Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ευχαριστούμε Ιβαν Σαββίδη.
- These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 11):
- Dimitris_L4, Eagle1980, Magpies4, epitropos, Spike4, vasgias, tsario73, PaokFiesta, paok apo epilogi, giaxxo and one more user
Αν...λεω αν...ειναι αλήθεια...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΜΟΥ! Τη ειναι 4 μήνες οταν θα σε έχουμε για 4 χρόνια να δαγκώνεις καρωτιδες
Υ.γ Ετοιμαστείτε για μεταγραφικό ξεμπουκομα!

Υ.γ Ετοιμαστείτε για μεταγραφικό ξεμπουκομα!
Ο επενδυτής θα τον είχε βάλει ήδη στα θεμέλια του νέου γηπέδου από χθες αντί για κόκορα. Να δείξει θεμέλια και ζαφειρη ο Σαββιδης αν θέλει να του δώσουμε έγκριση

- These users thanked the author Taseos for the post:
- Montrealiotis
Συνεχίζω να μην βλέπω καμία λογική, αλλά αν δεν υπήρχε άλλος τρόπος τι να πω; Ας είναι.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εξαιρετική κίνηση, τεράστια μεταγραφή που δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να ολοκληρωθεί θετικά όταν την πρωτάκουσα.
Υπόψιν ότι αν ο παίκτης ανήκει ουσιαστικά από τώρα στον ΠΑΟΚ και μένει ως δανεικός στην Σλάβια μπορεί να σπάσει ο δανεισμός όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της Σλάβια τον Δεκέμβρη και να ρθει να προπονείται κανονικά ο παίκτης. Ώστε να είναι έτοιμος από αρχές Γενάρη.
Από κει και πέρα, τρέχουμε να καλύψουμε τα υπόλοιπα κενά. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απαραιτήτως πλέον θέλουμε χαφ (αφού δεν έρχεται ο Ζαφ από τώρα) και στόπερ.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εξαιρετική κίνηση, τεράστια μεταγραφή που δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να ολοκληρωθεί θετικά όταν την πρωτάκουσα.
Υπόψιν ότι αν ο παίκτης ανήκει ουσιαστικά από τώρα στον ΠΑΟΚ και μένει ως δανεικός στην Σλάβια μπορεί να σπάσει ο δανεισμός όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της Σλάβια τον Δεκέμβρη και να ρθει να προπονείται κανονικά ο παίκτης. Ώστε να είναι έτοιμος από αρχές Γενάρη.
Από κει και πέρα, τρέχουμε να καλύψουμε τα υπόλοιπα κενά. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απαραιτήτως πλέον θέλουμε χαφ (αφού δεν έρχεται ο Ζαφ από τώρα) και στόπερ.
Και ο Τσορμπα στο ραδιόφωνο λέει ότι κλείνει η συμφωνία για Ιανουάριο σήμερα και μένει η ανακοίνωση
Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έρθει τώρα, δεν ξέρω το έχω μια διαίσθηση. Δεν έχει καμία λογική να παίζει εκεί 6 μήνες παραπάνω και να έχουν και ρήτρες τραυματισμού κλπ. Και αφού θα υπογράψει συμβόλαιο σε εμάς 1.5. αυτοί εκεί τι θα πληρώνουν; Τέλος πάντων, θεωρώ ότι το βγάλανε προς τα έξω για να τους πιεσουβ
Ιβάν κόψε τον δανεισμό τώρα και την ρήτρα ρεφενε από εμάς!
Το φωνάζει ο φίλος @nunies4 από την ώρα που βγήκε αυτό για τον Ιανουάριο, δεν βρίσκεις κάθε μέρα Ζαφειρηδες στον δρόμο σου, αν το τελικό δίλημμα ήταν Ιανουάριο ή ποτέ τότε το παίρνεις όπως είναι.
Το φωνάζει ο φίλος @nunies4 από την ώρα που βγήκε αυτό για τον Ιανουάριο, δεν βρίσκεις κάθε μέρα Ζαφειρηδες στον δρόμο σου, αν το τελικό δίλημμα ήταν Ιανουάριο ή ποτέ τότε το παίρνεις όπως είναι.
