Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
epitropos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από epitropos »

Απλώς να προσθέσω και να τονίσω το ότι ένα MOU ΜΠΟΡΕΙ να είναι δεσμευτικό και εξαρτάται από την βούληση των μερών.. δε θα καθήσω να ξαναδιαβάσω το δημοσιευθεν της ΠΑΕ για να τσεκαρω αν μπορεί να συναχθεί από κάποιον όρο αλλά παρότι γενικά ναι ένα mou ή gentleman's agreement είναι μη δεσμευτικό, δεν αποκλείεται αντίθετη ρήτρα βάση της γενικής ελευθερίας των συμβάσεων.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

joshua έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:22
riegel έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:02
joshua έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:47 Καπως ετσι ηταν και τα μνημονια που υπογραψαμε με τη Τροικα...Οτι εμπεριεχει τον ορο μνημονιο δεν σημαινει οτι εχει και την ιδια σημασια, αξια η ερμηνεια...Να ξεκινησουμε με τα βασικα...Ενα MOU δεν ειναι δεσμευτικο,δεν εχει νομικη ισχυ και οποιοδηποτε απο τα μελη που το υπογραφει μπορει να αποχωρησει χωρις συνεπειες. Ουτε η ΠΑΕ επιχειρησε να πει ποτε οτι εδωσε για υπογραφη κατι τετοιο,δεν ξερω γιατι το κανουμε εμεις.
Κι όμως δεν έχει κάποια ουσιαστική συνέπεια αυτό που έδωσε η ΠΑΕ πέρα από την αποζημίωση τυχόν θετικών ζημιών δηλαδή τιμολογημένα έξοδα όχι πχ ζημιά από διαφυγόντα κέρδη. Αφού οι ακριβείς όροι θα υπογραφούν μετά όπως λέει και στο αρ. 1.2 του μνημονίου.
Δεν ξερω ποσο απλο μπορω να το κανω...Βαση ορων μνημονιου μπορει ο ΑΣ αν το υπογραψει να πει ξερω γω στο 6μηνο γεια σας αποχωρω και υπογραφω με τον Μυστακιδη? Τι ακριβως δεν καταλαβαινουμε? Αν δεν μπορει ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MOU πειτε το καπως αλλιως.
Οπως το διαβάζω και εφόσον σε αυτό το 6μηνο δεν έχει υπογραφεί το συμβόλαιο του άρθρου 1.2 ναι μπορεί , πληρώνοντας τυχόν έξοδα της ΠΑΕ εκείνο το 6μηνο. Βέβαια το θέμα και για τις 2 πλευρές δεν είναι αν θα μπορούν να αποχωρήσουν «νομικά» αλλά ηθικά
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Επειδη δεν ειχα την ευκαιρια να σχολιασω λογω μπαν, γενικοτερα διαφωνω στα μισα απο αυτα που βγαινουν απο προ-Ιβαν πλευρα. Αλλα το υφακι στην συνεντευξη τυπου ηταν τραγικοτατο. Ο κοσμος απαντησεις θελει, οχι σοου. Καταλαβαινω πιεσεις,δυσκολιες αλλα οποιος δεν μπορει να εχει καθαρη σκεψη ας κατσει σπιτι του. Να κουναμε μπουκαλια και να φωναζουμε δεν βοηθαει πουθενα.
These users thanked the author Nikodiai for the post:
george188
george188

Δημοσίευση από george188 »

Nομιζω τα ουρλιαχτά του κ. Ησαιάδη κουνόντας το μπουκάλι και λέγοντας οτι ακομα κ αυτο απο τον ιβαν ειναι καθώς και οι παρεμβάσεις Νικόλα-οπαδών ήταν ίσως τα πιο low points της συνεντευξης πέρα απο τα επιχειρήματα του καθενος
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

