Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Psagmenos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

tolis14 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 22:01
Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 21:57 @tolis14 ο Τσάλοφ στην Μπέτις πόσα λεπτά και πόσα γκολ θα είχε? Ο Μπακαμπού παραμένει σε υψηλό επίπεδο αθλητικά παρά την ηλικία του.
Αυτό εγώ δεν μπορώ να στο πω. Το ξέρεις εσύ με σιγουριά; αλλά στο ξαναλέω, δεν τον συγκρίνω με αυτούς που έχουμε. Λέω, αν είναι να φύγει ο Τσάλωφ, αυτόν θέλουμε; δεν υπάρχουν άλλοι επιθετικοί δηλαδή σε καλύτερη ηλικία και με μεγαλύτερο κίνητρο;
Πάνε πάρε τον Παντοβιτσ αφού θα έχεις Γιακουμακη κι αν σε βγει τον πουλάς 10 μύρια μετά . Με Μπακαμπου πληρώνεις για παίχτη 1-2 χρόνων που αν βαριέται να παίξει δεν έχει καμία μεταπωλητικη αξία, ούτε και κίνητρο φυσικά.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Kaizen
Psagmenos4

Όσο για το χαφ ,ελπίζω να μην είναι ο Ζαφείρης γιατί δύσκολα θα μας τον δωσουν εκτός κι αν σκάσουμε 10μυρια για το 50% που είναι πραγματικά τρελό για ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@Kaizen

Τώρα δεν θέλω να ευλογήσω την αφάνα μου, γιατί όλοι κάνουμε προβλέψεις για τις μεταγραφές και κάπου πέφτουμε μέσα και κάπου όχι, αλλά υπάρχουν τα ποστ μου στο περσινό thread των μεταγραφών που έλεγα ότι ο παίκτης είναι απάτη και τα νούμερα του παραπλανητικά.

* Για τον Τισουντάλι βέβαια έλεγα ότι θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα

@tolis14

Τον είδα πέρσι αρκετά ματς με την Μπέτις, ειδικά στο Conference, δεν είδα να έχει χάσει τίποτα από τα αθλητικά του προσόντα από την σεζόν που τον θυμόμαστε στον γαύρο. Δέχομαι βέβαια ότι σε αυτές τις ηλικίες χρόνια με χρόνια έχει διαφορά και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πότε θα αρχίσει να φαίνεται η ηλικία.
Ioannis Natsios

Δημοσίευση από Ioannis Natsios »

Εντωμεταξυ δεν παίζει να υπάρχει καν περίπτωση να τον πάρουμε ένα ξένο σαιτ έγραψε κάτι και έχουμε τρελάθει
Arcaine

Δημοσίευση από Arcaine »

