Δεν ξέρω πώς ακουγόταν απ' τη tv που ο ote tv στάνταρ αλλοιώνει τον ήχο αλλά είσαι τελείως λάθος.Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:22 Τεραστιο εγκλημα , ΤΕΡΑΣΤΙΟ η μη αποκτηση φορ...ευθυνες εχουν ολοι ...ειτε η διοικηση που δεν ενισχυσε την ομαδα, ειτε ο Ραζβαν που επεμεινε (αν επεμεινε ) σ αυτο το ποδοσφαιρικο ανεκδοτο που λεγεται Τσαλοφ..
Πολυ καλος Μειτε , πολυ καλος αμυντικα μονο ο Κενυ, παρα πολυ σταθερος ο Μιχαηλιδης (χιλια μπραβο στο ΠΑΟΚτσακι μας) και εδωσε καποιες ελπιδες ο Ιβανουσετς..Ζιφκο συνεχιζει να ειναι κακος αλλα δεν τν φοβαμαι ... Παβλενκα χωρις σχολια...
Δεν εχω την ευκαιρια να ανεβαινω σε καθε ματς Τουμπα, αλλα σιγουρα θα παω 6-7 ματς τη χρονια..η χθεσινη Τουμπα ηταν η χειροτερη (ή τουλαχιστον απο τις χειροτερες) στα 25 χρονια που παω..οχι μονο απο παλμο (εκτος απο το 55-70 που πραγματικα σηκωθηκε στο.ποδι κ ενοιωθες οτι θα τους παρουμε σβαρνα) αλλα κυριως στο τελος που ακουστηκε παλι αυτο το εμετικο περι βαριας φανελας..Σεπτεμβρη μηνα εχοντας παιξεις 10 ματς κ με μονη κηλιδα το ματς της Λιβαδειας...για μενα ειναι ντροπιαστικο κ δυστυχως αρεσει δν αρεσει ολα πηγαζουν απο αυτο που εγινε το καλοκαιρι...κ περυσι σε βαθμολογικη συγκομιδη (αλλα κυριως σε αποδοση) χειροτερα ξεκινησαμε, αλλα ο κοσμος στηριζε...Δυστυχως δν ξερω που θα καταληξει ολο αυτο..
Η χθεσινή Τούμπα ήταν συγκλονιστική.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο.
Δυστυχώς (όχι οπαδικά) γυρίσαμε σε μια Τούμπα που προσπαθεί να ξεσηκώσει μια ομάδα αντί να γίνεται το αντίθετο.
Και όταν μιλάμε για συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα και κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θεωρείται απ' τα βατά τότε ακόμα περισσότερο.
Μη κολλάς στο γνωστό σύνθημα που φώναξαν κάποιοι σαν παπαγάλοι με το που έληξε το ματς.
Εγώ που συνήθως είμαι πολύ αυστηρός με τη κερκίδα σου γράφω πως είσαι τελείως λάθος για χθες.
Όχι απ' τις χειρότερες αλλά απ' τις καλύτερες ήταν.