Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από zissos »

Panx Romana έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:18 Ουσιαστικά ζούμε την μέρα της μαρμότας κάθε καλοκαίρι, όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας απλά φέτος είχαμε την ψευδαίσθηση ότι με αυτά που έγιναν με το γήπεδικο θα ενεργοποιούνταν ο Ιβάν
Θα έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαδίζει με την σοβαρότητα αν μην τι άλλο που έχει δείξει τόσα χρόνια ο Ιβάν αλλά μάλλον θα έδειχνε τυχοδιωκτισμό . Από την άλλη παραλίγο να γίνει η κέντα με τον Ντελια και εκεί ακόμα και οι καλοπροαίρετοι προβληματίστηκαν αν μην τι άλλο όσον αφορά την δυνατότητα ή διάθεση του Ιβάν την δεδομένη στιγμή .Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει ειδικά μετά τα περσινά ευρωπαϊκά παιχνίδια που ουσιαστικά πέταξες λευκή πετσέτα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως
Με αυτήν ακριβώς την πολιτική πήρες τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα
Με αυτήν ακριβώς την πολιτική δεν έπαιξες ποτέ Τσου Λου που όπως και να το κάνουμε είναι το αποθημενο μας
Οπότε επειδή δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ παρά μόνο να γκρινιάζω ή να ελπίζω αυτό θα κάνω
Ούτε αναθέματα θα ρίξω
Ούτε υμνολόγιο θα σηκώσω
Βεβαίως βεβαίως αν στραβωσει η Ευρώπη ή έρθει πώληση Ντελια ακόμα και με 30 Εκατομμύρια και τερματίσεις καμιά 20αριά πόντους θα αρχίσει η πλήρης αποδόμηση
Αν πάρεις το πρωτάθλημα θα κάνεις γύρω του θριάμβου στο Κολοσσαίο
Άποψη μου για να μην κατηγορηθώ για ισαποστακιας είναι ότι πρέπει να αλλάξει οι μεταγραφική πολιτική γιατί οι όροι άλλαξαν και δεν θα κάνουν πάντα μλκς στις μεταγραφές οι από κάτω ούτε θα έχεις το άστρο του Ρουμάνου για πάντα πάνω από την Τούμπα
Φίλε μου ισαποστάκιας είσαι όταν σχολιάζεις μια πιθανή μεταγραφή και προσπαθείς να καταλάβεις γιατί , ας πούμε προκρίθηκε ο τάδε παίχτης και όχι ο δείνα κλπ.
Όταν γράφει κάποιος ότι με τον χ,ψ, Κεντίρα πάμε να τους περάσουμε από πάνω κλπ, ας πούμε ότι κινείται στην μια πλευρά.
Όταν γράφει ότι δεν έχουμε αρκετές αναπηρικές ρεμίζες για να φέρνουμε παίχτες σαν τον χ,ψ, Κεντίρα, ας πούμε ότι κινείται στην άλλη πλευρά.
Μεταγραφές θα υπάρξουν και πετυχημένες και αποτυχημένες, σε όλες τις ομάδες του πλανήτη, σε όλα τα επίπεδα.
Μια ομάδα Γ' εθνικής μπορεί να πάρει κάποιον πρώην διεθνή γκολτζή με διεθνή καριέρα, υγιή και σε παραγωγική ηλικία Και να μην της βγει. (έχει γίνει)
Μια ομάδα που χρόνο παραχρόνο παίζει τελικό champions league και μαζεύει σκούπα τα εγχώρια πρωταθλήματα, μπορεί να πάρει κάποιον για τρίτη αλλαγή και βάθος και να καταλήξει να βασίζεται σε αυτόν για πολλά χρόνια (και αυτό έχει γίνει).
Τα λεφτά από μόνα τους δεν λένε και πολλά, είναι ένας μπούσουλας και σε συνδυασμό με ένα αναλυτικό βιογραφικό φέρνουν μια κατηγοριοποίηση του παίχτη.
Οι ομάδες και οι τεχνικοί διευθυντές - προπονητές κλπ έχουν άλλα κριτήρια τις περισσότερες φορές.
Στις καλές ομάδες συνήθως ψάχνουν για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά συνδυαστικά με πνευματικά χαρακτηριστικά και νοοτροπία, ιατρικά ιστορικά, βαθμό ετοιμότητας και χρησιμοποίησης και άλλα πολλά.
Εδώ μέσα, πολλές φορές την ημέρα διαβάζουμε για την ολοκληρωτική καταστροφή που θα επέλθει σίγουρα, αν ο ΠΑΟΚ πάρει τον τάδε παίχτη, που δεν τον ξέρει κανένας από εμας, αλλά σχολιάστηκε από ράδιο της πόλης ότι έτσι και έρθει αυτός, οουουου κλάψτα χαράλαμπε, που πας ρε καραμήτρο, οι άλλοι έχουν ελκαμπή, χαχαχα, γελάκια ξόφλησε ο ρώσος, μαύρο φίδι που μας έφαγε.
Προσωπικά θα ήθελα να διαβάζω ότι ο τάδε δεν μας κάνει γιατί είναι αλλήθωρος και σημαδεύει λάθος ή ότι μας κάνει γιατί μοιάζει με χαρακτήρα από θρίλερ και έχει φάτσα ΠΑΟΚ.
Κάντε τουλάχιστον μια άποπειρα ανάλυσης, βασισμένη στην άποψη του ο καθένας και ας είναι ότι ναναι.
Τι πλευρές και ισαποστάκηδες διαβάζουμε τώρα, σοβαρά?
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

