Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Το ποσοστό στο τρανσφερ του Ζαφείρη, για τον ΠΑΟΚ, ανέβηκε από 58% στο 61% πάντως, εδώ κ λίγη ώρα, που δεν μπήκε καν αλλαγή.
- WeWillRockYou
Θα μας φάει η αγωνία για Ζαφείρη.
Το όνομα του Γαλανόπουλο μόνο ως αστείο ακούγεται. Παίκτης φουλ στους τραυματισμούς και φουλ στο οπαδιλίκι σε σύγκριση με Γιακουμάκη. Μακριά από μας, χίλιες φορές Τσιγγάρας αν χρειαστεί ένας γηγενής 5ος χαφ.
Το πραγματικό ερώτημα παραμένει στον χθεσινό γρίφο του πριστ, εφόσον δεν ήταν ο Gigot.
Το όνομα του Γαλανόπουλο μόνο ως αστείο ακούγεται. Παίκτης φουλ στους τραυματισμούς και φουλ στο οπαδιλίκι σε σύγκριση με Γιακουμάκη. Μακριά από μας, χίλιες φορές Τσιγγάρας αν χρειαστεί ένας γηγενής 5ος χαφ.
Το πραγματικό ερώτημα παραμένει στον χθεσινό γρίφο του πριστ, εφόσον δεν ήταν ο Gigot.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 6):
- Nikodiai, margas, tenten4GT, Dimpatra, dionisisbasi, sakis_the_fraud
Συμφωνώ απόλυτα.WeWillRockYou έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:49 Θα μας φάει η αγωνία για Ζαφείρη.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το δικό μου λέει 61% στις φήμες, τωρα λόγω ηλικίας, αν δεν βλέπω καλά, θα το κοιτάξω...
Το να λενε οι ..."δημοσιογραφοι" παπαριες ειναι 95% συνηθως, οποτε μη μασας.blackzone44 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:38 Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα..![]()
- Kabamaru11
Εγω τον πιστευω,τακτικα οσες φορες τον εχω δει τοσο στην Β οσο κ στα καλοκαιρινα φιλικα,ηταν εκει που επρεπε κ μου φανηκε τιμιοτατος.Ποιος Γαλανοπουλος τωρα;ειναι κ χαρτινος εκτος απο γυαλινος.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- GEOL, Dimitrisou, icue, theo-drama
Κανονικά το βιντεάκι του Ζαφείρη πρέπει να έχει και κάτι από παοκμανια μέσα. Τον ξάδερφο του Ζαφείρη να υποδύεται τον blackzone? τον Παπα Χρήστο να γράφει γρίφους ως priest64? Δε ξέρω. Τον Κόλκα να γράφει ως ΠΟΡΚΥ? Νομίζω το αξίζουμε αυτήν τη φορά.
οντως? 84 εμενα καποιον απο τους δυο μας δουλευει το σιτεtheo-drama έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:53
Το δικό μου λέει 61% στις φήμες, τωρα λόγω ηλικίας, αν δεν βλέπω καλά, θα το κοιτάξω...

-
Ο ένας το βλεπει από το transfermarkt.com και ο άλλος από το transfermarkt.gr. Όλοι καλά τα βλέπετεTheCursed έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:56οντως? 84 εμενα καποιον απο τους δυο μας δουλευει το σιτεtheo-drama έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:53
Το δικό μου λέει 61% στις φήμες, τωρα λόγω ηλικίας, αν δεν βλέπω καλά, θα το κοιτάξω...![]()
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- margas, theo-drama