Ναι, δυστυχώς κι εγώ δεν περιμένα να καταλάβεις.Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:14 Κ εμένα με ενοχλούν τα ευχολόγια και το να γράφονται ανέφικτα πράγματα, αλλά δεν επιβάλλω σε κανέναν τι να γράφει.
Επίσης δεν κατάλαβα.. Ποιανού τα "μπαλάκια" σπάω με την έκφραση μου; Ενόχλησα κάποιον, χαρακτήρισα , έβρισα;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μεταφέρω κάτι που ακούστηκε στην ομαδική των παιδιών του PAOK today.
Ότι ο κουλιανος βγήκε πριν με αφορμή τη συνέντευξη τύπου και είπε ότι θα έχουμε σήμερα άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση Ζαφείρη.
Είπε ότι οι πηγές του από την Πράγα κάνουν λόγο για λευκό καπνό.
Αυτά με επιφύλαξη, καθώς δεν το άκουσα με τα αυτιά μου
Ότι ο κουλιανος βγήκε πριν με αφορμή τη συνέντευξη τύπου και είπε ότι θα έχουμε σήμερα άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση Ζαφείρη.
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 3):
- margas, Blackgr4, Caballo Viejo
- Dimitris_L4
Το περιεργο με την υποθεση Ζαφειρη ειναι οτι οι δυο που εχουν την καλυτερη ενημερωση λενε οτι ειναι θεμα χρονου να κλεισει, αλλα οι ινσαιντερς εδω μεσα μου φαινονται λιγο απογοητευμενοι...
Ρε μλκς ξεκολληστε λιγο...δλδ σας ειπαν μη συνεχιζετε θα εχει ολοημερο κλειδωμα κ εσεις λες κ τ κανετε επιτηδες...εμεις που ενημερωνομαστε απο εδω δε φταιμε καπου...για τν Θεο δλδ...
Ρε μλκς ξεκολληστε λιγο...δλδ σας ειπαν μη συνεχιζετε θα εχει ολοημερο κλειδωμα κ εσεις λες κ τ κανετε επιτηδες...εμεις που ενημερωνομαστε απο εδω δε φταιμε καπου...για τν Θεο δλδ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- PAOKevolution
Τώρα μπαίνεις σε gray area.paokspren έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:13Σίγουρα μπορείς να γράφεις ότι θέλεις αλλά υπάρχει μια βασική προσδοκία σαν ενήλικος άνθρωπος να πιάνεις το vibe και να σέβεσαι την ενόχληση των άλλων, ειδικά από την στιγμή που βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι και το έχουν εκφράσει τόσες φορές.Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:33 Πού υπογράφω για να πάρω την έγκριση να σχολιάζω στο τοπικ των μεταγραφών για τις μεταγραφές παιδιά;
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες; Μπαίνουμε σε κάποιο μητρώο;
Βρες ρε μπρο ένα τρόπο να εκφραστείς χωρίς να σπάς @@, ή άσε και καμιά μέρα να πέσει κάτω ξέρω γω. Δεν είναι πολύπλοκο και δεν θα περιορίσει σημαντικά την ελευθερία της έκφρασής σου.
Το ότι μπορείς να κάνεις κάτι, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει.
Με αφορμή την δική σου ανάρτηση αλλά αναφέρομαι σε όλους μας.
Εμένα και πολλούς άλλους πχ μας την σπάνε αυτοί που κηνυγάνε στο αίμα όποιον τολμήσει να κάνει έστω και ψήγμα κριτικής για τα πεπραγμένα της διοίκησης με συνεχόμενες παραθέσεις γεμάτες ειρωνείες και εξυπνάδες.
Και δεν χρειάζεται να σπαμάρεις για να βρεθείς στο επίκεντρο, πολλές φορές έστω και ένα μήνυμα αρκεί.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποιοι πιστεύουμε ότι χρειάζεται και κριτική για να βελτιωθούν κάποια πράγματα και όχι μόνο "πετάει ο γάϊδαρος, πετάει".
Άρα να ζητήσουμε κι εμείς να σέβονται την ενόχληση την δικιά μας και να γράφουν αυτά που θέλουμε εμείς;
Γενικά η λογική "θα γράφεις αυτά που θέλω να ακούω" παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα και όχι σε δημοκρατία και ελεύθερη έκφραση.
Υπάρχει, λοιπόν, η λύση του ignore ή του "ignore" υπό την έννοια ότι δεν ασχολούμαι με το τι γράφει ο άλλος.
