Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αυτό ακριβώς εννοώ φίλε. Κ εγώ θεωρώ ότι χωρίς την ανακατοσουρα που έφερε ο Τελης δεν θα είχαμε δει τόσες κινήσεις από πλευράς Ιβάν. Ωστόσο αυτό είναι εικασία. Αλλά ας το θεωρήσουμε δεδομένο. Παραπάνω τι θα γίνει? Υπάρχει το σενάριο Α: Βρίσκουν ισορροπία με τον Ιβάν στα του ποδοσφαίρου και τον Τέλη στα του μπασκετ (ιδανικό σεναριο). Υπάρχει όμως και το σενάριο Β: Συνεχίζει την πίεση για να χωθεί στην Τούμπα ο Τέλης ενώ έχει ήδη έρεισμα σε μερίδα του κόσμου που βλέπουν ελπίδα στο μπάσκετ. Εκεί η φάση είναι ανεξέλεγκτη και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μόνο σε κινήσεις εντυπωσιασμου τύπου Ζαφείρης. Δλδ αν το πάνε από εδώ, το πάνε από εκεί και τελικά δεν προχωρήσει όσο ζητάει ο ΑΣ το πρότζεκτ γήπεδο μέχρι 31/12 και πούνε "ορίστε κ Τέλη. Φτιάξε το". Πώς θα αντιδράσει ο Ιβάν? Με αγορές παιχτών? Δε νομίζω... Άρα για εμένα τα καλά που έφερε στη μπάλα και τα υποθετικά καλά του μπασκετ είναι το "ονειρο" που έγραψα παραπάνω. Το σενάριο Β είναι που φοβάμαι και αυτό που θα με καθησυχαζε είναι καθαρές κουβέντες και πράξεις.joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:14 @Guitarman Το θα κάνω ότι μπορώ για να μην χάσω τον πόλεμο γιατί θα βλάψει την ομάδα όταν αυτο μεταφράζεται σε όσα ήδη βλέπουμε; Μετα από 3 χρονια είδαμε τα σχέδια της populus,είδαμε συνάντηση για το Καυτατζογλειο,είδαμε μεταγραφη 12 μυριων,είδαμε εμφανιση και συνεχή παρουσία στο γήπεδο. Γιατί ο οπαδός να αγχωθεί για αυτο;
Ισως κατι εχασα, ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως η απαντηση σου σχετιζεται με αυτο που εγραψα. Εγω αυτο που λες το ξερω για σενα. Αλλα το σχολιο μου δεν μιλουσε για καποια κριτικη στον Ιβαν. Στο γενικο κλιμα αναφερομαι.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:27Εμ εδώ είναι που διαφωνούμε. Το ότι ορισμένοι αποφάσισαν να φυτρώσουν @@ ανάμεσα από τα πόδια τους και να μιλήσουν ανοιχτά κατά των επιλογών του Ιβάν, μόνο από την εμφάνιση Μυστακίδη και μετά, δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι έτσι. Για την ακρίβεια θεωρώ πως είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν ασκούσαν κριτική πριν αλλά αποφάσισαν να το κάνουν τώρα με το που έσκασε το θέμα του ΑΣ.aivas19 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:54«4) Ο Μυστακίδης, ο Μαρινάκης, ο Γιαννακόπουλος και ο Θεός ο ίδιος, δεν μπορούν να διώξουν τον Ιβάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με κανένα πούστη τρόπο. Τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω, ακόμα και 20 Ευρωλίγκες να σηκώσει το μπάσκετ, ο Ιβάν θα φύγει μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος.»
Δεν ειναι θεμα αυτο καθ’αυτό αν φυγει η δεν φυγει ο Ιβαν. Δεν το καταλαβαινεις. Το θεμα ειναι να μη διατηρηθει αυτη η κατασταση για χρονια (ηδη ειμαστε στον 3ο μηνα και σιγουρα θα παει ως το 2026) γιατι ο μονος που θα την πληρωσει ειναι ο συλλογος. Ειναι τοσο απλο. Δες τι θα γινει στις πρωτες γκελες αν ερθουν. Σκεψου αυτο για 1.5 χρονο πχ. Δε θα γινοταν τπτ απο ολα αυτα αν ο Μυστακιδης ειχε διαφορετικη αρχικη προσεγγιση
Επειδή βέβαια μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα, ρώτα αν θες και τον @Equalizer , αν η κριτική μου προς το πρόσωπο του Ιβάν ήταν η ίδια και όταν δεν υπήρχε θέμα Μυστακίδη.
