Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από navigator11 »

Πάντως ρε σεις, δε ... νερώνουν ορισμένοι με την καμία. Ο Σαββίδης εξαφανισμένος επί έτη. Επανεμφανίζεται, "τώρα μας ξαναθυμήθηκε, ήρθε για το εφφελίκι μόνο και μην τον ξαναείδατε" κλπ. Ξεπάτωμα διαρκείας για τις "περήφανες" πωλήσεις τις περασμένες χρονιές και την απροθυμία να σπρώξει ούτε καν το 10% από το μαχρή, που είχε συσσωρευτεί. Κλείνει, καθώς όλα δείχνουν" τον συγκεκριμένο παίχτη, με μυθικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ κι όχι μόνο πόσο "τι ξενέρωμα είν' τούτο, κίνηση εντυπωσιασμού δίχως ουσία, τουλάχιστον για φέτος, να δείτε που πάλι γυμνή θα αφήσει την ομάδα".
These users thanked the author navigator11 for the post (total 10):
burbu, kaltirim, Χωρικός, ALexkarag4, vasgias, paok apo epilogi, Nassos, eorptol1, zissos, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Περήφανη λαέ της Σλαβιας δεν θέλετε δανεικούς το ξέρω. Κάντε χαμό στο Σλαβοπραγιομανια να φύγει άμεσα ο Ζαφείρης που σνομπάρει το τσου λου. Πέραν της πλάκας τεράστια μεταγραφή για την ιστορία του ΠΑΟΚ μας.
These users thanked the author shogoon for the post:
ALexkarag4
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Τον κράζουν και ζητάνε ενίσχυση και λένε πως ο Ζαφ δεν θα βάλει τα πόδια του στην φωτιά.

Πάνω κάτω ότι λέμε κ εμείς.
These users thanked the author paoki19 for the post (total 3):
burbu, ALexkarag4, sakis_the_fraud
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Πιθανόν θα έρθει από τώρα παιδιά!!
Ευχαριστούμε μεγάλε Ιβαν
These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
ALexkarag4
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

leftosss4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 17:15 Από κάτω κράζουν για ποιο λόγο να τον κρατήσουμε και τέτοια. Να πάμε να πάρουμε παίχτη, τι θα τον κάνουμε το μυαλό του θα είναι αλλού… κτλ
Άρα το βράδυ θα τον δηλώσουμε :lol:
Αφού κράζουν τον τουιτερακια, σε λίγες ώρες θα ανακοινώσει ότι έρχεται τώρα
These users thanked the author burbu for the post:
ALexkarag4
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ο Χρήστος Ζαφείρης βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τη μεταγραφή του να έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο διεθνής μέσος έχει δώσει τη συγκατάθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το ζήτημα που απομένει να ξεκαθαρίσει αφορά τον χρόνο άφιξής του στη Θεσσαλονίκη.

Η Σλάβια Πράγας δείχνει ανυποχώρητη στην πρόθεσή της να παραμείνει ο παίκτης στις τάξεις της μέχρι το τέλος του 2025, ώστε να ολοκληρώσει εκεί το τρέχον έτος. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ επιδιώκει με κάθε τρόπο να επισπευσθεί η διαδικασία και να ενσωματωθεί άμεσα ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα, δεδομένης της ανάγκης ενίσχυσης στο κέντρο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι διαπραγματεύσεις διαρκούν αρκετές ημέρες και, όπως προκύπτει, έχουν φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Η οικογένεια Σαββίδη, που ηγείται της υπόθεσης, έχει καταστήσει σαφές ότι πρόθεσή της είναι να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή που δεν αποτελεί μόνο κορυφαία στιγμή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και μια από τις πιο ηχηρές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία δεν έχει κλείσει οριστικά, οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι. Όλα δείχνουν πως, είτε άμεσα είτε από την 1η Ιανουαρίου, ο Χρήστος Ζαφείρης θα ανήκει στον Δικέφαλο, γράφοντας μια νέα σελίδα στις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.
ινπαοκ
These users thanked the author Azrael for the post:
ALexkarag4
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Μραβο στην ΠΑΕ για την εστω μελοντική μεαγραφη..
Αλλα πως θα την βγαλουμε μεχρι Γεννάρη? Πρεπει να γινει μια ακομα μια Ουσιαστική μεταγραφη ενός ακόμα χάφ...
:nairepaok:
These users thanked the author Woodman73 for the post:
ALexkarag4
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Έχουν αρχίσει και γράφουν τα προφανή οι Τσέχοι από κάτω (κανονικοί Τσέχοι όχι Ελληνοτσέχοι :mrgreen: ). Βούτυρο στο ψωμί του πρόεδρα που θα ολοκληρώσει την κωλοτούμπα γλυτώνοντας το έξτρα κράξιμο.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
navigator11, paoki19, ALexkarag4, paok apo epilogi, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Είναι η εκπομπή μίνι μαξι και σκιστή και πτυσσόμενη μαζί ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Ο Νώντας από το γηπεδάκι της προοδευτικής έκρηξης τούμπας αφιερώνει στην Μαρίκα από τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

