Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Η ησυχία που λέτε είναι φυσιολογική. Δεν σημαίνει ότι δεν κινείται τίποτε. Το πιο πιθανό είναι ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και περιμένουμε την άλλη πλευρά να συμφωνήσει. Μέχρι τότε είναι επικίνδυνο να διαρρεύσει οτιδήποτε.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- margas
- smoothcriminal1926
20 Αυγούστου με 3 χαφ και 3 σέντερ μπακ ( που τους εμπιστεύεται αποδεδειγμένα ο προπονητής). Τσίμπημα Μειτε και σφίγγουμε πολύ. Και δεν μιλάμε για προκριματικά πλεον μόνο, έχεις εξασφαλισμένους ομίλους ( αν και δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης που ειναι προτιμότερο να είμαστε), αλλα μιλάμε οτι ξεκινάει και το πρωτάθλημα. Δεν θα εχει πλάκα να φέρεις κανένα -δυο "χ" με Λάρισα και ατρόμητο... Γιατί όπως έλεγε και ο σιρ Αλεξ. Το πρωτάθλημα δεν το κερδίζεις απο την αρχή, αλλά το χάνεις πολυ εύκολα...
Με το πάσο σας. Ζαφείρης μέχρι τέλους...
Με το πάσο σας. Ζαφείρης μέχρι τέλους...
Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές, εφόσον το θέλουμε μπορούμε να πάρουμε μέχρι και 2 περιπτώσεις εξαιρετικές.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές, εφόσον το θέλουμε μπορούμε να πάρουμε μέχρι και 2 περιπτώσεις εξαιρετικές.
- PAOKevolution
Ξανά και ξανά. Άλλος να πει τα ίδια;
Δεν αναφέρομαι σε ΄σενα Σέρα.
Δεν αναφέρομαι σε ΄σενα Σέρα.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
- epitropos, Paoktsakitsan_
-
10% Για να κλείσει Γενάρη?Sera4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:24 Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.
10% για να παραχωρηθεί γενικά είτε τώρα είτε το Γενάρη. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος, όπως ελπίζω να κάνω λάθος στο ότι δε θα κάνουμε κίνηση για 5ο χαφ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Έλα ρε blackzone χάθηκες. Δώσε τίποτα να αναθαρησουμε
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post (total 2):
- Paoktsakitsan_, margas
- loukas karadimos
στα 100 χρονια της ομαδαρας μας στηριζω με λυσσα μεχρι και τον θενκγκοντ αμαφουλε αμα λαχει
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την περιρρεουσα ατμοσφαια αυτο που χρειαζεται η ομαδα ειναι στηριξη και αγαπη. αλλιως να ξερετε, θα παιξουμε μπουνιες, μαθηματικα απλα ειναι αυτα . πρεπει να επικεντρωθουμε στην ουσια
στηριξη με λυσσα σε ολα τα παιδια μας, σε ολα τα αθληματα
μπουλο στους μιζερους που θα μολυνουν την γιορτη μας
φετος ολα ειναι ΥΠΟ ενος αιωνα μνημης. φετος προσωπικα γιορταζω τις κυριακες στο γηπεδο με τον αδερφο μου, τους κολλητους μου, και ολα τα υπολοιπα τα γραφω στα παπαρια μου. αυτα μενουν στην τελικη και ακομα και σημερα 17 χρονια μετα με θυμαμαι να πανηγυριζω σλαλομ του μπαιανο με την καλαμαρια στο 4-1....υπο βροχη
προφανως και θα εξτασιαστω με τον ζαφειρη αλλα και να μην ερθει στα παπαρια μου
εχουμε πιει ΠΑΟΚ και εχουμε μεθυσει
γκρινια απο μενα απ του χρονου παλι, τουλαχιστον για τις μεταγραφες
ψυχραιμια και πηγαιντε καντε καμια βουτια, δεν βγαινει!!
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την περιρρεουσα ατμοσφαια αυτο που χρειαζεται η ομαδα ειναι στηριξη και αγαπη. αλλιως να ξερετε, θα παιξουμε μπουνιες, μαθηματικα απλα ειναι αυτα . πρεπει να επικεντρωθουμε στην ουσια
στηριξη με λυσσα σε ολα τα παιδια μας, σε ολα τα αθληματα
μπουλο στους μιζερους που θα μολυνουν την γιορτη μας
φετος ολα ειναι ΥΠΟ ενος αιωνα μνημης. φετος προσωπικα γιορταζω τις κυριακες στο γηπεδο με τον αδερφο μου, τους κολλητους μου, και ολα τα υπολοιπα τα γραφω στα παπαρια μου. αυτα μενουν στην τελικη και ακομα και σημερα 17 χρονια μετα με θυμαμαι να πανηγυριζω σλαλομ του μπαιανο με την καλαμαρια στο 4-1....υπο βροχη
προφανως και θα εξτασιαστω με τον ζαφειρη αλλα και να μην ερθει στα παπαρια μου
εχουμε πιει ΠΑΟΚ και εχουμε μεθυσει
γκρινια απο μενα απ του χρονου παλι, τουλαχιστον για τις μεταγραφες
ψυχραιμια και πηγαιντε καντε καμια βουτια, δεν βγαινει!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Τετ 20 Αύγ 2025, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 7):
- epitropos, M o r b i u S, Dio-4, paok apo epilogi, zaffodb, ABOLEYTOI, Papa9
-
Και για να μην παρεξηγηθώ ότι όλα καλά τα βλέπω ,η ομάδα ναι θα έπρεπε να έχει ένα χαφ ακόμα και ένα στόπερ, ωστόσο αν όντως το χαφ είναι ο Ζαφείρης δεν μεν χαλάει καθόλου να έρθει και σε 5 μέρες, το ίδιο και ο στόπερ ανάλογα τι επιπέδου είναι.
