Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Και καλή βδομάδα .
Προσωπικά στα τέτοια μου για md gls kfc θα πάρω την παιχταρα τον Γιακουμάκη
Προσωπικά στα τέτοια μου για md gls kfc θα πάρω την παιχταρα τον Γιακουμάκη
-
Ναι εμείς έχουμε και τα δύο, και το καλύτερο ρόστερ και το καλύτερο προπονητικό team και πάλι κλαίνεicue έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:55 Το καλυτερο ροστερ ειναι σχετικο και υποκειμενικο. Εχει να κανει με τον προπονητη της καθε ομαδας. Αν μια ομαδα εχει "χειροτερους" παικτες ατομικα αλλα ειναι 100% οι παικτες που ζηταει ο προπονητης θα παει καλυτερα απο μια ομαδα με "καλυτερους" που ομως ειτε δεν ταιραζουν ή δεν ξερει τι να τους κανει ο προπονητης.
Διαχρονικα εχουν παει ακλαφτα πανακριβα ροστερ Ευρωπαικα γιατι δεν ηταν σωστα δομημενα.
-
Εχω την εντυπωση πάντως οτι μιλινκοβιτς και Μιτροβιτς ειναι ακομα βασικοι στη Σερβία. Αλλα ο γιοβιτς που δεν ηταν απ τη μιλαν, θα γινει τωρα απ την αεκ; Καταλαβαίνεις πιστευω τι θελω να πω.icue έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:49Δεν εχει να κανει με εγκαταστασεις. Ειναι ασοβαρα πρωταθληματα, χωρις μεγαλες εντασεις. Οταν λεω Ευρωπη, δεν εννοω Λεβαδειακος, αλλα ομαδες που ειτε παιζουν σε καλα πρωταθληματα ή πρωταγωνιστουν στα πιο χαμηλης δυναμικότητας. Και υπαρχουν αρκετοι που δεν ξανακληθηκαν στην εθνικη τους επειδη πηγαν στην Αλ Χιλαλ ή στους Αλαμπαμα Στεπμπρος.black death έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:43Εξαρτάται τι εννοεις Ευρώπη. Γιατι αν εννοείς Ελλάδα το μισο mls και μιση spl τουλαχιστον πρέπει να χουν ψηλοτερα στανταρ σε εγκαταστασεις, προπονητικα τιμ κτλ.icue έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:35 Δεν ειναι ιδιο πραγμα να παιζεις σε Αραβιες και Χολιγουντ και να παιζεις Ευρωπη. Για ολες τις εθνικες ισχυει αυτο.
Δεν ειδα κανεναν να κόβεται απ'την εθνικη του επειδη πηγε στην αλ χιλαλ.
Δεν ειναι τοσο πίσω αυτα τα πρωτάθληματα. Η saudi εχει τρομερες ανισοτητες οντως, μεχρι και ερασιτέχνες πρεπει να παίζουν μεσα. Το mls όχι τοσο, η Αμερική παραγει παίχτες πλεον. Μεχρι κι ο Καναδάς. Και παίχτες που εχουν χαρακτηριστικες εντάσεις και αθλητικοτητα.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την περσινή σεζόν μπράβο, εγώ δεν είμαι καθόλου. Η ομάδα έκανε όντως μεγάλη προσπάθεια στα πλέι-οφ αλλά η σεζόν ήταν σαμποταρισμενη από το άθλιο μεταγραφικό καλοκαίρι και είχαμε μείνει πίσω, όχι ότι δεν συνεχίσαμε τις γκελες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:38 Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.
Επίσης στην Ευρώπη μας γλεντησε η Στεάουα του Χαραλάμπους.
- These users thanked the author paokspren for the post:
- smoothcriminal1926
Μπερδευτηκαμε. Εγω για τον Γιακουμακη απαντησα για ποιο λογο να θελει να πιεσει να ερθει Ελλαδα αντι να παει στο MLS πχ. Οχι για τον Γιοβιτς.black death έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:57Εχω την εντυπωση πάντως οτι μιλινκοβιτς και Μιτροβιτς ειναι ακομα βασικοι στη Σερβία. Αλλα ο γιοβιτς που δεν ηταν απ τη μιλαν, θα γινει τωρα απ την αεκ; Καταλαβαίνεις πιστευω τι θελω να πω.icue έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:49Δεν εχει να κανει με εγκαταστασεις. Ειναι ασοβαρα πρωταθληματα, χωρις μεγαλες εντασεις. Οταν λεω Ευρωπη, δεν εννοω Λεβαδειακος, αλλα ομαδες που ειτε παιζουν σε καλα πρωταθληματα ή πρωταγωνιστουν στα πιο χαμηλης δυναμικότητας. Και υπαρχουν αρκετοι που δεν ξανακληθηκαν στην εθνικη τους επειδη πηγαν στην Αλ Χιλαλ ή στους Αλαμπαμα Στεπμπρος.black death έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:43
Εξαρτάται τι εννοεις Ευρώπη. Γιατι αν εννοείς Ελλάδα το μισο mls και μιση spl τουλαχιστον πρέπει να χουν ψηλοτερα στανταρ σε εγκαταστασεις, προπονητικα τιμ κτλ.