:pano:
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
kaltirim, ALexkarag4, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Apostath84

Δημοσίευση από Apostath84 »

Άντε αλάνια,

Εσείς που πηγαίνετε γήπεδο γιατί εμείς πλέον έχουμε ξενιτευτεί όταν με το καλό τον δείτε με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος να τραγουδάτε αυτό να το ακούμε κι εμείς να γουστάρουμε από μακριά...

Μπιμπελό μου μπιμπελό μου
Είσαι ζάλη στο μυαλό μου
Μπιμπελό μου μπιμπελό μου
Όταν σ' έχω στο πλευρό μου
Πάω να τρελαθώ

Τρομερή κίνηση για όποτε γίνει. Γενικά εγώ πιστεύω αρκετά και στην προσθήκη Γιακουμάκη και θεωρώ ότι μαζί με Ντέλια και Ζαφ θα βγάλουμε/νε γούστα.
These users thanked the author Apostath84 for the post (total 3):
Taseos, Kabamaru11, DIAMANTIS99
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Azrael έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 17:15 Ετσι και ερθει απο τωρα,θα παω αεροδρομιο ρε! Δεν το εχω κανει ποτε για παικτη αυτο.
Ούτε για Πάμπλο;;;;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λαέ της Σλαβια,

Η ομάδα σου δεν μπορεί να ανεχτεί παίκτη δανεικό. Παρτο πάνω σου να φύγει ο δανεικός στον ΠΑΟΚ άμεσα. #freeSlavia
These users thanked the author Odi for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Η φάση πάντως είναι σαν να κυνηγάς μια γκομενάρα για καιρό, φέρνεις την κατάσταση στα μέτρα σου, βγαίνεις ραντεβού και όταν ετοιμάζεσαι να την πας σπίτι σου, σου λέει έχω περίοδο και πρέπει να περιμένεις μια εβδομάδα!
:D
Πάντως από την επόμενη εβδομάδα είναι δικιά σου!
:opaokara:
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ο Κουλιανος πάντως είναι ο μόνος που δεν έχει γράψει για Ιανουάριο και το γράφει και στα σχόλια του.

Ναυαρχε δωστον από τώρα και ότι είπαμε ψωμί και αλάτι.
Ααα και που σαι... τυχερός είσαι που δεν παίζεις Europa να σε βρίσκαμε τώρα μπροστά μας.
black death

Δημοσίευση από black death »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 17:18 Έχουν αρχίσει και γράφουν τα προφανή οι Τσέχοι από κάτω (κανονικοί Τσέχοι όχι Ελληνοτσέχοι :mrgreen: ). Βούτυρο στο ψωμί του πρόεδρα που θα ολοκληρώσει την κωλοτούμπα γλυτώνοντας το έξτρα κράξιμο.
Ε αυτο θα είναι το επικοινωνιακο τρικ της 5ετιας. Μπραβο και σε εμας και στο ναυαρχο της μ@λακιας και προσευχομαστε να γινει το αυτονοητο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”