Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η Μίλαν έχει δύο χαφ ΓαλλοΑλγερινους που τους δίνει δανεικούς 15 και 11 εκατ αξίας έκαστος .Στην Μίλαν έχει πάει ο Αλεγκρι μακάρι να είναι γνωστός με τον Σερα. 15 εκ παίκτης .
These users thanked the author panpangr77 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Μαυροπανος κ Μπενασερ καθαρίζουν κάνα ταληρο έκαστος ετησίως..
Αυτό..

Συγκρατηθειτε..

Σέρνω βέβαια μαζί σας έστω κ για την πιθανότητα για έναν ή κ για τους δύο μαζί..
These users thanked the author Vet_eranos for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Στο,twitter παντως διάβασα 2, 3 φορές νσ γράφουνε ντεμεκ insider το όνομα του zouma.
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Έστω ότι ισχύει για τον Αλγερινό. Εμένα το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο Copa Africa, αλλά την τελευταία φορά ούτε που κλήθηκε. Περίεργη περίπτωση γενικότερα. Στον Άγιο Λουκά πάντως θα έχουν δουλίτσα.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokFiesta την Τετ 20 Αύγ 2025, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anntinas

Δημοσίευση από Anntinas »

Με Μαυροπανο αλλάζεις επίπεδο, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορούμε να τον πάρουμε. Όπως βέβαια δεν πίστευε κανείς για τον Ζαφείρη
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:14 Και κανονίστε οι διαχειριστές τον ΜΗΡ τον βγάζει μετά από μένα τελευταίο. Αφού δεν είναι μέσα ο Χωρικός ΘΕΛΩ να ΕΊΜΑΙ Ο ΤΕΈΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ
Eλα που μου θες και σειρές! Έχεις Ωμέγα;; δεν έχεις!!
ενα ποιντ σου δίνω, καθότι προτίμησες να αποσυρθείς στα 30 , παρά να παίξεις σε άλλη ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ1
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:28
alexisozzy έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 22:22 Καλησπέρα και πάλι είχα μπει στο πειρασμό να γράψω αλλά παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την υπόθεση Ζαφείρη..Ο Πανακας που είναι και φίλος καλός είχε πρωτογραψει για ζαφειρη κάπου στα μέσα Ιουνίου...Μετά απο κάποιες άλλες πηγές μου είπαν ότι του Ζαφείρη είναι σίγουρο και μάλιστα από 4/8 γνώριζα αυτή τη πληροφορία..Τη προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι σήμερα θα ανακοινωθεί και ότι δεν χαλάει με τίποτα..Δεν ήθελα να γράψω ούτε να το παίξω ότι έχω πληροφορίες..Θα μοιραστώ βέβαια τη πληροφορία που πρώτος ο priest την έβαλε ως γρίφο ότι κοιτάμε να παορυμε τον μαυροπανο δανεικο από την ίδια πηγή που μου είπε για ζαφειρη και το όνομα του Ιταλού χαφ πιθανότατα είναι ismael benacer αν δεν αποκτηθεί τώρα ο Ζαφείρης που το παλεύουμε ακόμα και τώρα όπως έγραψαν τα σάιτ αλλά και ο ίδιος ο Πανακας επικαλειται ...δεν υιοθετώ απλά παραθέτω το έχω ακούσει...είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ζαφείρη και πραγματικά είναι τόσο κ ..τικο να βλέπεις ΠΑΟΚτσακια να γεννιούνται στην Αττική...
Δν ειναι ιταλος ο Μπενασερ αδερφε..επισης εχει να παιξει σοβαρη μπαλα 4 χρονια..απο τ πρωταθλημα της Μιλαν...απο εκει κ μετα τρομερους τραυματισμους κ πτωτικη πορεια..
Εχει να παιξει 4 χρόνια μπαλα με 31 συμ τη σεζον 21/22, 28 συμ τη σεζον 22/23, 20 συμ τη σεζον 23/24, όλες με την ΜΙΛΑΝ και 18 συμ τη σεζον 24/25 (6 με ΜΙΛΑΝ και 12 με ΜΑΡΣΕΙΓ) ; Εμένα μια χαρά συμμετοχές μου φαίνονται σε ομάδες τοπ επιπέδου.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Αμα εδινα για Ζαφειρη 1% πιθανοτητες για Μαυροπανο δινω 0,5%
These users thanked the author Nikodiai for the post (total 2):
pagotatzis, margas
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και τα λεπτά συμμετοχής που έχουν σημασία πάνω από 1000+ όλες τις σεζόν.
Not bad
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Αμελητέα διαφορά. Έδινες 99% πιθανότητα στον ένα να μην έρθει και στον άλλο 99,5
:D :opaokara:
These users thanked the author kaltirim for the post (total 4):
Nikodiai, pagotatzis, margas, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Mε μπριζωσατε κ μπήκα να ψάξω για Μαυροπανο..

Σε λογαριασμό του Χ τύπου Γουέστ χαμ νιου κ έτσι κ 5ψηφιους ακόλουθους, συζητούν ότι πόσο έχει το ταξί να τον πάνε αεροδρόμιο κτλ..
Βέβαια αναφέρονται σε ενδιαφέρον της Βιγιαρεαλ..

Βρε λέτε??

Δεν τον θέτε ρε αγγλακια??

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρε λέτε για αυτό να μην αγχωνονταν για την λίστα όταν αρχές καλοκαιριού λέγαμε ότι θα έχουμε θεμα; Να ο Γιακουμάκης στα φορ, λέτε τώρα να γίνει τίποτα τρελό και στα στόπερ;
These users thanked the author nunies4 for the post:
margas
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Δεν μπορώ να δω πως μπορούμε να πάρουμε τον Μαυροπάνο, ακόμα και δανεικό. Τα ποσά στην Πρέμιερ Λιγκ σε όλα τα επίπεδα (transfer fee, loan fee, μισθοί) ξεφεύγουν. Δεν φαίνεται ρεαλιστικό.

Ο Μπενασέρ είναι καλός παίκτης, ίσως όχι για κορυφαίο επίπεδο αλλά σε μας μπορεί να κάνει καλά πράγματα. Κάτι Μόντσου και κάτι Τσιριβέγιες τους έχει για πλάκα.

Δεν το πάω και πολύ τον Κουρμπέλη, αλλά αρχίζει να βγάζει νόημα. Ειδικά αν ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποιεί σε πάνω από μία θέσεις.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ο Παππάς είχε πει ότι αν δεν υπήρχε Μουντιάλ ούτε τηλέφωνο δεν θα σήκωναν....άρα το σήκωσαν όταν τους πήραμε.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
sakis_the_fraud, margas, alexisozzy
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ξέρουμε ότι η ομάδα έχει δουλέψει την περίπτωση του, από εκεί και πέρα μικρό καλάθι
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
Maklaz, Nassos, sakis_the_fraud, margas, alexisozzy
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”