Δεν ειδα κανεναν να κόβεται απ'την εθνικη του επειδη πηγε στην αλ χιλαλ.
Δεν ειναι τοσο πίσω αυτα τα πρωτάθληματα. Η saudi εχει τρομερες ανισοτητες οντως, μεχρι και ερασιτέχνες πρεπει να παίζουν μεσα. Το mls όχι τοσο, η Αμερική παραγει παίχτες πλεον. Μεχρι κι ο Καναδάς. Και παίχτες που εχουν χαρακτηριστικες εντάσεις και αθλητικοτητα.
Ολα στο γηπεδο παιδια. Μπορει ο Γιοβιτς να τους βγει , μπορει να τηβ πατησουν οπως και με μαρσιαλ και λαμελα!
Γενικα στο ποδοσφαιρο πιο πολυ πιστευω «γιακουμακηδες» με γεματες σεζον παρα ατομα που πρεπει να αναστηθουν και τα πληρωνεις χρυσαφη!!
Ας κλεισει Γιακουμακης , μια μπακαρα και νια χαφαρα και δεν μας νοιαζουν οι αλλοι!
Γενικα στο ποδοσφαιρο πιο πολυ πιστευω «γιακουμακηδες» με γεματες σεζον παρα ατομα που πρεπει να αναστηθουν και τα πληρωνεις χρυσαφη!!
Ας κλεισει Γιακουμακης , μια μπακαρα και νια χαφαρα και δεν μας νοιαζουν οι αλλοι!
- keep_paokizein
Ρε συ φίλε George, με όλη την καλή διάθεση, δεν ωφελεί τόσος αρνητισμός. Φαίνεται ότι έχεις γράψει 55 σχόλια, υπάρχει έστω και ένα που να έχει θετική απόχρωση για την ομάδα, σε οποιοδήποτε θέμα;George Best4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:54Μάλλον σου αρέσουν οι παπάδες και οι π@π@ρολογια.DamoN έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:43George Best4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:34 Το ρόστερ μας είναι πολύ καλύτερο από περυσι?
Που το είδατε αυτό ρε παιδιά?
Την πέμπτη θα το δούμε
Με τα σέντερ μπάκ που έχουμε τώρα τον Φλεβάρη γελάγαμε και πονταραμε πόσες γκελες ανά ματς θα κάνει ο Μιχαηλίδης...
Μετά τον Φλεβάρη μας έκοψε το γέλιο
Στα χαφ υπήρχε πρόβλημα που δεν λύθηκε όλη τη χρονιά ότι και να δοκιμάσαμε.Ο Καμαρά θέλει 18 κοντρόλ να δώσει την μπάλα και καθυστερεί απίστευτα η ανάπτυξη.
21 μέτρησα εγώ
Φορ έχουμε ξεμείνει με Τσαλοφ.
Ποιον είχαμε πέρυσι καλύτερο;
Ο Όττο έφυγε ήρθε ο Κένι και θα φανεί στο γήπεδο.
Ετσι !θα δείξει φίλε
Ήρθε ο Τέιλορ σε μια θέση που έτσι κι αλλιώς είχες τον Μπαμπά.
Οπότε τζάμπα τον πήραμε . Υποβάθμιση και αυτό
Ήρθε ο Ιβανουσεκ δανεικός. Να πούμε ότι αυτο είναι το στοιχείο που μας κάνει καλύτερους?
Επειδη είναι δανεικός θα του φεύγουν τα κοντρόλ
Και μια άλλη ερώτηση...ο Μεϊτε ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος,πήραμε πρωτάθλημα και παζαρευουμε 200 χιλιάρικα να τον πάρουμε 1 χρόνο.
Φέτος θα παίξει όμως
Πιστεύετε ότι θα δώσουμε 5 μύρια για Ιβανουσετς ακόμα κι αν πάρει το χρυσό παπούτσι ξέρω εγώ του χρόνου?
Οχι με 5 θα πάρουμε καλύτερο
Έχουν ενισχυθεί σημαντικά ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός.