@Guitarman Αυτό που πρέπει να ευχηθούμε είναι να βρεθεί μια λύση με τον ΑΣ ώστε να δοθεί μια πραγματική ευκαιρία στον Ιβαν να αποδείξει ότι μπορεί και θέλει να φτιάξει το γήπεδο. Αν του δοθεί και δεν την αξιοποιήσει συγνώμη αλλά εγώ θα είμαι ανοιχτός σε διαδοχη κατάσταση και έτσι πιστεύω πως πρέπει να είναι όλοι αλλιώς δεν θα μιλάμε για οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά οπαδούς του Ιβαν.
- Disharmonic
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου αν είχαν σταματήσει τα μαγειρέματα για το γήπεδο από τον ΑΣ και λοιπούς παρατρεχάμενους. Και πάλι όμως με επιφυλάξεις, γιατί ο ΠΟΚιτικος τρόπος που πήγε να πάρει την ΠΑΕ δεν ταιριάζει καθόλου με αυτό που για μένα αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚBlackgr4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:45 1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ.
2) Το τμήμα φυτοζωεί εδώ και δεκαετίες. Φταίμε πρώτα εμείς οι οπαδοί και μετά οι διαχειριστές. Νέτα σκέτα.
4) Ο Μυστακίδης, ο Μαρινάκης, ο Γιαννακόπουλος και ο Θεός ο ίδιος, δεν μπορούν να διώξουν τον Ιβάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με κανένα πούστη τρόπο. Τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω, ακόμα και 20 Ευρωλίγκες να σηκώσει το μπάσκετ, ο Ιβάν θα φύγει μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος.
5) Αυτό με τη πλατιά μάζα που πήρε το μάτι μου πριν λίγες σελίδες και σχετικά με το τι θέλει, είναι επίσης αστείο.
Για ορισμένους η πλατιά μάζα έκραζε - κράζει τον καημένο τον Ιβάν που ήταν εξαφανισμένος και ο κόσμος κάθε χρόνο κάνει ρεκόρ στα διαρκείας, ενώ φέτος έχει 2 σερί Ευρωπαϊκά sold out. Άρα αφήστε την μάζα στην άκρη. ΔΕΝ μπορείτε να την καταλάβετε και σίγουρα δεν μπορείτε να την εκφράζετε. Ο καθένας γράφει την άποψη του και μόνο αυτή.
6) Ο Ιβάν καλώς ή κακώς ήταν εξαφανισμένος εδώ και 6 χρόνια. Το τι σημαίνει η λέξη "εξαφανισμένος" για τον κάθε εγκέφαλο, δεν είναι δουλειά μας να το λύσουμε.
Ο ίδιος ο άνθρωπος που υποδέχονταν μπροστά από το πούλμαν την αποστολή πριν από κάθε παιχνίδι, έκανε να πατήσει στο γήπεδο 6 χρόνια.
Εσείς (όσοι είστε τέλος πάντων) πείτε πως όχι δεν ήταν εξαφανισμένος.
7) Το αν είναι τυχαίο πως ο Ιβάν εμφανίστηκε μετά την ανακοίνωση του ΑΣ και την αρχή της προσπάθειας τρυπήματος (εγώ έτσι το λέω), ρωτήστε 100 ΠΑΟΚτσήδες στο δρόμο και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει πλατιά μάζα.
8 και κλείνω) Μακάρι να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ, να χτίσει ομαδάρα, να χτυπήσουμε τίτλους όπως κάναμε πριν 30 χρόνια, μακάρι να μείνει μόνιμα ο Ιβάν εδώ, να επενδύει περισσότερα στο ποδόσφαιρο, να μην πουλάει ασταμάτητα παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη (μην τυχόν ακουμπήσεις τον Ντέλια), να χτυπήσουμε τίτλους και στο ποδόσφαιρο και μακάρι να φτιάξουμε και το γήπεδο. Αυτά εύχομαι εγώ.
