52. Δημήτρης Χατσίδης
-
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Τοτε ας παρει και ο Τσαλοφ.
Ενταξει, ενα κακο ματς εκανε στην πρωτη του εμφανιση, μην τρελαινομαστε κιολας
Καθολου δεν τρελαινόμαστε απλα δεν ειναι ετοιμος τι να κανουμε. ο τσαλοφ δνε εχει καμια σχεση με τον χατσιδη και δεν καταλαβαινω γιατι μπανει σε καθε κουβεντα ειλικριναxrisitsapa έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25 Τοτε ας παρει και ο Τσαλοφ.
Τρομερη εντυπωση μου εκανε σε μια φαση που εβαλε γκολ εναν αμυντικο και εδωσε φαουλ. Ηταν λες και δεν τον εβλεπε. Φοβερα σωματικα προσοντα.
Νομίζω για αρχη οτι πρεπει να βρεθεί σταθερή θέση. Τα σωματικά του προσόντα ταιριαζουν και σαν 2ο φορ πχ γιατι καθαρο εξτρεμ για την ωρα δεν φαινεται
Δεν εχει παιξει πολλα παιχνιδια στη β ομαδα ουτε αυτος ουτε ο μυθου, κατα βάση στην Κ19 ητανMiles έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:38 Τα παιχνίδια στη β' ομάδα δεν θα βοηθήσουν καθόλου, έχει περάσει απ' αυτό το στάδιο. Εδώ πρέπει να μείνει.
Ελπίζω να γίνει καλύτερη διαχείρηση μετάξι Β ομάδας και βασικών τώρα που επέστρεψαν οι 3 τραυματίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ένα παιδί ανεβαίνει στη 1η ομάδα γιατί να μην παίρνει παιχνίδια στη β όταν δεν χρειάζεται σε κάποια ματς.
Δεν μου άρεσε καθόλου σήμερα, σίγουρα έχει φυσικά προσόντα και ίσως να μην μπορεί να παίξει εξτρέμ σε κλειστούς χώρους με τα καφενια αλλά περίμενα περισσότερη ενέργεια και πάθος για κάποιον που του δίνεται τέτοια ευκαιρία. Ίσως να αγχώθηκε παραπάνω από ότι θα έπρεπε.
Δεν μου άρεσε καθόλου σήμερα, σίγουρα έχει φυσικά προσόντα και ίσως να μην μπορεί να παίξει εξτρέμ σε κλειστούς χώρους με τα καφενια αλλά περίμενα περισσότερη ενέργεια και πάθος για κάποιον που του δίνεται τέτοια ευκαιρία. Ίσως να αγχώθηκε παραπάνω από ότι θα έπρεπε.
-
Ο Χατσίδης κ ο Μύθου από αυτά που λέγανε αυτοί που έβλεπαν την u19 είναι παιχταράδες. Απλά θέλουν διαχείριση κ να φύγει το άγχος. Κ σίγουρα κ συμμετοχές στην Β ομάδα.
Δεν είπε κανείς να πάει πουθενά φίλε μου, παιχνίδια πρέπει να πάρει επαγγελματικά όλο το χρόνο.Miles έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:38 Τα παιχνίδια στη β' ομάδα δεν θα βοηθήσουν καθόλου, έχει περάσει απ' αυτό το στάδιο. Εδώ πρέπει να μείνει.
Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν θα βρει πάνω από 200-300 λεπτα, πέρυσι κατέγραψε γύρω στα 400 λεπτα στη Β εθνική, θέλει πολλά παραπάνω.
Επίσης θα πρέπει να βρεθεί μια θέση για το παιδί, και να δουλευτεί εκεί.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- Panx Romana, george188
-
To οτι δεν ειναι ετοιμος,το συμπεραινουμε απο το πρωτο του ημιχρονο στη SL; Γιατι στην Ευρωπη άλλα λεγαμε.george188 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:26Καθολου δεν τρελαινόμαστε απλα δεν ειναι ετοιμος τι να κανουμε. ο τσαλοφ δνε εχει καμια σχεση με τον χατσιδη και δεν καταλαβαινω γιατι μπανει σε καθε κουβεντα ειλικριναxrisitsapa έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25 Τοτε ας παρει και ο Τσαλοφ.