Ειδικά με βαζελο Κούλα τρόμαξα . Ξέχασες τον Άρη
Πάλι θα μας φταίει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς, επειδή η διοίκηση για άλλη μια χρονιά στις μεταγραφές είναι απαράδεκτη.
Αυτούς που ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ το ρόστερ θα τους φταίει ΚΑΙ ο προπονητής
4 Αυγούστου σήμερα.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ
Αν εσύ κατάλαβες ότι ισοπέδωσα κάποιο ρόστερ μάλλον δεν αντιλήφθηκες το σχόλιο.
Στόχος ήταν να έχουμε καλύτερο του Τσαλοφ.
Βασικός στόχος δεν είναι το φορ εδώ και χρόνια?
Τι μου λες να πω και ευχαριστώ που έχουμε τον Τσαλοφ?
Ο ανταγωνισμός τι κάνει?
Οκ είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό θες να ακούσεις?
Ηρθαν παιχταραδες και είμαστε πλήρεις για άλλη μια χρονιά από νωρίς.Παμε να τους διαλύσουν όλους.
Αφού αυτό θες να ακούσεις.
Έρχεται και ο Ντουκς, ο Βετλεσεν και ο Φαν Ντάικ στην άμυνα.
Ποτέ δεν έκραξα τον προπονητή.
Πρόσεξτε μερικοί γιατί όταν θα ξυπνήσετε από τα όνειρα που βλέπετε, η πραγματικότητα θα είναι σκληρή. Όσο κοιμαστε και βλέπατε MD ,DM, GB και δεν ξέρω κι εγώ τι προσπαθούσαν να πουλήσουν τον Ντελια με το έτσι θέλω...
Αλλά ευτυχώς άσκησε βέτο ο Σαββίδης που δεν ήξερε τπτ....
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ
- These users thanked the author keep_paokizein for the post:
- PAOK DreXleR
-
Ναι οντως και γω τώρα τα έχω μπλεξει και με προηγουμενη συζήτηση. Για το γιακουμακη έχει και περισσοτερη λογικη γιατι θα ερθει στο πρωταθλημα της χώρας του.icue έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:58 Μπερδευτηκαμε. Εγω για τον Γιακουμακη απαντησα για ποιο λογο να θελει να πιεσει να ερθει Ελλαδα αντι να παει στο MLS πχ. Οχι για τον Γιοβιτς.
- pagotatzis
Ο Τσορμπατζόγλου βγήκε στο sport-fm και μίλησε για τις πιθανές εντεκάδες και ανάφερε τον Πέλκα για plan B στα for για τα ματς με τους αυστριακούς !
είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν δύο for και δεν θα υπολογίζεται ο Μύθου για τρίτος!
είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν δύο for και δεν θα υπολογίζεται ο Μύθου για τρίτος!
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- Patron
Μου μεταφερθηκε οτι ο Τζορμπατζογλου μιλησε για εκπληξεις που ερχονται στα χαφ.
Τον ακουσε κανεις; Καταλαβε καποιος τι εννοουσε;
Τον ακουσε κανεις; Καταλαβε καποιος τι εννοουσε;
-
Eδώ ρε αδερφέ με κάποιους εδώ μέσα, αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το ποδόσφαιρο ως άθλημα, δε θα αντιλαμβανόμασταν διαφορετικά την επιτυχία που είναι και κάτι γενικό;paokspren έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:57Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την περσινή σεζόν μπράβο, εγώ δεν είμαι καθόλου. Η ομάδα έκανε όντως μεγάλη προσπάθεια στα πλέι-οφ αλλά η σεζόν ήταν σαμποταρισμενη από το άθλιο μεταγραφικό καλοκαίρι και είχαμε μείνει πίσω, όχι ότι δεν συνεχίσαμε τις γκελες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:38 Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.
Ο άλλος βλέπει σαν επιτυχία το περυσινό φίνις και πράγματι είναι βάσει του πως είχε διαμορφωθεί η χρονιά ως τότε...
Εμείς από την άλλη βλέπουμε ως έγκλημα και προφανή αποτυχία τις παλινωδίες του περυσινού καλοκαιριού (που πάλι ήμασταν γκρινιάρηδες) μετά ΤΟ πρωτάθλημα που οδήγησαν στις αποτυχίες:
-Mε Μάλμε ---> Νο Τσαμπιολί
-3η θέση στην Ελλάδα με τον γαύρο να έχει ξεφύγει και αποτυχία στο κύπελλο
-Σχετική αποτυχία στην Ευρώπη δεδομένου ότι χαιρετήσαμε από τον Χαραλάμπους που λες
Τι να λέμε τώρα, ο καθένας όπως τα έχει και τα δουλεύει στο μυαλό του πάνε τα πράγματα
- navigator11
Θα πουλήσουμε τον Μεϊτέ στη βαζέλα.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ.

