Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πάω κι εγώ, ελπίζω μην έγινε τσάμπα όλη αυτή η κουβέντα και ακούσουμε αύριο ότι ενεργοποιείται ο Μύθου για 3ος. :mrgreen:
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
WestBlock4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:27 Αν δεν κάνω λαθος φώναζα καιρό ότι χρειαζόμαστε έναν αλήτη φορ με αλητικο στυλ αλητικη φάτσα και αλητικο σουτ

Νομίζω Μ αρέσουν αυτά που διαβάζω

Αρκεί να μην είναι αλήτης στα αποδυτήρια
Χωρίς λόγο δε νομίζω αλλά όχι κι ότι δεν τον έχω ικανό.
Το θέμα είναι αν τυχόν έρθει, να νιώσει μέρος του γκρουπ σύντομα. Να δεθεί με την ομάδα, τον κόσμο, τους συμπαίκτες κτλπ ώστε να γουστάρει.

Με Λουτσεσκου δεν ανησυχώ. Έχει τον τρόπο του. Ας γίνει το καλό να σκάσει η μικρή βόμβα, γιατί πραγματικά για μένα είναι βόμβα ο συγκεκριμένος, και όλα θα γίνουν...
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

O Maupay είναι παικταράς ΚΑΙ 29 χρονών. Αν έρθει θα πρόκειται για μεταγραφή από το πολύ πάνω ράφι.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, δεν είναι ποινικός αλλά είναι τρολ, μανουριάρης και προκλητικός. Έχει πει ξεκάθαρα ότι το θεωρεί κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ποτέ δεν ξέρεις που θα βγει αυτό.

Ποδοσφαιρικά πάντως, αν έχει όρεξη για μπάλα, στον ΠΑΟΚ θα γαμίσει και θα δείρει.
These users thanked the author paokspren for the post:
sakis_the_fraud
black death

Δημοσίευση από black death »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:36 Στα υπόλοιπα η Πρέμιερ είναι άλλο πρωτάθλημα από το Ισπανικό, δεν μπαίνει θέμα καλύτερου ή χειρότερου, απλά είναι πιο ανταγωνιστικό, πιο απαιτητικό, και πιο δύσκολο να πετύχεις.
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Διαβασε τι εχουν πει παίχτες που εχουν παιξει και στις δύο χώρες οπως ο σεσκ και ο τορρες. Οτι λιγο πολυ στην ισπανια ο χωρος και ο χρονος να σκεφτείς και να δρασεις ειναι μικροτεροι. Αλλο που έχει χτυπηθεί οικονομικα τα τελευταία χρόνια ενω οι αγγλοι δεν εχουν τετοια θεματα. Αλλα φεύγουμε πολυ οφ τοπικ τωρα.
Και η μπραιτον οταν επαιζε ο γαλλος δεν ηταν αυτη που ειναι τωρα. Τις δυο σεζον ηταν κοντα στον πατο.
Ο greenwood μιας και το ανέφερες στην ισπανια εβαλε 8 (πανω κατω οσα εβαζε στην αγγλια) και στη γαλλια βγηκε πρωτος σκόρερ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:37 Πάω κι εγώ, ελπίζω μην έγινε τσάμπα όλη αυτή η κουβέντα και ακούσουμε αύριο ότι ενεργοποιείται ο Μύθου για 3ος. :mrgreen:
Μακάρι να ενεργοποιηθεί ή να πάει κάπου που θα τον εξελιξουν.
Αλλος είναι το πρόβλημα και όχι ο μυθου, αυτο το ξέρουμε.
Το να τον στείλουν στον ΠΑΟΚ β να παιζει στα χωραφια ειναι φαουλ.
These users thanked the author black death for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άντε μια μέρα έμεινε, αύριο πάλι
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

ProGrammerG4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:36
β) ή Μπρειθγουειτ για πιο σοβαροτητα αλλα με πιθανοτητα να περασει και να μην ακουμπησει;
Αυτό δεν είναι πιθανό σενάριο, δεν υπάρχει ομάδα στην οποία πήγε ο Μπρέιθγουετ και δεν ακούμπησε. Παντού πέτυχε, ακόμα και στην Μπαρτσελόνα δεδομένου του ρόλου και του λόγου για τον οποίο αποκτήθηκε.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται την υπόθεση ο Μπρέιθγουετ είχε αποκτηθεί από την Μπαρτσελόνα Φλεβάρη (εκτός κανονικής μεταγραφικής περιόδου) με την χρήση ενός ειδικού κανονισμού που υπήρχε τότε στην La Liga και καταργήθηκε μετά από αυτή την υπόθεση.

