21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Μπορεί να μη φάνηκε πολύ χτες γιατί η ομάδα κυριάρχησε, αλλά οι αντίπαλοι έχω την αίσθηση ότι στόχευαν στην πλευρά του.
Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ιδιαίτερα "φρέσκος".
Δίνει - δείχνει την εικόνα κουρασμένου, κατά κάποιο τρόπο, ποδοσφαιριστή.
Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ιδιαίτερα "φρέσκος".
Δίνει - δείχνει την εικόνα κουρασμένου, κατά κάποιο τρόπο, ποδοσφαιριστή.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ο ξεκούραστος κ ψυχολογικά κ αγωνιστικά Μπαμπα, γίνεται ποιοτικός κ αθλητικός.
Όταν ξέρει, ότι πίσω του, έχει κάποιον που διεκδικεί τη θέση, τότε θα τα δίνει ολα και θα είναι από τους κορυφαίους.
Η περσινή διαχείριση, οπου ο Λουτσε, δεν εμπιστευοταν τον Γκομεζ(ίσως κ δικαίως), ειχε αυτά τα αποτελέσματα.
Να παίζει από τους 52 αγώνες της ομάδας, τους 47 περίπου, με 4.000 λεπτά, δεν θα γίνει φέτος.
2.000 - 2.500 το πολύ ποιοτικά λεπτά, γεμάτα ένταση, είναι μια χαρα.
Τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο Τέιλορ.
Όταν ξέρει, ότι πίσω του, έχει κάποιον που διεκδικεί τη θέση, τότε θα τα δίνει ολα και θα είναι από τους κορυφαίους.
Η περσινή διαχείριση, οπου ο Λουτσε, δεν εμπιστευοταν τον Γκομεζ(ίσως κ δικαίως), ειχε αυτά τα αποτελέσματα.
Να παίζει από τους 52 αγώνες της ομάδας, τους 47 περίπου, με 4.000 λεπτά, δεν θα γίνει φέτος.
-
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:24 Ο ξεκούραστος κ ψυχολογικά κ αγωνιστικά Μπαμπα, γίνεται ποιοτικός κ αθλητικός.
Παραθέτω αυτό το ποστ, από 29/8.
Τουλάχιστον για τέτοια ματς.
Χθες ήταν πάρα πολύ καλός αμυντικά.
Έκοψε 2-3 επικυνδινες σεντρες, με το πόδι, που από πίσω του, ηταν έτοιμος για γκολ, παίκτης του ΟΦΗ.
Εφαγε όλο κι όλο, αν θυμάμαι καλά 1 ποδιά,από τον Σενγκελια, αλλά τον πρόλαβε εντός περιοχής, κόβω τας τον κ αποσοβωντας, μια κατάσταση για γκολ.
Τώρα την Τετάρτη, νομίζω πρέπει ο Τέιλορ να παίξει.
ούτε πρόκειται και είναι και λογικόMiles έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:21 Ακόμα δεν έχουμε δει τον παίχτη στο επίπεδο που ήταν πριν δύο χρόνια.
βεβαρυμένο ιστορικό με σώμα χιλιοταλαιπωρημένο
πρέπει να ρίξουμε λίγο τις προσδοκίες μας
Άκου αγόρι μου, δεν καθαρίζεις 1,2 για να μην παίρνεις σε όλο το ματς ένα 1vs1 και να μου πασάρεις πίσω την μπάλα να γεμίζει ο Λοβρεν.
Δε μου παίρνεις 1,2 για να μη σταυρώνεις συμπαίκτες στην περιοχή ούτε καταλάθος.
Κρατούσαμε και τον Τσαούση άμα ήταν
Δε μου παίρνεις 1,2 για να μη σταυρώνεις συμπαίκτες στην περιοχή ούτε καταλάθος.
Κρατούσαμε και τον Τσαούση άμα ήταν
Φέτος είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι.
Επιθετικά χειρότερος από πρόπερσι αλλά αμυντικά μια χαρά
Επιθετικά χειρότερος από πρόπερσι αλλά αμυντικά μια χαρά