Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Panostas1995

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Λογικά ο Σαββίδης αποφάσισε να κάνει all in για Ζαφείρη, ακούγαμε πως θα δώσουν 3-4 για στόπερ, 3-4 για χαφ και 3-4 για φορ και τελικά θα δώσει 12 για Ζαφείρη και φέρει ελεύθερο ή δανεικό στόπερ και δανεικό Γιακουμάκη....δε με χαλάει ΚΑΘΌΛΟΥ
Panostas1995

blackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:29 Ζαφειρης από χθες βράδυ έμαθα πως είναι κλεισμένος, τσαλοφ χαιρετάει σίγουρα ερχεται κι άλλος, στα Σέντερ μπακ υπάρχει ο Νελσον αλλά δεν είναι ο πρώτος στη λίστα.
Νέλσον; Κεσ κε σε;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

icue έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:29
Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:24
DamoN έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:20 Λιντερλοφ θα πάρουμε τζάμπα ψάχνετε
Θα μας κακοπεσει λογικά.
Λοβρενοειδες δεν ειναι αυτος; Εμπειρος, δυνατος, καλος ψηλα αλλα στριβει με κλαρκ. Θελουμε ακομα εναν τετοιο;
Με ζαφειρη Μειτε Κεννυ Τειλορ δεν θα περνάει κουνούπι ρε τι σε νοιάζει.
Δίδυμο μαν γιου - Λίβερπουλ θα έχουμε να σπάμε πλάκα
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

blackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:29 Ζαφειρης από χθες βράδυ έμαθα πως είναι κλεισμένος, τσαλοφ χαιρετάει σίγουρα ερχεται κι άλλος, στα Σέντερ μπακ υπάρχει ο Νελσον αλλά δεν είναι ο πρώτος στη λίστα.
Aδερφέ αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, στο μέλλον θα σου ζητάω αριθμούς για το τζόκερ.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
Dimitris_L4, margas
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Panostas1995 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:32
Νέλσον; Κεσ κε σε;
Σκανδιναβός της γάλατα βαψομαλλιάς παίζει και δεξί μπακ .
Δεν νομίζω δεξί στόπερ είναι
These users thanked the author DamoN for the post:
Panostas1995
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Panostas1995 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:15 Άσχετο με την επικαιρότητα της ημέρας (Ζαφείρης γαρ)

https://www.transfermarkt.com/riechedly ... aison=2023

Νομίζω για τα στόπερ είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε δυνατός με καλή τεχνική δε ξέρω από ταχύτητα πως πάει, παλαιότερα είχε τραυματισμούς αλλά έχει κάνει δύο γεμάτες χρονιές τελευταία

Τον θέλαμε και πέρσι νομίζω αλλά πήγε Τουρκία

Edit: παίζει και αμυντικό χαφ οπότε μπορεί να θεωρηθεί το 5ο χαφ

Για χρονια πουλεν μου,τον παικτη τον ξερω.Μπαλατος ειναι,μεχρι κ δεκαρι εχει παιξει,τα τελευταια χρονια,μαλλον μη τρεξιματων τον εχουν γυρισει σε πλεημεηκερ σεντερ μπακ.Εχει ιδιορυθμο χαρακτηρα,δεν ειναι δυναμικος κ σκληρος αμυντικος,ουτε καλος σε προσωπικες μονομαχιες,αλλα ξερει κανταρια μπαλα.Κατ εμε δεν θα τον επαιρνα για πολλους λογους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Panostas1995
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το μόνο σίγουρο με την υπόθεση Ζαφείρη είναι ότι αύριο θα γίνει η συνέντευξη του ΑΣ.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
Dimitris_L4
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:21 Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης που δεν είναι ικανό να χαλάσει την μεταγραφή.
Μόλις κλείσει ο Ζαφείρης αν ισχύουν αυτά που με είπανε, ξεκινάει για να τελειώσει η υπόθεση του Βέλγου. .
Ξανα γράψω με κάθε επιφύλαξη
Γιατί να ασχοληθούμε νε τον Βέλγο αφού θα έχουμε πάρει Ζαφειρη? Άρα θα πωληθεί Καμσρα?
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Πλήρες όνομα Victor Jörgen Nilsson-Lindelöf
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

DamoN έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:33
icue έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:29
Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:24

Θα μας κακοπεσει λογικά.
Λοβρενοειδες δεν ειναι αυτος; Εμπειρος, δυνατος, καλος ψηλα αλλα στριβει με κλαρκ. Θελουμε ακομα εναν τετοιο;
Με ζαφειρη Μειτε Κεννυ Τειλορ δεν θα περνάει κουνούπι ρε τι σε νοιάζει.
Δίδυμο μαν γιου - Λίβερπουλ θα έχουμε να σπάμε πλάκα

