Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Dimitrisou »

alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:26 Την απάντηση για την Θ4 την εδωσε η Θ4

Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους

Οπως και εκατονταδες αλλες φορες

ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο

Εγω ρωτησα τον τυπο, που λεει οτι οι μισοι που στηριζουν ΑΣ ειναι του 5ευρου. Αν βαζει μεσα τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ που με τη προχθεσινη του ανακοινωση ειπε «ο διακαης σας ποθος για την προεδρεια του ΑΣ δεν χωραει σε αυτη την περιοδο»
Καλά την συμπεριφορά και τον ρόλο των συνδέσμων τα τελευταία χρονια(όχι μόνο του ΠΑΟΚ, γενικά) καλύτερα να μην την αναλύσουμε δεν θα αρέσει σε κανέναν..
Αλλά σκέφτηκες ότι ο Ιβάν ίσως συναντήθηκε για να μην γίνει κανένα τρελό μέσα στο γήπεδο;όλοι σκεφτόμαστε πως θα είναι το γήπεδο την Πέμπτη..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
Unpsofable78, eorptol1
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:28 Δηλαδή μέσα στους συνδέσμους υπάρχει ομοφωνία. Ομόφωνα βγήκαν οι ανακοινώσεις;
Αλλα αντι αλλων
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpap5 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:21 Πάντως, μέσο όρο εδώ μέσα, περίπου το 80% είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και μόνο καμιά 20% είναι υπέρ ΑΣ ή/και Μυστακίδη. Αν από αυτό το 20%, υποθέσουμε πως το 10% είναι βαλτοί και υπάλληλοι του 5ευρω για να περνάνε προπαγάνδα, τότε μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό εδώ μέσα τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ.

Τι όμως συμβαίνει εκτός Paokmania; Με φίλους, γνωστούς, άτομα στην δουλειά, στο καφενείο, τι απόψεις λαμβάνετε;
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είναι όντως διχασμένος; Προβληματίζεται;
Ή το αφήγημα της ''διχόνοιας'', είναι απλά στα μυαλά των εχθρών του ΠΑΟΚ;
πτολεμαιδα ειδα πολλους γνωστους πολλους κανενας δεν ηταν υπερ Μυστακιδη ακομη και καποιοι που ηταν επικριτικοι σε διαφορα για Ιβαν , δεν ηταν τιμιο αυτο που εγινε με ειπαν.....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Αφου δεν διαβασες την συμφωνια; Α.Σ.-Μυστακιδη,πως εισαι σίγουρος οτι αυτη ειναι γεγονός;Γνωριζεις με στοιχεια οτι ο Κατσαρης εχει υπογραψει;Αν όχι,τοτε μηπως να περιμενεις μεχρι την συνεντευξη τυπου,μηπως μας λυθουν οι απορίες;
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Eδω που έφτασε η κατάσταση όπως είπε και ένας φίλος δίνεις τα κλειδιά στον Ιβαν και σε δεκαέξι μήνες κάνεις απολογισμό. Οτιδήποτε άλλο θα είναι παράλογο. Και αν στραβώσει η δουλειά το παίζεις Πόντιος Πιλάτος. Αν δεν στραβωσει γίνεσαι η μάνα που ήσουν μέχρι πριν ένα δύο μήνες και κανένας δεν ασχολιόταν.
These users thanked the author shogoon for the post (total 3):
Unpsofable78, keep_paokizein, burbu
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:26 Την απάντηση για την Θ4 την εδωσε η Θ4

Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους

ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο

Εγω ρωτησα τον τυπο, που λεει οτι οι μισοι που στηριζουν ΑΣ ειναι του 5ευρου. Αν βαζει μεσα τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ που με τη προχθεσινη του ανακοινωση ειπε «ο διακαης σας ποθος για την προεδρεια του ΑΣ δεν χωραει σε αυτη την περιοδο»
Για άλλη μια φορά δε μας καλύψες....
Κάθε φορά που λέει κάποιος για κάποιον σύνδεσμο ζητάς αποδείξεις.
Αποδείξεις παιρνουν στα δικαστήρια
οι δικαστές. Ξέρεις αυτοί που δίκασαν τα Τέμπη και προφανώς εμπιστεύεσαι

