Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η παρουσία του Λόβρεν δείχνει απλά ότι χρειαζόμαστε έναν στόπερ, με την ευχή όμως αυτός ο ένας να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Στα χαφ το τέταρτο χαφ είναι απαραίτητο. Θα έλεγα και πέμπτο γιατί ιδανικά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπορείς να ξεκουράζεις και τα δύο χαφ σου ή να μπορείς εύκολα να παίζεις και με τρεις όταν χρειάζεται (ειδικά στην Ευρώπη).
Στους μεσοεπιθετικούς γίνεται ο κακός χαμός όμως φανερά στη θέση του Τάισον δεν υπάρχει εναλλακτική με τη λογική ότι κανείς από τους Σορετίρε, Ιβάνουσετς, Πέλκα και Κωνσταντέλια δεν είναι καθαρό εξτρέμ. Όλοι τους πιο πολύ δέκα ή μόνο δέκα. Αντίθετα δεξιά έχουμε δύο εξτρέμ που καλύπτουν τη θέση με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας.
Στα φορ η ανάγκη προσθήκης είναι φανερή εφόσον θέλεις να πρωταγωνιστήσεις.
Θα έλεγα ότι ίσως χρειαζόμαστε και ένα πιο επιθετικογενές δεξί φουλ μπακ αλλά δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλά από ότι φαίνεται.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
arrwstos
trouman

Δημοσίευση από trouman »

DonnieMcGrath έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:21 Έλα ρε παιδιά θλίψη. Υπάρχει και η βαρύτητα των λέξεων και αυτή της θλίψης δεν συνάδει με την υποδοχή ενός αθλητή. Δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε επιχειρηματολογια τύπου "κάποτε γκρέμιζαν τείχη για τους Ολυμπιονίκες" και εάν ο Ζαφείρης πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις κτλ. Μια αυθόρμητη και ακακη κίνηση ενθουσιασμού είναι, όπως μαζευόμασταν κάποτε 1000 άτομα στο αεροδρόμιο επειδή βγάζαμε διπλό μέσα στον γαυρο με τον Εντιμιο. Χαρείτε με την χαρά των γύρω σας. Φιλικά παντα
Μια άλλη εκδοχή του nocebo κι εδώ μέσα πολύ συχνά. Δυσκολία να χαρεί κάποιος είναι βαθύ θέμα, δεν περιορίζεται στον ΠΑΟΚ, μια προέκταση είναι.

Ζαφείρης όμως είναι ένα ψεύτικο placebo που γιατρεύει ανοιχτές και κλειστές πληγές . Συνδυάζει την ουσία , το πάνω ράφι , με τα νιάτα και την επένδυση, δίνει προοπτική όσο τίποτα άλλο. Αυτό προκαλεί εντύπωση, είναι εντυπωσιακό..

Αν ήμουν κοντά, θα άφηνα για λίγο τον κομμάτι του ελβετόψυχου εαυτού μου, θα έπαιρνα τον μικρό μου , να πάμε αεροδρόμιο , να ζήσει κάτι από τα παλιά, γνήσιο οπαδικό, μια ουτοπία.... ( Καλά τα 6-8-10, αλλά εδώ μέσα κι εκεί έξω κανείς δεν ασχολείται με αυτά γιατί είναι η πραγματική ουσία, μόνο οι επαγγελματίες, οι υπόλοιποι ψάχνουμε λίγο ουρανό, λίγη ασπρόμαυρη τρέλα, που τόσο λείπει από την υπόλοιπη ζωή) .. Χαρείτε, τζάμπα είναι!!
These users thanked the author trouman for the post (total 13):
DonnieMcGrath, st4this, kaltirim, warmeater, Nassos, Jean Valjean, Polichni1926, paok apo epilogi, theo G4, Iggy Pop and 3 more users
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

makispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:40 Η παρουσία του Λόβρεν δείχνει απλά ότι χρειαζόμαστε έναν στόπερ, με την ευχή όμως αυτός ο ένας να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Στα χαφ το τέταρτο χαφ είναι απαραίτητο. Θα έλεγα και πέμπτο γιατί ιδανικά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπορείς να ξεκουράζεις και τα δύο χαφ σου ή να μπορείς εύκολα να παίζεις και με τρεις όταν χρειάζεται (ειδικά στην Ευρώπη).
Στους μεσοεπιθετικούς γίνεται ο κακός χαμός όμως φανερά στη θέση του Τάισον δεν υπάρχει εναλλακτική με τη λογική ότι κανείς από τους Σορετίρε, Ιβάνουσετς, Πέλκα και Κωνσταντέλια δεν είναι καθαρό εξτρέμ. Όλοι τους πιο πολύ δέκα ή μόνο δέκα. Αντίθετα δεξιά έχουμε δύο εξτρέμ που καλύπτουν τη θέση με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας.
Στα φορ η ανάγκη προσθήκης είναι φανερή εφόσον θέλεις να πρωταγωνιστήσεις.
Θα έλεγα ότι ίσως χρειαζόμαστε και ένα πιο επιθετικογενές δεξί φουλ μπακ αλλά δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλά από ότι φαίνεται.
Για μενα τουλαχιστον στην Ελλαδα πρεπει να βρεθει τροπος να παιζουν μαζι Αντριγια και Ντεσπο
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
makispaspartou, Polichni1926, tonipap801
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Rexaris έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 02:03 Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:

"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
Εχει σημασία να ξέρουμε ποιά ήταν η ερώτηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Κολκας ειπε οτι ο χαφ με τον οποιο διαπραγματευομασταν δανεισμο, προεκυψε τελικα και συζητειται η αγορα του.
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ΠΑΟΚ.
Χωρις καμια πληροφορια...απο το τελευταιο που ειπε μου φανηκε σαν να μιλαει για χαφ που θελαμε μεσα στο καλοκαιρι και τελικα θα κατεληγε αλλου. Ουρμπανσκι μηπως; Αλλα τετοιου ειδους χαφ ψαχνουμε; Η εχουν πλεον στο μυαλο τους οτι του χρονου το καλοκαιρι φευγει ο Οζντοεφ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:47
Rexaris έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 02:03 Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:

"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να απαντήσει, προφανώς γιατί αποφεύγει να μιλάει για μεταγραφές πριν ολοκληρωθούν και τυπικά. Η ερώτηση ήταν ποσο (από το 1 ως το 10) θέλει τον παίκτη στην ομάδα.

Η μετάφραση έγινε αντίστροφα από αυτό που είπε. Πρώτα ανέφερε πόσος σημαντικός είναι αγωνιστικά και κάποια χαρακτηριστικά του και μετά ότι είναι top marketing κίνηση. Η συνέντευξη υπάρχει στο youtube της ΠΑΕ.
These users thanked the author astral for the post (total 3):
Jean Valjean, Nassos, WeWillRockYou
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

nunies4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:55 Ο Κολκας ειπε οτι ο χαφ με τον οποιο διαπραγματευομασταν δανεισμο, προεκυψε τελικα και συζητειται η αγορα του.
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ΠΑΟΚ.
Χωρις καμια πληροφορια...απο το τελευταιο που ειπε μου φανηκε σαν να μιλαει για χαφ που θελαμε μεσα στο καλοκαιρι και τελικα θα κατεληγε αλλου. Ουρμπανσκι μηπως; Αλλα τετοιου ειδους χαφ ψαχνουμε; Η εχουν πλεον στο μυαλο τους οτι του χρονου το καλοκαιρι φευγει ο Οζντοεφ;
ναι ψαχνουμε χαφ τυπου ουρμπανσκι βεβαια ψαχνουμε και χαφ για αλλαγη μειτε αλλα εγω θελω με 1000 ουρμπανσκι
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Κι εγω ειχα ψηθει γι αυτον.
Καλο ειναι να ετοιμαζομαστε απο τωρα για αποχωρηση Οζντοεφ ή και Καμαρα το καλοκαιρι
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Οζντοεφ αν υποχωρησει στην ιεραρχια των χαφ, δεν θα θελησει να μεινει το καλοκαιρι. Και το ξερουμε αυτο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37 Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Δεν ξέρω αν είδες την πρόσφατη συνέντευξη του Γκαρσία ο οποίος εξηγεί πολύ καλά την νοοτροπία και το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

sourmenetes έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:38
hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:12
Gka4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:59

