Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αν τα νούμερα αυτά ισχύουν, δεν χαλάει καμία μεταγραφή,το θέμα είναι να βρουν αυτοί σύντομα αντικαταστάτη.
O Βάζελος πουλάει Μαξίμοβιτς στην Αραβία..... σε λίγο θα διαβάζετε σφήνα λαγού για Ζαφείρη..... εδώ ήμαστε....
- These users thanked the author zoomgr for the post:
- Dimitris_L4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με τίποτα δεν δίνουν τόσα λεφτά αυτοί.
Αν εδιναν, θα είχαν ήδη κλείσει Ουναι
Αν εδιναν, θα είχαν ήδη κλείσει Ουναι
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Jim_Chatz
Εντωμεταξυ κανενα σαιτ δεν γραφει για ποσο για τον Μαξιμοβιτς. Μονο οτι θα τον πουλησουν. Τους το κρατανε για εκπληξη;
Επίσης έχω την εντύπωση ότι μεταξύ των μεγάλων υπάρχει συμφωνία κυρίων να μη χτυπάει μια ομάδα παίκτη με τον οποία είναι σε διαπραγματεύσεις άλλη για ευνόητους λόγους. Αλλιώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο ζούγκλα θα γινόταν
@icue 5εκ. λέει το πορτοκαλί σαιτ
@icue 5εκ. λέει το πορτοκαλί σαιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Δευ 11 Αύγ 2025, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράφει ήρθε πρόταση 5εκ στο σδναicue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:05 Εντωμεταξυ κανενα σαιτ δεν γραφει για ποσο για τον Μαξιμοβιτς. Μονο οτι θα τον πουλησουν. Τους το κρατανε για εκπληξη;
Ε αν (λέμε τώρα αν) δώσει 14 ντουκου συν 20% μεταπώληση, ας τον πάρει. Εμείς την προσπάθεια μας την καταβάλουμε και με το παραπάνω.
Εδώ ο γαύρος δεν έφτασε σε αυτά τα νούμερα, θα φτάσει ο βαζελος που έχει τον βραχνα του cost control συν την επικείμενη αγορά ουναι
Εδώ ο γαύρος δεν έφτασε σε αυτά τα νούμερα, θα φτάσει ο βαζελος που έχει τον βραχνα του cost control συν την επικείμενη αγορά ουναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Δευ 11 Αύγ 2025, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
69 καλή σελίδα για μεταγραφη μπαμ, αλλά λογικά Πέμπτη μετα το ματς, ή Παρασκευή ανήμερα της Παναγιάς
- navigator11
Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
Βρε και τα 5 απο το τιποτα για 30χρονο ειναι σουπερ για αυτους, απλα πεντε εδινε και η Οβιεδο και οι βαζελοι νομιζανε οτι θα παρουν δεκα απο τους Αραβες.
- Kabamaru11
Ασε μαν,κ εμεις διακοπες,πριν καμια ωρα σφαχτηκαμε με την Μαε,γιατι ηθελε να διαλεξουμε φωτος για το αλμπουμ του γαμου κ εγω το γαιδουρι ηθελα να διαβασω για τον Α.Σ. κ τις μεταγραφες.Τι αμαρτιες πληρωνουμε;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- TylerDurden
-
Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλnavigator11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09 Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 6):
- paokspren, soigol, zaffodb, TylerDurden, margas, thios4
η ζελα δινει 5+3 και 6+2 κλπ μπας και κλεισει τον ουναχι, που θα φτασει τα λεφτα για τον Ζαφειρη ρε; Εχουν θεμα με την ουεφα αυτοι δε μπορουν να κανουν μεγαλα ανοιγματα.
Θα κλεισει μαγκες εγω ειμαι αισιοδοξος. Μην κλεισει και σημερα κιολας.
Θα κλεισει μαγκες εγω ειμαι αισιοδοξος. Μην κλεισει και σημερα κιολας.

Εμείς με σύμμαχο τον παίκτη και αμφιβάλλουμε, αυτοί από που και ως που;
- navigator11
Βρε αν ισχύει, άριστο. Δεν αφορούσε στην οικονομική πτυχή της έλευσής του στην αθηναμουπρωτεύουσασπορ το σχόλιο όμως.George Best4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλnavigator11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09 Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.