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- Developer4, DamoN, PAOKevolution, Unpsofable78, Patron, giaxxo
Στο ποδόσφαιρο φίλε μου τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Δηλαδή για το ότι χάσαμε από οφη, από Βόλο, από Καλλιθέα, φταίει το ροστερ; ποιον ήθελες δηλαδή να έχεις για τους κερδίσεις;paokspren έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:57Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την περσινή σεζόν μπράβο, εγώ δεν είμαι καθόλου. Η ομάδα έκανε όντως μεγάλη προσπάθεια στα πλέι-οφ αλλά η σεζόν ήταν σαμποταρισμενη από το άθλιο μεταγραφικό καλοκαίρι και είχαμε μείνει πίσω, όχι ότι δεν συνεχίσαμε τις γκελες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:38 Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.
παρεμπιπτόντως, η Ιντερ απέκλεισε τη Μπαρσελονα του Γιαμαλ, η χειρότερη Rangers όλων των εποχών γλέντησε το βαζελο. Κάποτε μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με ελάχιστο budget απέκλεισε την Άρσεν;λ. Και μετά την πανάκριβη Φενέρ. Τα θυμάσαι αυτα; Τι σημαίνει δηλαδή; όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και όλοι παίζουν.
-
Θεωρώ ότι εκείνη τη χρονιά είχαμε τους καλύτερους παίκτες στον ΑΞΟΝΑ ( πλην φορ).Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:55Διαφωνώ κάθετα σε όλα φίλε μου. Τέτοια ποιότητα σε όλες τις γραμμές πλην φορ δεν είχε άλλη ομάδα. Αντέ να σου έβαζα Ροντινέι και Πινέδα μέσα, στις άλλες θέσεις δεν ήθελα κανέναν. Ως ομάδα τα στατιστικά λένε ότι ήμασταν 4οι σε xGoals και ή 3οι ή 4οι σε xGoals against. Απλά είχαμε απίστευτη ποιότητα ατομικά και τους παίρναμε παραμάζωμα. Αλλά τέλος πάντων, φέτος για να μην φεύγουμε τελείως οφ τόπικ είναι πιο σύνθετα τα πράγματα. Θεωρώ πως θα είμαστε καλά, αλλά με πολλά ερωτηματικά.xrisitsapa έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:51Πρόπερσι ΔΕΝ είχαμε το καλύτερο ρόστερ της χώρας, πόσο μάλλον με διαφορά.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:47 Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τα ρόστερ των ομάδων τώρα, γιατί ο καθένας υπερτερεί κι αλλού. Εμείς πχ μεσοεπιθετικά και σε πλάγια μπακ δεν πιανόμαστε. Την 3αδα Ιβανούσετς, Ζίφκοβιτς, Κωνσταντέλιας δεν την έχει κανείς ούτε για πλάκα. Ο δε Ντέλιας είναι και ο καλύτερος και ο χρησιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Από την άλλη στα στόπερ είμαστε μέτρια. Τι μετράει περισσότερο? Είναι αδύνατο να το απαντήσουμε, δεν είναι όπως πρόπερσι που είχαμε το καλύτερο ρόστερ της χώρας με διαφορά από τον δεύτερο, κι ας παίζαμε με Σαμάτα και Μπράντον μπροστά.
Είχαμε όμως την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή
Τέρμα-στόπερ-6αρι- 10αρι είμασταν τόπ. Για αυτό και το σηκώσαμε εν τελει.
Φέτος αν κάνουμε το ίδιο, πάλι μπορούμε.
Με Ντελια-Μειτε είμαι σχεδόν σίγουρος.
Με Παβλενκα παρομοίως. 3/5 μέχρι στιγμής.
Αν βρούμε στόπερ αντί Κουλιερακη ή φορ, τότε θα το πάμε μέχρι τέλους.
Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι και τότε ήμασταν ένα γκολ μακριά από 3-4 θέση. Οι ισορροπίες είναι λεπτές.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πω ρε πυστη μου, χειρότερα από κάτι σελιδες με 15χρονα στο φεισμουκ.
Τι μαζοχισμός είναι αυτός να υπομένεις όλον αυτόν τον αχταρμα για μερικά αξιόλογα ποστ
Τι μαζοχισμός είναι αυτός να υπομένεις όλον αυτόν τον αχταρμα για μερικά αξιόλογα ποστ