Εγω τον ειδα σωματικα μια χαρα ετοιμο, ας παρει τις ευκαιριες του και θα δουμε. Η Β ομαδα δεν εχει να του προσφερει κατι.
Ο Τσαλοφ μπαινει ως παραδειγμα ΑΔΙΚΗΣ και ΠΡΟΩΡΗΣ κριτικης προς τα παιδια των ακαδημιων.
Αν ειναι να κρινουμε τοσο αμεσα και αυστηρα ενα παιδι, απο ενα δειγμα 45 λεπτων, τοτε αν θες να εισαι δικαιος, πρεπει να πεις το ιδιο για τον Τσαλοφ, τον φετινο και περσινο Μπαμπα, τον Τειλορ και πολλους αλλους ακομα.
Δεν μπορει αλλους να τους κρινουμε αμεσως και αλλους να τους δινουμε μηνες και μηνες ευκαιριες μπας και δειξουν κατι...
Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαλντέ μοιάζει πιο έτοιμος και θα τολμήσω να πω πιο καλός απ' τον Χατσίδη. Ο Χατσίδης για κάποιο λόγο μου βγάζει vibes Λημνιού.
Ο τσαλοφ ειναι φετος ο αγαπημενος μας για κριτικη γι αυτο μπαινει παντου και ολοι τον κραζουν. Καθολου αυστηρα δεν κρίνεται ο χατσίδης, φαινεται οτι ακομα δεν ειναι ετοιμος και οχι μονο απο σημερα. Εχει εξαιρετικα στοιχειαxrisitsapa έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:48To οτι δεν ειναι ετοιμος,το συμπεραινουμε απο το πρωτο του ημιχρονο στη SL; Γιατι στην Ευρωπη άλλα λεγαμε.george188 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:26Καθολου δεν τρελαινόμαστε απλα δεν ειναι ετοιμος τι να κανουμε. ο τσαλοφ δνε εχει καμια σχεση με τον χατσιδη και δεν καταλαβαινω γιατι μπανει σε καθε κουβεντα ειλικριναxrisitsapa έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25 Τοτε ας παρει και ο Τσαλοφ.
Εγω τον ειδα σωματικα μια χαρα ετοιμο, ας παρει τις ευκαιριες του και θα δουμε. Η Β ομαδα δεν εχει να του προσφερει κατι.
Ο Τσαλοφ μπαινει ως παραδειγμα ΑΔΙΚΗΣ και ΠΡΟΩΡΗΣ κριτικης προς τα παιδια των ακαδημιων.
Αν ειναι να κρινουμε τοσο αμεσα και αυστηρα ενα παιδι, απο ενα δειγμα 45 λεπτων, τοτε αν θες να εισαι δικαιος, πρεπει να πεις το ιδιο για τον Τσαλοφ, τον φετινο και περσινο Μπαμπα, τον Τειλορ και πολλους αλλους ακομα.
Δεν μπορει αλλους να τους κρινουμε αμεσως και αλλους να τους δινουμε μηνες και μηνες ευκαιριες μπας και δειξουν κατι...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εμένα μου άρεσε τακτικά, εκτός των άλλων τον πιστεύω κ μου αρέσει, το παλληκαρακι.
Αμυντικά βοηθούσε πολύ κ στην επίθεση επίσης πίεζε, όταν χανόταν η μπαλα.
Δουλειά δουλειά κ να αρπάζει, τις ευκαιρίες που θα σου δίνονται, ακόμη κ με 10-20 λεπτά.
Αμυντικά βοηθούσε πολύ κ στην επίθεση επίσης πίεζε, όταν χανόταν η μπαλα.
Δουλειά δουλειά κ να αρπάζει, τις ευκαιρίες που θα σου δίνονται, ακόμη κ με 10-20 λεπτά.