Για την περίπτωση του Τσάλοφ θα πρέπει η ΠΑΕ να ζητήσει από τον αγοραστή να της δώσει χρόνο για να προετοιμάσει τους οπαδούς για τη μεταγραφή. Οι αντιδράσεις θα είναι επιπέδου Ντέλια.WeWillRockYou έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:06 Τώρα που τελείωσε η πρώτη πρόκριση και εξασφαλίστηκαν οι όμιλοι τα ερωτήματα είναι:
- θα κλείσει τελικά ο Ζαφείρης άμεσα;
- είναι έτοιμος ο Γιακουμάκης για το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδας
- και το κυριότερο, αν πράγματι έχει σκάσει πρόταση για Τσαλόφ, τον δίνεις πριν τα παιχνίδια με την Ριέκα με κίνδυνο να μείνεις μόνο με Μύθου;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Επιπέδου Ντελια όταν μάθαμε οτι μενει
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
- nkoss
αυτη τη στιγμη εχουμε θεμα στα φορ
ο ενας δεν κουμπωνει,ο αλλος απειρος(εμενα μου αρεσει πολυ)
ο γιακουμης ειναι δεν ειναι ετοιμος,τι να πω?
σαν να λειπει λιγο χρωμα στα φορ
ο ενας δεν κουμπωνει,ο αλλος απειρος(εμενα μου αρεσει πολυ)
ο γιακουμης ειναι δεν ειναι ετοιμος,τι να πω?
σαν να λειπει λιγο χρωμα στα φορ
-
- sourmenetes
- Moderator
- paok_athens_g4
Από τη στιγμή που ο πρόεδρος τους ειπε δεν πωλείται στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο νομίζω τελείωσε το θέμα...άρα έχουμε γύρω στα 16 μυρια να διαθέσουμε για αναβάθμιση του ροστερ...not bad
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post:
- kritikos44
απο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Ανω Πτολεμαιδα ειναι περιοχη Αγιου Γιαννη ....sourmenetes έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:11Eortpol ο Μπαταουλας από Πτολεμαΐδα είναι κεντρο ή κάποιο χωριό;;; ξέρεις;eorptol1 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:05 Χατσιδης κοζανιτης πατριωτακι σαν τον Μπαταουλα....και ο Μυθου κανουν μια πολυ ελπιδοφορα τριαδα
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- sourmenetes
Που τα βρήκαμε τα 16εκ, χωρίς απόδειξη ότι τα ζούμε διαθέσιμα δεν πιστεύω τίποταpaok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:22 Από τη στιγμή που ο πρόεδρος τους ειπε δεν πωλείται στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο νομίζω τελείωσε το θέμα...άρα έχουμε γύρω στα 16 μυρια να διαθέσουμε για αναβάθμιση του ροστερ...not bad
Και 10,5 να διαθέσουμε εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Να γίνει δηλαδή το λογικό, πράξη.paok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:22 Από τη στιγμή που ο πρόεδρος τους ειπε δεν πωλείται στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο νομίζω τελείωσε το θέμα...άρα έχουμε γύρω στα 16 μυρια να διαθέσουμε για αναβάθμιση του ροστερ...not bad