Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ θα πω για τελευταία φορά την γνώμη μου περί Ιανουαρίου.
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται αδρά.
Ο οπαδός θα είναι με την προσμονή ότι 1/1 θα είναι εδώ ο παικταρας
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται αδρά.
Ο οπαδός θα είναι με την προσμονή ότι 1/1 θα είναι εδώ ο παικταρας
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 9):
- Maklaz, Iggy Pop, WeWillRockYou, tzo_1926, paok apo epilogi, renegade, paokspren, Papa9, thios4
-
Στο ράδιο. Υπάρχει συμφωνία με Σλάβια για Γενάρη. Ο Ζαφ δανεικός στην Σλάβια για το φθινοπωρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τετ 20 Αύγ 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε θα εχουμε ευρωπη και μισο πρωταθλημα τον Ζαφ. Κακο ντιλ μου μοιαζει. Εκτος αν κοψουν κατι απο την τιμη. Που και παλι μιση καυλα θα ειναι.
Αν ισχυει και για μενα δεν ειναι το καλυτερο μου να ερθει τον Ιανουαριο, αλλα το προτιμω απο το να μην ερθει καθολου.
Βεβαια συνεχιζω να μην καταλαβαινω την λογικη τους να τον κρατανε με το ζορι.
Βεβαια συνεχιζω να μην καταλαβαινω την λογικη τους να τον κρατανε με το ζορι.
Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και χωρίς αυτόν. Τα κενά να καλυφθούν ποιοτικά
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και χωρίς αυτόν. Τα κενά να καλυφθούν ποιοτικά
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
- nunies4, Azrael, Kabamaru11, Magdi Tolba 4, WeWillRockYou, tzo_1926, PaokFiesta, paok apo epilogi, thios4
Ποιος το είπε; Ο Κόκκινος;Magpies4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:21Στο ράδιο. Υπάρχει συμφωνία με Σλάβια για Γενάρη. Ο Ζαφ δανεικός στην Σλάβια για το φθινοπωρο.
Μάντζιος.
Θεωρώ οτι έχει πηγή τον Κουλ.
-
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να έκλεισε και να μην βγήκε στα κυβερνητικά? Τι φάση τι άκρες έχουν αυτοί της epobook?;
Μακάρι να ισχυει, πάμε για 4ο χαφ τώρα και 5ο τον Γενάρη ετοιμάζοντας ουσιαστικά και την διάδοχη κατάσταση του οζντοεφ. Με στόπερ χαφ και φορ ,είμαστε άνετα σε όλους τους στόχους μέσα ως τον Γενάρη μετα έρχεται και ο Ζαφ και είμαστε πανέτοιμοι για την τελική ευθεία.
Ωστόσο συνεχίζω να κρατάω μικρό καλάθι για την πληροφορία
Μακάρι να ισχυει, πάμε για 4ο χαφ τώρα και 5ο τον Γενάρη ετοιμάζοντας ουσιαστικά και την διάδοχη κατάσταση του οζντοεφ. Με στόπερ χαφ και φορ ,είμαστε άνετα σε όλους τους στόχους μέσα ως τον Γενάρη μετα έρχεται και ο Ζαφ και είμαστε πανέτοιμοι για την τελική ευθεία.
Ωστόσο συνεχίζω να κρατάω μικρό καλάθι για την πληροφορία
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- Azrael, Magdi Tolba 4
- Σουριναμέζος
Αν ισχύει ότι υπάρχει συμφωνία για Γενάρη, είναι θέμα χρόνου να έρθει ...από τώρα
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- Dimitris_L4, paok apo epilogi
-
Και να ερθει τώρα χαφ, ημιμετρο θα ειναι. Καλο μαρτιο που θα βαλει το ζαφειρη στο ροτεισιον ο λουτσεσκου.
Πως το χε πει ο τζοσουα, οτι και να κανουν ρε πστ μου βρισκουν τροπο να σε ξενερωσουν.
Πως το χε πει ο τζοσουα, οτι και να κανουν ρε πστ μου βρισκουν τροπο να σε ξενερωσουν.
- These users thanked the author black death for the post:
- Nikodiai