Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μπαίνει ο Braithwaite συμφωνημένος στο αεροπλάνο και φτάνοντας στο "Μακεδονία" τον περιμένει ο Μίτροβιτς, τον αγκαλιάζει και του λέει "The Savvidides send their regards"... για το χουνέρι που μας έκανε πέρσι.
- These users thanked the author Jeremy4 for the post (total 6):
- ProGrammerG4, R.A.T.M., vasgias, YaSou, Kourdos, sakis_the_fraud
- theodorsalonika
- WeWillRockYou
Του Braithwaite παρότι θα ταίριαζε αγωνιστικά, δεν μου βγάζει νόημα εξωαγωνιστικά.
Ο παίκτης ήρθε πέρσι στην Αθήνα και ξανά έφυγε. Το οικονομικό δεν τον απασχολεί το έχει εξασφαλισμένο. Στην Γκρέμιο που πήγε βασικός είναι.
Ποιο το κίνητρο να έρθει ξαφνικά στη Ελλάδα; Μακάρι να ισχύει φυσικά, αλλά θα μου κάνει τεράστια εντύπωση.
Ο παίκτης ήρθε πέρσι στην Αθήνα και ξανά έφυγε. Το οικονομικό δεν τον απασχολεί το έχει εξασφαλισμένο. Στην Γκρέμιο που πήγε βασικός είναι.
Ποιο το κίνητρο να έρθει ξαφνικά στη Ελλάδα; Μακάρι να ισχύει φυσικά, αλλά θα μου κάνει τεράστια εντύπωση.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- ProGrammerG4, sakis_the_fraud
-
+@black death για να μην γράφω παντούDimitrisou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:30Δεν το λέω επειδή δεν ήρθε σε εμάς αλλά ο Γιοβιτς αν δεν είχε κάνει εκείνη την μαγικη χρόνια στην Άιντραχτ που του δώσε μεταγραφή στη Ρεάλ δεν θα τον ήξερε ο περισσότερος κόσμος..αυτή η μεταγραφή τον συντηρεί τόσα χρόνια και του δίνει συμβόλαια...στα δικά μας τώρα μια χαρά λύση ο μπρεθγουειτ αφού τον θέλει και ο προπονητής και παρόλο την ηλικία του ενεργός ...αν και εγώ θα θελα τον αλήτη τον Άβιλα..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:27Χάριν συγκρίσεως το λέω, παίκτης με σταθερή παρουσία σε τοπ πρωταθλήματα, ο Γιόβιτς.
Δεν θέλω να το τραβήξω πολύ γιατί παραείμαστε οφ τόπικ, αλλά εγώ θεωρώ πως αυτή ακριβώς η μεταγραφή τον χαντάκωσε. Για Φρανκφούρτη ήταν εξαρχής, όχι για Ρεάλ. Έφαγε 2-3 χρόνια σε μια ομάδα που είχε 10 γκαλάκτικος. Αν έμενε σε μια μεγαλομεσαία ομάδα, θα είχε τα 10-15 γκολάκια τον χρόνο κι όλα καλά.
Τώρα στην ΑΕΚ δεν ξέρω αν θα βγει. Στα τελειώματα της σεζόν στην Μίλαν πάντως είχε πάρει τα πάνω του. Θα δούμε.
-
Αυτό με τα αεροδρόμια εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει γιατι ανεβάζει τις προσδοκίες στην στρατόσφαιρα και φυσικά αν για κάποιον λόγο έρθει κάποιος άλλος ή δεν έρθει κανένας (εγώ δεν το θεωρώ απίθανο), μετά ξεκινάει το κράξιμο "τι είναι αυτά, μας κοροϊδεύει η ΠΑΕ, κλπ" και άλλα τέτοια γεμάτα "αγάπη" σχόλια.
Εγώ πάντως θα ήμουν ικανοποιημένος με κάποιον στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής (αυτός θα δουλέψει μαζί του στην τελική) και όχι κάποιο μεγάλο όνομα. Και ο Τσάλοφ μεγάλο όνομα είχε όπως και χρηματιστηριακή αξία (13 εκατομμύρια νομίζω) αλλά είδατε πως πήγε.
Εγώ πάντως θα ήμουν ικανοποιημένος με κάποιον στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής (αυτός θα δουλέψει μαζί του στην τελική) και όχι κάποιο μεγάλο όνομα. Και ο Τσάλοφ μεγάλο όνομα είχε όπως και χρηματιστηριακή αξία (13 εκατομμύρια νομίζω) αλλά είδατε πως πήγε.
Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς..