joshua έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:00 @Jean Valjean συγνωμη αδερφε αλλα αν εχεις συνταξει 50 MOU της μορφης που εδωσε η ΠΑΕ για υπογραφη απορω πραγματικα αν σου επεστραφηκε ποτε κανα υπογεγραμμενο. Καλο ειναι να μην λεμε ελαφρα τη καρδια τετοια πραγματα...
Και βασικα να πουμε πως το συγκεκριμένο μνημόνιο απέχει κατα πολύ από ένα απλό και συνηθισμένο MoU. Με βάση αυτά που ειπώθηκαν από τον ΑΣ πιο κοντα στην πραγματική έννοια είναι αυτό που υπέβαλε ο Τελης κι ας μην μας το έχουν δείξει ακόμη.Το συγκεκριμένο μνημόνιο της ΠΑΕ και δεσμευτικότητα για τα μέρη έχει θεωρητικά και ρήτρες αποκλειστικότητας εμπεριέχει και ρήτρες αποζημίωσης εμπεριέχει. Αυτά φυσικά σε επίπεδο τυπικών στοιχείων. Στην ουσία του όμως πάσχει καθώς όλοι οι όροι που προβλέπουν εξασφάλιση του ΑΣ είναι κακογραμμένοι αόριστοι και άνευ ουσίας.
Πιο πολύ εργολαβικό συμφωνητικό θα το χαρακτήριζα αλλά σε πρώιμο χρονικά σημείο.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:36 Ρε να ρωτήσω κάτι..

Πόσοι από εδώ μέσα ζητε στο Λονδίνο;

Γιατι εγω νόμιζα ότι όλοι εδώ......επταλοφιτες....είμαστε....

Ααααα υπάρχει και ένας από την Δράμα....
Εγώ ξέρω οτι γεμίσαμε παπατζήδες εδω... :D
These users thanked the author lkosmid for the post:
abc_o_ karpouzas
hariskastoria

jibbie έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:54 Αρα @joshua ακόμη κι έτσι να είναι καταλαβαίνουμε όλοι θέλω να πιστεύω ότι όλο το θεατράκι του ΑΣ και το μιξ μαρθα Βούρτση με εσανς από ψεκ σε ότι αφορά τους λόγους μη υπογραφής είναι απλά προφάσεις. Λογικό θα πω εγώ απ τη στιγμή που είναι στημένοι.
Το οτι το MoU έχει τα στοιχεία που αναφέρει ο Τζοσουα, δεν σημαίνει πως αυτό που έστειλε η ΠΑΕ είναι ένα MoU. Mια χαρά δεσμευτικότητα προβλέπει, και αποκλειστικότητα. Απλα είναι μονά ζυγά της ΠΑΕ. Αν παραβιαστεί εκ μέρους του ΑΣ μια χαρα θετική ζημία μπορεί να αποδείξει η ΠΑΕ. Αν από την άλλη παραβιαστεί από την ΠΑΕ δεν υφίσταται καμία απολύτως θετική ζημία, καθώς ο ΑΣ δεν μπορεί να αποδείξει ότι ζημιώθηκε σε κάτι απλά με την άπρακτη πάροδο των προθεσμιών που προβλέπονται σε αυτό. Αν ήθελαν θα είχαν προβλέψει μία ποινική ρήτρα για την μη εκπλήρωση εκ μέρους της ΠΑΕ και τότε θα είχε αξία όλο αυτό.
Και όπως ξανα είπα αν ο ΑΣ ήθελε όντως να τα βρει με την ΠΑΕ θα είχε ζητήσει ή θα είχε επιβάλει διορθώσεις και συμπληρώσεις. Απλα κανένα από τα δύο μέρη δεν ήθελε πραγματικά να υπογραφεί το συγκεκριμένο έγγραφο.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Πολύ φασαρία για το τίποτα…
Θεωρώ κανένα μέλος του ΔΣ του ΑΣ δεν θα τολμήσει να βάλει υπογραφή σε οποιαδήποτε πρόταση.