Arcaine έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:48 Επειδή είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω, δεν είπα ποτέ ότι κλείνει ο Ζαφείρης. Η πληροφορία που έχω είναι ότι στο οικονομικό τα έχουν βρει με τον παίκτη, ήθελε και θέλει να αλλάξει πρωτάθλημα, δεν ξέρω τους λόγους, αλλά ξέρω πως το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη. Τώρα στα υπόλοιπα, ξεκαθαρίζω πως ούτε κλεισμένος μου είπαν ότι είναι, ούτε κοντά. Γίνεται προσπάθεια μεγάλη ώστε να γίνει αγορά του παίκτη, οι Τσέχοι το συζητάνε και για αυτό παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον. Δεν θέλανε να βγει προς τα έξω γιατί αν δεν γίνει η μεταγραφή, θα υπάρξει απογοήτευση. Αν την Πέμπτη έρθει η πρόκριση, ο παίκτης θα πλησιάσει κι άλλο, καθώς και οι όμιλοι θα έχουν εξασφαλιστεί και ο επόμενος αντίπαλος μοιάζει αρκετά βατός ειδικά αν περάσουν οι Ιρλανδοί. Οπότε ξαναλέω, υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη που για λόγους δικούς του νομίζει ότι έκλεισε ο κύκλος του εκεί, ο ΠΑΟΚ έχει βρει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους Τσέχους και πιστεύει ότι μπορεί να έρθει η υπόθεση στα μέτρα του, με τα λεφτά που σκοπεύει να δώσει, και με τα λεφτά που ζήτησαν και δεν βρήκαν οι άλλοι. Αυτά ξέρω, αυτά μεταφέρω, κάθε μέρα που περνάει και δεν τελειώνει αρνητικά η υπόθεση, μεγάλου οι πιθανότητες να κλείσει το τεράστιο ντιλ. Σίγουρα για να κλείσει θα πρέπει να κρατήσουν οι Τσέχοι ένα μεγάλο ποσοστό του παίκτη. Αν θα είναι 40 ή 30, δεν το ξέρω
Απο ότι φαίνεται όσοι βιάστηκαν να με ειρωνευτούν, θα κάνουν κωλοτουμπα. Όχι ότι με νοιάζει, μακάρι να κλείσει η μεταγραφή για το καλό της ομάδας μας. Προφανώς και δεν είχε λόγο να με πιστέψει κανείς, αλλά από ότι βλέπετε ο παίκτης που φωτογραφιζουν είναι ο Ζαφείρης. Για να βγαίνει έτσι προς τα έξω, μάλλον η συμφωνία είναι κοντά. Μακάρι
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Γιακουμή, βάστα γερά, 37 σελίδες έμειναν να κλείσει το ΙΙΙ και έχουμε κάνει ήδη 3 μεταγραφές...
Δε θα χαλάσεις εσύ τα γούρια ..

*Όσοι θέτε και μέσο η αμυντικό,πόσες μέρες θέτε να γεμίσετε άλλες 500??
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Παντως οποιος και να εθρει στην επιθεση το μονο που ζηταω ειναι να μην πεφτει κατω με την παραμικρη επαφη. Εχω σιχαθει να βλεπω τα φορ μας σε καθε μαχη σωμα με σωμα να πεφτουν κατω με το παραμικρο. Το ιδιο ισχυει και για Ντεσποτοφ τωρα που το θυμηθηκα.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Πάντως ο δικός μας δεν ξεκίνησε καλά.
Κοπεγχάγη - Άαρχους 2-3 από δικά του λάθη
Psagmenos4

H sfinara λέει ότι δεν παίζει θέμα με Ζαφείρη. Πρώτη φορά που πιστεύω ότι λέει αλήθεια.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
Dimitris_L4, Jim_Chatz, pagotatzis
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Θετικό πάντως αυτό με τη σφήνα, μετά από αυτό μπορεί και να έρθει.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
Kabamaru11, pagotatzis
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Στη sfina γράφουν ότι έρχεται αύριο ο Γιακουμάκης. Έτσι λέει ο Στεργιάδης ότι έρχεται από το Μεξικό. Όταν πριν λίγες ώρες μας έλεγε με τουπε ότι ο παίκτης είναι στην Κρήτη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αντε ωρε κοπελι, ιντα φτιανς και κερχεσαι απαν.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Έχω μπερδευτεί. Τελικά έρχεται δανεικός ή ελεύθερος???
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 22:38 Έχω μπερδευτεί. Τελικά έρχεται δανεικός ή ελεύθερος???
δανεικος με οψιον ελευθεριας.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
Anwnimos, MikeStr4, Iggy Pop, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 22:33 Στη sfina γράφουν ότι έρχεται αύριο ο Γιακουμάκης. Έτσι λέει ο Στεργιάδης ότι έρχεται από το Μεξικό. Όταν πριν λίγες ώρες μας έλεγε με τουπε ότι ο παίκτης είναι στην Κρήτη.
Να ψάξω στην Κρήτη μιας και είμαι δω;;
These users thanked the author sourmenetes for the post:
PaokFiesta
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”