληξε η ευκολία με την οποία έμεναν συνεχώς ελεύθερα τα εξτρέμ τους όπως και η ευκολία με την οποία προσπαθούσαν να βγουν με μακρινές μπαλιές στην πλάτη
Οι αντίστοιχες δικές μας κινήσεις για να ελευθερωθεί ο Ζιβκο κι ο Τάισον ήταν στα όρια να αποκρούσει την μπάλα ο αμυντικός και οι μακρινές μπαλιές στον Γιακουμάκη απλά δεν υπήρχαν
Είμαστε πλέον πολύ προβλεπόμενοι
επισης σε κάποιο σημείο ο Ντελιας συνεχώς έσκυβε να πάρει ανάσες και εκεί φοβήθηκα μην μετά τον Πέλκα πάθει κάτι ο μικρός και μετά τραβάμε τα α@@@ια μας γιατί Αντριγια δεν υπάρχει προς το παρόν και ο Τάισον προσπαθεί αλλά μέχρι πότε θα αντέχει
Ελπίζω σε καλή εμφάνιση ιβανουσετς στην Τρίπολη
Είσοδο ντεσμποντοφ στην εντεκάδα
Και οπωσδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο με μισό μηδέν νίκη στην Τρίπολη
Ambiorix

Δημοσίευση από Ambiorix »

Δε θα σχολιάσω τα αγωνιστικά επειδή θεωρώ ότι γράφτηκαν όλα.
Πέρα από τη στενοχώρια για το αποτυχημένο αποτέλεσμα αυτό που πραγματικά με έβγαλε από τα ρούχα μου ήταν η “φανέλα”. Είναι πλέον εμφανές ότι η Τούμπα είναι πυριτιδαποθήκη. Η κατάσταση όσο πάει γίνεται και χειρότερη, τα συγχαρητήρια μου και μια ΜΟΥΤΖΑ σε όσους την κατευθύνουν. Η απάντηση του γηπέδου στις αποδοκιμασίες έδειξε ξεκάθαρα ότι πάμε για μετωπική.
5000km πάνε-έλα ενώ ο άλλος μας έλεγε να μείνουμε σπίτια μας αν και εφόσον και κλαιν μαιν.
Ίσως το μόνο θετικό της βραδιάς ότι θα τη γλιτώσουμε με ένα προστιματακι αφού οι Che μεταξύ μας περιορίστηκαν απλά σε δύο πανό των οποίων το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Όμως, σημαίες του Ιράν βρε παρτάλια, του ΙΡΑΝ;;;
Αν και δε βλέπω να υπάρχει σωτηρία, την άλλη βδομάδα στο Βίγκο.
ΠΑΟΚάρα μέχρι το μεδούλι, ΠΑΟΚάρα ως το τέλος.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ο Μειτε φιλε ειχε διπλα του εναν πολυ κακο Οζντοεφ..γι αυτο κ φανηκε αυτο...με την εισοδο Καμαρα παλι ανεβηκε.Συμφωνω απολυτα στον τροπο παιχνιδιου της Μακαμπι...εβρισκαν πολυ πολυ ευκολα με μια διαγωνια μπαλια το εξτρεμ τους..ειδικα στο πρωτο ημιχρονο..
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Ισχύει
Με το που μπήκε ο Καμαρά σε συνδυασμό με την κόπωση της Μακάμπι και την φυσιολογική οπισθοχώρηση τους ανέβηκε ο Μειτέ ή αν θέλεις δεν πιέστηκε
Ελπίζω μετά την διακοπή να εμφανιστεί και ο Ιταλός γιατί δεν μπορώ να φανταστώ Μειτέ βασικό σε όλα τα παιχνίδια
Από την άλλη το δίδυμο Καμαρά οζντοεφ δεν μου φαίνεται την δεδομένη στιγμή και πολύ πειστικό και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί από την στιγμή που πέρσι πήραν πολλά παιχνίδια μαζί
These users thanked the author Panx Romana for the post:
Dimitris_L4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”