- These users thanked the author Disharmonic for the post (total 2):
- eorptol1, paok apo epilogi
Fossa εν μέρει απάντησα στο τελευταίο που γράφεις στην απάντηση μου στον Joshua. Για τα υπόλοιπα που λες, προφανώς υπήρχαν έφοροι που βάλανε πλάτη. Αλλά το πολύ χρήμα ερχόταν από την ΠΑΕ. Επίσης νομίζω πως κάνεις λάθος ότι έδινε λιγότερα η ΠΑΕ από τα προβλεπόμενα. Νομίζω ότι έδινε περισσότερα. Τα τροπαια μιλάνε μόνα τους. Ξαφνικά γίναμε πρωταγωνιστές μετά το 2012 σε μια σειρά αθλήματα. Και για το ξαναλέω. Δεν είμαι κατά του Τέλη. Μακαρι να μας απογειωσει. Είμαι κατά των τακτικών που φαίνεται να ακολουθεί. Όπως το 2006 ήμουν κατά της τακτικής Σαββίδη να πάρει το γήπεδο. Αν αλλάξει ρότα ο Τέλης δεν έχω κάτι να του προσαψω.fossa έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:22Ωπα γιατί αδικούμε ανθρώπους.Guitarman έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:38Επειδή απάντησες σοβαρά στο αστείο μου να σημειωθεί ότι το βόλεϊ πέτυχε ο,τι πέτυχε με τα χρήματα που παίρνει κάθε χρόνο από το ποδόσφαιρο. Το οποίο ποδόσφαιρο το μεγάλωσε ένας άνθρωπος που αν πούμε εδώ μέσα το όνομα του θεωρούμαστε προσωπολατρες. Που αυτός άνθρωπος υποσχέθηκε και κάνει πράξη κάθε χρόνο να δίνει στον ΑΣ παραπάνω από τα νόμιμα. Αλλά όταν μιλάμε για προστασία του ποδοσφαίρου (και κατά συνέπεια αυτού του ανθρωπου) με το να βγει καθαρά ο ΑΣ κ ο κυρ-Τελης και να μιλήσουν για τις συμφωνίες που έχουν κάνει, λέμε βλακειες....fossa έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:34
Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το μπάσκετ, βοηθούν το βόλεϊ, το χάντμπολ, κανά γυναικείο, σχετικά εύκολα παίρνεις πρωταθλήματα κι εκεί.
Με 2-3 ομάδες ανταγωνίζεσαι ακόμα και τώρα, αμαρτία δεν είναι να χάνουμε τίτλους απ' την Ν.Ιωνία και στο βόλεϊ από μέτριους γαυροβάζελους;
Το βόλεϊ πήρε τίτλους λόγω Σαββίδη;
Ο Ανδρέου με τα καλά και τα στραβά του μας έκανε ν'ασχοληθούμε.
Ο Κατσαρής, ο Τσαλόπουλος, ο Αμοιρίδης κά έβαλαν τα ωραία τους λεφτάκια.
Η ΠΑΕ έδινε τα νόμιμα ποσοστά που υποχρεούνται να δίνουν όλες οι ΠΑΕ στους ερασιτέχνες και όπως ξέρουμε υπήρχε συμφωνία που η ΠΑΕ έδινε λιγότερα. Τώρα αν έκανε δώρο κάποιον παίκτη όπως ο Φιλιποφ με τον Σαββίδη άλλο αυτό. Δώρο είχε κάνει και εκείνους τους ξένους στο μπάσκετ και η ομάδα πήγε χειρότερα και μας έσωσε ο covid.
Όσον αφορά τους προβληματισμούς.
Ε, ας αρνηθούμε την αγορά της ΚΑΕ απ'τον Μυστακίδη γιατί μπορεί να τον δει θετικά ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και να του δώσει τη Τούμπα!!!
Κάποια παιδιά γράφετε "να μη διατηρηθεί αυτή η άσχημη κατάσταση στον ΠΑΟΚ".
Εντωμεταξύ από τότε που έγινε αυτή η φάση μόνο θετικά πράγματα γίνονται, όλως τυχαίως.
Και μιλάμε για ένα ΔΣ του ΑΣ που έχει ημερομηνία λήξης ακόμα και μέσα στο ΔΣ βλέπετε άλλαξε το κλίμα...