Εδώ είναι φόρουμ και αποδεικνύουμε
τα πράγματα από τις ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, τις "ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" , τις ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ και τα δεδομένα.
Και προσωπικα δεν είμαι έξυπνος αλλά δεν είμαι και ηλίθιος. Και έχω δει. "τον σύνδεσμο μου" να αλλάζει την άποψη του εν μια νυκτί και να "ξεχναει τον Πρέλεβιτς" για το καλό του ΠΑΟΚ, γιατί πλέον δεν ήταν παίχτης της ομάδας....

Αλλά ποιος Πρέλεβιτς. Ο σύνδεσμος να ναι καλά τώρα.....
Ερώτηση τελευταία: Εσύ πιστεύεις ότι οι σύνδεσμοι νοιάζονται πιο πολύ για την επιβίωση τους ως συνδεσμοι η για τον ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

beyes4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:01
Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:30 Εδώ μέσα ο καθένας εκφέρει την άποψη του, λεμε αυτα που πιστευουμε και μπορει να εχουμε 1000 δικαια ή να ειμαστε εντελως φελλοί και να μην βλεπουμε μπροστα.
Αν όμως βλέπεις δημοσιευσεις copy&paste του στυλ ""ας περιμενουμε την συνεντευξη" που αργησε 2 μηνες από 5-10 λογαριασμούς μαζεμενους , τότε σε ζωνουν τα φιδια γιατι μιλάμε για "γραμμή" του στυλ ακολουθουμε τα κεντρικά του σουπερ3, ο ΠΑΟΚτσης δεν ήταν ομως ποτε σουπερας, αυτα ειναι πρωτογνωρα και ανυκουστα για εμας.

Δυστηχως ο όχλος, είναι εύκολο να παρασυρθεί από λίγους, ελπίζω να μην ανατιναξουν τα Ευρωπαϊκά ματς και υποθηκεύσουν το μέλλον της ομάδας για να πετύχουν τους στόχους τους.
Εδω και καιρό,ολοι ζηταμε και περιμενουμε από τον Α.Σ. να παρουσιασει το πλανο του ενδιαφερομενου χρηματοδοτη Μυστακιδη,να ξεκαθαρισει την κατασταση με το ΑΝ και ΤΙ εχει υπογραψει και να λυσει απορίες.Αυτο για σενα αποτελει γραμμη τυπου σουπερ3;Βγαζει καποιο νοημα αυτο που γραφεις;
ναι γιατι επρεπε να τους ζορισετε και οχι να παιζετε τους ποντιους πιλατους,ολα αυτα τα κρυφα μυστικοπαθη ειναι αθλια,τι περιμενετε δηλαδη οι ανθρωποι εχουν κρυφη ατζεντα δεν την βλεπετε ? ελεος
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

beyes4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:01 Εδω και καιρό,ολοι ζηταμε και περιμενουμε από τον Α.Σ. να παρουσιασει το πλανο του ενδιαφερομενου χρηματοδοτη Μυστακιδη,να ξεκαθαρισει την κατασταση με το ΑΝ και ΤΙ εχει υπογραψει και να λυσει απορίες.Αυτο για σενα αποτελει γραμμη τυπου σουπερ3;Βγαζει καποιο νοημα αυτο που γραφεις;
Ronnie έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:54 Σούπερ σκουληκαντέρες όσοι θέλουν να ακούσουν από τα πλέον επίσημα χείλη πως στο διάολο φτάσαμε εώς εδώ και εσύ που είσαι εκτός γραμμής και όχλου μοστράρεις άρθρο από τα χάλια που σε άλλο άρθρο ζητάνε από τον Ιβάν να φτιάξει γήπεδο αλλού.
Τα χάλια μας τα ΑσπρόΜαύρα.

