Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

MVP

Pavlenka
156
74%
Kenny
11
5%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
7
3%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ozdoev
1
0%
Meite
11
5%
Zivcovic
1
0%
Ivanusec
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
2
1%
Chalov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taylor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Camara
18
9%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατσίδης
3
1%
Μύθου
1
0%

Σύνολο ψήφων: 211

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάγκες πραγματικά μου έλειψε έτσι μετά από χαρούμενα αποτελέσματα να βλέπω το φόρουμ σε νιρβάνα-ευδιάθετη κατάσταση!
Φέρτε μας ακόμα 2-3 ποιοτικούς παίχτες ρε γαμώτο να τους πάμε τρενάκι φέτος, να συνεχίσουμε και μεις εδώ να τα λέμε όμορφα.
Γαμώ την τρέλα μου δηλαδή. Πείτε μας και θα πάρουμε τριπλά διαρκείας, μετοχές, θα κάνουμε εράνους, ότι γουστάρετε.
Δώστε χαρά στον λαό του ΠΑΟΚ, το αξίζουμε! :pano:
These users thanked the author hasio_john for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

paoki19 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:59
hasio_john έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:52 ΔΕν αγχώθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ σήμερα!!!

Γιάννης, 47 χρονών!
Εικόνα
Για 32 σε κόβω :lol:
Ούτε ο μαμρα τόση ρυτίδα.
These users thanked the author Мир for the post:
hasio_john
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:47
PoccoPicante έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:46
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:43

Κι εγώ θα έτριβα τα χέρια μου αν με πλήρωναν γι'αυτή την εικόνα.
Ναι ο Ισπανός σου από την Πάφο θα τους είχε ρίξει τάλιρο
Σε αντίθεση με σένα (?) δεν είμαι οπαδός προπονητή αλλά ομάδας. Κάτσε αποθέωνε τώρα τον Λουτσέσκου γι'αυτό που είδες.
Δεν αποθέωσα ούτε εκραξα κάποιον ,πες ένα μπράβο για την ομάδα που τα κατάφερε αφού είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα από αύριο
These users thanked the author PoccoPicante for the post (total 2):
omerta76, eorptol1
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Σφιγμένοι όλοι κ εκτός ρυθμού, φαινόταν ξεκάθαρα
Δώσανε παραπανω νεύρο έπειτα από την ευκαιρία που έχασαν οι άλλοι μετά από κόρνερ δικό μας προς το τέλος του ημιχρόνου αν θυμάμαι καλά
Αρκετά καλύτεροι στο 2ο
Σημαντικό να έχεις ένα κράκεν να φυλά την εστία
Ή ουσία μετρά, περάσαμε, εξασφαλίσαμε ομίλους και συνεχίζουμε
Μπράβο σε όλους
These users thanked the author STRAFNIK for the post:
DonnieMcGrath
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

renegade έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:48
Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:42 Τρίβει τα χέρια του ο Ραζβάν. Οι πεντάρες είναι για τον Νοέμβριο, το καλοκαίρι χτίζεις χαρακτήρα
Χαρακτήρα χτίζεις όταν ο αντίπαλος δεν βλέπει ευκαιρία και όχι όταν ο τερματας σου σε δύο ματς έχει αποσοβήσει αυτά που έβγαλε ο παβλενκα στα δύο ματς.

Είχαμε κώλο και περάσαμε.
Το ότι κάθε χρόνο παίζουμε την Ευρώπη κορώνα γράμματα εμφανιζόμενοι λες και είμαστε η Καλαμάτα είναι ένα τεράστιο θέμα που πρέπει να το δούμε.

