9. Fedor Chalov

Απάντηση
xrisitsapa

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Προσπαθω πραγματικα να θυμηθω μια φαση σε transition που να πηρε σωστη αποφαση και να μην κατεληξε κατι μεταξυ των 3 :
1. Λαθος πασα
2. Χαλαρο σουτακι προθερμανσης τερματοφυλακα
3. Τζαρτζαρισμα απο χαλκεντερο αμυντικο οπου φευγει μακρια λες και τρακαρε με τον Χαλκ Χογκαν
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε λύσεις με τον τσαλοφ
Όσο μένει στην ομάδα η αξία του θα κατρακυλάει
Αν δεν μπορεί να βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει ας πάει κάπου δανεικός
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Το πιο θλιβερό είναι μετά από τόσο καιρό δείχνει ξένο σώμα μέσα στο γήπεδο .
Καμία σύνδεση με την υπόλοιπη ομάδα.

Μπήκε ο Γιακουμης και ήταν λες και αυτός ήταν ο παλιός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βεβαια οταν μπηκε ο Γιακουμης παιζαμε πλεον με 11 με 2 παικτες Ντεσποτοφ και Ταισον με καθετη κινηση και σεντρα ενω πριν με τον μικρο παιζαμε με 10.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:53 Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε λύσεις με τον τσαλοφ
Όσο μένει στην ομάδα η αξία του θα κατρακυλάει
Αν δεν μπορεί να βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει ας πάει κάπου δανεικός
Pafos maybe?
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Περιεργη υποθεση ο Τσαλοφ. Απο την μια κιλλερ στην Ρωσσια απο την αλλη οποτε βγαινει εκτος δεν κανει ουτε για νεροπιστολο. Ισως ειναι θεμα κακιστης ψυχολογιας και ελλειψη αυτοπεποιθησης, κατι που κατα πασα πιθανοτητα να το εχει με το καλημερα και εκεινο το χαμενο πεναλτι που πηρε απο τον Κουλιερακη. Νομιζω νιωθει τρελη πιεση οτι πρεπει να σκοραρει αλλα απο την αλλη δεν πιστευει στον εαυτο του γι αυτο και βλεπουμε να παιρνει τις φασεις πανω του αντι να δωσει πασα οταν πρεπει, αλλα να κανει και τερμα αψυχα σουτ.

Αν ειναι αυτο το προβλημα δεν νομιζω να λυνεται.

Μετα το αλλο σεναριο ειναι οτι μπορει να εκανε τα νουμερα στην Ρωσσια επειδη δεν υπηρχε σοβαρος ανταγωνισμος.

Αν και νιωθω οτι εινια πιο πολυ ο Κλαους της τσσκα. Δηλαδη οσο επαιζε στην ομαδα που γουσταρε τα παστελωνε για πλακα, ωστοσο δεν ειναι για αλλου γιατι δεν δουλευει και ιδιαιτερα πολυ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:28 @marsantos δεν νομιζω οτι λεει αυτο ο ρενε. Δεν νομιζω οτι μπορει να κατεβει χαμηλα,εγω ισα ισα πιστευω οτι μονη λυση ειναι να ανεβει ψηλα,αλλα απλα να παιζει με προσωπο και ενω οπως λες υπαρχουν αρκετοι παικτες που μπορουν να παιξουν καθετα,εμεις δεν παιζουμε ετσι,
Ναι, joshua. Δεν είπα ότι λέει αυτό ο rene. Στο κομμάτι πως δεν μπορεί να κουμπώσει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού καθώς και το ότι η πάσα του πρώτου ημιχρόνου ήταν δείγμα ποδοσφαιρικης ποιότητας ήταν αυτά για τα οποία αναφέρθηκα στον rene που τα έγραψε την ώρα που έγραφα εγώ τα δικά μου.
Το να χαμηλώνει είναι καθαρά δικιά μου θεωρία. Προφανώς και μπορεί να έχεις δίκιο και να μη μπορεί να παίξει το ρόλο που περιγράφω. Αν δεν το δούμε θα μείνουμε με την απορία.
Πάντως σα στατικό σκαλοπάτι με πλάτη δε μπορεί. Του χαλάνε πολύ εύκολα την ισορροπία και πετιέται εκτός φάσης.
Βέβαια έχω κι ένα παραπονακι κι από αυτόν καθώς σε πολλές φάσεις, σε αργές πασες μπορεί να κινηθεί προς τη μπάλα και να απαλλαγεί από το δάγκωμα του αμυντικού και να κάνει το παιχνίδι του. Αυτός όμως πολλές φορές προτιμά να περιμένει τη μπάλα με αποτέλεσμα είτε να του βγαίνουν πρώτοι οι αμυντικοί, είτε αν βάλει το σώμα να καλύψει το χώρο να τρώει το σπρώξιμο από τον αμυντικό και παπαλα η φάση.
Περιμένω πως μετά από ένα χρόνο θα άλλαζε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού του και θα προσαρμοζοταν σε τέτοιες καταστάσεις. Για να δούμε..
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Δεν είδα καθόλου το ματς, από τα στιγμιότυπα μου φάνηκε αξιοπρεπής. Ήταν τόσο κακός στο υπόλοιπο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”