Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αδικεισαι αδερφε, η ΝΑΣΑ σε καλει. Μια χαρα προταση εγινε, αλλο εννοω αλλα νταξει. It is what it is 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Φίλε ο Φουρτουνης θα έρθει τελικά;ReignMan έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:26 Εγω ξερω απο μελος εδω μεσα εμπιστη πηγη οτι δεν εγινε προταση 9 εκαχαχαχατομυρια
- These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post (total 3):
- Montrealiotis, black death, M o r b i u S
- Unpsofable78
Ε τι εννοείς, αφού κάποιοι είμαστε κουτοι και δεν καταλαβαίνουμε τι θες να πεις. Εξήγησε κι εμάς
Ενημέρωσε μας και για τα επεισόδια
Ενημέρωσε μας και για τα επεισόδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε ολα καλα? Απο παραισθησεις πως παμε?Μαυρο Χιονι έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:33Φίλε ο Φουρτουνης θα έρθει τελικά;ReignMan έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:26 Εγω ξερω απο μελος εδω μεσα εμπιστη πηγη οτι δεν εγινε προταση 9 εκαχαχαχατομυρια
Ο παντογνωστης μελος ελεγε οτι δεν εγινε ποτε προταση 9 εκ. Και μετα ολα τα ρεπορταζ τον διεψευσανUnpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:34 Ε τι εννοείς, αφού κάποιοι είμαστε κουτοι και δεν καταλαβαίνουμε τι θες να πεις. Εξήγησε κι εμάς

- Unpsofable78
Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο παντογνωστης μέλος αλλά τέλος πάντων
Εάν δείξει ότι όντως εχει κάνει τέτοια πρόταση είτε ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή είτε όχι πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνει έστω 2 3 μεταγραφες με τα λεφτά αυτά κοντα σαν σύνολο έστω να ζεστάνει τον κόσμο. Μακάρι να έρθει και λόγω ηλικίας και που είναι ελληνακι αλλα ρε παιδια όντως αξίζει αυτος τόσα αυτή τη στιγμή? Δηλαδή είναι τόσο μεγάλο ταλέντο ή υπερκοστολογειται πχ ? Δεν μας εχει συνηθησει η ομάδα και ο πρόεδρος σε τέτοιες υπερβασεις , Μακάρι να θέλει να ζεστάνει τον κόσμο για τα 100.
- Σουριναμέζος
Αν και απάντησαν αρκετοί θα πω και εγώ την οπτική μου :danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:16
1) είναι ο ζαφείρης ο παίχτης που λείπει από τα χαφ? εννοώ θα μπορεί να σπάσει το αντίπαλο πρέσινγκ και να κόψει στις αμυντικές μεταβάσεις?
2) είναι συνετό να δίνονται 10 μύρια για μία αγορά και όχι 5+5 πχ για 2 αγορές?
1. Για εμένα δεν είναι το perfect fit αλλά είναι ένα καλό fit και εξηγούμαι: ιδανικά θα έπρεπε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορεί να κάνει δίδυμο και με τον Μεϊτέ και με τον Καμαρά ώστε να δημιουργηθούν 3 καλά δίδυμα. Η αλήθεια είναι ότι λίγοι παίκτες έχουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να ταιριάξουν και με τους δύο (και για αυτό είχα ενθουσιαστεί όταν ακούστηκε ο Γκλεν Καμαρά). Ο Ζαφείρης μόνο ως αντί-Καμαρά μπορεί να σταθεί, σε αυτόν τον ρόλο βέβαια είναι πολύ καλός και δένει με τον Μεϊτέ δίνοντας πολλά από τα στοιχεία που λείπουν. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτή την τετράδα όποτε λείπει ο Μεϊτέ θα υποφέρουμε.
2. Το κλειδί εδώ είναι η μεταπωλητική αξία του Ζαφείρη, πρέπει να πάει ακραία άσχημα το πράγμα για να μην τον πουλήσεις 8 μύρια πάτωμα. Οπότε το κόστος της μεταγραφής του στην ουσία θα το φέρει πίσω σε μεγάλο βαθμό (αν δεν φέρει κέρδος).
