Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
blackzone44 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 12:52
Καλησπέρα σε όλους μάγκες, πρώτη φορά γράφω εγώ. Μόλις έμαθα από έγκυρη πηγή που είναι μέσα στον ΠΑΟΚ πως μέσα στης επόμενες μέρες κλείνει το χάφ με αγορά πάνω από 8.5 μιρια τώρα άμα είναι ο vetlessen πολύ πιθανών αλλά μπορεί να είναι και κάποιος άλλος το μόνο που έμαθα για τον παίκτη είναι αγορά €8μ+ και παίζει σε ομάδα τσάμπιονς λιγκ.
Γιατί τα γέλια βρε? 8.5 μύρια είπε ο άνθρωπος. Δεν είπε Ευρώ
PS, τώρα είδα το ευρώπουλα. ΟΚ mea culpa.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikLiverpool την Παρ 08 Αύγ 2025, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν είναι μα δοθούν 8 μύρια και 10 για χαφ ,πας παίρνεις κραλ η καμάρα, και τσοτχαρτ και λύνεις το πρόβλημα σου. Αλλα αν ήταν να δοθούν τέτοια πόσα θα είχε γίνει ήδη κίνηση.
Για Φορ πιστεύω ότι ο Μπερισα που ειπε priest είναι όντως στις σκέψεις τους ως αντι Τσαλοφ αν τελικά φύγει ,γιατί δεν ξέρω αν όντως υπάρχει ομάδα που θα κάνει πρόταση εκτός Ρωσίας μιας και ο ίδιος ήθελε απεγνωσμένα από εκεί. Ελπίζω να κατάλαβε ότι μόνο για εκεί είναι.
Για στοπερ ελπίζω και παρακαλάω να ισχύουν όσα ειπε ο Ολλανδός για αγορά 3-4 μύρια μιας και βρίσκεις πολύ καλά σέντερ μπακ με αυτά τα χρήματα
Παιδιά του Ζαφείρη είναι επιβεβαιωμενο, περίμενα τόσες μέρες να γράψω κάτι γιατί μου φαινόταν απίθανο να είναι αλήθεια, κι όμως ισχύει. Μπορεί να μην έχω γράψει ποτέ εδώ, όμως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον παίκτη, κάνει τεράστια προσπάθεια να τα βρει με την ομάδα και να δώσει όλο το μπάτζετ του εκεί από την στιγμή που δεν θα δαπανήσει λεφτά για φορ μιας και δεν κατάφερε να κλείσει κάποιον από τους πρώτους στόχους. Μακάρι να γίνει η μεταγραφή, νομίζω θα φέρε ένα κύμα ενθουσιασμού στον κόσμο και επίσης ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα αποκτά έναν Έλληνα παιχταρά σε εξαιρετική ηλικία. Μιλάμε για ποσό μεταγραφής ρεκόρ ελληνικής ομάδας. Έχει μια εβδομάδα που το άκουσα, δεν πίστεψα τίποτα, τώρα είναι σίγουρο ότι είναι υπαρκτό το θέμα, ευχή όλων να κλείσει θετικά.
Arcaine έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:05
Παιδιά του Ζαφείρη είναι επιβεβαιωμενο, περίμενα τόσες μέρες να γράψω κάτι γιατί μου φαινόταν απίθανο να είναι αλήθεια, κι όμως ισχύει. Μπορεί να μην έχω γράψει ποτέ εδώ, όμως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον παίκτη, κάνει τεράστια προσπάθεια να τα βρει με την ομάδα και να δώσει όλο το μπάτζετ του εκεί από την στιγμή που δεν θα δαπανήσει λεφτά για φορ μιας και δεν κατάφερε να κλείσει κάποιον από τους πρώτους στόχους. Μακάρι να γίνει η μεταγραφή, νομίζω θα φέρε ένα κύμα ενθουσιασμού στον κόσμο και επίσης ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα αποκτά έναν Έλληνα παιχταρά σε εξαιρετική ηλικία. Μιλάμε για ποσό μεταγραφής ρεκόρ ελληνικής ομάδας. Έχει μια εβδομάδα που το άκουσα, δεν πίστεψα τίποτα, τώρα είναι σίγουρο ότι είναι υπαρκτό το θέμα, ευχή όλων να κλείσει θετικά.
Πανακα εσυ? Πες μας κ το μπατζετ ποσο θα ειναι ετσι για να χαμε να λεγαμε..
