Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikodiai

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Nikodiai »

Ο μονος τροπος να ερθει ο Μαυροπανος ειναι προφανως δανεικος και να πει οτι δεν θα παιξω καθολου φετος σε χρονια Μουντιαλ (πολυ πιθανον), ας παω στον ΠΑΟΚ που εχουν κανει μια μικρη αποικια εθνικης που θα εγκλιματιστω γρηγορα, να εχω ρυθμο,να ειμαι στην χωρα μου κλπ.

Αλλα και παλι απιθανο μου φαινεται.
These users thanked the author Nikodiai for the post (total 4):
PaokFiesta, sakis_the_fraud, WeWillRockYou, Maedhros4
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

nunies4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:12 Βρε λέτε για αυτό να μην αγχωνονταν για την λίστα όταν αρχές καλοκαιριού λέγαμε ότι θα έχουμε θεμα; Να ο Γιακουμάκης στα φορ, λέτε τώρα να γίνει τίποτα τρελό και στα στόπερ;
Ο Κουλιερακης ποσο κανει; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Πριν 6 μέρες ζήτησε τιμούλα η Βιγιαρεαλ διαβάζω, είπαν 20, τους έπεσε το τηλ απτά χέρια, δεν ξαναφανηκαν λεν..

Παντού επίσης διαβάζω ότι οι περισσότεροι τον έχουν για δόσιμο παρότι μερικοί αναφέρονται ότι ίσως να ναι κ η καλύτερη επιλογή τους..

Κάνα ταληρο όπως προείπα σίγουρα τσιμπάει...

Και 50% να τους πληρώσεις δανεισμό... Δε ξέρω..
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Ο Μπενασέρ ακουγοταν για ζελα παντως
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Και κάπως έτσι, αφού δεν μας καλούσαν τους παίκτες στην Εθνική, γίναμε εμείς η Εθνική.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 10):
Χωρικός, Nikodiai, Kaizen, paoki19, Vet_eranos, sakis_the_fraud, Baldur, icue, margas, nunies4
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ποια περίπτωση;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Vet_eranos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:29 Πριν 6 μέρες ζήτησε τιμούλα η Βιγιαρεαλ διαβάζω, είπαν 20, τους έπεσε το τηλ απτά χέρια, δεν ξαναφανηκαν λεν..

Παντού επίσης διαβάζω ότι οι περισσότεροι τον έχουν για δόσιμο παρότι μερικοί αναφέρονται ότι ίσως να ναι κ η καλύτερη επιλογή τους..

2.5 βλέπω παίρνει, και δε ξέρω καν αν αυτά είναι μεικτά ή καθαρά
These users thanked the author Hermann for the post (total 3):
Vet_eranos, kaltirim, margas
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

Nikodiai έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:04 Αμα εδινα για Ζαφειρη 1% πιθανοτητες για Μαυροπανο δινω 0,5%
Έχουμε ελπίδες ωραια :|
These users thanked the author Grimson4 for the post:
Nikodiai
alexisozzy

Δημοσίευση από alexisozzy »

Vet_eranos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:44 Μαυροπανος κ Μπενασερ καθαρίζουν κάνα ταληρο έκαστος ετησίως..
Αυτό..

Συγκρατηθειτε..

Σέρνω βέβαια μαζί σας έστω κ για την πιθανότητα για έναν ή κ για τους δύο μαζί..
Καλησπέρα ναι δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το δω λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα απλά το μετέφερα ούτε ξέρω τον παίχτη γιατί δεν βλέπω ιταλικό ...πάντως όσον αφορά το στόπερ μαυροπανο έχω ακούσει από πολλές πηγές και μακάρι να αληθευει
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Στο capology ο Μαυροπανος δειχνει να παιρνει καθαρα 1,6εκ τον χρονο.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Μονο με δανεισμο θα μπορουσε κ αυτο για να ειναι ενεργος σε χρονια Μουντιαλ.Βεβαια σαν σεντερ μπακ επιπεδου,μονο αυτος κ ο Κουλιε ειναι στην Εθνικη,οι υπολοποι (Ρετσος,Χατζηδιακος ακομα κ ο Μιχα) ειναι πιο κατω.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
margas, Grimson4
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Nikodiai έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:04 Αμα εδινα για Ζαφειρη 1% πιθανοτητες για Μαυροπανο δινω 0,5%
Άρα θα έρθει και αυτός :lol:
These users thanked the author burbu for the post:
Nikodiai
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Συγκρατηθείτε ρε παιδιά λίγο με τα ονόματα...από την στιγμή που δίνονται τόσα λεφτά για το Ζαφείρη μην περιμένετε οι υπόλοιπες μεταγραφές να είναι τοπ ονόματα...δύο κανονικούς παίκτες χρειαζόμαστε και είμαστε ο.κ.....
icue

Δημοσίευση από icue »

Συμφωνω. Τα λεφτα που δωθηκαν για τον Ζαφειρη θα δινοντουσαν μονο για τον Ζαφειρη. Δεν θα αρχισουμε ξαφνικα να σκαμε ταληρα και δεκαρικα δεξια και αριστερα.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Hermann έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:30
Vet_eranos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 23:29 Πριν 6 μέρες ζήτησε τιμούλα η Βιγιαρεαλ διαβάζω, είπαν 20, τους έπεσε το τηλ απτά χέρια, δεν ξαναφανηκαν λεν..

2.5 βλέπω παίρνει, και δε ξέρω καν αν αυτά είναι μεικτά ή καθαρά
3 εκ ευρώ μικτά.
1.6 εκ ευρώ καθαρά.
Τα νούμερα από capology, δεν ξέρω αν είναι τα αληθινά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Vet_eranos, Hermann
alexisozzy

Δημοσίευση από alexisozzy »

Επειδή εμπιστεύομαι τον priest και τα παιδιά που δίνουν πληροφορίες πιστεύω για τον μαυροπανο θα ήταν εφικτό σε περίπτωση που θα ήθελε να παίξει για τις εθνικές και επειδή πρώτα αναφέρθηκε εδώ μέσα ως γρίφος .. Σχετικά με τον Μπενασερ όντως είναι πανάκριβος τώρα που μπήκα και είδα..Αν ισχύουν ότι πάμε να παορυμε πεμπτο χαφ θεωρώ ότι δεν θα δαπανηθούν πολλά χρήματα καθώς όπως γράφεται δεν θα το ήθελε ο Λουτσεσκου (αυτό ελέγχεται αν ισχύει)..Γνώμη μου και ως ψυχολόγος είναι ότι για πάρα πολλούς λόγους δεν θα μπορούσε ο Ζαφείρης να παραμείνει δανεικός εκεί οπότε δεν αποκλείεται να μας τον δώσουν από τώρα αν ανέβουμε λίγο ακόμα ..ίσως η Πράγα προσπαθει να αρπάξει λίγα ακόμα για να πάρει παίχτη από τώρα πληρώνοντας και αυτή μια μικρή υπεραξία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”