Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Hermann »

Με την Ευρωπη τι παιζει; Θα μπορει να παιξει με εμας φετος;
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Τελικά ούτε ανισόρροπος, ούτε ανώμαλος, ούτε κλόουν, ούτε τίποτα δεν ήταν ο πρόεδρος της Σλάβια..
Πήρε όσα περισσότερα μπορούσε για τον παίκτη και παράλληλα διασφάλισε ότι η ομάδα θα τον έχει για το league phase στο τσουλου.

Στα δικά μας..είναι εξωπραγματική κίνηση.. εύγε σε όσους εργάστηκαν για να τον κλείσουν.
Είναι παικταρας και θα δέσει τέλεια.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι χαφ θα πάρουμε τώρα.. εννοώ με τι χαρακτηριστικά

Κατι μου λέει ότι θα δούμε πραγματακια τις επόμενες μέρες..και για Μπακ και για χαφ και για φορ
These users thanked the author tsachou for the post (total 5):
john78, Iggy Pop, DIAMANTIS99, don PAOK, thios4
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αίσθηση μου είναι ότι και αυτό είναι κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής των Τσέχων για να φαίνονται ισχυροί στο κοινό τους. Αρχικά συμφωνία για Γενάρη οπότε δεν υποκύψαμε στις πιέσεις, σε καμιά εβδομάδα θα πάρουν και κάνα παίκτη στα χαφ και θα έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα ότι ο Ζαφείρης θα έχει άλλου του μυαλό του ας τον δώσουμε από τώρα να τσιμπήσουμε και κάτι παραπάνω.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 12):
Magpies4, eorptol1, Theios, navigator11, Dimitris_L4, Iznogoud4, Iggy Pop, Kabamaru11, paok apo epilogi, margas and 2 more users
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Θέλω γκάλοπ ποιο θα είναι το επόμενο σίριαλ του καλοκαιριού? Ποντάρω στον Τσαλοφ και στο Φορ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Hermann έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01 Με την Ευρωπη τι παιζει; Θα μπορει να παιξει με εμας φετος;
Από την League Phase και μετά και αν βεβαίως περάσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 20 Αύγ 2025, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post:
Hermann
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;

Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες" ενα σαιτ να προσπαθούμε να προβλέψουμε και να διαχειριστούμε όλες τις βαθυστόχαστες ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ αναλύσεις για το τι γίνεται λάθος και στραβά ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ

Γίνεται μεταγραφή και καθόμαστε να ασχολούμαστε με το τι λόγο θα βρείτε να "απογοητευτείτε".

Ο νταλκάς σας δεν είναι η βελτίωση της ομάδας. Είναι το εφήμερο ξεγκάβλωμα.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 19):
Maklaz, eorptol1, Dimitrisou, navigator11, Dio-4, Iznogoud4, kaltirim, Iggy Pop, sic-4, trouman and 9 more users
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

tsachou έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01 Τελικά ούτε ανισόρροπος, ούτε ανώμαλος, ούτε κλόουν, ούτε τίποτα δεν ήταν ο πρόεδρος της Σλάβια..
Πήρε όσα περισσότερα μπορούσε για τον παίκτη και παράλληλα διασφάλισε ότι η ομάδα θα τον έχει για το league phase στο τσουλου.

Στα δικά μας..είναι εξωπραγματική κίνηση.. εύγε σε όσους εργάστηκαν για να τον κλείσουν.
Είναι παικταρας και θα δέσει τέλεια.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι χαφ θα πάρουμε τώρα.. εννοώ με τι χαρακτηριστικά

Κατι μου λέει ότι θα δούμε πραγματακια τις επόμενες μέρες..και για Μπακ και για χαφ και για φορ
Ανισσοροπος ειναι γιατι μονο και μονο για να περασει το δικο του θα κρατησει εναν παικτη που εχει σπαστει με τον ιδιο. Στα καλα της υποθεσης ειναι η δωρεαν διαφημηση του παικτη στο τσαμπιονς λιγκ
These users thanked the author Xlapatsas4 for the post (total 3):
WeWillRockYou, st4this, ALexkarag4
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01 Αίσθηση μου είναι ότι και αυτό είναι κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής των Τσέχων για να φαίνονται ισχυροί στο κοινό τους. Αρχικά συμφωνία για Γενάρη οπότε δεν υποκύψαμε στις πιέσεις, σε καμιά εβδομάδα θα πάρουν και κάνα παίκτη στα χαφ και θα έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα ότι ο Ζαφείρης θα έχει άλλου του μυαλό του ας τον δώσουμε από τώρα να τσιμπήσουμε και κάτι παραπάνω.
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα απ την αρχή. Γιατί σήμερα η συμφωνία; Ίσως η ιστορία να μήν έχει τελειώσει ακόμη.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

deathmassious έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:58 Ότι δηλαδή η Σλάβια, με τόσα διαθέσιμα χρήματα για μεταγραφή προτίμησε να κρατήσει έναν παίκτη για 4 μήνες ενώ αυτός θέλει να παίζει αλλού, από το να βρει έναν καλό αντικαταστάτη μέσα στο τελευταίο 20ημερο του Αυγούστου που παρουσιάζονται πάντα ευκαιρίες. Και μεις που έχουμε άμεση ανάγκη για παίκτη και δίνουμε και τα μαλλιά της κεφαλής μας, το δεχτήκαμε αυτό. Ακατανόητα πράγματα.

