Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Kostas_FI

Ρε τσακαλε. Όπου θες το πας. Καταρχήν είναι ολοφάνερο ότι τον διάλογο που είχα νωρίτερα και όσα επιχειρήματα έχω παραθέσει, δεν τα έλαβες υπόψη είτε επειδή δεν τα διάβασες, είτε επιδεικτικά τα αγνοησες,για να περάσεις την άποψη σου.

Από κει και πέρα, λυπάμαι αν θίχτηκες από το "αδερφε"... Ελπίζω να μην ενδώσω στον πειρασμό να ψάξω κι εγώ με την σειρά μου, τι έχουν γράψει κάποιοι εδώ μέσα, στον βωμό της εποικοδομητικης κριτικής και του ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

Συνέχισε τώρα τον αγώνα σου και πάψε να ασχολείσαι μαζί μου.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
eorptol1, Ypnos
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Αν την Πέμπτη ο Οζντοεφ πάρει κάρτα δεν παίζει στη ρεβάνς και θα μείνουμε με 2χαφ. Το καταλάβατε εκεί στη διοίκηση 2.!! Άντε ρε να πούμε ξυπνάτε ρεεεεεε. Blackzone μας ξεχασες και βράζουμε στο ζουμί μας.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση αυτος ο τρελος να μη μας ετρεχε σε φιφα επειδη πλησιασαμε τν Ζαφειρη!??...Λογικα περιμενει μια τελευταια προταση απο εμας κ να κλεισει...ΛΟΓΙΚΑ παντα...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
Unpsofable78, zaffodb
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

MakisXanthi έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:04
PAOK - 1926- έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:57 Ηρεμα παιδια ..ο ζαφειρης θα ερθει ..λιγο υπομονη..
πως το βλεπετε να ερχετε ? σε ποιο σταδιο πιστευετε βρισκομαστε . καποιοι γραφουν οτι τα εχουμε βρει με την σλαβια εδω και μερες και περιμενουμε να παρουν τον αντικαταστατη του . αλλιως τι αλλο παιζει αρνηθηκαν τα 10,5 + 1,5 .και αν ναι θα γινει 3η προταση ? παντως ο προεδρος τους και σημερα και πριν 3-4 μερες ειπε οτι δεν θελουν να τον δωσουν αυτο το καλοκαιρι. ας ελπισουμε να ειναι επικοινωνιακο κολπο.
Ειναι το σταδιο που ο παικτης τους εχει ξεκαθαρισει οτι θελει να παρει μεταγραφη και να σεβαστουν την επιθυμια του και να δεχθουνε το ντιλ καθως ειναι αυτο που ζητουσαν..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε κλειστε ενα δανεικο χαφ και μετα περιμεντε τον Ζαφειρη μεχρι 3 Σεπτεμβριου και αν δεν ερθει ας επανερθουμε Γεναρη.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
Magdi Tolba 4, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

γι αυτό και χθες οχι μόνο δεν έπαιξε βασικός και δεν μπήκε αλλαγή αλλά και δεν σηκώθηκε από τον πάγκο ούτε για ζέσταμα μαζί με τους άλλους αναπληρωματικούς
Άβαταρ μέλους
ntou_apo_pantou

Δημοσίευση από ntou_apo_pantou »