Τώρα που γυρνάει φέρε και έναν Μαυροπανο από Γουέστ Χαμ.
Πέραν πλάκας, είναι τελείως ουτοπικό να μιλάμε για Ζαφείρη, ενώ ούτε ο γαύρος του champions League δεν μπόρεσε να βρει δίαυλο επικοινωνίας με την Σλάβια.
Αλλά επειδή το λέει και το σύνθημα ”Λένε πως είσαι μια ουτοπία", μακάρι να γίνουμε ρόμπες και εν τέλει να γίνει, ΑΝ υπάρχει θέμα Ζαφείρη και δεν βγήκε από την σφαίρα της φαντασίας ορισμένων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Παρ 08 Αύγ 2025, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Καλά μην σας φαίνεται απίστευτο του Ζαφειρη . Οικονομικά τουλάχιστον μπορεί να βγει ένα σεναρίο :
Έδινα 4 χαφ , έδινα 2 για φορ .
Δηλώνω δανεισμό 4μυρια φέτος και υποχρεωτική 4 του χρόνου , που θα έχω πώληση Ντελια .
Οπότε όσοι λέτε ότι οικονομικά δεν βγαίνει , μια χαρά βγαίνει αρκεί να υπάρχει ζήλος και θέληση .
Στο χέρι της Σλαβιας είναι να σε κάνει αυτήν την «εξυπηρέτηση» .
blackzone44 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 12:52
Καλησπέρα σε όλους μάγκες, πρώτη φορά γράφω εγώ. Μόλις έμαθα από έγκυρη πηγή που είναι μέσα στον ΠΑΟΚ πως μέσα στης επόμενες μέρες κλείνει το χάφ με αγορά πάνω από 8.5 μιρια τώρα άμα είναι ο vetlessen πολύ πιθανών αλλά μπορεί να είναι και κάποιος άλλος το μόνο που έμαθα για τον παίκτη είναι αγορά €8μ+ και παίζει σε ομάδα τσάμπιονς λιγκ.
Γιατί τα γέλια βρε? 8.5 μύρια είπε ο άνθρωπος. Δεν είπε Ευρώ
PS, τώρα είδα το ευρώπουλα. ΟΚ mea culpa.
Η Κρουζ Αζούλ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να παραχωρήσει τον Γιώργο Γιακουμάκη ως δανεικό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας φορ συζητά με τους ανθρώπους της μεξικάνικης ομάδας, για να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τους Μεξικάνους και να ενταχθεί με κανονική μεταγραφή στο Δικέφαλο.
Βέβαια, ο 30χρονος φορ έχει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια, συνολικού ποσού 5,6 εκ. ευρώ, δηλαδή 2,8 εκ. το χρόνο, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.
Επίσης, ο ίδιος πρότεινε στην Κρουζ Αζούλ να συμφωνήσουν από τώρα να πάρει την ελευθέρας του με ένα ποσό που θα του δώσουν (γύρω στο 1,5 εκ. συνολικά) και να λυθεί άμεσα το συμβόλαιο, για να έρθει ως ελεύθερος στους Ασπρόμαυρους και να υπογράψει τριετές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης!
Νέο σενάριο από sportdog με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την αξιοπιστία του
Ναι αλλά εγώ ένα δεν καταλαβαίνω. Ποιος νέος και φιλόδοξος παίκτης θα αφήσει το League Stage του ΤσουΛου για να παίξει σουπερλίγδα; Καλού κακού πριν υπογράψει να τον περάσουμε και από ένα ψυχολογικό τεστ.
These users thanked the author PaokFiesta for the post:
chri5ti9 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:13
Καλά μην σας φαίνεται απίστευτο του Ζαφειρη . Οικονομικά τουλάχιστον μπορεί να βγει ένα σεναρίο :
Έδινα 4 χαφ , έδινα 2 για φορ .
Δηλώνω δανεισμό 4μυρια φέτος και υποχρεωτική 4 του χρόνου , που θα έχω πώληση Ντελια .
Οπότε όσοι λέτε ότι οικονομικά δεν βγαίνει , μια χαρά βγαίνει αρκεί να υπάρχει ζήλος και θέληση .
Στο χέρι της Σλαβιας είναι να σε κάνει αυτήν την «εξυπηρέτηση» .
Ο γαυρος ειχε κανει προταση για 6 μυρια κ η Σλαβια του εκανε ανανεωση κ ειπε οτι κατω απο 12 δν τν πουλαει...οποτε παμε παρακατω!!