Να θυμίσω ότι την χρονιά του πρωταθλήματος κάναμε 3 ή 4 μεταγραφες τελευταία στιγμή αλλά ήταν καλές προσθήκες.
Σε όλες τις ομάδες έχουν και καλές και κακές μεταγραφικες περιόδους, η περσινή ήταν αποτυχία, φέτος ήδη βλέπουμε πολύ πιο σωστές κινήσεις.
Απλά για να αναλογιστουμε και λίγο τι επίπεδο έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ που τόσο εύκολα απαξιώνουμε, παίζουμε με την κυπελλούχο Αυστρίας και πρωταθλήτρια Κροατίας και δίνουν δημόσια μεγάλο φαβορί τον ΠΑΟΚ οι προπονητές τους ,αν μπούμε γιουροπα λιγκ θα είμαστε στο 2o Pot ενώ στο κονφερενσ λογικά στο πρώτο, με την φετινή συμμετοχή σε ομίλους είναι η 3 φορά σε 4 χρονιά με τις 2 να φτάνουμε στους 8 του κονφερενσ και την αλλη να παίρναμε το league phase του γιουροπα που ομάδες όπως η Σλαβια δεν το κατάφεραν.
Να θυμίσω ότι την χρονιά του πρωταθλήματος κάναμε 3 ή 4 μεταγραφες τελευταία στιγμή αλλά ήταν καλές προσθήκες.
Σε όλες τις ομάδες έχουν και καλές και κακές μεταγραφικες περιόδους, η περσινή ήταν αποτυχία, φέτος ήδη βλέπουμε πολύ πιο σωστές κινήσεις.
Απλά για να αναλογιστουμε και λίγο τι επίπεδο έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ που τόσο εύκολα απαξιώνουμε, παίζουμε με την κυπελλούχο Αυστρίας και πρωταθλήτρια Κροατίας και δίνουν δημόσια μεγάλο φαβορί τον ΠΑΟΚ οι προπονητές τους ,αν μπούμε γιουροπα λιγκ θα είμαστε στο 2o Pot ενώ στο κονφερενσ λογικά στο πρώτο, με την φετινή συμμετοχή σε ομίλους είναι η 3 φορά σε 4 χρονιά με τις 2 να φτάνουμε στους 8 του κονφερενσ και την αλλη να παίρναμε το league phase του γιουροπα που ομάδες όπως η Σλαβια δεν το κατάφεραν.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
- paokspren, paok apo epilogi, zaffodb
-
10% σίγουρα δεν είναι, περίπτωση κλεισμένη που απλά υπήρχε αναμονή να βρει αντικαταστάτη ή άλλη ομάδα που εν τέλη είναι κάτι δύσκολο και όλοι ξέρουμε τον λόγο πια.Sera4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28 10% για να παραχωρηθεί γενικά είτε τώρα είτε το Γενάρη. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος, όπως ελπίζω να κάνω λάθος στο ότι δε θα κάνουμε κίνηση για 5ο χαφ.
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 3):
- epitropos, Logistis, margas
Αυτά είναι προφάσεις φίλε μαυροζώνη, απλά κερδίσανε το χρόνο που χρειάζονταν οι Τσέχοι ώστε να κάμψουν τη γκρίνια του παίχτη, οι μέρες πλησίασαν στο τέλος και ο Ζαφείρης θα αναγκαστεί και θα παίξει μια χαρά.
Του χρόνου θα τον πουλήσουν και λογικά σε ποσό κοντά στα ίδια ή και λίγο παραπάνω (15 μύρια), εφόσον συμμετάσχει και σε κάποιο μουντιάλ με καλή παρουσία.
Αυτό το ξέρει και η Waserman, γι' αυτό και δεν πιστεύω ότι καίγεται ή ασκεί καμιά ιδιαίτερη πίεση στους Τσέχους.
Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα.
Του χρόνου θα τον πουλήσουν και λογικά σε ποσό κοντά στα ίδια ή και λίγο παραπάνω (15 μύρια), εφόσον συμμετάσχει και σε κάποιο μουντιάλ με καλή παρουσία.
Αυτό το ξέρει και η Waserman, γι' αυτό και δεν πιστεύω ότι καίγεται ή ασκεί καμιά ιδιαίτερη πίεση στους Τσέχους.
Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα.
- Dimitris_L4
-
εννοει να μην πας ήδη να πιασεις θέση αεροδρομιο, άλλα εχει σαφως πανω απο 10% πιθανοτητες ακομα και τώρα γτ η συμφωνια με παικτη είναι τελειωμενη απλως ο πρόεδρος της σλαβια είναι κλοουν
- maikopoulos
Εννοεί ότι η περίπτωση Ζαφείρη είναι κλεισμένη και καθυστερεί για να βρει αντικαταστάτη η Σλάβια. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο, καθως η Σλάβια δίνει μαξ 600 Χιλ. συμβόλαια, οπότε και δεν μπορεί να βρει αντικαταστάτη.
- These users thanked the author maikopoulos for the post (total 2):
- leftosss4, margas