Δεν χρειάζεται να απαντάτε στα πάντα, δεν θα πάθετε και τίποτα αν αφήσετε και κάτι αναπάντητο.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 7):
- demo4, Logistis, Scotch4, Blackgr4, gk.box16, TylerDurden, smoothcriminal1926
- Dimitris_L4
Και στο ραδιο τ πρωι μεσες ακρες αυτο ειπε..Jim_Chatz έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:21 Μεταφέρω κάτι που ακούστηκε στην ομαδική των παιδιών του PAOK today.
Ευτυχώς υπάρχετε εσείς με την ανώτερη αντίληψη σας να βάζετε στη θέση μας εμάς τους μίζερους.paokspren έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:20Ναι, δυστυχώς κι εγώ δεν περιμένα να καταλάβεις.Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:14 Κ εμένα με ενοχλούν τα ευχολόγια και το να γράφονται ανέφικτα πράγματα, αλλά δεν επιβάλλω σε κανέναν τι να γράφει.
Επίσης δεν κατάλαβα.. Ποιανού τα "μπαλάκια" σπάω με την έκφραση μου; Ενόχλησα κάποιον, χαρακτήρισα , έβρισα;
- black_star_ninja
Συμφωνώ μαζί σου κ το έγραψα κιόλας. Στην αρχή θα φορτωθούν δουλειά. Μετά θα στρώσει το πράγμα. Μπορεί να γίνει μια στατιστική μέσω ΑΙ και να δούμε πόσα off topic έχουμε και από ποιος χρήστες. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί μπορεί να μιλάμε για λίγα άτομα και να διορθωθεί το ζήτημα. Μια άλλη λύση είναι να τσεκάρονται τα μνμ με κάποιο μοντέλο ΑΙ και την ώρα που το γράφουμε να εμφανίζεται μια ειδοποίηση ότι μπορεί να είμαστε εκτός θέματος. Και αντίστοιχα να γίνεται κάποιος έλεγχος. Το ξαναλέω δε θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά κάθε μεταγραφική περίοδο γίνεται χαμός στο thread αυτό και μου φαίνεται ότι κ οι mods αναθεματίζουν (όχι άδικα) όταν έρχεται η στιγμή να ασχοληθούν με αυτό το thread. Το κόβω εδώ γιατί είμαι εκτός θέματος.vasgias έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:11Καταλαβαίνεις όμως ότι αυτό θα βάλει τρομερά μεγάλο φόρτο σε παιδιά που (αφιλοκερδώς αν έχω καταλάβει καλά) φροντίζουν να κρατάνε τα γκέμια εδώ μέσα. Δεν πειράζει, ας απέχουμε για λίγο όλοι. Μόνο καλό κάνει κάτι τέτοιο.black_star_ninja έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:02 Προς mods. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σας.
Μήπως θα βοηθούσε μια ενδιάμεση λύση; Πχ αν κάποιος σχολιάζει επανηλειμμένα εκτός θέματος, και αφού έχετε προειδοποιήσει banάρει κλπ κλπ, να επιστρέφει σε καθεστώς έγκρισης των σχολίων του; Και ας γίνεται μόνο ανά thread. Ή αν αυτό δεν υποστηρίζεται ας γίνεται καθολικά αλλά θα είναι μεταβλητός ο αριθμός των post πχ αν είναι 50 όταν ξεκινάμε σε κάθε ban θα είναι 2*50, 3*50 κλπ.
Αυτό σίγουρα θα μεταφέρει σε σας περισσότερη δουλειά στην αρχή. Αν αρχίσουμε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί μετά θα βελτιωθεί κ η ποιότητα των σχολίων και η δική σας δουλειά. Γιατί η κατάσταση δείχνει κάθε φορά χειρότερη και εσείς κάθε φορά πιο εκνευρισμένοι.
