Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ρε μην σκαλωνετε σε αυτό το χαζό ερώτημα
Τίποτα απολύτως δεν δείχνει αν θα παίξει σήμερα
Εκτός ίσως από το αν είχε ήδη συμφωνηθεί να φύγει.
Αν παίξει και συμφωνηθεί μετά, αν του επιβάλλει η ομάδα, αν του ζητήθηκε να παίξειεχρι να φύγει, ή αν δεν πουληθεί ποτέ, ΔΕΝ φαίνονται από το αν παίξει σημερα
Τίποτα απολύτως δεν δείχνει αν θα παίξει σήμερα
Εκτός ίσως από το αν είχε ήδη συμφωνηθεί να φύγει.
Αν παίξει και συμφωνηθεί μετά, αν του επιβάλλει η ομάδα, αν του ζητήθηκε να παίξειεχρι να φύγει, ή αν δεν πουληθεί ποτέ, ΔΕΝ φαίνονται από το αν παίξει σημερα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- Maklaz, Anwnimos, navigator11
Αυτά είναι.....blackzone44 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:52 Ζαφειρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί σήμερα.
Όαση είσαι αδερφέ
Νάσαι καλά
Το κατανόησα.Panostas1995 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:58Θα το μετανιώσω που θα απαντήσω αλλά....TwoDoubles έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:11 Ποιον Ζαφειρη ρε παιδιά έλεος; Είμαστε σοβαροί 15 και 16 εκατομμύρια;;; ;Τον Οντεγκαρντ ή τον Χαβερτς θα πάρουμε;
Δύο χαφαρες
Ένα φορ
Ένα σέντερ μπακ
Αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά δώστε τα εκεί.
Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος από το τμήμα σκαουτινγκ και μεταγραφών
Από αυτούς που φέρανε Γκομεζ Τσαλοφ Κενι Μειτε Σαματα Ότο ΣαστρεΣοαρες κλπ
Ενημερωτικά ο οντεγκαρντ και ο χαβερτς κάνουνε πάνω από 100Μ
Ο Ζαφείρης και 15 μύρια να κοστίσει είναι λεφτά στη τράπεζα διότι είναι σχεδόν βέβαιο (εκτός αν πάθει κάποιο σοβαρό τραυματισμό το παιδί γερό να είναι) ότι θα θα τα φέρει πίσω ίσως και διπλάσια
Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν ή όχι τα λεφτά το θέμα είναι να ψήσουν τον μεγάλο να τα δώσει όπως με τον Ζαφείρη... γιατι αν ναυαγήσει δεν νομίζω ότι θα βρουν τέτοιας αξίας παίκτη να τον πείσουν να τα δώσει εκεί...
Το ίδιο τμήμα σκάουτινγκ είναι που έχει φέρει... Ντεσποτοφ, Παβλενκα, κοταρσκι, Μεϊτε (ίσως το καλύτερο χαφ που έχουμε τα τελευταία χρόνια) , σβαμπ, μπαμπα, κεντζιορα και πάρα πολλούς ακόμα....
Θα το πω και για σένα μπας και......ΔΕΝ υπάρχει ομάδα στον κόσμο να έχει 100% επιτυχία στις μεταγραφές....ο μέσος όρος είναι στο 30-40% ...αν φέρεις δέκα παίκτες και σου βγουν οι πέντε είσαι κερδισμένος....
Γκε γκε;
Σημασία έχει τι θα πει ο Ζαφ μετά τον αγώνα. Λογικά θα κάνει δηλώσεις και θα ερωτηθεί. Δε μπορεί.
Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.blackzone44 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:52 Ζαφειρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί σήμερα.
Οι τύποι που δεν έχουν ιδέα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται...ναι για αυτούς μιλάμε, που έχουν καταφέρει να ψήσουν τόσο πολύ έναν παίκτη που μόνο σαν αστείο το παίρναμε στην αρχή.
Κάνει like σε post της ομάδας μας.
Όπως ξέρουμε θέλει να έρθει.
Την ίδια θέληση έχει και η οικογένεια του.
Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ καλή και προσεκτική δουλειά σε όλο αυτό και την κατάλληλη στιγμή κατέβασε τους τόνους, το παιχνίδι πλέον είναι αποκλειστικά στον πρόεδρο της Σλάβια που αναγκαστικά θα ενδώσει, θέμα χρόνου είναι.
- sourmenetes
- Moderator
Κουράσες...TwoDoubles έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:11 Ποιον Ζαφειρη ρε παιδιά έλεος; Είμαστε σοβαροί 15 και 16 εκατομμύρια;;; ;Τον Οντεγκαρντ ή τον Χαβερτς θα πάρουμε;
Δύο χαφαρες
Ένα φορ
Ένα σέντερ μπακ
Αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά δώστε τα εκεί.
Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος από το τμήμα σκαουτινγκ και μεταγραφών
Από αυτούς που φέρανε Γκομεζ Τσαλοφ Κενι Μειτε Σαματα Ότο ΣαστρεΣοαρες κλπ
Κάτσε λίγο απ έξω να ηρεμήσεις.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 11):
- Nikodiai, margas, Polichni1926, Anwnimos, theo G4, theo111, Dimpatra, leftosss4, PAOKevolution, paok apo epilogi and one more user
Ρε εσείς αληθεία τις 11αδες περιμένετε;;
Την στροφή του 24γκρουπ σε paok24 και forza δεν την βλέπετε;
Από το "δεν είμαστε κοντά στην μεταγραφή" που έλεγαν μεσοβδόμαδα, στο 1 άρθρο ανά μία ώρα στο σάιτ και στο άρθρο που φάτσα φόρα γράφει στην Φόρτσα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει την μεταγραφή στις αρχές της εβδομάδας, δεν σας κάνει τίποτα εντύπωση;
blackzone....το πηγές πολλά βήματα παραπέρα.. Τέτοια ενημέρωση είναι επιπέδου "είμαι Έλληνας ΠΑΟΚτσακι που έχω πόστο στην Σλάβια Πράγας"
Την στροφή του 24γκρουπ σε paok24 και forza δεν την βλέπετε;
Από το "δεν είμαστε κοντά στην μεταγραφή" που έλεγαν μεσοβδόμαδα, στο 1 άρθρο ανά μία ώρα στο σάιτ και στο άρθρο που φάτσα φόρα γράφει στην Φόρτσα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει την μεταγραφή στις αρχές της εβδομάδας, δεν σας κάνει τίποτα εντύπωση;
blackzone....το πηγές πολλά βήματα παραπέρα.. Τέτοια ενημέρωση είναι επιπέδου "είμαι Έλληνας ΠΑΟΚτσακι που έχω πόστο στην Σλάβια Πράγας"

- These users thanked the author nunies4 for the post (total 11):
- blackzone44, paoki19, margas, Anwnimos, st4this, theo G4, dionisisbasi, Dimitris_L4, Dimpatra, Unpsofable78 and one more user
Την αποστολή της Σλάβια δεν την ξέρω , αλλά ο Vetlessen μια φορά στην Μπριζ δεν ξεκινάει.. πιθανόν βέβαια να μη σημαίνει τίποτα δαχαχχα
- These users thanked the author epitropos for the post (total 3):
- theo G4, Caballo Viejo, sakis_the_fraud
- WeWillRockYou
Φέρτε τον και αυτόν μαζιepitropos έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:26 Την αποστολή της Σλάβια δεν την ξέρω , αλλά ο Vetlessen μια φορά στην Μπριζ δεν ξεκινάει.. πιθανόν βέβαια να μη σημαίνει τίποτα δαχαχχα

- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- Dimitris_L4
Το point ήταν ότι είχε ακουστεί (και μετά διαψεύστηκε) ότι θα το έκλεινε η Σλάβια για αντι-Ζαφ, για αυτό το ανέβασα όχι ότι θα τον πάρουμε κι αυτόν χαχαχ είναι ωραίος παίκτης βεβαια
- These users thanked the author epitropos for the post (total 3):
- theo G4, margas, sakis_the_fraud
Πάντως από αυτά που ξέρω και γω από άτομο που έχει στενή επαφή με τον ζαφ (δεν μιλάω για αρδ), επιβεβαιωνω τα λεγόμενα του blackzone μέχρι τωρα. η συμφωνία πρέπει να έχει τελειώσει και έχουν αφήσει την Σλάβια να το περάσει με τον τρόπο που θέλει.
-
Εκτός και αν τον βάλει ούτως ώστε κάποια στιγμή να τον βγάλει και να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας.
Ε Ναι πέστα γιατί θα σκάσουμε στο τέλος.Mpoz έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:40 Πάντως από αυτά που ξέρω και γω από άτομο που έχει στενή επαφή με τον ζαφ (δεν μιλάω για αρδ), επιβεβαιωνω τα λεγόμενα του blackzone μέχρι τωρα. η συμφωνία πρέπει να έχει τελειώσει και έχουν αφήσει την Σλάβια να το περάσει με τον τρόπο που θέλει.
-
Έλα Χρησταρα εσύ είσαι έτσι ;blackzone44 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:52 Ζαφειρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί σήμερα.
- These users thanked the author Ορτζονικίδης for the post (total 7):
- margas, blackzone44, Nikodiai, Dimitris_L4, WeWillRockYou, paok apo epilogi, sakis_the_fraud