Πως κολλαει με αυτο που ειπε ο πριστ;arrwstos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:32 Ο prist εννοεί τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει όμως, μου φαίνεται απίθανο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πως ταιριάζει ο γρίφος με Μαυροπάνο;arrwstos έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:32 Ο prist εννοεί τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει όμως, μου φαίνεται απίθανο.
-
Κουλιανος είπε σέντερ μπακ που θα αρέσει, πάνω από 25, δανεικός και όχι ο Μαυροπάνος.
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- sakis_the_fraud
Εντάξει, προφανώς μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν μου κολλάει κάτι άλλο.
Θα ειναι ομορφαντρας;Mīngus έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:38 Κουλιανος είπε σέντερ μπακ που θα αρέσει, πάνω από 25, δανεικός και όχι ο Μαυροπάνος.
Victor Nelsson Δανός αξία στα 10.000.000, πέρυσι δανεικός Ρόμα και εκτός λίστας για τους αγώνες του πρωταθλήματος από Γαλατα.
-
-
Κλείνει Βερόνα αυτός νομίζωkz2118 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:50 Victor Nelsson Δανός αξία στα 10.000.000, πέρυσι δανεικός Ρόμα και εκτός λίστας για τους αγώνες του πρωταθλήματος από Γαλατα.
μιας και ενεργοποιηθηκε ο παπαkyri ,να πω οτι ανεβασε εναν ελεφαντα φωτο πριν λιγο
μηπως παιζει κανενας απο ακτη ελεαντοστου?
μηπως παιζει κανενας απο ακτη ελεαντοστου?
Νικομηδεια= kocaeli
Kocaelispor
Έχει όλο παλτά μόνο ο Bruno Petkovic αξίζει αλλά αυτός φέτος πήγε εκεί
ναι, αυτο.sn0ufel4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 20:23 Unpopular opinion από τη στιγμή που έκλεισε η μεταγραφή έστω και για Γενάρη θεωρώ απείρως σημαντικότερο το ποιος θα είναι ο κεντρικός αμυντικός και το 6αρι που πρέπει να έρθει όπως κ να χει
Θεωρώ λάθος να έρθει μόνο ο Ζαφείρης τώρα χωρίς να έρθει παίκτης αλλαγή του Μεϊτέ
Κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός δεν μπορώ να κάνω, αλλά δεν θεωρώ σωστό να δώσουν 2εκ επιπλέον και ότι αν γίνει αυτό θα είναι από υπερβάλλον ζήλο.
Αφήστε τους να βράσουν στο ζουμί τους, πάρτε κλίμα από τα social και από τον αγώνα του Σαββάτου εντός έδρας, θα αναγκαστούν να τον αφήσουν μόνοι τους έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα.
Δημοσιογράφοι γύρω από τον ΠΑΟΚ ξυπνάτε και βοηθήστε, βαράτε άρθρα συνέχεια αυτές τις ημέρες για το ξεφωνητο που πέφτει στο Instagram και στο X, βάλτε tags, κουνηθείτε λίγο και δημιουργήστε επιπλέον πίεση πάνω τους.
Αφήστε τους να βράσουν στο ζουμί τους, πάρτε κλίμα από τα social και από τον αγώνα του Σαββάτου εντός έδρας, θα αναγκαστούν να τον αφήσουν μόνοι τους έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα.
Δημοσιογράφοι γύρω από τον ΠΑΟΚ ξυπνάτε και βοηθήστε, βαράτε άρθρα συνέχεια αυτές τις ημέρες για το ξεφωνητο που πέφτει στο Instagram και στο X, βάλτε tags, κουνηθείτε λίγο και δημιουργήστε επιπλέον πίεση πάνω τους.