συμπερασμα δικο μου: τις μεταγραφες δεν πρεπει να τις κανει ο λουτσεσκου , πρεπει του σερβιρουν τους παικτες στο πιατο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsaousila1234 την Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pagotatzis έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:55
trouman έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:32
pagotatzis έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:05 Πριν μερικά χρονάκια σε μπιτζο Μπαρό ένας τύπος είπε στο Μαράκι : Madame we need players !
Και του απάντησε εκείνη : First qualify then players

Τι να άλλαξε από τότε ;
Εκεί πάει το έργο άρα υπομονή !
Αυτό ναι, είναι μια αξιόπιστη πηγή που αξίζει να την υιοθετήσουμε , να την κάνουμε σημαία...

Μου θυμίζει μια άλλη ιστορία με τη Μαρούπα κι ένα καφενείο στην Ξάνθη.

Υγ. Προλαβαίνω και την επόμενη ερώτηση, ναι αλλά αυτό δε γίνεται στην πραγματικότητα; Απ'.: αυτό ας το κρίνει ο καθένας, αν ξέρει τι έχει γίνει ακριβώς με τις μεταγραφές. Ξέρω τον αντίλογο. Μην κουραστεί κανείς να τα ξαναπεί. Το θέμα μου εδώ είναι η αξιοπιστία της πηγής και πώς διαμορφώνεται κλίμα ή και κλήμα που μας τυλίγει τα α....δια. Δεν έχει σχέση με την παραπάνω αναφορά αλλά τι καλύτερο κάνει η ομάδα αλήθειας;
Σορρι που έγραψες ολόκληρο ρομάντσο αλλά είναι
100% αληθινό !!!😂
Καλά κατάλαβα ότι είσαι η Γκοντζάρεβα...

Να λέμε και καμιά μ...ία πού και πού..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Panx Romana έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:57
WeWillRockYou έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:57 Η Birmingham κλείνει τον Ακμπομ δανεικό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σε περίπτωση που ανέβουν στην Premier League.
Να σημαίνει άραγε αυτό ότι εγκατέλειψαν την περίπτωση του Γερμανού;
Είναι σίγουρο αυτό;
Το skysports έβγαλε την είδηση πως ο παίκτης πετάει σήμερα στην Αγγλία για ιατρικά.
UPDATE: Birmingham City are closing in on a deal to sign Ajax striker Chuba Akpom.

The clubs agreed a loan deal, with an obligation to buy if #BCFC are promoted to the Premier League.

Akpom is due to arrive in England today to undergo a medical.

(w/@skysports_sheth)

#AFCAjax

Τώρα αν χρειάζονται και άλλον φορ δεν ξέρω. Αν έχει κάποιος εικόνα θα βοηθούσε.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
Panx Romana
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Η Μπέρμιγχαμ έχει 4 επιθετικούς. Και στο σύστημα της παίζει με έναν. Άντε βγάλε άκρη.
Dio-4

Δημοσίευση από Dio-4 »

Φτάνει ρε παιδιαααα… Γράφετε και ολόκληρους πάπυρους κατεβατά ζωή να έχετε,αν έμπαινε στις πανελλήνιες θέμα ο σύγχρονος ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να λειτουργήσει η εταιρεία, 18+ θα παίρνατε όλοι, αλλά λυπηθείτε και τα μυαλά μας που πονάνε και μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε για κανέναν Γιακουμάκη, Ντούκς και συν αυτών χάφαρων. Και στην τελική αν δεν υπάρχουν νέα δεν υπάρχουν δεν χρειάζεται να γράφουμε για να γράφουμε σε αυτό το νήμα. Υπομονή και ψυχραιμία…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dio-4 την Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dio-4 for the post (total 6):
Kirilos_Despotas, giaxxo, Unpsofable78, Budas73, Iggy Pop, STRAFNIK
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μας ενδιέφερε ποτέ ο Ακπομ ή ναχαμεναλεγαμε; Βέβαια από τις κυριακάτικες καφενειακες οικονομικές αναλύσεις καλύτερα ο Ακπομ θα πω εγώ.
These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post (total 2):
margas, Iggy Pop
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ας κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ο Ακπομ την σεζόν καριέρας με την Μίντλεσμπρο ΔΕΝ την έκανε ως φορ αλλά πίσω από τον φορ.