Και από την πλευρά μας είναι ενοχλητικό να μπαίνουμε εδώ για να ενημερωθούμε και να βλέπουμε 20 σελίδες σπαμ ή κλειδωμένο φόρουμ. Εγώ έχω σταματήσει να ακολουθώ όλους σχεδόν του ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και διαβάζω μόνο φόρουμ για τα πάντα. Είναι λίγο μαλακια να πρέπει να μπαίνω στους μπλε ή στους πορτοκαλί για να μάθω και να δίνω κλικ στον κάθε ένα που αυτοαποκαλείται ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και απλά μεταφέρει χωρίς να ελέγξει ότι του πούνε.![]()
- These users thanked the author black_star_ninja for the post:
- vasgias
Μήτσο πρέπει κάποια πράγματα να τα συζητήσουμε και να βγάλουμε μια άκρη γιατί αλλιώς κάθε τρεις και λίγο το ίδιο θα γίνεται.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:22 Το περιεργο με την υποθεση Ζαφειρη ειναι οτι οι δυο που εχουν την καλυτερη ενημερωση λενε οτι ειναι θεμα χρονου να κλεισει, αλλα οι ινσαιντερς εδω μεσα μου φαινονται λιγο απογοητευμενοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 20 Αύγ 2025, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Ας τα συζητησουμε καπου αλλου...οχι εδω γτ ειναι ΚΑΙ πηγη ενημερωσης..κ να συζηταμε για το αν ταιριαζει ο Ζαφ ή ο καθε Ζαφ τ καταλαβαινω...το να συζηταμε αν αργησαμε ή οχι κλπ κλπ ε το γαμησαμε...JohnDag έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:24Μήτσο πρέπει κάποια πράγματα να τα συζητήσουμε και να βγάλουμε μια άκρη γιατί αλλιώς κάθε τρεις και λίγο το ίδιο θα γίνεται.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:22 Το περιεργο με την υποθεση Ζαφειρη ειναι οτι οι δυο που εχουν την καλυτερη ενημερωση λενε οτι ειναι θεμα χρονου να κλεισει, αλλα οι ινσαιντερς εδω μεσα μου φαινονται λιγο απογοητευμενοι...
Σεβαστειτε τουλαχιστον τα παιδια που τρεχουν για το forum και το site βρε μ@λ@κες.
-
Να επισημάνω ότι αυτό που βγαίνει προς τα έξω "ρεπορταζιακά" είναι ότι ο Λουτσέσκου δεν επιθυμεί μεταγραφή 5ου χαφ. Θέλει ένα μόνο χαφ, Ζαφείρη ή όποιον άλλον επιλεγεί. Θεωρεί ότι με 4 χαφ θα είναι πιο εύκολο να κρατήσει τις ισορροπίες στο ροτέίσιον των χαφ, χωρίς να γεννηθούν γκρίνιες. Άρα λοιπόν ο χαφ θα είναι είτε ο Ζαφείρης είτε κάποιος άλλος και τέρμα για τα χαφ. Τώρα εάν τον κλείσουμε για Γενάρη είναι άλλη υπόθεση και στην εξίσωση μπαίνουν και άλλοι παράμετροι πέραν του καθαρά αγωνιστικού (επικοινωνιακό, φόβος να τον πάρει ανταγωνίστρια ελληνική ομάδα, κτλ)Psagmenos4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:00 Ελπίζω αυτό που ξανά ειπε ο Κόλκας να ισχύει δηλαδή ότι πάμε για άλλο χαφ ενώ του Ζαφείρη θα κλείσει σίγουρα είτε τωρα είτε για Γενάρη.
Έχει μια λογική ότι πάω με 4 χαφ μέχρι Γενάρη και μετά που φορτσαρει το πράγμα πάω με 5.
Για στόπερ είπε ότι υπάρχουν περιπτώσεις σε παραγωγική ηλικία 22 με 28.
Όσο για τον Τσαλοφ απ ότι φαίνεται δεν πολύ ψήνεται να φύγει κι αυτό είναι πρόβλημα
Ναι γενικά υπάρχει αυτή η αισιοδοξία από το πρωί.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:22Και στο ραδιο τ πρωι μεσες ακρες αυτο ειπε..Jim_Chatz έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:21 Μεταφέρω κάτι που ακούστηκε στην ομαδική των παιδιών του PAOK today.
Στα δικά μου μάτια μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Τάισον στην λίστα την ίδια στιγμή που από τον προπονητή έχει αναφερθεί ότι δεν θα είναι έτοιμος πριν την διακοπή.
Μακάρι....τι να πω !
Δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε εσείς από τις δηλώσεις του προέδρου αλλά δεν ακούγεται καλό για την υπόθεση https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... e_vignette
Σελίδα 322 στο σχόλιο μου.Gka4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 13:36 Δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε εσείς από τις δηλώσεις του προέδρου αλλά δεν ακούγεται καλό για την υπόθεση https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... e_vignette
Η αναφορά που επικαλείται λογικά έχει να κάνει με τα 16 εκατομμύρια που είχαν αναφέρει ότι δίνουμε για να πάρουμε τον παίκτη.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- blackzone44, Gka4