Το θέμα θεωρώ θα πάει στην γενική συνέλευση όπου θα αποφασίσουν όλα τα μέλη.
hariskastoria

riegel έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:02
joshua έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:47 Καπως ετσι ηταν και τα μνημονια που υπογραψαμε με τη Τροικα...Οτι εμπεριεχει τον ορο μνημονιο δεν σημαινει οτι εχει και την ιδια σημασια, αξια η ερμηνεια...Να ξεκινησουμε με τα βασικα...Ενα MOU δεν ειναι δεσμευτικο,δεν εχει νομικη ισχυ και οποιοδηποτε απο τα μελη που το υπογραφει μπορει να αποχωρησει χωρις συνεπειες. Ουτε η ΠΑΕ επιχειρησε να πει ποτε οτι εδωσε για υπογραφη κατι τετοιο,δεν ξερω γιατι το κανουμε εμεις.
Κι όμως δεν έχει κάποια ουσιαστική συνέπεια αυτό που έδωσε η ΠΑΕ πέρα από την αποζημίωση τυχόν θετικών ζημιών δηλαδή τιμολογημένα έξοδα όχι πχ ζημιά από διαφυγόντα κέρδη. Αφού οι ακριβείς όροι θα υπογραφούν μετά όπως λέει και στο αρ. 1.2 του μνημονίου.
Αρα σε σχεση με τον ΑΣ δεν προβλεπεται κατ ουσίαν καμία αποζημίωση γιατί δεν υφίσταται στο πρόσωπό του θετική ζημία όπως το περιγράφεις. Ούτε τιμολογημένα έξοδα θα κάνει ούτε θα απομειωθεί η περιουσία του απλά με την μη τήρηση εκ μέρους της ΠΑΕ του χρονοδιαγράμματος. Αρα μιλάμε για έναν όρο που με πρώτη ματιά μοιάζει να εξασφαλίζει αμφότερα τα μέρη αλλά στην ουσία νομικά και πραγματικά έχει τεθεί με τέτοιον τρόπο που να εξασφαλίζει ΜΟΝΟ την ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

george188 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 11:21 Nομιζω τα ουρλιαχτά του κ. Ησαιάδη κουνόντας το μπουκάλι και λέγοντας οτι ακομα κ αυτο απο τον ιβαν ειναι καθώς και οι παρεμβάσεις Νικόλα-οπαδών ήταν ίσως τα πιο low points της συνεντευξης πέρα απο τα επιχειρήματα του καθενος
Εγώ δε θα έπαιρναν ποτέ σοβαρά πρόεδρο ομάδας που βγαίνει να μιλήσει και εναποθέτει τις ελπίδες του σε μια εικόνα αφίσα με κύριο Μότο « στο Ωραιόκαστρο στα ίσια ξύλο και γαμησια»
Μπορεί να καβλωνει μέρος του κοινού σου αλλά εκπροσωπείς εκατομμύρια κόσμου, εκείνη την στιγμή
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Εγώ που είμαι Λίβερπουλ αλλα Γιαννιτσιώτιαν οριτζιναλ με ποιους πάω? :mrgreen:
Να ξέρω δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Προφανώς περισσότεροι από τα μέλη του Α.Σ. :pano: ίσως πρέπει να φτιάξουμε και σύνδεσμο να βγάζουμε και ανακοινώσεις άμα λάχει.

ΥΓ έχω μπερδευτεί αν πρέπει να πάω με πλακάτ να κάνω διαμαρτυρία στο σπίτι το κ.Τελη εδώ Λονδίνο, προς Ρώμη, προς Ελβετία ή τελικά Θεσσαλονίκη.
These users thanked the author Мир for the post:
MagdiTolba
george188

Δημοσίευση από george188 »

Taseos έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 11:41
george188 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 11:21 Nομιζω τα ουρλιαχτά του κ. Ησαιάδη κουνόντας το μπουκάλι και λέγοντας οτι ακομα κ αυτο απο τον ιβαν ειναι καθώς και οι παρεμβάσεις Νικόλα-οπαδών ήταν ίσως τα πιο low points της συνεντευξης πέρα απο τα επιχειρήματα του καθενος
Εγώ δε θα έπαιρναν ποτέ σοβαρά πρόεδρο ομάδας που βγαίνει να μιλήσει και εναποθέτει τις ελπίδες του σε μια εικόνα αφίσα με κύριο Μότο « στο Ωραιόκαστρο στα ίσια ξύλο και γαμησια»
Μπορεί να καβλωνει μέρος του κοινού σου αλλά εκπροσωπείς εκατομμύρια κόσμου, εκείνη την στιγμή
Αυτο δεν το πρόσεξα η αληθεια ειναι. Γενικοτερα το επιπεδο ήταν χαμηλο
Pater