- These users thanked the author nunies4 for the post (total 26):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, theodorsalonika, Azrael, epitropos, icue, Black_Knight, blackzi, Unpsofable78, PAOKevolution, theo G4 and 16 more users
- paokovios1974
Μπορεί να θέλει να ανοίξει μαγαζί στη Θεασσαλονίκη.WeWillRockYou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:34 Του Braithwaite παρότι θα ταίριαζε αγωνιστικά, δεν μου βγάζει νόημα εξωαγωνιστικά.
- These users thanked the author theo G4 for the post (total 2):
- theodorsalonika, sakis_the_fraud
Ρε κανένας δεν πρόκειται να έρθει.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
- soigol, hariskastoria
-
Jeremy4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:34 Μπαίνει ο Braithwaite συμφωνημένος στο αεροπλάνο και φτάνοντας στο "Μακεδονία" τον περιμένει ο Μίτροβιτς, τον αγκαλιάζει και του λέει "The Savvidides send their regards"... για το χουνέρι που μας έκανε πέρσι.

Σατανικό !!!
- ProGrammerG4
Ναι φοβερο βιογραφικό, ναι καλός σκορερ, ναι παικταρας για τα standard του ΠΑΟΚ αλλά δεν βλέπω κάπου το κίνητρο.black death έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:30Το μόνο καλό; Δεν βλέπεις τίποτα αλλο καλο;ProGrammerG4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:29 Το μόνο καλό που βλέπω εγώ στην περίπτωση Braithwaite είναι ότι πέρσι ο Λουτσε σκύλιασε για να τον έχει και ότι μου μοιάζει αρκετά ήσυχος για να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια.
Καλώς να ορίσει λοιπόν
Φέτος όλες οι μεταγραφές είναι παίκτες με κίνητρο, στοχευμένες:
Kenny για τον πρωταθλητισμό που δεν είδε ποτε
Taylor για να βγει εκτός της χώρας του
Γιακουμάκης για την εθνική (φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του)
Ζαφείρης για τον επαναπατρισμό
Ivanusec για να έχει ρυθμό και να τον πάρουν εθνική Κροατίας
Vogliacco και Bianco για την ευρώπη και την εξέλιξη
Ο braithwaite περυσι έκλεισε σε μας, μας έριξε άκυρο για να πάει στον γαύρο και τους έριξε άκυρο για να αγοράσει ομάδα και να ανοίξει επιχειρήσεις.
-
Τον πιστεύουμε τον blackzone. Απλά ίσως θέλουμε κάτι παραπάνω. Να μας τα κάνει πενηνταρακια ας πούμε. Τι να κάνουμε είναι της λεπτομέρειας ο λαός!!!
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- Polichni1926
- WestBlock4
-
Δηλαδή ο Braithwaite που χθες το βράδυ επαιξε κανονικα και έκανε και ανάρτηση μετά το ματς με vamos Gremio, σημαντικός βαθμός, συνεχίζουμε να παλεύουμε κλπ, ξαφνικά επιστρέφει Ευρώπη; Περίεργο μου ακουγεται…
- These users thanked the author blackhumor44 for the post:
- sakis_the_fraud
-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?nunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:36 Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς..![]()
![]()
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε τον μπρεθγουειτ.
- Τι εννοεις βιρνα, μιλα ξεκαθαρα κλεισαμε τον μίτροβιτς?
- Ο μπρεθγουειτ εινια ο επιθετικος
- Μιλα ξεκάθαρα βιρνα ποιον κλεισαμε?
- Γιαγκο εννοω οτι κλεισαμε τον μπρεθγουειτ
-Δηλαδη λες οτι κλεισαμε τον μπρεθγουειτ?
-Ναι κλεισαμε τον μπρεθγουειτ
- ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ?

- These users thanked the author george188 for the post (total 22):
- JohnDag, theodorsalonika, maceio, Polichni1926, blackzi, Gazza08, Hermann, soigol, nunies4, Katsimamouro and 12 more users