ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tasso85 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:48 σαν σημερα δολοφονηθηκε απο τρεις οπαδους του αρη ο Αριστειδης Δημητριαδης το 1983
πολυ περηφανος που η ομαδα που αγαπησε κι εκεινος κι εμεις δεν εκμεταλλευτηκε ποτε αυτη τη δολοφονια
πολυ περηφανος που το ονομα του δεν αναφερεται ποτε στον καταλογο των θυματων οπαδικης βιας απο τους "αντικειμενικους"
και που δεν πηρε καμια οδος το ονομα του 42 χρονια αργοτερα
αιωνια του η μνημη

υγ για να μη ξεχνιομαστε, εκ των τριων αδελφων δολοφονων, αυτος που, με την ενοχη ανοχη της "δικαιοσυνης", το πηρε πανω του ηταν εξω σε 6-7 χρονια, οι αλλοι δυο αθωοι
Ήταν το επεισόδιο που ο μικρός (17χρόνων αν θυμάμαι καλά) ήταν ποδηλάτης; Αν είναι αυτό απ' ό,τι θυμάμαι κάποιος εκ των τριών τον ρώτησε τι έκανε ο.α.ρ.η.σ. κι εκείνος απάντησε "έφαγε πεντάρα" (είχε χάσει 5-1 αν θυμάμαι καλά). Οι εφημερίδες της εποχής (Θεσσαλονίκη) έγραψαν ότι δεν ανήκε σε καμία ομάδα, για να μην γίνει σύρραξη.
Ο Θεός να τον αναπαύει!
Andrew R

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από Andrew R »

Ασυγχώρητος από μέρος μου που δεν έγραψα ένα έστω μικρό χαιρετισμό για τον γίγαντα Σαβουλιδη . Νταμάρι κανονικό σε μια εποχή που οι τερματοφύλακες δεν είχαν σε καμία περίπτωση τον σωματότυπο που έχουν σήμερα , και όπου η έκρηξη η αλτικοτητα και η καλή έξοδος ήταν τα κυρίαρχα συστατικά ενός ολοκληρωμένου τέρματος . Μεγάλος παλίκαρος κι ασταμάτητος όταν έπαιρνε φορά γαι έξοδο, Σήμα κατατεθέν το καπελάκι που συνήθιζε να φορά αλλά Καστελινι στα αξέχαστα κυριακάτικα μεσημεριανά παιχνίδια που γινόταν στο ναό μας. Σήμερα η κυρίαρχη ποδοσφαιρική αντίληψη είναι ότι ο τερματοφύλακας πρέπει να δρα σαν ένα μεγάλο εμπόδιο όπου θα κατευθύνει το σωμα του προς την μπάλα και που ο όγκος του σώματος του θα είναι αποτρεπτικός .
Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μιλαμε γαι τους αδερφούς παπουτσήδες που δολοφόνησαν τον έφηβο τότε Αριστείδη και που κατά μια διαβολική σύμπτωση τα ΜΜΕ της εποχής έκαναν ακριβως το ίδιο πραγμα που συναιβει και με την δολοφονία εμπρησμό του εύθυμη Λιακα και του ξαδέλφου του στα τον άτυχο τελικό κυπέλου απέναντι στον πανιώνιο . Είναι υποχρέωση ιερή του ΠΑΟΚ μας να μην αφήσει στην λήθη του χρόνου τέτοια γεγονότα .
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”