Απλά όταν ξεκινάς να λες για μια μεταγραφή ότι είναι κίνηση τοπ μάρκετινγκ και μετά να μιλάς για την Ποδοσφαιρική του αξία, ακούγεται κάπως. Είναι σαν να ρωτήσουν τον προϊστάμενο τι γνώμη έχει για την καινούργια γραμματέα και να πει ότι έχει ωραίο κώλο και δουλεύει σκληρά.
Βασικά αν δεις όλη την δήλωση...
Δεν προκύπτει καν αναφορά σε ποδοσφαιρική αξία. Πάλι αναφέρεται σε στοιχεία που τον καθιστούν καλή κίνηση επικοινωνιακά. Μιλάει για τα γενικότερα χαρακτηριστικά του και για το πως αυτά συνθέτουν ένα καλό προφίλ για την ομάδα. Κανονικά θα πρεπε να πει "είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.
Νομίζω η δική σου δήλωση ήταν ότι πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμου πριν μια βδομάδα...

Κανω λάθος;;
Εγω είπα πως αν δεν συνδυαστεί με σοβαρή περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας (φορ στοπερ και τουλάχιστον ακόμη εναν χαφ αν είναι να ρθει ο Ζαφ τον Γενάρη) οτι τότε ναι θα είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού καθώς η ομάδα θα μείνει με σοβαρά κενά για να γίνει αυτή η κίνηση. Ποια είναι η ενσταση σου? Υπάρχει κάποιο θέμα με την άποψη που διατύπωσα? Ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ?
Και πως συνδέεται η ερώτησή σου με την αυτολεξει παράθεση των δηλώσεων του προπονητη που παρεθεσα? Δεν τις έκανε αυτες τις δηλώσεις ο Ραζβαν? Τις παραποιησα? Τις σχολιασα περαιτέρω? Εξήγαγα αυθαίρετα συμπεράσματα που δεν συνάγονται από τις συγκεκριμένες δηλώσεις? Που θέλεις να καταλήξεις? Διαφώτισε με σε παρακαλώ. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Οικονομιδης στο sport24 σε αρθρο για το ολο χρονικο της μεταγραφης Ζαφειρη, γραφει οτι αυτο που ξεκλειδωσε οριστικα την συμφωνια εναι οτι το μεγαλυτερο μερος εκ των 10εκ, προσφέρονταν να καταβληθεί σχεδόν άμεσα
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

astral έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:59
Jean Valjean έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:47

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να απαντήσει, προφανώς γιατί αποφεύγει να μιλάει για μεταγραφές πριν ολοκληρωθούν και τυπικά. Η ερώτηση ήταν ποσο (από το 1 ως το 10) θέλει τον παίκτη στην ομάδα.

Η μετάφραση έγινε αντίστροφα από αυτό που είπε. Πρώτα ανέφερε πόσος σημαντικός είναι αγωνιστικά και κάποια χαρακτηριστικά του και μετά ότι είναι top marketing κίνηση. Η συνέντευξη υπάρχει στο youtube της ΠΑΕ.
Μπορείς να ποσταρεις λινκ γιατι δεν τις βρισκω πουθενα?
prof

Δημοσίευση από prof »

Μήπως προορίζει τον Ivanusec για 8αρι? Και έτσι δεν πάει για 4ο χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 10:15
Μπορείς να ποσταρεις λινκ γιατι δεν τις βρισκω πουθενα?

Στο 33:45 το σημείο που σε ενδιαφέρει
These users thanked the author astral for the post (total 2):
Jean Valjean, theo G4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”