option εξαγορας δεν υπαρχει στο νεο συμβολαιο που εκανε ο Ζαφ; αν ναι ποιο ειναι το ποσο;
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο στόπερ. Τι θα γίνει τώρα θα κολλήσουμε στοκ εκάστοτε Ζαφείρη?Οι τρύπες οι άλλες ποτέ ρε πουστη μου θα τις κλείσεις?Ένα κάρο λεφτά λες ότι βάζεις!Πάρε τον Μαροκινό χαφ δανεικό τώρα να σαι καλυμμένος και κλείσε τον Ζαφείρη από τώρα για το χειμώνα αν δε στον δίνει ο βλαχοπροεδρας τους!Γαμω τις εντυπώσεις σου ρε κάθε χρόνο ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ μας έχεις γανιασει ρε πουστη!
These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post (total 2):
-Paoktzis, st4this
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ΟΛΟΙ οι οπαδοί της Σλάβια βρίζουν το λυκόσκυλο πια.
Διωξτον πρόεδρε, η Σλάβια πάνω από όλα κλπ κλπ κλπ .
Γάτος ο πρόεδρος τους.
Εφυγε το βάρος από πάνω του.
Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Ζαφ θέλει να έρθει σε μας.
ΟΠΩΣ σας το είχα γράψει στο ποστ.
Εκεί ήδη είναι ξένο σώμα.
Τώρα αν θέλουν να τον κρατήσουν από θυμό, τότε τί να πω ….;
Πραγματικά με πολύ λύπη μου βλέπω κάποιους να χαίρονται μετά τις δηλώσεις του βλαχοπροέδρου των βλαχοτσέχων, και να πιστεύουν ότι δεν θα έρθει και έτσι τάχα θα δικαιωθούν.
Κρίμα βέβαια γιατί θα μείνουν με την όρεξη.
Εγώ λέω ότι ο Ζαφ θα ρθει.
Τώρα.
Οχι τον Ιανουάριο.
ΟΣΟΙ λένε όχι, σας περιμένω ινμποξ για να μπουν τα στοιχήματα.
Αντε ρε να σας δω.
Μαγκάκια ….
Από Πανακα.
These users thanked the author Azrael for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magdi Tolba 4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:56 Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο στόπερ. Τι θα γίνει τώρα θα κολλήσουμε στοκ εκάστοτε Ζαφείρη?Οι τρύπες οι άλλες ποτέ ρε πουστη μου θα τις κλείσεις?Ένα κάρο λεφτά λες ότι βάζεις!Πάρε τον Μαροκινό χαφ δανεικό τώρα να σαι καλυμμένος και κλείσε τον Ζαφείρη από τώρα για το χειμώνα αν δε στον δίνει ο βλαχοπροεδρας τους!Γαμω τις εντυπώσεις σου ρε κάθε χρόνο ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ μας έχεις γανιασει ρε πουστη!
Ντεζαβου η πρόταση 12εκ για αγορά παίκτη; Ο "εκάστοτε" Ζαφείρης θα σου αλλάξει επίπεδο όλη την ομάδα.
Οι υπόλοιπες "τρύπες" που λες είναι οι εξής δύο. Το 5ο χαφ και ο εκ των βασικών στόπερ. Φορ μόνο αν φύγει ο Τσαλοφ.
Δύο!!! Διαβάζοντας το ποστ σου θα νόμιζε κάποιος ότι ψάχνουμε 6-7 παίκτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 10):
Unpsofable78, kaltirim, Azrael, vasgias, lnlnx, magdy, tsario73, zaffodb, paok apo epilogi, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Magdi Tolba 4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:56 Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο στόπερ. Τι θα γίνει τώρα θα κολλήσουμε στοκ εκάστοτε Ζαφείρη?Οι τρύπες οι άλλες ποτέ ρε πουστη μου θα τις κλείσεις?Ένα κάρο λεφτά λες ότι βάζεις!Πάρε τον Μαροκινό χαφ δανεικό τώρα να σαι καλυμμένος και κλείσε τον Ζαφείρη από τώρα για το χειμώνα αν δε στον δίνει ο βλαχοπροεδρας τους!Γαμω τις εντυπώσεις σου ρε κάθε χρόνο ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ μας έχεις γανιασει ρε πουστη!
Τι λες βρε παιδί μου. Τέτοια αγανάκτηση; Φαντάζεσαι να έρθει και να έχουν γίνει τόσες εγγραφές τζάμπα; Τι κακό μας βρήκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post (total 11):
Unpsofable78, Dimitris_L4, vasgias, Azrael, magdy, PAOKevolution, tsario73, zaffodb, paok apo epilogi, ASTNORD2 and one more user
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Τεράστια καραγκιοζιλίκια αυτά που γίνονται στη Σλάβια. Ο πρόεδρος κάνει δηλώσεις κάθε τρεις και λίγο, μαλώνει με δημοσιογράφους, Ζαφείρης δεν παίζει σε ματς.

Είναι εικόνα σοβαρού κλαμπ αυτή;

Που μερικοί πέρυσι μας την παρουσίασαν εδώ μέσα σαν υπερομάδα. Που και μετά τα δύο γκολάκια το ρίχναν στους απόντες και στη διακοπή, άσχετα που βγήκε 30η. Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ, μας βγήκε καλύτερος.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 4):
Unpsofable78, vasgias, tsario73, Caballo Viejo
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Και κάτι άλλο. Αν όπως λέει ο πρόεδρος της Σλάβια ο παίκτης δεν πωλείται,τότε από την αρχή θα το ξεκαθάριζε και στον ίδιο τον Ζαφείρη και δεν θα ξεσηκωνοταν ποτέ. Κυρίως με ότι έγινε χθες. Δεν θα φτάναμε εκεί. Τώρα για να έχουμε φτάσει εδώ κάτι σοβαρό συμβαίνει. Στις 23/8 η Σλάβια παίζει στην έδρα της με την Παρντουμιτσε τότε θα είναι όλα καλά και θα παίξει??? Δεν νομίζω.
These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν ο Ζαφειρης στο επομενο παχνιδι πει οτι εχω ψυχολογικο προβλημα δεν μπορω να παιξω και δεν ξερω αν το αποβαλλω τι θα κανει ο προεδρος?
These users thanked the author Athens for the post:
PaokFiesta
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως απο την αρχη αν με 10 μυρια μπορουσα να φερω τον Λοκονγκα και τον Μαροκινο θα το προτιμουσα αντι 12 για Ζαφειρη. Για καποιο λογο μας εχει κολησει οτι η αποκτηση του εξαιρετικου φυσικα Ζαφειρη για καποιο λογο θα μας απογειωσει σε βαθμο που δεν κατανοω.
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
smoothcriminal1926, Magdi Tolba 4, Kostas_FI, soigol
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”