-
Γενικα μιλαμε για παγκόσμια πρώτη, να αγοραζει ομαδα στην αρχη της σεζόν παίχτη που έχει αναγκη και να τον αφηνει δανεικο μέχρι γεναρη. Εγω δεν θυμάμαι παρομοια περίπτωση στα χρονικα.Мир έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:45 Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί πιο πολύ μου ακούγεται σαν ηρωική έξοδο του Ναυάρχου, αλλά αν υποθετικά ισχύει το ρεπορτάζ πρέπει να μπει και ρήτρα τραυματισμού.
Ο Βιτερσκα πχ που έπαιζε περσυ σε εμάς δανεικός, φέτος πήγε Τουρκία και έπαθε χιαστούς στο πρώτο του ματς.
Τι τους εμποδιζει τώρα αραγε να λιώσουν τον παιχτη σε ολα τα ματς και ολα τα λεπτα μεχρι να τον στείλουν;
Δεν ειναι καθολου παραλογο. Αν ισχυει, τοτε θα ειναι με τη συμφωνη γνωμη του παικτη. Δηλαδη πχ του ειπαν ή δεν σε δινουμε καθολου, ή σε δινουμε για Γεναρη και αυτος συμφωνησε, οποτε θα μπει και θα παιξει. Και ενταξει, νεο παιδι ειναι, φυσικα και θα θελει να παιξε και να δειξει οτι καλυτερο μπορει στο Ch L.Azrael έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:22 Αν ισχυει και για μενα δεν ειναι το καλυτερο μου να ερθει τον Ιανουαριο, αλλα το προτιμω απο το να μην ερθει καθολου.
Βεβαια συνεχιζω να μην καταλαβαινω την λογικη τους να τον κρατανε με το ζορι.
Και βεβαια το ντηλ μας εξασφαλιζει, γιατι μπορει να βγαλει ματια στο Ch L και να εκτοξευτει η αξια του.
Ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ δείτε τη θετική πλευρά:
Είναι το μόνο σενάριο στο οποίο δεν μπορεί να παίξει το αφήγημα "ε με 4 χαφ καλά είμαστε, δεν ήθελε προπονητής 5ο".
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έρθει κι άλλο χαφ ΚΑΛΟ
Είναι το μόνο σενάριο στο οποίο δεν μπορεί να παίξει το αφήγημα "ε με 4 χαφ καλά είμαστε, δεν ήθελε προπονητής 5ο".
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έρθει κι άλλο χαφ ΚΑΛΟ
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- Jim_Chatz, epitropos, WeWillRockYou
Βοδια σλαβιανοι δε μπορειτε να βρειτε ενα χαφ της προκοπης να τον αφησετε απο τωρα.
Επισης η ΠΑΕ τον εκλεισε επιτηδες αφου σχολασα να σημειωθει αυτο.
Επισης η ΠΑΕ τον εκλεισε επιτηδες αφου σχολασα να σημειωθει αυτο.
- These users thanked the author embuji for the post (total 4):
- Dimitris_L4, kotorla4, Papa9, DiMad
Η να μην παίξει σε κανένα.black death έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:49Γενικα μιλαμε για παγκόσμια πρώτη, να αγοραζει ομαδα στην αρχη της σεζόν παίχτη που έχει αναγκη και να τον αφηνει δανεικο μέχρι γεναρη. Εγω δεν θυμάμαι παρομοια περίπτωση στα χρονικα.Мир έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:45 Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί πιο πολύ μου ακούγεται σαν ηρωική έξοδο του Ναυάρχου, αλλά αν υποθετικά ισχύει το ρεπορτάζ πρέπει να μπει και ρήτρα τραυματισμού.
Ο Βιτερσκα πχ που έπαιζε περσυ σε εμάς δανεικός, φέτος πήγε Τουρκία και έπαθε χιαστούς στο πρώτο του ματς.
Τι τους εμποδιζει τώρα αραγε να λιώσουν τον παιχτη σε ολα τα ματς και ολα τα λεπτα μεχρι να τον στείλουν;
-
Και τώρα παικταρά μου, μόλις πέσουν οι τζιφρες κάθεσαι κανεις προπονησουλα να είσαι σε φόρμα και πριν τα ματσ λίγο ο κωλος μου πονει λίγο ο χρηστακης δεν μπορεί, μέχρι τέλη Αυγούστου να απελπιστουν και να σε αφήσουν
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Dillinger