Κάτι σαν τον Κωστούλα στον γαύρο

Ίσως τον προορίζουν για εκεί στην Μπέρμιγχαμ.

Αλλά και πάλι θα είναι υπερβολή να πάρουν ΚΑΙ τον Ντουκς. Τι να πω. Αν και ο νεοφερμένος πρόεδρος τους χώνει χρήμα
black death

Δημοσίευση από black death »

Κι ο ντουκς ειναι περισσοτερο περιφερειακος απ'οτι δειχνει το σκαρι του.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Μαυρο Χιονι έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:10 Μας ενδιέφερε ποτέ ο Ακπομ ή ναχαμεναλεγαμε; Βέβαια από τις κυριακάτικες καφενειακες οικονομικές αναλύσεις καλύτερα ο Ακπομ θα πω εγώ.
Πιο πολύ για τον Ντουκς το ανέφερε ο φίλος, γιατί αποτελεί στόχο της Μπέρμιγχαμ και δικό μας
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 3):
icue, WeWillRockYou, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον Ακμπομ ήταν δύσκολο εξ αρχής γιατί ο Αγιαξ ήθελε να τον πουλήσει.
Η είδηση μας ενδιαφέρει περισσότερο γιατί η Birmingham είχε κάνει πρόταση στον Ντουκς και σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα είχαμε μπει σφήνα.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
Dio-4, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Σαμάτταρος προς Ligue 1
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