Εγώ τα λέω φόρα παρτίδα, τώρα και χτυπάω μέρες το καμπανάκι, μακάρι να διαψευστώ και να λέω παπαριες.
  • Εσείς που όλοι 2 μήνες τώρα είστε "μούγκα στη στρούγκα" και δεν έχετε τίποτα να προσάψετε για έναν Α.Σ. που παίζει κρυφτούλι.
  • Οι σύνδεσμοι που από τις πυρήνες ανακοινώσεις και τη πολυφωνία, πλέον με βγάζουν παραπλήσιες ανακοινώσεις-ευχολόγια και χαράζουν δρόμο για βραβείο Νόμπελ-Ειρήνης.
  • Ο Α.Σ. που μια διαρρειε με ΜΕΤΡΟ τη λάσπη και βγάζει μεταμεσονύκτια τη γραμμή-ανακοινωση.
Βρε κάπου το έχω ξαναδει αυτό το έργο, σε συντοπίτες; Μόνο ο σύνδεσμος που θα έχει το ρόλο των ποντικό-λοχηρων (όπως τους χαρακτηρίζουν οι ίδιοι) λείπει.

ΟΚ, έχω μανία καταδίωξης μάλλον ή τι να πω εμείς του εξωτερικού πίνουμε χαλασμένο νερό ή μας ψεκάζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 6):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, Grimson4, beyes4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

paok apo epilogi έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:03
leomatos88 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:08 Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης).

Όσο για τον ανεπιθύμητο; Τον υποκινητή της δολιοφθοράς; Αυτόν που παίζει την Τούμπα στα ζάρια; Που προσπαθεί να εκπαραθυρώσει τον ΠΑΟΚ από το σπίτι του; Μόνο η λαϊκή κινητοποίηση, της τεράστιας ανώνυμης πλειοψηφίας μας, μπορεί να σώσει ό,τι σώζεται. Να τον στείλει κι αυτόν και τους αχαρακτήριστους του Σανόπωλις στον αγύριστο.

Υπάρχουν άνθρωποι στους συνδέσμους, άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια, με ατελείωτη προσφορά στον μεγάλο ΠΑΟΚ. Από ό,τι καταλαβαίνω υπάρχουν και άλλοι, με τις καλύτερες των προθέσεων, πολύ πιθανόν ανιστόρητοι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι (πόσοι να είναι;) που κρατάνε ανοιχτή την κερκόπορτα. Αλλιώς τους είχαμε στο μυαλό μας. Υποτίθεται πως πρώτοι πρώτοι αυτοί θα προστατεύαν την ηθική μας ακεραιότητα. Δυστυχώς, νταηλίκια, κουτσαβακισμοί, προβοκάτσιες. Τι σχέση έχουν επιτέλους όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Κομπολόγια και χάντρες! Από πότε απαγορεύεται να ομιλεί ένας Χατζόπουλος; Ή ένας Τσαλόπουλος;

Προσωπικά, αδυνατώ να κατανοήσω όσους νίπτουν τα χείρας τους. Στο όνομα της όποιας απογοήτευσης, γιατί δεν κάνει πιο καλές μεταγραφές ο Σαββίδης, γιατί δεν τους αρέσει το μούσι του. 16 Ιουνίου δημιούργησαν οι επιτήδειοι υπαρξιακό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, και υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που παραμερίζουν το ανήθικο του πραξικοπήματος! Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που δεν παίρνουν θέση, ενώ διαπράττεται η δολοφονία χαρακτήρα του ίδιου του ΠΑΟΚ και της ιστορίας του!

