Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ιβάν Σαββίδη με τέτοιες μεταγραφές μπορείς να κοιτάς το top20 που έλεγες κάποτε!
Άργησες αλλά κάλιο αργά. Ο χρόνος είναι σχετικός άλλωστε.
Άργησες αλλά κάλιο αργά. Ο χρόνος είναι σχετικός άλλωστε.
Jean Valjean έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:31 Ο Ιβάν, όπως και όλοι οι άνθρωποι αυτού του επιπέδου (οικονομικού αλλά κυρίως πνευματικού, δηλαδή χαρακτηρα) ούτε άγονται ούτε φέρονται από καταστάσεις. Δεν παρασύρονται. Οδηγούν τις καταστάσεις.
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν πετυχημένο ή ακόμη γενικότερα ευχαριστημένο από την ζωή του άνθρωπο ο οποίος να ήταν γκρινιάρης, αρνητικός, μιρλας κλπ. Όλοι τους ήταν και είναι άνθρωποι με θετική σκέψη και άνθρωποι που παιρνουν λελογισμένα ρίσκα βάσει σχεδίου. Οι άνθρωποι με θετική σκέψη είναι κατεξοχήν άνθρωποι της πράξης.
Ούτε ένας δεν αλλάζει στρατηγική επειδή εμφανίζεται ένας Τέλης, ένας Κατσαρης η επειδή ξεσηκώνονται χίλιοι νοματαίοι. Τακτική ενδεχομένως να αλλάζουν, στρατηγική ποτέ λόγω πιεσης.
Μπορεί να αυτο-θαυμαζονται και να επαίρονται κάποιοι ότι τάχα μου πιεσαν τον Ιβάν και τον ανάγκασαν να κάνει το α ή το β, αλλά αυτά θεωρώ ότι είναι παραμυθια της Χαλιμάς.
Η πιεση έχει αποτέλεσμα σε άλλου είδους ανθρώπους, όχι σ'αυτούς.

- These users thanked the author paokspren for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ραγκατση εσύ;MagdiTolba έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:04Δεν τον δίνει τουλάχιστον αυτήν τη μεταγραφική περίοδο ο πρόεδρος τους. Οπότε μην το συνεχίζετε τζάμπαRonnie έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:35 Με τα ποσά που βγαίνουν και με δεδομένο πως ο Ζαφείρης θέλει να έρθει τότε αργά ή γρήγορα θα γίνει η μεταγραφή, ίσως να ανακοινωθεί και πιο γρήγορα από τον Γιακουμάκη.![]()

-
Έτσι ξεκίνησαν να λένε ,μετά από πίεση του Ζαφείρη ζήτησαν 14 μύρια κι ο ΠΑΟΚ έδωσε 9 και τώρα 10 + ποσοστό μεταπώλησης. Και εγώ έτσι έλεγα αλλά τα πράγματα αλλά δείχνουν, κι από τι φαίνεται ο Ζαφείρης ζήτησε συνάντηση για να τους εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στον ΠΑΟΚMagdiTolba έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:04Δεν τον δίνει τουλάχιστον αυτήν τη μεταγραφική περίοδο ο πρόεδρος τους. Οπότε μην το συνεχίζετε τζάμπαRonnie έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:35 Με τα ποσά που βγαίνουν και με δεδομένο πως ο Ζαφείρης θέλει να έρθει τότε αργά ή γρήγορα θα γίνει η μεταγραφή, ίσως να ανακοινωθεί και πιο γρήγορα από τον Γιακουμάκη.![]()
-
Αν ισχύει ότι έκοψε τον Τσιριβεγια με 1,5 αγορά γιατί λέει δεν έχει μεταπωλητή αξία τότε πρέπει να φύγει οπωσδήποτε και να έρθει ένας Βρύζας...φτάνει με την αμπαληMitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:04 Γενικά αν μειωθεί η επιρροή της Μαρίας στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, μόνο καλό θα κάνει..
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 4):
- Magdi Tolba 4, thios4, margas, soigol
Προβλέπω να συμφωνούμε με τον παίκτη σε συμβόλαιο αντίστοιχο του Ντέλια, να τα βρίσκουμε με την ομάδα στα 11 μύρια συν μπόνους και να χαλάει η μεταγραφή για τα 100χιλ που είναι η προμήθεια του μάνατζερ. Πάνω απ όλα πιστοί στις αρχές μας 