Δημοσίευση από Pater »

tenten4GT έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
Nassos έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:37
dev έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:02
ποια τεκμηρια και ποιος εξαφανιζεται ? καθε μερα γραφω προσωπικα

παλι τα ιδια και τα ιδια αναμασας. τα ειπαμε αυτα προσφερε ο Ιβαν και τον ευχαριστουμε. και ο μεγαλος ΠΑΟΚ του προσφερε πολλα και τον εφερε στο προσκηνιο στην χωρα τον εκανε αναγνωρισιμο και του εδωσε δοξα.

τα ξερει αυτα ο Ιβαν αν εβλεπε μονο τα νουμερα δεν θα καθοταν. οπως τα βλεπουν και οι αλλοι μεγαλοι των παε

α και αυτοι εχουν ζημιες ε.

ε αφου ηθελες τεκμηρια...

το γηπεδο ομως ειναι αλλη υποθεση . ναι προτεραιοτητα σε Ιβαν αλλα αν δεν μπορει να δουμε και τις αλλες προτασεις.

υγ υποπτους θα μπορουσε να χαρακτηρισει καποιος και αυτους που μονιμως λιβαζουν και γλειφουν τον Ιβαν αντι να μπουν στην ουσια του θεματος. τι αναγκη εχει ο Ιβαν απο μονιμο γλειψιμο? μηπως εχεις προσωπικο ωφελος τελικα? υποπτο...
Αυτό που δε μας λες όμως είναι γιατί αφού κερδίζει τόσα πολλά ο Σαββίδης απο τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρέθηκε και κανένας άλλος πριν από αυτόν η μαζί με αυτόν να τον πάρει?

Ωραίες οι ψεύτικες ευχαριστίες αλλά εσείς οι ισαποστακηδες δε μας λέτε ποια είναι η εναλλακτική? Τι θα γίνει αν δεν κάνει ο Σαββίδης το γηπεδο? Μοστραρετε απλά ότι ο άλλος είναι πιο ψηλά στη λίστα forbes. Αν έρθει μεγαλύτερο νούμερο θα πάτε εκεί?

Να δώσει τα πρακτικά ο ΑΣ και να μην κάνει την κουνελα!
Δηλαδή αν έρθει ένας που 10 φορές την περιουσία του Σαββίδη κ έχει τρέλα με την μπάλα εσύ δεν θα θες να πάρει την ομάδα ;;;δεν ήρθε κανένας γιατί το μαγαζί χρωστούσε 30Μ .τώρα αν έρθει κάποιος θα ματώσει για να πάρει τον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν,δεν θα τον πάρει τζάμπα .
Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα υπάλληλο της Π.Α.Ε ή ακόμα καλύτερα κανένα μέλος του ερασιτεχνικού σωματείου της ομάδας που να έχει απωθημένα η είναι λιγούρης να έρθει με το μέρος μου έχω πολλές ελπίδες. Μετά θα προσπαθούσα με την βοήθεια των παραπάνω να επιρρεάσω ή να εξαγοράσω και λίγους που ηγούνται των οπαδών πραγματικά θα είχα
Σχεδόν κερδίσει την μάχη. Βέβαια εγώ δεν είμαι δισεκατομυριούχος και καταλαβαίνω ότι αυτά δεν γίνονται ,πόσο μάλλον σε μια ευνομούμενη δημοκρατία όπως η Ελλάδα.
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο
These users thanked the author Pater for the post (total 3):
Montrealiotis, Kabamaru11, Iznogoud4
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

NikLiverpool έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 12:27

Εγώ που είμαι Λίβερπουλ αλλα Γιαννιτσιώτιαν οριτζιναλ με ποιους πάω? :mrgreen:
Να ξέρω δηλαδή.

Με τον DinosLiverpool πας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”