Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Χωρίς πολλά πολλά, βρες βαθμολογία και κοίτα τι παθητικά έχουν σε 22 ματς πρωταθλήματος όλες οι ομάδες.
Για να μην μπω σε άλλες λεπτομέρειες.
Για να μην μπω σε άλλες λεπτομέρειες.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
- gk.box16, Kabamaru11, sakis_the_fraud
- ΑποστόληςΑ
- Dimitris_L4
Επειδη αυριο δηλωνουμε λιστα, αν ειναι συμφωνημενος ο Ανασας, δεν περιμενουμε σημερα να τελειωσουν οι μεταγραφες στο big 5, να δουμε ποιοι δε θα ικανοποιηθουν μπας και....
Εγω στηριζω Μαυροζωνα και πιστευω στον Ανασα4.
Τωρα αν γινει κανα περιεργο και δεν ειναι τελικα αυτος και κλεισει καποιο απο τα ονοματα που ελεγε ο Δημητρης που απο την αντιδραση του δεν ειναι ο ανασας4 θα φανει. Σημερα εχουμε περιθωριο.
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΣΧΟΛΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.
Τωρα αν γινει κανα περιεργο και δεν ειναι τελικα αυτος και κλεισει καποιο απο τα ονοματα που ελεγε ο Δημητρης που απο την αντιδραση του δεν ειναι ο ανασας4 θα φανει. Σημερα εχουμε περιθωριο.
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΣΧΟΛΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.
100%, τον Γιακουμάκη. Αλλά δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουμε εμείς, εγώ προσπαθώ να μπω στη λογική του Κόλκα, τι σκέφτεται αυτός και δεν νομίζω να εννοεί τον Μπρεθγουειτ καλυτερο φορblack death έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:44Γιατι έχουμε καλυτερο;kz1111 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:42 O κολκας λεει οτι αν ερθει το φορ που μιλαμε θα ειναι το καλυτερο φορ του ΠΑΟΚ, δεν νομιζω να εννοει τον ανασα
- These users thanked the author kz1111 for the post:
- Dimitris_L4
-
Οι βραζιλιανοι πλεον πιο πολύ σεντερ μπακ και τερματοφυλακες βγαζουν παρα επιθετικους ρε σεις.
Για δεκαετια 80 μιλαμε;
Για δεκαετια 80 μιλαμε;
Εννοειται οτι θα ειναι τουλαχιστον θεωρητικα το
καλυτερο φορ που ηλθε στον ΠΑΟΚ, οχι μονο φετος.
Μιλαμε για αυτην την ηλικια των 34.
Ισπανια, Γαλλια, 68 συμμετοχες στην εθνικη Δανιας.
Συμμετοχες στην Μπαρτσελονα.
Και φυσικα τον θελει ο Ραζβαν σαν τρελος.
- WestBlock4
100% κιολας. Το ακούσαμε κ αυτοkz1111 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:48100%, τον Γιακουμάκη. Αλλά δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουμε εμείς, εγώ προσπαθώ να μπω στη λογική του Κόλκα, τι σκέφτεται αυτός και δεν νομίζω να εννοεί τον Μπρεθγουειτ καλυτερο φορblack death έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:44Γιατι έχουμε καλυτερο;kz1111 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:42 O κολκας λεει οτι αν ερθει το φορ που μιλαμε θα ειναι το καλυτερο φορ του ΠΑΟΚ, δεν νομιζω να εννοει τον ανασα
-
Eντάξει μάγκες, ούτε εγώ τρελένομαι και ηλικιακά και με βάση τα περσινά...
Αλλά όπως και να έχει, από Τσάλοφ η πιθανότητα να είναι λιγότερο χρήσιμος τείνει στο 0... Οπότε εδώ που είμαστε, κέρδος σίγουρο είναι αν έρθει...
Για να μη σχολιάσω ότι ο ανταγωνισμός έφερε Ντέσερς για βασικό με ένα σκασμό λεφτά και το παρουσιάζει και σαν υπέρβαση... Και εννοείται προτιμώ περισσότερο τον Δανό...
Αλλά όπως και να έχει, από Τσάλοφ η πιθανότητα να είναι λιγότερο χρήσιμος τείνει στο 0... Οπότε εδώ που είμαστε, κέρδος σίγουρο είναι αν έρθει...
Για να μη σχολιάσω ότι ο ανταγωνισμός έφερε Ντέσερς για βασικό με ένα σκασμό λεφτά και το παρουσιάζει και σαν υπέρβαση... Και εννοείται προτιμώ περισσότερο τον Δανό...
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- sakis_the_fraud
Στα χαρτια προφανως ειναι ανωτερος ο μπερμπατοφΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:48 Εννοειται οτι θα ειναι τουλαχιστον θεωρητικα το
- These users thanked the author margas for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Kourdos, TylerDurden
@Dimitris_L4 I got my eyes on you που λενε στο χωριο μου.
Δεν σε ειδα ενθουσιασμενο για τον ανασα και ειχες πει για το στρουμπουλο αγορι οτι κατι ξερει. ΑΡΑ εχεις αλλη πληροφορια μαζι του /= ανασα4.
ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ
Δεν σε ειδα ενθουσιασμενο για τον ανασα και ειχες πει για το στρουμπουλο αγορι οτι κατι ξερει. ΑΡΑ εχεις αλλη πληροφορια μαζι του /= ανασα4.
ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ
- These users thanked the author embuji for the post:
- sakis_the_fraud
-
Εν τω μεταξύ αν υπάρχουν π.χ 10 ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ στον κόσμο (διαχρονικά) οι 4 ειναι βραζιλιανοι οι αλλοι 2 αργενινοι , οι αλλοι 2 απο Ουρουγουαη και Χιλή 1 από Αφρικη και ένας ευρωπέος