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι η φάση. :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02 Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;

Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες" ενα σαιτ να προσπαθούμε να προβλέψουμε και να διαχειριστούμε όλες τις βαθυστόχαστες ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ αναλύσεις για το τι γίνεται λάθος και στραβά ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ

Γίνεται μεταγραφή και καθόμαστε να ασχολούμαστε με το τι λόγο θα βρείτε να "απογοητευτείτε".

Ο νταλκάς σας δεν είναι η βελτίωση της ομάδας. Είναι το εφήμερο ξεγκάβλωμα.
"Ο Τέλης όμως θα είχε αγοράσει και τον τσεχοπρόεδρα" ...
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
ALexkarag4, paok apo epilogi, Papa9
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Με 3 4 μαύρα βαν με εκείνα τα παλιά καλά παιδιά των δυτικών και τον Ζαφείρη τον φέρνει ο υπουργός "ναυτιλίας" τσεχιας(χαχαχ) με φρεγάτα
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

dimitris7777 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:00
black death έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:49
Мир έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:45 Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί πιο πολύ μου ακούγεται σαν ηρωική έξοδο του Ναυάρχου, αλλά αν υποθετικά ισχύει το ρεπορτάζ πρέπει να μπει και ρήτρα τραυματισμού.

Ο Βιτερσκα πχ που έπαιζε περσυ σε εμάς δανεικός, φέτος πήγε Τουρκία και έπαθε χιαστούς στο πρώτο του ματς.
Γενικα μιλαμε για παγκόσμια πρώτη, να αγοραζει ομαδα στην αρχη της σεζόν παίχτη που έχει αναγκη και να τον αφηνει δανεικο μέχρι γεναρη. Εγω δεν θυμάμαι παρομοια περίπτωση στα χρονικα.
Τι τους εμποδιζει τώρα αραγε να λιώσουν τον παιχτη σε ολα τα ματς και ολα τα λεπτα μεχρι να τον στείλουν;
ο ίδιος ο παίκτης. Εάν έχει γίνει η μεταγραφή πλέον δεν τους έχει ανάγκη και μπορεί άνετα ν' αρχίσει τα...."νιώθω ενοχλήσεις", "δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να παίξω", κτλ....εάν δει φυσικά ότι πάνε να κάνουν αυτό που λες εσύ
Δεν συμφερει ουτε τον παικτη ουτε εμας αυτο. Τον βγαζουν να προπονειται με την Β ομαδα και χανει τη φορμα του και δεν ανεβαζει και την αξια του στο Ch L.
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Magpies4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:04
Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01 Αίσθηση μου είναι ότι και αυτό είναι κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής των Τσέχων για να φαίνονται ισχυροί στο κοινό τους. Αρχικά συμφωνία για Γενάρη οπότε δεν υποκύψαμε στις πιέσεις, σε καμιά εβδομάδα θα πάρουν και κάνα παίκτη στα χαφ και θα έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα ότι ο Ζαφείρης θα έχει άλλου του μυαλό του ας τον δώσουμε από τώρα να τσιμπήσουμε και κάτι παραπάνω.
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα απ την αρχή. Γιατί σήμερα η συμφωνία; Ίσως η ιστορία να μήν έχει τελειώσει ακόμη.
Μακάρι να υπάρχει κι άλλο επεισόδιο... Κι ο black zone έλεγε για την ευρωπαϊκή λίστα πάντως
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

και τωρα Ιβαν τρελανε τη ζελα και φερε τον ρενατο δανεικο για 6 μηνες
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Αναμενόμενη εξέλιξη θα πω εγώ και σωστή κίνηση της ΠΑΕ έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση. Απλά ελπίζω να μάθαμε και κάτι απ τους Τσέχους σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις.

Να δούμε βέβαια τώρα τι χαφ θα έρθει σ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο και προφανώς το ξεχνάμε για τα δύο παιχνίδια των ΡΟ.
These users thanked the author jibbie for the post (total 5):
Magdi Tolba 4, tsachou, Montrealiotis, paok apo epilogi, sakis_the_fraud
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”