στο σενάριο Β, 2 τινά συμβαίνουν, ή το ένα ή το άλλο: ή ο μπασκετικός κόσμος είμαστε περισσότεροι από τα 152 άτομα στο εντός με την αβτοντορ και πλησιάζουμε τους 50-100-200-500Κ+ του ποδοσφαίρου, ή έρχονται πρωταθλήματα και ευρωλίγκες απέναντι σε ομάδες που έχουνε πάρει το 97% και το 1/3 των τίτλων (σε ελλάδα-ευρώπη, αντίστοιχα) τα τελευταία 30 χρόνια. ού μην και τα δύο! το δεύτερο το αγοράζω. μιαμ-μιαμ.Guitarman έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:31 Υπάρχει όμως και το σενάριο Β: Συνεχίζει την πίεση για να χωθεί στην Τούμπα ο Τέλης ενώ έχει ήδη έρεισμα σε μερίδα του κόσμου που βλέπουν ελπίδα στο μπάσκετ. Εκεί η φάση είναι ανεξέλεγκτη και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μόνο σε κινήσεις εντυπωσιασμου τύπου Ζαφείρης. Δλδ αν το πάνε από εδώ, το πάνε από εκεί και τελικά δεν προχωρήσει όσο ζητάει ο ΑΣ το πρότζεκτ γήπεδο μέχρι 31/12 και πούνε "ορίστε κ Τέλη. Φτιάξε το". Πώς θα αντιδράσει ο Ιβάν? Με αγορές παιχτών? Δε νομίζω... Άρα για εμένα τα καλά που έφερε στη μπάλα και τα υποθετικά καλά του μπασκετ είναι το "ονειρο" που έγραψα παραπάνω. Το σενάριο Β είναι που φοβάμαι και αυτό που θα με καθησυχαζε είναι καθαρές κουβέντες και πράξεις.
πραγματικά με εκπλήσσει η αθώα προσέγγιση που παρατηρώ απο τη πλειοψηφία εδώ μέσα, η οποία πηγάζει απο την τεράστια αγάπη για το σύλλογο και για το μπάσκετ που μας κράτησε ζωντανούς τα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Και αυτό με φοβίζει πολύ, η τεράστια αγάπη για το μπάσκετ, σε συνδυασμό με την αθώα προσέγγιση...
Φοβάμαι μην πατήσουμε την μπανανόφλουδα που μας πετάνε, και πιέσουμε τον Σαββίδη να εμπλακεί με το μπάσκετ...
Ευελπιστώ όλοι εσείς που σήμερα βγαίνετε και λέτε "ρε, μην συνομωσιολογείτε, ο Μύστα δεν θέλει να εμπλακεί στο μπάσκετ για να χτυπήσει τον Ιβάν και να του κλέψει το λιμάνι για την χάρη των ΗΠΑ", να βγείτε ξανά μπροστάρηδες όταν και αν δούμε να πέφτουν να φάνε τον Σαββίδη, είτε εχθροί του ΠΑΟΚ, είτε αγαθοί οπαδοί που θα πονάνε το μπάσκετ και θα ζητάνε απο τον Ιβάν να το σώσει....
Και αυτό με φοβίζει πολύ, η τεράστια αγάπη για το μπάσκετ, σε συνδυασμό με την αθώα προσέγγιση...
Φοβάμαι μην πατήσουμε την μπανανόφλουδα που μας πετάνε, και πιέσουμε τον Σαββίδη να εμπλακεί με το μπάσκετ...
Ευελπιστώ όλοι εσείς που σήμερα βγαίνετε και λέτε "ρε, μην συνομωσιολογείτε, ο Μύστα δεν θέλει να εμπλακεί στο μπάσκετ για να χτυπήσει τον Ιβάν και να του κλέψει το λιμάνι για την χάρη των ΗΠΑ", να βγείτε ξανά μπροστάρηδες όταν και αν δούμε να πέφτουν να φάνε τον Σαββίδη, είτε εχθροί του ΠΑΟΚ, είτε αγαθοί οπαδοί που θα πονάνε το μπάσκετ και θα ζητάνε απο τον Ιβάν να το σώσει....