Υγ ποδοσφαιριξα δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα να πει κανείς για το συγκεκριμένο παιχνίδι και την εμφάνιση της ομαδας
Καλά οι ποδοσφαιριστές δεν το σκέφτονται τόσο σύνθετα, του λες ένα "δεν ήμασταν καλά αλλά παλέψαμε και δείξαμε ότι είμαστε νικητές" και τους φτιάχνει η ψυχολογία μια εβδομαδά. Προφανώς δεν λέω ούτε ότι εκεί στοχεύαμε εξ αρχής ή ότι δεν ήταν πολύ προβληματική η εμφάνιση, αλλά ότι το boostάρισμα της ψυχολογίας θα το εκμεταλευτούν.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Είχα γράψει μετά το πρώτο ματς ότι δεν ξέρω πως θα βρούμε γκολ. Τελικά μόνο έτσι θα βάζαμε με κανένα ποίημα. Θέλουμε παίκτη στο 9 που να τον νιώθει ο αντίπαλος, ελπίζω να είναι τέτοιος ο Γιακουμάκης. Οι Αυστριακοί αν είχαν ποιότητα μπροστά, θα μας είχαν περάσει. Επιμένω ωστόσο ότι χρειαζόμαστε έναν γρήγορο και terminator στην άμυνα. Η ομάδα μπορεί το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει ο Λου να τους στρώσει
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Εύκολη πρόκριση όπως είχα προβλέψει, με 2 clean sheets. Η ομάδα ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, από το 30 και μετά μονόλογος μας. Με είσοδο Γιακουμ και επιστροφή Ταισον Ντεσποτοφ θα είμαστε πολύ καλά, εάν έρθει και ο Ζαφ θα είμαστε εξαιρετικά. Και για όσους πικραθηκαν, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 16 χρόνια παίζει ανελλιπώς Ευρώπη, με 4 (τέσσερις ολογράφως) αποκλεισμούς από ομίλους. Και φέτος πάλι ομίλους, χωρίς αβάντες, χωρίς απευθείας εισιτήρια, με αναθέσεις (Αγιαξ) και όχι κληρώσεις, κτλ κτλ. ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ :opaokara: :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DonnieMcGrath την Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 3):
eorptol1, omerta76, Indio
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
DonnieMcGrath, Fawkes, fireblade4
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ο Μειτε μου αρεσε πολυ. Ηρεμη δυναμη στο.κεντρο και με.καλυτερη φυσικη κατασταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
DonnieMcGrath
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Κλειδωσαμε μια θεση στην Ευρωπη, παμε τωρα για το μεγιστο μεστη Κροατια, Παβλενκα MVP και πολυ θετικος ο Χατσιδης οσο επαιξε
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Από τις πολύ καλές κερκίδες σήμερα. Πάντα είμαι αυστηρός με την κερκίδα γιατί σε αντίθεση με την ομάδα δεν έχει ποτέ δικαιολογία. Σήμερα είδαν μια ομάδα να υποφέρει και σε πολλά σημεία να δείχνει ανήμπορη και δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
WeWillRockYou
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εντάξει δε θα σχολιάσω παβλενκα γιατί τι να πεις..εμένα κάθε φορά με εκπλήσσει το ποσό έξυπνος παίχτης είναι ο οζντοεφ. Κριμα που δεν ήρθε μικρότερος.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Μπράβο σε Μιχαηλιδη , Κενυ , ντελια , παβλενκα , Καμαρα και Μειτε. Εφιαλτικό το πρώτο ημίχρονο , εύχομαι να μην ξαναδούμε τον τσαλοφ ποτέ ξανά . Άλλο ένα τεστ κοπώσεως δωρεάν με χορηγό τον ΠΑΟΚ . Οι μικροί έδειξαν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:43
Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:42 Τρίβει τα χέρια του ο Ραζβάν. Οι πεντάρες είναι για τον Νοέμβριο, το καλοκαίρι χτίζεις χαρακτήρα
Κι εγώ θα έτριβα τα χέρια μου αν με πλήρωναν γι'αυτή την εικόνα.
Ασε αυτα που εδωσαν οι ομαδες του λουτσεσκου δεν πληρωνονται ....αητητο μαγκικο ε θα εχουν και ασχημες εμφανισεις το δασος ειναι υπεροχο καποιο δενδρο μπορεις να βρεις σε κακη κατσταση αν ψαξεις πολυ..... :lol: :lol:
Nik MK_UK

Δημοσίευση από Nik MK_UK »

Σημερα μετα απο ποσα παιχνιδια , ειδα Καμαρα να παιζει τη θεση 8. Μαρκαρε, έκοψε , καλυψε, ανεβαινε αξονα στις επιθεσεις ( χωρις να ξεχναει οτι πρεπει να γυριζει πισω) , εβαλε και το μπαλι. Αυτον τον Καμαρα θελω, οχι μονο αυτον που σκοραρει και αφηνει δυαμηρους τους Οζντοεφ/Μειτε να βγαζουν ακρη μονοι τους

Στα συν επισης οτι η ομαδα απο το πρωτο ημιχρονο του πρωτου αγωνα μεχρι το τελος της παρατασης , επαιζε συνεχως καλυτερα ( οχι καλα , αλλα απο χαλια , φτασαμε στο ανεκτη)

Τελος εδω να πουμε οτι γενικα η ομαδα απο φυσικη κατασταση ηταν καλυτερη συνολικα απο τους αυστριακους - ισως επειδη αυτοι ειχαν παιχνιδι την Κυριακη.
Μειτε 120 λεπτα στο χαλαρα....

Αντε παμε την Ριεκα τωρα :pano:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”