O IBAN απεδειξε οτι δε μασαει απο προτασεις. Να το χωνεψουν καποιοι παντογνωστες επιδοξοι αρδ
Εδώ ο άλλος ο γνωστός τοξικός εξυπνακιας στο φμπ θυμήθηκε από το πουθενά τον Ακπομ για να τον συνδυάσει με τη Σλάβια, το Τσάμπιονς λιγκ και με μαγικό τρόπο να καταλήξει ότι είναι αξιοκατάκριτος ο ΣαββίδηςUnpsofable78 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:07 Βρε εδώ θα είμαστε... Αν τυχόν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα βρουν κάποιοι τρόπους να την απαξιωσουν.
Προς το παρόν fingers crossed να χαλάσει![]()
Μιλάμε για παρανοϊκή εμμονή
Που και να μαθαινονταν η αλήθεια για μερικους από αυτους
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- Unpsofable78, eorptol1, Anwnimos
ok πρώτη σκέψη ήταν Καρέτσας
όταν έβλεπες όλα τα Παοκτσάκια μαζεμένα στην Εθνική αλλά μετά έλεγες αποκλείεται σιγά μην αφήσει ο Λούτσε να του φάνε τον Ζίφκοβιτς οπότε γυρνούσες λίγο πιο πίσω και έπεφτες επάνω του
Χρήστος Ζαφείρης ΝΑΙ αυτός είναι παίκτης ΠΑΟΚ έλεγες!
Τον καταλάβαμε και στην Τούμπα αλλά τότε ήταν αντίπαλος.
Ντέλιας Ζαφ είναι δήλωση κατάκτησης Πρωταθλήματος
ΜΑΚΑΡΙ
όταν έβλεπες όλα τα Παοκτσάκια μαζεμένα στην Εθνική αλλά μετά έλεγες αποκλείεται σιγά μην αφήσει ο Λούτσε να του φάνε τον Ζίφκοβιτς οπότε γυρνούσες λίγο πιο πίσω και έπεφτες επάνω του
Χρήστος Ζαφείρης ΝΑΙ αυτός είναι παίκτης ΠΑΟΚ έλεγες!
Τον καταλάβαμε και στην Τούμπα αλλά τότε ήταν αντίπαλος.
Ντέλιας Ζαφ είναι δήλωση κατάκτησης Πρωταθλήματος
ΜΑΚΑΡΙ

-
Όχι, καμιά σχέση με Ντέλια, γενικά ο Ντέλιας είναι μία κατηγορία μόνος του, δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο στιλ του. Ο Ζαφείρης έχει κοινά στοιχεία με τον Πινέδα, ίσως ένα κλικ πιο συμμετοχικός στο passing game ο Μεξικανός κάτω από το κέντρο, περισσότερη βοήθεια στην ανάπτυξη, ένα κλικ πάνω σε εντάσεις και aggressiveness ο Ζαφείρης (κανένας από τους δύο δεν υστερεί σημαντικά σε κάποιο από τα παραπάνω, στη σύγκριση μεταξύ τους πάντα όλα αυτά). Δεν είναι ακριβώς ίδιο στιλ, αλλά είναι ό,τι πιο κοντινό μπορούσα να σκεφτώ για να καταλάβεις πάνω κάτω.danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:32 βρε αλάνια μου, εγώ πάλι γιατί βλέπω τον ζαφείρη σαν ένα ντελιοειδές?
φφφ μπορεί να είμαι εγώ ο αμπαλούμπεν εδώ μέσα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν ξέρω ρε συ Άλεξ, για Ζαφείρη διαβάζω. Ουσία μαγική ο παίχτηςReignMan έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:34Φιλε ολα καλα? Απο παραισθησεις πως παμε?Μαυρο Χιονι έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:33Φίλε ο Φουρτουνης θα έρθει τελικά;ReignMan έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:26 Εγω ξερω απο μελος εδω μεσα εμπιστη πηγη οτι δεν εγινε προταση 9 εκαχαχαχατομυρια
Τα ποτα ενα ενα αδερφε, και να κοιτας να μην τα μπλεκεις με ντεπον.