Ποιος ξεχνάει την παιδική του ανάμνηση, να πλησιάζει πρώτη φορά στη ζωή του την Τούμπα; Το δέος αυτό ανταλλάσσεται; Αν ναι, με πόσα πρωταθλήματα; Ή ένας τυχοδιώκτης, με ποιο μεράκι θα χτίσει το γήπεδο, με ποια αγάπη για τον ΠΑΟΚ;

Φίλοι, αδέρφια και σύντροφοι θιασώτες της Ιδέας του ΠΑΟΚ, εγώ ο κανένας, με την ασήμαντη προσφορά μου, σας καλώ ν' αναθεωρήσετε! Όποιοι κι αν είστε, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ξανασκεφτείτε το και δείτε την αλήθεια κατάματα! Μην αφήσετε τον ΠΑΟΚ μας να πεθάνει.
:nairepaok:

++++
These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
Unpsofable78, leomatos88
Άβαταρ μέλους
eorptol1

beyes4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:33 ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Αφου δεν διαβασες την συμφωνια; Α.Σ.-Μυστακιδη,πως εισαι σίγουρος οτι αυτη ειναι γεγονός;Γνωριζεις με στοιχεια οτι ο Κατσαρης εχει υπογραψει;Αν όχι,τοτε μηπως να περιμενεις μεχρι την συνεντευξη τυπου,μηπως μας λυθουν οι απορίες;
ρε φιλε θα μας τρελανεις η πρωτη ανκοινωση κατσαρη δεν ελεγε οτι υπογραψε μνημονιο με μυστακιδη ? ελεος
η ιδια η δικηγορος δεν ειπε στον αγγελο ,οτι το μνημονιο δεν παραγει αποτελεσμα αλλα παρ ολα αυτα δεν το εδωσε στην ΠΑΕ ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Unpsofable78, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Notorious4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:26
epitropos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:32 Άκου λίγο γιατί ούτε παιδάκι είμαι να μην ξέρω , ούτε χθεσινος για να μπερδευτω επειδή "μου την είπες". Η ανωτέρα βία που πολύ εύκολα ερμηνεύεις ότι είναι ο πόλεμος , εξίσου εύκολα μπορεί να είναι ότι μας μπλοκάρει η πολεοδομία η περιφέρεια ο ΕΦΚΑ ή ο οποιοσδήποτε τη συνέχιση των εργασιών ή ακόμα και ο ίδιος ο ΑΣ που του ζητάμε ως ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥ μια εξουσιοδότηση πχ και δε μας δίνει, ΑΡΑ προκαλείται πρόβλημα άνω των δυνάμεων μας.. Δεν είναι μόνο ο πόλεμος ο σεισμός ο λοιμός και ο καταποντισμός ανωτέρα βία. Με το ίδιο σκεπτικό αναφέρεται ΚΑΙ στο μνημόνιο (όπως και ξαναλέω σε όλα τα νομικά κείμενα συμφωνιών) η εξαίρεση ευθύνης σε περίπτωση ανωτέρας βίας. Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση αλλά όχι και να πιανομαστε από κάτι που ΔΕΝ το ξέρουμε, να το ερμηνεύουμε όπως πιστεύουμε , και να καταλήγουμε κιόλας ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ισχύει αυτό που ισχυριζόμαστε
Ανώτερα Βία είναι οι πόλεμοι, φυσικές καταστροφές κτλ. Όχι καθυστερήσεις από τρίτους και άλλα.
Εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε και τα συμφραζόμενα, οποιοδήποτε γεγονός δεν μπορεί να προβλεφθει και να αποτραπεί με την μέγιστη δυνατή επιμέλεια μπορεί στις συναλλαγές να εγείρει επίκληση ανωτέρας βίας κατά περίπτωση. Υπάρχει η αντικειμενική και η υποκειμενική θεώρηση του όρου και στη νομολογία προκρίνεται η συνδυαστική οδός , τουλάχιστον στην Ελλάδα.. στην Αμερική δεν ξέρω να σου πω.. αλλά σίγουρα μιλάμε για όρους που ερμηνεύονται στα πλαίσια των συμφραζομένων..δε πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση όμως.. και να είσαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα το ότι κάτι έχει σκαλωσει στο δημόσιο εδώ και 2 χρόνια ενώ πχ κανονικά γίνεται στο 3 μηνο και έχεις καταθέσει κανονικά τον φάκελλο, μια χαρά στέκεται σαν ανωτέρα βία σε περίπτωση καθυστέρησης γτ πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Προφανώς πρέπει να δείξεις κάθε δυνατή επιμέλεια βεβαίως βεβαίως
These users thanked the author epitropos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Equalizer έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:59 Ωραία όλα αυτά

Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:

Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;

ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι συμβαίνει - αναφέρομαι βεβαίως σε όσους ασχολούνται και παρακολουθούν στενα
Ο καθηγητής -αιπιστιμον- απ'τη Μετροπουλίδα είναι η μόνη μας ελπίδα;
Ρε τον φουκαρά τον θεματοφύλακα.
These users thanked the author Мир for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ο παραλογισμός ορισμενων εχει φτασει σε εξωφρενικα επιπεδα.Συνεχεις ειρωνιες και χαρακτηρισμοί με μπόλικη δόση ασυναρτησίας.Δεν αξιζει να χαραμισεις ούτε ενα λεπτό σ αυτο το τοπικ.Συνεχιστε το κρεσεντο :lol: :lol:

*Θα ανταμειβω οσα με διασκεδαζουν περισσοτερο με λάικ!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:39
Εγώ τα λέω φόρα παρτίδα, τώρα και χτυπάω μέρες το καμπανάκι, μακάρι να διαψευστώ και να λέω παπαριες.
  • Εσείς που όλοι 2 μήνες τώρα είστε "μούγκα στη στρούγκα" και δεν έχετε τίποτα να προσάψετε για έναν Α.Σ. που παίζει κρυφτούλι.
  • Οι σύνδεσμοι που από τις πυρήνες ανακοινώσεις και τη πολυφωνία, πλέον με βγάζουν παραπλήσιες ανακοινώσεις-ευχολόγια και χαράζουν δρόμο για βραβείο Νόμπελ-Ειρήνης.
  • Ο Α.Σ. που μια διαρρειε με ΜΕΤΡΟ τη λάσπη και βγάζει μεταμεσονύκτια τη γραμμή-ανακοινωση.
Βρε κάπου το έχω ξαναδει αυτό το έργο, σε συντοπίτες; Μόνο ο σύνδεσμος που θα έχει το ρόλο των ποντικό-λοχηρων (όπως τους χαρακτηρίζουν οι ίδιοι) λείπει.

ΟΚ, έχω μανία καταδίωξης μάλλον ή τι να πω εμείς του εξωτερικού πίνουμε χαλασμένο νερό ή μας ψεκάζουν.
Και εγώ από την εποχή του κορωνοϊού φόρα παρτίδα γράφω, λέω και τσακώνομαι με φίλους και γνωστούς, πως μία ποδοσφαιρική ομάδα ΔΕΝ είναι άλλη μία απλή εταιρεία που μπορεί να διοικηθεί από μακριά, θέλει φυσική και ενεργή παρουσία. Γιατί το γράφω αυτό; Φαντάζομαι πως εσύ του εξωτερικού μπορείς να το καταλάβεις, σίγουρα θα είσαι πιο έξυπνος από ένα σκουλήκι σαν και εμένα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο

Φίλε Αλεξ εσένα δεν σε κατηγορεί κανένας για 5ευρω αλλά υπάρχει μεγάλος θυμός με αρκετούς άλλους από το οπαδικό, γιατί για τον Α.Σ. δεν θέλω να χαρακτηρίσω.
Σίγουρα όμως υπάρχουν λογαρισμοι αλεξιπτωτιστών ¨πολύ πρόσφατοι" με αποκλειστικά ποστ copy&paste στο thread ή του Ίβαν που ενδεχομένως να αξίζουν το χαρακτηρισμό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”