Που είσαι miles...
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

MagdiTolba έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:37
Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:21 Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης που δεν είναι ικανό να χαλάσει την μεταγραφή.
Μόλις κλείσει ο Ζαφείρης αν ισχύουν αυτά που με είπανε, ξεκινάει για να τελειώσει η υπόθεση του Βέλγου. .
Ξανα γράψω με κάθε επιφύλαξη
Γιατί να ασχοληθούμε νε τον Βέλγο αφού θα έχουμε πάρει Ζαφειρη? Άρα θα πωληθεί Καμσρα?
Δεν γνωρίζω αν θα πωληθεί κάποιος, αυτά μου είπανε αυτά έγραψα. Είναι σοβαρός άνθρωπος γι αυτό και τα μετέφερα ωστόσο πάντα κρατάω μια επιφύλαξη για το αν ισχύουν 100%. Ας περιμένουμε η μέρα είναι μεγάλη, άλλωστε ο Ιβάν σήμερα κλείνει 13 ,χρόνια κι αύριο είναι η συνέντευξη θα ήθελε σήμερα να έχει ένα done deal
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
navigator11
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Να κάνω μια ερώτηση αυτά όλα που γράφονται συμφωνία για Ζαφείρη, λοκο, σέντερ μπακ, τσαλοφ -πώληση, νεο φορ κλπ κλπ , είναι ανεξάρτητα της πρόκρισης τη Πέμπτη;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως η ΠΑΕ βγάζει στα ΑΡΔοσάιτ σε τακτά χρονικά διαστήματα το πού βρίσκεται η διαπραγμάτευση.

Τολμώ να πώ οτι έχει ήδη κλείσει και θα βγεί σήμερα ή το πολύ αύριο.

Φυσικά και περίμεναν πολλοί οτι αύριο ο ΑΣ θα έλεγε οτι ο προεδράς δέν έχει λεφτά. Γι´αυτό και πιστεύω οτι θα βγεί σήμερα (με δεδομένο οτι έχει ήδη κλείσει όπως έγραψαν τα παιδιά εδώ μέσα).

Εικασίες αλλά ΟΚ, τίποτα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δηλαδή, σύμφωνα με αυτά που μεταφέρονται και για να τα βάλουμε λίγο κάτω:

- Θα πάρουμε σίγουρα 2 χαφ και αυτή την στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι το Ζαφείρης-Λοκόνγκα
- Θα φύγει σίγουρα ο Τσάλοφ και θα φέρουμε άμεσα αντικαταστάτη του
- Μιλάμε με στόπερ όχι απλά για να κλείσει την 5άδα αλλά για να χτυπήσει θέση βασικού
- Ο Γιακουμάκης θεωρείται δεδομένος

Δεν ξέρω ρε μάγκες, πραγματικά σας λέω είμαι fun at parties και δεν πάσχω από καταθλιψη ( :D ) αλλά όλο αυτό το σενάριο μου φαίνεται too much.

Μακάρι, το εύχομαι, η ΠΑΤΑΤΙΝΑ ΚΑΒΛΩΣΕ και έτσι.

Αλλά ας επικρατήσει λίγο ηρεμία και ας κρατηθεί ελαφρώς χαμηλά η μπάλα γιατί όσο ανεβαίνει ο πήχης, τόσο ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις.

Και όλοι ξέρουμε μετά τι γίνεται αν τα πράγματα δεν πάνε κατευχήν. Λίγο ηρεμία και σύνεση παρακαλώ.

Τουλάχιστον μέχρι να έχουμε κάποια ανακοίνωση γιατί αυτή την στιγμή που μιλάμε επίσημα δεν έχει τελειώσει ούτε του Γιακουμάκη.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 5):
Dimitris_L4, Jim_Chatz, PaokFiesta, loukas karadimos, iremidynami 4+
Panostas1995

laska4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:42 Να κάνω μια ερώτηση αυτά όλα που γράφονται συμφωνία για Ζαφείρη, λοκο, σέντερ μπακ, τσαλοφ -πώληση, νεο φορ κλπ κλπ , είναι ανεξάρτητα της πρόκρισης τη Πέμπτη;
Όχι θα κλείσουν σήμερα τον Ζαφείρη και αν δε περάσουμε θα του πουν άκυρο γύρνα πίσω...
Και να γίνει το κακό θα παίξουμε με Ομόνοια για τους ομίλους του Κόνφερενς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”