Κοίτα, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και μέχρι εψές, αυτής της άποψης ήμουν και εγώ. Σήμερα όμως όλοι λένε για πρόταση δική μας στα 10, πως αυτοί τον δίνουν με 14 και πως ο παίκτης θέλει να έρθει. Αν είναι έτσι η κατάσταση, εγώ περιμένω να κλείσει.MagdiTolba έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:04
Δεν τον δίνει τουλάχιστον αυτήν τη μεταγραφική περίοδο ο πρόεδρος τους. Οπότε μην το συνεχίζετε τζάμπα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο υποθετικο σεναριο Μειτε, Ζαφειρη, Καμαρα, Οζντοεφ εγω θα κρατουσα Τσοπουρογλου και θα πηγαινα για εξτρα χαφ μονο αν εφευγε ο Οζντοεφ.nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:02 Ειμαι και εγω της αποψης οτι επιβαλλεται να εχουμε 5αδα στα χαφ. Ομαδα με τοσα πολλα ματς στην σεζον δεν γινεται να διατηρηθει φρεσκια διαφορετικα
Θεωρω οτι ο Τσοπουρογλου δεν υπολογιζεται για την Α ομαδα (αλλωστε το παιδι ανεβηκε να βοηθησει στην προετοιμασια). Για τον Θυμιανη ουτε λογος.
Θα πρεπει να γινει κινηση και για ακομα εναν χαφ
-
Τοσκιτσης λεει πάμε για 2 χαφ και για δεύτερο παίζει δυνατά του λοκονγκα
Η φιλοσοφια της μεταπωλητικης αξιας ειναι ωραια και πολυ σωστη. Βεβαια με την προυποθεση οτι αν δεν παρεις το χψ Τσιριβεγια γι αυτο το λογο, θα παρεις καποιον αλλο. Απο το τιποτα καλυτερα να παρεις καποιον στον οποιο θα "χασεις" λεφτα αλλα θα σε βοηθησει αγωνιστικα.
- These users thanked the author Kaizen for the post (total 2):
- Magdi Tolba 4, margas
Ευεργέτη Πρόεδρε δώσε κάτι παραπάνω και φέρε τον Ζαφείρη χθες.
Καλώς ερχοντων των πραγμάτων θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Χρόνου, μαζί με τον Κωνσταντελια. Μπορεί και ως Πρωταθλητές Ελλάδας.
Σε 2 χρόνια τους δίνεις με ΟΛΕΣ τις τιμές που τους αρμόζουν για 70-80εκ και τους δύο.
Καλώς ερχοντων των πραγμάτων θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Χρόνου, μαζί με τον Κωνσταντελια. Μπορεί και ως Πρωταθλητές Ελλάδας.
Σε 2 χρόνια τους δίνεις με ΟΛΕΣ τις τιμές που τους αρμόζουν για 70-80εκ και τους δύο.
Σορυ ρε παιδια, σε τι θέσηπαίζει ο Ζαφείρης? Εμείς 6αρι ταχυδυναμικό, και μπαλαδόρο δεν θελουμε?
Μακαρι να ερθει ο Ζαφείρης, που εκτός απο κίνηση εντυπωσιασμού, θα αυξήσουμε το Ελληνικό στοιχείο στην ομαδα..
Μακάρι, να εχουμε και άλλους Ελληνες παίκτες αξίας...
Α< και μην μας..φύγει ο Ντέλιας, αμα έρθει ο Ζαφείρης ε?
Μακαρι να ερθει ο Ζαφείρης, που εκτός απο κίνηση εντυπωσιασμού, θα αυξήσουμε το Ελληνικό στοιχείο στην ομαδα..
Μακάρι, να εχουμε και άλλους Ελληνες παίκτες αξίας...
Α< και μην μας..φύγει ο Ντέλιας, αμα έρθει ο Ζαφείρης ε?

-
Που ναι ρε πουστη μου οι..γκουρού των μεταγραφών τώρα που τους χρειαζόμαστε?Μήνα πιασαν τα βουνά μηνα και τα λαγκάδια?Μηνα ποτάμια πλεουνε και σ αμμουδιές αράζουν?
Πριιιιστττ-Ποοορκυυυυυ-Ολλανδεεεε!!
Τώρα λείπετε που δίνεται ο υπερπαντων αγών?
Πριιιιστττ-Ποοορκυυυυυ-Ολλανδεεεε!!
Τώρα λείπετε που δίνεται ο υπερπαντων αγών?
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post:
- margas