zissos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:58
Panx Romana έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:18 Ουσιαστικά ζούμε την μέρα της μαρμότας κάθε καλοκαίρι, όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας απλά φέτος είχαμε την ψευδαίσθηση ότι με αυτά που έγιναν με το γήπεδικο θα ενεργοποιούνταν ο Ιβάν
Θα έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαδίζει με την σοβαρότητα αν μην τι άλλο που έχει δείξει τόσα χρόνια ο Ιβάν αλλά μάλλον θα έδειχνε τυχοδιωκτισμό . Από την άλλη παραλίγο να γίνει η κέντα με τον Ντελια και εκεί ακόμα και οι καλοπροαίρετοι προβληματίστηκαν αν μην τι άλλο όσον αφορά την δυνατότητα ή διάθεση του Ιβάν την δεδομένη στιγμή .Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει ειδικά μετά τα περσινά ευρωπαϊκά παιχνίδια που ουσιαστικά πέταξες λευκή πετσέτα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως
Με αυτήν ακριβώς την πολιτική πήρες τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα
Με αυτήν ακριβώς την πολιτική δεν έπαιξες ποτέ Τσου Λου που όπως και να το κάνουμε είναι το αποθημενο μας
Οπότε επειδή δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ παρά μόνο να γκρινιάζω ή να ελπίζω αυτό θα κάνω
Ούτε αναθέματα θα ρίξω
Ούτε υμνολόγιο θα σηκώσω
Βεβαίως βεβαίως αν στραβωσει η Ευρώπη ή έρθει πώληση Ντελια ακόμα και με 30 Εκατομμύρια και τερματίσεις καμιά 20αριά πόντους θα αρχίσει η πλήρης αποδόμηση
Αν πάρεις το πρωτάθλημα θα κάνεις γύρω του θριάμβου στο Κολοσσαίο
Άποψη μου για να μην κατηγορηθώ για ισαποστακιας είναι ότι πρέπει να αλλάξει οι μεταγραφική πολιτική γιατί οι όροι άλλαξαν και δεν θα κάνουν πάντα μλκς στις μεταγραφές οι από κάτω ούτε θα έχεις το άστρο του Ρουμάνου για πάντα πάνω από την Τούμπα
Φίλε μου ισαποστάκιας είσαι όταν σχολιάζεις μια πιθανή μεταγραφή και προσπαθείς να καταλάβεις γιατί , ας πούμε προκρίθηκε ο τάδε παίχτης και όχι ο δείνα κλπ.
Όταν γράφει κάποιος ότι με τον χ,ψ, Κεντίρα πάμε να τους περάσουμε από πάνω κλπ, ας πούμε ότι κινείται στην μια πλευρά.
Όταν γράφει ότι δεν έχουμε αρκετές αναπηρικές ρεμίζες για να φέρνουμε παίχτες σαν τον χ,ψ, Κεντίρα, ας πούμε ότι κινείται στην άλλη πλευρά.
Μεταγραφές θα υπάρξουν και πετυχημένες και αποτυχημένες, σε όλες τις ομάδες του πλανήτη, σε όλα τα επίπεδα.
Μια ομάδα Γ' εθνικής μπορεί να πάρει κάποιον πρώην διεθνή γκολτζή με διεθνή καριέρα, υγιή και σε παραγωγική ηλικία Και να μην της βγει. (έχει γίνει)
Μια ομάδα που χρόνο παραχρόνο παίζει τελικό champions league και μαζεύει σκούπα τα εγχώρια πρωταθλήματα, μπορεί να πάρει κάποιον για τρίτη αλλαγή και βάθος και να καταλήξει να βασίζεται σε αυτόν για πολλά χρόνια (και αυτό έχει γίνει).
Τα λεφτά από μόνα τους δεν λένε και πολλά, είναι ένας μπούσουλας και σε συνδυασμό με ένα αναλυτικό βιογραφικό φέρνουν μια κατηγοριοποίηση του παίχτη.
Οι ομάδες και οι τεχνικοί διευθυντές - προπονητές κλπ έχουν άλλα κριτήρια τις περισσότερες φορές.
Στις καλές ομάδες συνήθως ψάχνουν για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά συνδυαστικά με πνευματικά χαρακτηριστικά και νοοτροπία, ιατρικά ιστορικά, βαθμό ετοιμότητας και χρησιμοποίησης και άλλα πολλά.
Εδώ μέσα, πολλές φορές την ημέρα διαβάζουμε για την ολοκληρωτική καταστροφή που θα επέλθει σίγουρα, αν ο ΠΑΟΚ πάρει τον τάδε παίχτη, που δεν τον ξέρει κανένας από εμας, αλλά σχολιάστηκε από ράδιο της πόλης ότι έτσι και έρθει αυτός, οουουου κλάψτα χαράλαμπε, που πας ρε καραμήτρο, οι άλλοι έχουν ελκαμπή, χαχαχα, γελάκια ξόφλησε ο ρώσος, μαύρο φίδι που μας έφαγε.
Προσωπικά θα ήθελα να διαβάζω ότι ο τάδε δεν μας κάνει γιατί είναι αλλήθωρος και σημαδεύει λάθος ή ότι μας κάνει γιατί μοιάζει με χαρακτήρα από θρίλερ και έχει φάτσα ΠΑΟΚ.
Κάντε τουλάχιστον μια άποπειρα ανάλυσης, βασισμένη στην άποψη του ο καθένας και ας είναι ότι ναναι.
Τι πλευρές και ισαποστάκηδες διαβάζουμε τώρα, σοβαρά?
Δεν καταλαβαίνω τπτ από ότι λες αδερφέ.
Που ακριβώς ανέφερα ποιος παίκτης προκρίθηκε έναντι αλλού;
Ανέφερα μια χρόνια κατάσταση
Βγες εσύ και πες ότι φημίζεται ο ΠΑΟΚ για τις γρήγορες κινήσεις τόσα χρόνια στις καλοκαιρινές μεταγραφές.
Αν περιμένεις από μένα να σου πω για τόν τάδε παίκτης έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και ο άλλος τα δείνα σε λάθος άνθρωπο απευθύνεσαι.Υπαρχουν άνθρωποι που πληρώνονται μέσα στην ομάδα και κρίνονται για αυτό
Τώρα αυτά για ομάδες γ εθνικής και ομάδες πού παίζουν τσου Λου να χαμε να λέγαμε
Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε και πως κινείται στις μεταγραφές
Και στο τέλος σου λέω ότι δεν με καλύπτει η μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Και άποψη έχω και θέση παίρνω.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Dio-4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:07 Φτάνει ρε παιδιαααα… Γράφετε και ολόκληρους πάπυρους κατεβατά ζωή να έχετε,αν έμπαινε στις πανελλήνιες θέμα ο σύγχρονος ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να λειτουργήσει η εταιρεία, 18+ θα παίρνατε όλοι, αλλά λυπηθείτε και τα μυαλά μας που πονάνε και μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε για κανέναν Γιακουμάκη, Ντούκς και συν αυτών χάφαρων. Και στην τελική αν δεν υπάρχουν νέα δεν υπάρχουν δεν χρειάζεται να γράφουμε για να γράφουμε σε αυτό το νήμα. Υπομονή και ψυχραιμία…
Από μένα προσωπικά συγνώμη αδερφέ
Έχεις δίκιο
These users thanked the author Panx Romana for the post:
Dio-4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Metagrafakias έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:11
JohnDag έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:54 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;

Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 (Καμαρά, Μειτέ, Οζντόεφ) φαντάζουν πολυτέλεια.

