Μεχρι στιγμης παντως μεσα στο 2025 εχουμε παρει για Τζιμα για 22 εκατομμυρια, Κοταρσκι 5 εκατομμυρια, Τισουνταλι 1.7 και Πενια με 300.000. Συνολο 29 εκατομμυρια ευρω.loukas karadimos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 09:42 καλημερα
καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)
εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας της Ρωσιας απο τον πλανηταρχη? αφου ο Ιβαν δεν μπορουσε λογω τζιοπολιτικς τωρα να υποθεσουμε οτι αυτην την εβδομαδα προσθετουμε χρυσα καλαμακια στις καντινες εξω απο την 4 και σως χαβιαρι αντι για μουσταρδα που ειναι και κιτρινη?
δεν ξερω παντως εμενα μου φανηκε οτι οχι απλα δεν κινδυνευουν τα κεφαλαια του Ιβαν, αλλα οτι πολυ συντομα ισως ο Ιβαν ανεβει στην κορυφη του Μακ Παλας και κατουρησει κανα συντριβανι ρουβλια να ηρεμησουνε και οι επιδοξοι λογιστες του που ανησυχησαν.
αντε, πηγαιντε καντε καμια βουτια τωρα να δροσιστειτε, και πραξικοπημα του χρονου παλι, γεροι να μαστε να μαλωνουμε
Εχουμε δωσει συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ 2.1 εκατομμυρια για Μειτε, Γκουγκεσασβιλι, Μπαλντε.
Απο θεμα μπατζετ:
Εφυγαν οι Σαματα 1 εκατομμυριο το χρονο
Μπακαγιοκο 1 εκατομμυριο το χρονο
Κολλευ 1 εκατομμυριο το χρονο
Βιετεσκα 800.000
Κοταρσκι 500.000
Τισσουνταλι 1.3 εκ το χρονο
Πενια 500.000 το χρονο
Οτο 1εκ το χρονο
Μπραντον 600.000 το χρονο
Σβαμπ 500.000 το χρονο
Συνολο 8.2
Ηρθαν
Γιακουμακης 1.6 το χρονο
Τειλορ 800 το χρονο
Κεννυ 800 το χρονο
Ιβανουσετσ 1.3 το χρονο
Γκουγκεσασβιλι 300 το χρονο?
Συνολο 4.8
Αρα απο θεμα μεταγραφικων εσοδων εχουμε 27 εκατομμυρια ευρω περιπου
Απο θεμα μπατζετ εχουμε 3.4 εκατομμυρια το χρονο λιγοτερο.
Αρα οπως βλεπεις φιλε μου που λες για συντριβανι απο ρουβλια, ας δωσει πρωτα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ και μετα βλεπουμε και για συντριβανια