Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Azrael »

Μολις τωρα το Inpaok
These users thanked the author Azrael for the post:
Eagle1980
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ευχαριστούμε Ιβαν Σαββίδη.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 11):
Dimitris_L4, Eagle1980, Magpies4, epitropos, Spike4, vasgias, tsario73, PaokFiesta, paok apo epilogi, giaxxo and one more user
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Αν...λεω αν...ειναι αλήθεια...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΜΟΥ! Τη ειναι 4 μήνες οταν θα σε έχουμε για 4 χρόνια να δαγκώνεις καρωτιδες :pano:
Υ.γ Ετοιμαστείτε για μεταγραφικό ξεμπουκομα!
These users thanked the author Iggy Pop for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Φερτε τωρα τον κοντουλη της Σεντ-Ετιεν
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο επενδυτής θα τον είχε βάλει ήδη στα θεμέλια του νέου γηπέδου από χθες αντί για κόκορα. Να δείξει θεμέλια και ζαφειρη ο Σαββιδης αν θέλει να του δώσουμε έγκριση
:opaokara:
These users thanked the author Taseos for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Συνεχίζω να μην βλέπω καμία λογική, αλλά αν δεν υπήρχε άλλος τρόπος τι να πω; Ας είναι.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εξαιρετική κίνηση, τεράστια μεταγραφή που δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να ολοκληρωθεί θετικά όταν την πρωτάκουσα.

Υπόψιν ότι αν ο παίκτης ανήκει ουσιαστικά από τώρα στον ΠΑΟΚ και μένει ως δανεικός στην Σλάβια μπορεί να σπάσει ο δανεισμός όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της Σλάβια τον Δεκέμβρη και να ρθει να προπονείται κανονικά ο παίκτης. Ώστε να είναι έτοιμος από αρχές Γενάρη.

Από κει και πέρα, τρέχουμε να καλύψουμε τα υπόλοιπα κενά. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απαραιτήτως πλέον θέλουμε χαφ (αφού δεν έρχεται ο Ζαφ από τώρα) και στόπερ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Και ο Τσορμπα στο ραδιόφωνο λέει ότι κλείνει η συμφωνία για Ιανουάριο σήμερα και μένει η ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έρθει τώρα, δεν ξέρω το έχω μια διαίσθηση. Δεν έχει καμία λογική να παίζει εκεί 6 μήνες παραπάνω και να έχουν και ρήτρες τραυματισμού κλπ. Και αφού θα υπογράψει συμβόλαιο σε εμάς 1.5. αυτοί εκεί τι θα πληρώνουν; Τέλος πάντων, θεωρώ ότι το βγάλανε προς τα έξω για να τους πιεσουβ
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ιβάν κόψε τον δανεισμό τώρα και την ρήτρα ρεφενε από εμάς!
Το φωνάζει ο φίλος @nunies4 από την ώρα που βγήκε αυτό για τον Ιανουάριο, δεν βρίσκεις κάθε μέρα Ζαφειρηδες στον δρόμο σου, αν το τελικό δίλημμα ήταν Ιανουάριο ή ποτέ τότε το παίρνεις όπως είναι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Мир έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:45 Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί πιο πολύ μου ακούγεται σαν ηρωική έξοδο του Ναυάρχου, αλλά αν υποθετικά ισχύει το ρεπορτάζ πρέπει να μπει και ρήτρα τραυματισμού.

Ο Βιτερσκα πχ που έπαιζε περσυ σε εμάς δανεικός, φέτος πήγε Τουρκία και έπαθε χιαστούς στο πρώτο του ματς.
Γενικα μιλαμε για παγκόσμια πρώτη, να αγοραζει ομαδα στην αρχη της σεζόν παίχτη που έχει αναγκη και να τον αφηνει δανεικο μέχρι γεναρη. Εγω δεν θυμάμαι παρομοια περίπτωση στα χρονικα.
Τι τους εμποδιζει τώρα αραγε να λιώσουν τον παιχτη σε ολα τα ματς και ολα τα λεπτα μεχρι να τον στείλουν;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Azrael έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:22 Αν ισχυει και για μενα δεν ειναι το καλυτερο μου να ερθει τον Ιανουαριο, αλλα το προτιμω απο το να μην ερθει καθολου.

Βεβαια συνεχιζω να μην καταλαβαινω την λογικη τους να τον κρατανε με το ζορι.
Δεν ειναι καθολου παραλογο. Αν ισχυει, τοτε θα ειναι με τη συμφωνη γνωμη του παικτη. Δηλαδη πχ του ειπαν ή δεν σε δινουμε καθολου, ή σε δινουμε για Γεναρη και αυτος συμφωνησε, οποτε θα μπει και θα παιξει. Και ενταξει, νεο παιδι ειναι, φυσικα και θα θελει να παιξε και να δειξει οτι καλυτερο μπορει στο Ch L.
Και βεβαια το ντηλ μας εξασφαλιζει, γιατι μπορει να βγαλει ματια στο Ch L και να εκτοξευτει η αξια του.
These users thanked the author sic-4 for the post:
xpek20
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ δείτε τη θετική πλευρά:

Είναι το μόνο σενάριο στο οποίο δεν μπορεί να παίξει το αφήγημα "ε με 4 χαφ καλά είμαστε, δεν ήθελε προπονητής 5ο".

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έρθει κι άλλο χαφ ΚΑΛΟ
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Jim_Chatz, epitropos, WeWillRockYou
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Βοδια σλαβιανοι δε μπορειτε να βρειτε ενα χαφ της προκοπης να τον αφησετε απο τωρα.

Επισης η ΠΑΕ τον εκλεισε επιτηδες αφου σχολασα να σημειωθει αυτο.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
Dimitris_L4, kotorla4, Papa9, DiMad
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

black death έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:49
Мир έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:45 Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί πιο πολύ μου ακούγεται σαν ηρωική έξοδο του Ναυάρχου, αλλά αν υποθετικά ισχύει το ρεπορτάζ πρέπει να μπει και ρήτρα τραυματισμού.

Ο Βιτερσκα πχ που έπαιζε περσυ σε εμάς δανεικός, φέτος πήγε Τουρκία και έπαθε χιαστούς στο πρώτο του ματς.
Γενικα μιλαμε για παγκόσμια πρώτη, να αγοραζει ομαδα στην αρχη της σεζόν παίχτη που έχει αναγκη και να τον αφηνει δανεικο μέχρι γεναρη. Εγω δεν θυμάμαι παρομοια περίπτωση στα χρονικα.
Τι τους εμποδιζει τώρα αραγε να λιώσουν τον παιχτη σε ολα τα ματς και ολα τα λεπτα μεχρι να τον στείλουν;
Η να μην παίξει σε κανένα.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Και τώρα παικταρά μου, μόλις πέσουν οι τζιφρες κάθεσαι κανεις προπονησουλα να είσαι σε φόρμα και πριν τα ματσ λίγο ο κωλος μου πονει λίγο ο χρηστακης δεν μπορεί, μέχρι τέλη Αυγούστου να απελπιστουν και να σε αφήσουν
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Dillinger
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”