Η La Liga τότε επέτρεπε σε μια ομάδα να κάνει ένα emergency signing εκτός μεταγραφικής περιόδου σε περίπτωση που είχε κάποιον τραυματισμό σε παίκτη που θα τον έθετε εκτός για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών αρκεί ο παίκτης που θα αποκτούσε να ήταν από άλλη ομάδα της La Liga ή ελεύθερος. Στην Μπαρτσελόνα τότε είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Ντεμπελέ ενώ ήταν τραυματίας και ο Σουάρεζ, γι'αυτό και πλήρωσαν την ρήτρα που είχε τότε ο Δανός και τον απέκτησαν από την Λεγκανιές. Μάλιστα αυτό οδήγησε στον υποβιβασμό της Λεγκανιές που έχασε ουσιαστικά τον καλύτερο της παίκτη και σήκωσε αρκετές αντιδράσεις στην Ισπανία και τελικά ο κανονισμός αυτός καταργήθηκε το επόμενο καλοκαίρι.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
black death, WeWillRockYou, sakis_the_fraud, maceio, renegade
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Εγώ έχω να πω ότι είστε όλοι απόλαυση από χθες, χαλαρώσατε που ήρθε Μπακ κ Χαφ κ φαίνεται ότι έχει παρθεί απόφαση για φορ και έχουν ειπωθεί ατάκες και ατάκες

Τώρα για το φόρ οποίος και να έρθει άμα τον θέλει ο προπονητής εγώ είμαι οκ, unpopular opinion απ' ότι διάβασα χωρίς να ξέρω τον παίκτη προτιμώ τον Γάλλο και από τον Μιτρόβιτς και τον Δανό, και παικτικα γιατί έχει άλλα χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες και θέλω να δω επιτέλους έναν να τρολαρει τους αντιπάλους και διαιτητές μέσα στο παιχνίδι :nairepaok:
These users thanked the author perestroik4 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμμμ σας είπα εγώ νωρίς το απόγευμα μήπως μιλάμε για τον ΝαθαΝαΙΛ;
Το είχα δει το έργο με το χρησμό του πάτερ.

Από την άλλη βέβαια έχουμε και τον έγκυρο blackzone...
Θα ρισκάρω να πω ότι αν δεν γίνει του κοντού έχουμε stand by τον Μπρειθ ώστε να προλάβουμε την λίστα

Πόσο ΠΑΟΚ όμως. Σε 20 ώρες κλείνει το παράθυρο της λίστας, δεν έχει βγεί προς τα έξω ούτε μισή πληροφορία, παρόλα αυτά είμαστε βέβαιοι ότι παίρνουμε φορ
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

nunies4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 05:18 Εμμμ σας είπα εγώ νωρίς το απόγευμα μήπως μιλάμε για τον ΝαθαΝαΙΛ;
Το είχα δει το έργο με το χρησμό του πάτερ.

Από την άλλη βέβαια έχουμε και τον έγκυρο blackzone...
Θα ρισκάρω να πω ότι αν δεν γίνει του κοντού έχουμε stand by τον Μπρειθ ώστε να προλάβουμε την λίστα

Πόσο ΠΑΟΚ όμως. Σε 20 ώρες κλείνει το παράθυρο της λίστας, δεν έχει βγεί προς τα έξω ούτε μισή πληροφορία, παρόλα αυτά είμαστε βέβαιοι ότι παίρνουμε φορ
Ξέμεινε τελικά ο Neal ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τι εγινε, ξενυχτησαμε χτες και λειπουν ολοι; Για να μαζευομαστε για την τελευταια μερα…
embuji

Δημοσίευση από embuji »

THIS IS THE DAY.

Καλημερα. Παω στην δουλεια χωρις φορακλα, ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΦΟΡΑΚΛΑ.

η τανκσ; :opaokara:
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
Dimitris_L4, keep_paokizein, PAOKevolution, aivas19
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλημέρα ακόμα νωρίς είναι πιείτε ένα καφεδάκι και τα λέμε σέ κάνα δυο ώρες
Twins4

Δημοσίευση από Twins4 »

Πάντως σε ρεπορτάζ της μάρκα Ισπανία η Μπέτις έχει για αποχώρηση μπάκαμπου και άβιλα οπότε μήπως κάναμε κίνηση για αβιλα που παίζει και αριστερά και πίσω από το φορ
These users thanked the author Twins4 for the post:
sakis_the_fraud
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Aν εχει χιούμορ ο Ιβάν θα έπαιρνε κάτι σε Τέλη, Μύστακ κλπ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”