Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:54
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:27 Και το ποιο άρρωστο είναι ότι όλες οι γνώμες για τους παίκτες που...θέλουνε..σαν κόσμος το μεγαλύτερο κριτήριο είναι το...γιουτιουμπ.....

Καλό είναι οι....ποιος ο ένας και ποιος ο άλλος...να κάτσουν να δούνε και τα του γιακουμακη
Καλημέρα Καρπουζα. Πως είσαι; Ολα καλά;;
Το περίεργο είναι πως ο προπονητής έδωσε εκτενή περιγραφή του τι επιθετικό θέλει.
Εμείς όμως επιμενουμε να ζητάμε κάτι άλλο από αυτό που θέλει ο προπονητής.
Οκ, αυτός ο προπονητής έχει δουλέψει με διαφορετικά είδη επιθετικών και τα έχει καταφέρει με όλους.
Καλώς ή κακώς όμως τώρα ζητά κάτι συγκεκριμένο.
Άρα ή εξετάζουμε αν οι επιθετικοί έχουν το επιθυμητό προφίλ ή ζητάμε άλλον προπονητή με κριτήριο το στυλ επιθετικού που μας αρεσει.
Μετα όμως θα έχουμε καινούργια προβλήματα γιατί ο άλλος προπονητής θα παίζει με χαφ που δε μας αρέσει το στυλ τους. Μπέρδεμα..
Marsantos....φιλε μου καλώς σε βρίσκω και καλή χρονιά να έχουμε...

Ενα είναι σίγουρο....είμαστε ανεπιδεκτοι μαθήσεως...
Όχι μόνο φέρνουμε και διώχνουμε παικτες χωρις να λάβουμε υπόψη μας ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή..

Αλλα το κυριότερο φέρνουμε παίκτες χωρίς να ξέρουμε αν....κουμπώνουν...και σε άλλα πράγματα με το σύνολο....

Παικταράς ο ντιμπινται η ο λαμελα η ο...ξενυχτης...

Ποσο ομάδα Θ κάνουν αυτοί μαζί με τον ντελια η τον ζιβκοβιτς....;

:opaokara:
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

3εκ συμβόλαιο έχει ο Γιακουμάκης;;

Πόσα δηλαδή θα του δώσουμε εμείς;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Υποθέτω θα ζητήσουμε να καλύψουμε λίγο πάνω από το 50% του συμβολαίου του, το οποίο μάλλον θα δεχτούν, γιατί έχουν γίνει μπουρδέλο εκεί στην Κρουζ αζουλ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τοσκίτσης για Γιακουμάκη: "προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο"
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τουτέστιν δεν πρόκειται να μείνει πάνω από μια χρονιά εκτός αν δεχτεί μείωση 50%.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Επικοινωνιακό τρικ , βρε λες .... Θα αρχίσουμε πάλι το μασαζακι για το Μαροκινό Άτι...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το βασικό προσόν του Γιακουμάκη είναι ένα. Μπορεί να ρθει δανεικός.

Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.

Δεν είναι τόσο τραγικό όλο αυτό εφόσον ο ποδοσφαιριστής που δανειζόμαστε έχει μια κάποια ποιότητα και ο Κρητικός είναι καλός παίχτης. Η ένσταση μου δεν είναι εκεί.

Η ένσταση μου είναι στο ότι ΔΕΝ γίνεται να κάνεις ομάδα μόνο με ελεύθερους και δανεικούς. Σε κάποια φάση πρέπει να ρίξεις και χρήμα σε 2-3 θέσεις για να δημιουργήσεις κορμό.

Αν δεν το κάνεις φέτος που:

1) Γιορτάζεις τα 100 χρόνια ιστορίας σου
2) Έχεις ιστορικό ρεκόρ εσόδων από πωλήσεις τον τελευταίο χρόνο
3) Έχεις ελαφρύνει το μισθολογικό σου μπάτζετ πάρα πολύ

Πότε θα το κάνεις;