Ο ΠΑΟΚ κλασικά θα πάει στα πρώτα παιχνίδια με κενά (τόσο ποιοτικά όσο και αριθμητικά), κλασικά θα περιμένει να δει αν θα περάσει σε όμιλο για να κάνει τις τελικές κινήσεις του και κλασικά θα φέρει 2-3 δανεικούς λογικά προς τα τέλη του Αυγούστου για να καλύψει τα κενά του.

Αυτό δείχνει (ξεκάθαρα) η πρόσφατη προϊστορία.

Αν συμβεί κάτι διαφορετικό θα είναι έκπληξη, έκπληξη δεν είναι αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο.
Συμφωνώ 100% σε αυτό που λες και έτσι θα γίνει αλλά κάποιος πιο πονηρεμένος από μένα θα έλεγε ότι φέτος θα περίμενε κάτι διαφορετικό διότι:
Είναι τα 100 χρόνια της ομάδας και περιμένεις μια οικονομική υπέρβαση από τον ιδιοκτήτη σου.
Έχεις πάρει πάνω 30εκ σε πωλήσεις οπότε περιμένεις ένα μέρος να πέσει πίσω στην αγορά για ενίσχυση.
Εχει αρχίσει η αμφισβήτηση από τον κόσμο για την ρευστότητα και για το πόσο ο ΠΑΟΚ είναι προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη,οπότε περιμένεις να σου αποδείξει το αντίθετο..
Σου παίζει πισώπλατο παιχνίδι ο ΑΣ που σε αμφισβητεί ανοιχτά και φέρνει οικονομικό αντίζηλο που απειλεί να σου πάρει τα κεκτημένα ,οπότε περιμένεις κινήσεις τύπου είμαι εδώ και δεν με κουνάει κανείς..
Τερμάτισες 17 βαθμούς πίσω από τον 1ο οπότε περιμένεις να ενισχυθείς πιο δυνατά και έγκαιρα για να χτυπήσεις το πρωτάθλημα..
Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο γιατί θα έπρεπε η ΠΑΕ να λειτουργούσε διαφορετικά φέτος, αλλά εγώ δεν περιμένω τπτ διαφορετικό από άλλες χρονιές..Κάποιος πιο πονηρεμένος από μένα ίσως..
Και κάποιος άλλος πονηρεμενος θα μπορούσε να πει, ότι την δεδομένη στιγμή με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με ΠΑΕ, ΑΣ και ιδιοκτήτη delikatessen, ενώ η ανάγκη για ηρεμία και ενότητα είναι παραπάνω από απαραίτητη, οι γνωστές επαναλήψεις δεν βοηθάνε καθόλου. Το να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς δεν θέλει κανείς καν να το σκεφτεί.

Θα μου πεις είναι ενδιαφέρον για το αγωνιστικό και είμαι μαζί σου. Οι καθημερινές επαναλήψεις όμως που βοηθάνε και τα "δεν υπάρχει σάλιο";

Είμαι σίγουρος ότι στα 100 χρόνια θα έκανε το κάτι παραπάνω ο Ιβάν αλλά... Όταν βλέπεις να σε τρυπάνε και μια σημαντική μερίδα κόσμου να στηρίζει το τρύπημα... Δεν θα προβληματιζοσουν;

Εγώ προσωπικά πολύ. Αν και κάποιοι άλλοι μπορεί να έμεναν ανεπηρεαστοι. Να λέγανε οκ και τι σημασία έχει παρά τα όσα έχω προσφέρει; Ας κάνω allin για να μου πουν και ευχαριστώ όταν θα φεύγω σαν κυνηγημένος. Ο Ιβάν είμαι σίγουρος ότι έχει πληγωθεί, αλλά δε νομίζω ότι θα παίξει ρόλο στο πώς θα κινηθούμε μεταγραφικά. Θα φανεί στο τέλος και όλοι θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Προσοχή. Τα παραπάνω δεν είναι προσωπική μομφή σε κανένα. Απλά τονίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ειδικά φέτος. Δεν είναι μόνο τα 100 χρόνια. Είναι η χρονιά που θα κριθεί ίσως το μέλλον του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
eorptol1, DamoN
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”