- sourmenetes
- Moderator
Sorry ρε μαγκες αλλά όλη αυτή η κουβέντα γιατί γίνεται εδώ πέρα;;;
Τι δουλειά έχει όλο αυτό το ανακάτεμα συνέχεια;;
Τι δουλειά έχει όλο αυτό το ανακάτεμα συνέχεια;;
Μια ρεαλιστική λύση όμως. Το είχα γράψει και πριν καιρό. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον Ιβάν ότι δεν έτρεξε το πρότζεκτ τα τελευταία τρία χρόνια ενώ μας.εχουν βάλει τρικλοποδιές παντού (ακόμα και στο Καυτατζογλειο) και ενώ ακόμα και ο βάζελος με τις πλάτες όλων δεν έχει κάνει ουσιαστικά.βηματα τόσα χρόνια με.τον βοτανικό. Ξαφνικά σε 4 μήνες ζητάμε θαύματα? Για αυτό τονίζω τη ρεαλιστική λύση. Τέλος πάντων. Τελείως.οφφ τοπικ αυτό αλλά.τελικα.ολα σχετίζονταιjoshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:36 @Guitarman Αυτό που πρέπει να ευχηθούμε είναι να βρεθεί μια λύση με τον ΑΣ ώστε να δοθεί μια πραγματική ευκαιρία στον Ιβαν να αποδείξει ότι μπορεί και θέλει να φτιάξει το γήπεδο. Αν του δοθεί και δεν την αξιοποιήσει συγνώμη αλλά εγώ θα είμαι ανοιχτός σε διαδοχη κατάσταση και έτσι πιστεύω πως πρέπει να είναι όλοι αλλιώς δεν θα μιλάμε για οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά οπαδούς του Ιβαν.
Και πάμε τώρα στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: θα πάρει και την Τούμπα τώρα; Μα ο ίδιος ο Μυστακίδης είχε συναινέσει στην απόφαση του ΑΣ να δοθεί προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχει αυτό το περιθώριο. Γνωρίζω όμως πάρα πολύ καλά πως και η πλευρά Μυστακίδη κάνει τις δικές της ενέργειες ώστε ΕΦΟΣΟΝ χρειαστεί να είναι έτοιμη. Και σύντομα θα έχουμε νέα. Που αφορούν και σχέδια γηπέδου και αναδόχους εταιρείες και συναφή. Και επειδή κάποιος μπορεί να ρωτήσει «τότε για ποια προτεραιότητα στον Ιβάν μας λες;» Μα είναι απλή η απάντηση: δεν θέλει να χάσει χρόνο και ΕΦΟΣΟΝ του δοθεί το χρίσμα να τρέξει άμεσα το πρότζεκτ.
ζαιρης
ζαιρης
Το λιμανι τι φαση;gpap5 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:41 πραγματικά με εκπλήσσει η αθώα προσέγγιση που παρατηρώ απο τη πλειοψηφία εδώ μέσα, η οποία πηγάζει απο την τεράστια αγάπη για το σύλλογο και για το μπάσκετ που μας κράτησε ζωντανούς τα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ειναι δωρο με τις μετοχες της ΚΑΕ;
Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι ΕΑΝ γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα γίνει η εξαγορά θα γινει με εξαναγκασμο των παλαιών μετόχων. Αν δε ακυρωθεί η αγορά εκεί θα πέσει γέλιο κλάμα με το τι έχουμε να διαβάσουμε. Και η πλάκα είναι ότι λέγανε ας πάει να πάρει το μπάσκετ. Για το ποδόσφαιρο τώρα ο Ιβαν έχει δείξει ότι όταν δεν θέλει κάτι απλά Δεν το κάνει. Μη τον φοβάστε.
Αν ηθελα ο ιβαν να μπλοκαρει κατι (μιας και διαβαζουμε κ τετοια που δεν εχουν βαση) δεν θα υπηρχαν συζητησεις αυτη τη στιγμη ουτε ελεγχο απο πλευρα μυστακιδη
και τέζα τα σκουλήκιαGuitarman έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:17 Για να το χαλαρώσω λιγο:
...
![]()
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και να μαλώνουμε αν είναι καλύτερο να κάνουμε το γηπεδο στη σελήνη ή στον Άρη (που θα τον μετονομασουμε ΠΑΟΚ)