1. Jiri Pavlenka
- Jean Valjean
Re: 1. Jiri Pavlenka
Μια δυο φορές σε κόρνερ και σε σέντρα από τα πλαγια των αντιπάλων, έκανες πετυχημενη έξοδο και έκοψες πιθανη επικινδυνη φάση "εν τη γενέσει" της.
Είσαι συγκεντρωμένος, ξέρεις τη δουλειά σου... και αυτό δίνει ηρεμία σε ολους.
Συνέχισε έτσι..
Συνέχισε έτσι..
Δεν θα ξεχάσω πόσο επέμενες ότι ο παβλένκα είναι καλύτερος του Κοτάρσκι.Jean Valjean έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:23 Μια δυο φορές σε κόρνερ και σε σέντρα από τα πλαγια των αντιπάλων, έκανες πετυχημενη έξοδο και έκοψες πιθανη επικινδυνη φάση "εν τη γενέσει" της.
Συνέχισε έτσι..

υγ. και γω πόσο επέμενα ότι ο κοτάρσκι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια απο την ομάδα μας.
Τελικά αυτό πάει περίπατο.
-
Είδατε τι ωραίο είναι να παίζει ο τερματοφύλακας από το πρώτο λεπτό και να μη περιμένει να φάει γκολ για να ξυπνήσει;
Ο Παβλένκα πολύ δύσκολα θα φάει γκολ από βλακεία του. Προσοχή, δε λέμε ότι δε φάει γκολ, απλά πολύ δύσκολα το γκολ θα είναι από κρέμασμα δικό του.
-
Και λίγα λέω...τσιριγωτης έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:01ΑκριβώςPachanga έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 08:43Υπερβολές.
Για τον Ντομινικ όλοι λεγαμε (οκ, το 90%), οτι ειναι ο καλυτερος τερματάς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Δεν του αξίζει ο χαρακτηρισμός «κώνος».
Αν προπονητή είχαμε το. Σερ Άλεξ η δήλωση του θα ήταν αντίστοιχη με αυτή που είχε κάνει όταν η Γιουνάιτεντ πήρε τον. Van Dehr Shar " επιτέλους.ξαβαρχουμε τερματοφύλακα μετά τον Σμαιχελ"... Έτσι κ εδώ θα έλεγε ξαναεχουμε τερματοφύλακα μετά τον Κρέσιτς
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πλέον μου έχει φύγει, οποία φοβία είχα πίσω.
Ειμαι πλέον ήσυχος, έχω ηρεμία, δεν φοβάμαι τίποτα.
Φτου φτου κ ξανά φτου.
Ειμαι πλέον ήσυχος, έχω ηρεμία, δεν φοβάμαι τίποτα.
Φτου φτου κ ξανά φτου.
Μεγάλη ευλογία μετά τον Κοτάρσκι, να έχεις τον Καβλένκα. Μεγάλος τερματάς.
Σιγουριά και ηρεμία σε όλο της το μεγαλείο.
Σιγουριά και ηρεμία σε όλο της το μεγαλείο.
- Panx Romana
Το μεγαλύτερο προσόν του πιστεύω είναι η ψυχραιμία του που πηγάζει από την τεράστια εμπειρία του
Όσο άτυχοι ειμαστε στις επιλογές των φορ τόσο τυχεροί ικανοί είμαστε στις επιλογές των τερματοφυλάκων
Όσο άτυχοι ειμαστε στις επιλογές των φορ τόσο τυχεροί ικανοί είμαστε στις επιλογές των τερματοφυλάκων
T' ότι ένας τερματοφύλακας μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος από έναν άλλον, δεν κάνει τον προηγούμενο κακό τερματοφύλακα.
Αφού ειπώθηκε και ο Κρέσιτς, περιττή κάθε συζήτηση, όση υποκειμενικότητα και να έχει μια άποψη.
Αφού ειπώθηκε και ο Κρέσιτς, περιττή κάθε συζήτηση, όση υποκειμενικότητα και να έχει μια άποψη.