Δηλαδή κάποια πράγματα στερούνται λογικής, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και πως σκέφτονται στην ομάδα..
These users thanked the author JohnDag for the post (total 12):
fidel, Ragnar1926, Mīngus, Developer4, Kirilos_Despotas, thios4, DikefalosNisiotis, soigol, Logistis, thanos-xanthi and 2 more users
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μου θυμίζει φάση κ επίπεδο καρελη
These users thanked the author dragon for the post:
pagotatzis
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

dragon έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:59 Μου θυμίζει φάση κ επίπεδο καρελη
H φάση μπορεί, σε επίπεδο είναι σίγουρα ανώτερος του Καρέλη και δεν έχει και τραυματισμούς...
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Μεγάλη αδυναμία σε ελεύθερους και δανεικούς ο Λουτσέσκου. Όσοι έχουν μεγάλες ρήτρες, συμβόλαια και η ομάδα δεν τους αφήνει να φύγουν εύκολα, δεν ταιριάζουν στα θέλω του.
These users thanked the author DaVinci for the post (total 3):
pagotatzis, Mīngus, margas
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Προσωπικά δεν με πειράζει να πάμε σε δανεικούς και παίκτες μιας χρήσης φέτος γιατί έχω ψιλλιαστεί, από όλο το τζέρτζελο που έγινε τον Μάιο, ότι πάμε σε χρόνια 100 χρόνων με κοινή συναινέσει last dance του Razvan παρόλο που έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Οπότε αν την νέα σεζόν αναλάβει άλλος, θα υπάρξει αλλαγή και των χαρακτηριστικών που θα ζητάει. Θα μου πεις ότι είναι αρκετά πιθανό να έχουμε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, πας τότε σε αλλαγή?

Αίσθηση μόνο το παραπάνω
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
WeWillRockYou, Ριαν_Καπαγιαννιδης
black death

Δημοσίευση από black death »

DaVinci έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:02 Μεγάλη αδυναμία σε ελεύθερους και δανεικούς ο Λουτσέσκου. Όσοι έχουν μεγάλες ρήτρες, συμβόλαια και η ομάδα δεν τους αφήνει να φύγουν εύκολα, δεν ταιριάζουν στα θέλω του.
Ε ναι αλλωστε ο σωστος προπονητης κρίνει τους παίχτες απ'το κοστος μεταγραφής και το μισθο τους.
These users thanked the author black death for the post (total 5):
nunies4, magdy, PAOKevolution, margas, paok apo epilogi
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:02 Προσωπικά δεν με πειράζει να πάμε σε δανεικούς και παίκτες μιας χρήσης φέτος γιατί έχω ψιλλιαστεί, από όλο το τζέρτζελο που έγινε τον Μάιο, ότι πάμε σε χρόνια 100 χρόνων με κοινή συναινέσει last dance του Razvan παρόλο που έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Οπότε αν την νέα σεζόν αναλάβει άλλος, θα υπάρξει αλλαγή και των χαρακτηριστικών που θα ζητάει. Θα μου πεις ότι είναι αρκετά πιθανό να έχουμε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, πας τότε σε αλλαγή?

Αίσθηση μόνο το παραπάνω
Μπορεί να έχεις point αδερφέ, αλλά ΟΚ κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί και ένα στιγμά και ένα roadmap γενικότερα για να γνωρίζει και ο κόσμος που είμαστε και που πάμε...

Όλο εικασίες είμαστε, μπας και βγάλουμε άκρη και δικαιολογήσουμε πράγματα που στερούνται λογικής...
These users thanked the author Developer4 for the post:
soigol
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

dragon έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:59 Μου θυμίζει φάση κ επίπεδο καρελη
Επαιξε ο Καρελης στην Ολλανδία με 26 γκολ? Έπαιξε Σκωτία ως πρώτος σκόρερ? Πήρε μεταγραφή 3 μύρια στην Ατλάντα και βγήκε ο πολυτιμότερος παίχτης του MLS πάνω από Τον Μεσί? Πουλήθηκε μετά 9.5 εκατομμύρια και πήρε 3 εκατομμύρια συμβόλαιο στην Κρουζ Αζουλ που πάει έκανε νούμερα αλλά απ ότι φαίνεται είναι ανεπιθύμητος λόγω αυτού του συμβολαίου?
Τα ίδια λέγατε και για Χατζηδιακο και είδαμε ποιος είχε δίκαιο και ποιος όχι. Μακάρι να έρθει αν και το κόβω δύσκολο αφού δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιο του θα βρουν μια ομάδα που μπορεί να το κάνει
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
magdy, Stathis71, soigol
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.

Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και εκεί αποδείχτηκες λίγος.

Τώρα τι 100, τι 101, τι 140... λίγη σημασία έχει.
Αλλά για εσάς που δίνετε τόση σημασία μια χαρά είναι η ομάδα μιας χρήσης για τα 100.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
DonnieMcGrath, paok x.m., Ριαν_Καπαγιαννιδης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”