Παρότι δε διαφωνώ με τον astral, κατά βάση συμφωνώ με αυτό που λέει ο Tolaros.Tolaros έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:51Αυτό εννοώ φίλε astral, τρύπημα είναι όρος για σένα και για μένα, τρύπημα είναι άμα πας να μου φας την γκόμενα.astral έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:11
Πρώτα προσπάθησε να την πάρει και όταν εφαγε πόρτα ήρθε η ώρα για το τρύπημα με ασ , μετροπολις και ομάδα αλήθειας.
Δε χρειάζεται να είναι κανείς μπιζνεσμαν για να το δει.
Ας ελπίσουμε η διάθεση για προσφορά στην ΚΑΕ να είναι ειλικρινής και χωρίς ίντριγκες. Όλος αυτός ο βούρκος που βγήκε στην επιφάνεια μόνο καλό δεν έκανε και ούτε πρόκειται να κάνει.
Εκεί μιλάμε για μπίζνες εκατοντάδων μυρίων, δεν υπάρχουν τρυπήματα.
Και εσύ να είχες όλα τα λεφτά του κόσμου και να ήθελες να πάρεις τον ΠΑΟΚ, δε θα εσκαγες 250 μύρια σε αμκ. Θα έψαχνες παραθυράκια.
Άκομψο σίγουρα, ανήθικο πάλι σίγουρα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι, και ο Ιβάν και ο Τέλης δε βγάλανε τα λεφτά που βγάλανε πηγαίνοντας με το σταυρό στο χέρι. Ολη τους η ζωή είναι "τρυπήματα" και ευκαιρίες
Έχουν άλλη καθημερινότητα και άλλη λογική αυτοί οι άνθρωποι, σε αυτά τα μεγέθη οι επιθετικές κινήσεις πάνε κι έρχονται και μετά από λίγο καιρό αυτοί που μαλώνανε γίνονται συνεργάτες και το αντίθετο.
Ελπίζω ο Μυστακίδης να καταλάβει γρήγορα ότι οι ομάδες είναι ειδική περίπτωση επιχειρήσεων, όπου ο ιδιοκτήτης πρέπει να προσαρμόζει τον τρόπο που λειτουργεί στον τρόπο που σκέφτεται το κοινό της ομάδας.
Επίσης, ας έχουμε υπόψιν ότι αν τελικά ο Μυστακίδης αναλάβει την ΚΑΕ, θα νιώσει κι αυτός στο πετσί του πώς είναι να σου επιτίθενται ένα σωρό καλοθελητές είτε από αντίπαλες ομάδες είτε από τη δική μας ομάδα.
Κι εκεί θα πρέπει να τον στηρίξουμε. Δεν μπορεί να εστιάζουμε εμείς στα αρνητικά του Μυστακίδη, λες και οι ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων είναι Άγγελοι. Ούτε να αφήσουμε αυτούς που στήριξαν το Μυστακίδη όλο αυτόν τον καιρό να του φέρονται αργότερα (ειδικά αν κάνει σοβαρή ομάδα) όπως φέρονται σήμερα στον Ιβάν.