Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Sera4 »

Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:01
Sera4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:24 Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.

Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.

Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές, εφόσον το θέλουμε μπορούμε να πάρουμε μέχρι και 2 περιπτώσεις εξαιρετικές.
Πόσο σίγουροι είμαστε οτι δουλεύτηκαν περιπτώσεις πίσω;
Odi, πόσο αισιόδοξος θεωρείσαι γενικά στη ζωή σου; :mrgreen:
These users thanked the author Sera4 for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

I've created a monster... :pano: :D :mrgreen: :pano:
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
PAOKevolution, Sera4, Odi, theo G4, Papa9
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:59 Κανένα παίκτη θα φέρουμε;
Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
These users thanked the author Azrael for the post (total 3):
Dimitris_L4, margas, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Sera4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:07
Sera4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:24 Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.

Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.

Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές, εφόσον το θέλουμε μπορούμε να πάρουμε μέχρι και 2 περιπτώσεις εξαιρετικές.
Ένας άνθρωπος μπορεί να είναι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος εκ φύσεως. Αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Επίσης πραγματικότητα βέβαια είναι ότι η αισιοδοξία/απαισιοδοξία ενός επηρεάζεται από τα γεγονότα, τα πεπραγμένα και το παρελθόν.

Οπότε η δική μου ερώτηση είναι η εξής.

Με βάση αυτά που έχουμε δει να συμβαίνουν τα τελευταία 4-5 χρόνια στις μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού και με δεδομένο ότι σήμερα έχουμε 20 Αυγούστου, όχι 20 Ιουνίου, πόσο αισιόδοξος μπορεί να είναι κάποιος;
These users thanked the author JohnDag for the post:
Patricio_4
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αισιόδοξος είμαι , αλλά όχι αφελής. Κυρίως με διδάσκει η ισορία που μου δείχνει Λόβερν, Μπακαγιοκο, Κόλει.

Το να περιμένω τον ΠΑΟΚ να κάνει τρεις μεταγραφές σε 12 μέρες είναι το ίδιο εφικτό με το να γυρίσω σπίτι και η 4χρονη κόρη μου να έχει πλύνει τα πιάτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Τετ 20 Αύγ 2025, 11:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author Odi for the post (total 6):
Sera4, hariskastoria, echromos, Developer4, Indio, Patricio_4
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Azrael έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:11
Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα κάνουμε μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

JohnDag έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:12

Ένας άνθρωπος μπορεί να είναι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος εκ φύσεως. Αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Επίσης πραγματικότητα βέβαια είναι ότι η αισιοδοξία/απαισιοδοξία ενός επηρεάζεται από τα γεγονότα, τα πεπραγμένα και το παρελθόν.

Οπότε η δική μου ερώτηση είναι η εξής.

Με βάση αυτά που έχουμε δει να συμβαίνουν τα τελευταία 4-5 χρόνια στις μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού και με δεδομένο ότι σήμερα έχουμε 20 Αυγούστου, όχι 20 Ιουνίου, πόσο αισιόδοξος μπορεί να είναι κάποιος;
Μην τα γράφεις αυτά, είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Πάντως με βάση τον Ζιγκότ και τον Μαροκινό που γράφουμε εδώ, το νο1 κριτήριο μας μάλλον είναι οι παίχτες με οσφυαλγία :D
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
margas, WeWillRockYou, astral
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Στον στρατό είχαμε κάτι τέτοιους που τους πονούσε η μέση για να πάρουν Ε.Υ. και μαμούσαν όλους τους υπόλοιπους.
These users thanked the author Odi for the post (total 2):
Sera4, tonipap801
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:18
Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα κάνουμε μεταγραφές.

Ολοι θα θελαμε να τελειωναν οι υποθεσεις πιο νωρις.Εχουμε δει ομως οτι τα τελευταια χρονια για πολλους λογους αυτο δεν γινεται.
Δεν νομιζω οτι ωφελει καπου να γραφονται καθημερινα τα ιδια και τα ιδια.Οχι μονο απο σενα,αλλα και απο αλλους.
Θα κανουμε λιγη ακομα υπομονη,θα περιμενουμε να δουμε σε 10 μερες πως θα ειναι το ροστερ, και αν δεν εχουν κλεισει τα κενα που πρεπει και οπως πρεπει,τοτε μαζι σου να κραξουμε παρεα.
These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
Maklaz, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:21 Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.
Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο;

Και ξαναρωταω εγω....πριν βγει η υποθεση Γιακουμακη ποσοι την γνωριζαν; Πριν βγει η υποθεση Ζαφειρη;
Λογικα αυτες οι υποθεσεις απο καποιους δουλευονταν για μερες πριν βγουν δημοσια προς τα εξω. Δεν μπορει να ξυπνησαν ξαφνικα στα γραφεια εν μεσω ραστωνης και να ειπαν "ρε εσεις δεν παμε να παρουμε τον Γιακουμακη και τον Ζαφειρη";

Τι μας κανει να πιστευουμε οτι δεν δουλευουν και τις υποθεσεις των τελευταιων κενων που εχουμε; Επειδη δεν βγαινει κατι προς τα εξω;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 12):
Azrael, paoki19, Vet_eranos, Nassos, PAOKevolution, margas, Maklaz, Iggy Pop, navigator11, astral and 2 more users
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Αφελείς...7 στα 10 ποστ μέσα στα μιζέρια λες και άμα κράζεις όλη μέρα θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Αφού λοιπόν οι πραγματιστες ξερουν τι θα γίνει με βάση την προϊστορία γιατί μπαίνουν και κράζουν κάθε μέρα; ας μπουν μια στην αρχή της μεταγραφικής και μια στο τέλος να τελειώνουμε. Και ας συζητάμε οι Αφελείς για τα μεταγραφικά.
These users thanked the author Nassos for the post (total 5):
burbu, trelopaoki89, navigator11, theo-drama, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για ποια;
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
Nikodiai, Logistis
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Azrael έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:22
Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 11:18

Ολοι θα θελαμε να τελειωναν οι υποθεσεις πιο νωρις.Εχουμε δει ομως οτι τα τελευταια χρονια για πολλους λογους αυτο δεν γινεται.
Δεν νομιζω οτι ωφελει καπου να γραφονται καθημερινα τα ιδια και τα ιδια.Οχι μονο απο σενα,αλλα και απο αλλους.
Θα κανουμε λιγη ακομα υπομονη,θα περιμενουμε να δουμε σε 10 μερες πως θα ειναι το ροστερ, και αν δεν εχουν κλεισει τα κενα που πρεπει και οπως πρεπει,τοτε μαζι σου να κραξουμε παρεα.
Βέβαια κάποιους δεν μας ενδιαφέρει να κράξουμε μετά το γενονός, μας ενδιαφέρει να γίνουν -επιτέλους- αυτά που πρέπει να γίνουν.

Ξέρω, παράλογη απαίτηση αλλά τι να κάνουμε υπάρχουμε κι εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 20 Αύγ 2025, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
smoothcriminal1926, Logistis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”